Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af Matias
"De fleste glemmer altså også deres alder, 22 og 24, Zanka lavede tilsvarende fejl i den alder"

- Mener du, at 22-24-årige Mathias Zankas niveau generelt, herunder topniveau, bidrag til konceptet, og stabilitet overordnet set, er sammenligneligt med det, Denis Vavro og Michael Lüftner har præsteret for FCK i 17/18?
Skrevet af Emkay
Nej jeg mener det mener jeg ikke er sammenligneligt, af den årsag at Zanka havde rutinerede makkere hele vejen igennem. Vavro og Lüftner har reelt set kun haft hinanden.
Det jeg mener man kan sammenligne er at Vavro og Lüftner begge har vist et pænt topniveau i perioder, men at de også har lavet fejl, fejl som Zanka også lavede i den alder
Skrevet af Matias
Ok, vi kommer det ikke nærmere så, da sammenligningsgrundlaget så ikke er der overhovedet, uanset hvad. Personligt mener jeg det er udtryk for manglende indsigt i spillet, når man sidestiller Mathias Zanka som 22-24-årig med Denis Vavro og Micahel Lüftner, pga. af førstnævnte også lavede fejl og at sidstnævnte også har spillet gode kampe.
Skrevet af Emkay
Jeg sidestillede dem ikke 1:1, og Zanka er også bedre med fødderne end dem begge samt skolet i systemet osv osv... Jeg synes bare kritikken af dem har været rigtig hård når de ikke er ældre og ikke har haft en rutineret makker at læne sig op ad samt at de begge kommer fra et andet system
Skrevet af BlueAndWhite
Vi mangler at smide kassen for en midtbane spiller.. men kadrii/damen og sitorio/damen og Wind/damen er altså bedre end jeg havde turde håbe på. Det er en legende vi får tilbage med en fysisk tilstedeværelse der sagtens kan matche Cornelius. Bliver han også hentet i Atlanta så ville intet hold kunne vide sig sikker på dødbolde :)
Skrevet af bendixboogie
Kæmpe thumbs up for præsentationen af ´Damen´.
Det var fandme sjovt!

Som BIF håber dog at hans storhedstid er overstået... eller bliver det nok ikke ved med at være sjovt.
Skrevet af Schelden
"Som BIF håber dog at hans storhedstid er overstået... "

Det tør jeg godt garantere, at den er.

Ikke desto mindre kommer han forhåbentlig med noget tiltrængt fysik i boksen.
København.
Skrevet af Mr. H
Jeg tør næsten godt love, at Damen ikke er at finde på samme niveau, som da han forlod os i 2012. Men langt mindre kan også gøre det! Vi har et akut problem, og her er han en rigtig fin løsning. Han kender systemet og udfylder fint det hul Santander efterlader i form af fysisk tilstedeværelse og mål. Noget som iøvrigt ikke nødvendigt går tabt, fordi man er fyldt 33 år.

Derudover er det positivt, at vi har lært af vores fejl med Kvist og Bengtsson, og kun giver ham ét år. En kontrakt som jeg tror bliver forlænget med yderligere et år, når han har lavet +15 mål i næste sæson ;-)
Hafnia
Skrevet af BlueAndWhite
Jeg tror nu godt han kan holde niveauet, han er et fysisk bæst der sparker og header dem ind på stribe, han har aldrig været hurtig løber. Tvivler på hans fysik er blevet dårligere, bruger vi ham rigtigt ligner det en sikker gevinst. Kunne ikke forestille mig en bedre stigning til angrebet
Skrevet af The Kid
Altid prisværdigt når en gammel legende vender snuden "hjem". Men jeg er dog ikke særlig postivt omkring denne handel, som resten ser ud til at være.

Jeg havde virkelig forventet at vi ville hente noget ungt og spændende, med lidt længere perspektiv i. Dog er det fornuftigt, at vi har givet Dame N´Doye en 1-årig kontrakt, i stedet for fejlen med Pierre.

Er han hentet ind som backup el. rotation i angrebet, og vi stadig henter en angriber, som fra dag et kan gøre en forskel, er jeg mere tilfreds med handlen.

Håber han ender i lejren sammen med Zanka, Corner, Kvist og Grønkjær, og ikke i den modsatte lejr med Pierre Bengtsson, Daniel Jensen, Martin Bergvold og Mikael Antonsson.

50/50
Elsker latte og FCK Vinyl-entusiast Ledley Cup vinder http://www.youtube.com/watch?v=sCLioAlQbiY&feature=related
Skrevet af Matias
Så Atiba Hutchinson og Ragnar Sigurdsson kunne være de næste til aksen... Ikke noget nær perfekt, men bedre end det, vi har.
Skrevet af Schelden
https://twitter.com/michelwd/status/1013792908951150593

Han har selv tilbudt sig til FCK, så hans motivation må være godkendt.

Det kan blive en rigtig smuk historie. Alternativt ren Johan Elmander.
København.
Skrevet af Svoger
Hvem fra holdet skal have en på hovedet i en kamp, efter modstanderen har scoret?
"Det er dog ikke noget jeg ved noget om, det er ren spekulation."
Skrevet af Schelden
Peter Ankersen. Uden tvivl.

Lige idet han slår ud med armene, når det er ham selv, der har ophævet offsidefælden.
København.
Skrevet af BlueAndWhite
Ankersen steppede gevaldigt op de sidste kampe. Og tror han kommer til at være stærk denne sæson.
Skrevet af Esrever
Der er nu mange måder at være motiveret på når man nu tilbyder sig selv. Formodentlig vis er han movitiveret for at komme væk fra sin situation i Tyrkiet hvor han følte sig misbrugt på kanten og tilsyneladende også laterliggjort af fans.
Om han er motiveret for at kæmpe FCK ud af vores nuværende forfatning eller om det er nostalgien for at vende tilbage til den gang det hele var godt/nemt er det svære at gennemskue.

Når det er sagt deler jeg den afstemte optimisme. Vi får et skur der trods sin alder må have bibeholdt mange af dé aspekter i sit spil. Han har ikke været fast mand, men har trods alt spillet nok til at man kan forvente 90 minutter fra ham med det samme.
Fri transfer og en ét årig kontrakt betyder minimal risiko. Forventer stadig at han må være velbetalt på lønkontoen, men ikke mere end at der stadig burde være plads til et mere langsigtet køb.
Skrevet af ConCort
Om ikke andet er han formentlig motiveret af en ny kontrakt naar han fylder 34.

Folk der foelger NBA meget taler altid om kontrakt-aar hvor spillerne er meget bedre end det foerste aar eller to efter de har skrevet en stor fed kontrakt. Det er ikke saa udbredt et faenomen i fodboldsnakken, men fra spillerens perspektiv tror jeg ikke der er saa meget forskel.
Skrevet af Sir , moderator
Det er også en ret stor ting i NFL
Dette er en signatur.
Skrevet af Bløde babser
Well, jeg har hele tiden haft det som nogle af jer andre med Dame N´Doye i FCK. Ville det helst ikke, for hvad hvis han lavede en Elmander…..eller bare var dårlig.

Men nu hvor han er her føltes det godt. Som når følelser overskygger det rationelle.


Og så tager jeg udgangspunkt i han nok er 80% af hvad han var (hvordan man så end måler det). Vi har et skur. Vi har en der kan dominere på det indlæg der kommer fra Pierre og Ankersen. Han kender tingene og kan forhåbentlig levere hurtigt.

Og så har vi jo angiveligt fået afvist et bud på 30 mio på Santos.

Michael Davidsen der plejer at være ganske velunderrettet om FCK mener at N´Doye selv henvendte sig og man må ikke formode en ældre herre på kort kontrakt får det store i signing fee.
Med andre ord. Der er plads i budgettet stadigvæk efter Santos buddet faldt til jorden til en ny dyr dreng. Vi har allerede Pieros og Wind + Fischer som han også gerne bruger i angrebet. Skov er også ved at blive prøvet af deroppe.

Vi er egentlig fint dækket over hele pladen når alle er tilbage fra VM. Der kan så mangler et par top signings af spillere der for alvor gør forskellen. Victor Fischer style. Men med N´Doye inde behøver det ikke være i angrebet. Det behøver heller ikke være lige med det samme.
Vi kan med andre ord nu bedre vente til de rigtig gode muligheder måtte opstå i løbet af det vindue der er åbent to måneder endnu. Set ud fra et strategisk synspunkt syntes jeg derfor signingen give rigtig god mening.


…..Bare han ikke bliver en Elmander…..eller bare dårlig.
Remember, when you are dead, you do not know you are dead. It is only painful for others. The same applies when you are stupid.
Skrevet af The Kid
Ja, vi er fint dækket ind over hele pladen. Altså vi kan i teorien godt stille op med 14-15 mand i en bruttotrup - men kvaliteten på det her hold er historisk ringe! Især fordi vi har været igennem en længere periode, hvor holdet er forsøgt at blive genopbygget. Nu står vi så sæsonen efter med et endnu dårligere hold. Mistet kaptajnen mede bagi, vores første målmand og vores bedste angriber.

Er der seriøst nogen der tror på et mesterskab i den kommende sæson? Jeg har aldrig følt, et mesterskab være længere væk.
Elsker latte og FCK Vinyl-entusiast Ledley Cup vinder http://www.youtube.com/watch?v=sCLioAlQbiY&feature=related
annonce
0