Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af Matias
"Ift. Bo Henriksen må jeg erklære mig enig i det, Matias skrev for et par sider siden: noget med at vores position og størrelse - og deraf udledede selvopfattelse: den ækle "positiv arrogance" tilgang ( dette sidste er min tolkning) - ikke fordrer til, at vi henter en højtråbende træner fra Horsens. Og denne selvopfattelse synes jeg nogle gange (meget for tiden) kan være lidt en skam, da man i mange tilfælde går glip af gode muligheder, fordi man hele tiden skal forsøge sig på en højere hylde. Den hylde, hvor man mener, man hører til. Tag fx Sørloth og Sanneh"

- 1) Så du er enig med mig, men det du udleder, af det jeg har skrevet, er du uenig i? 2) Nej, du kan ikke gøre det jeg har skrevet, til grundlag for at køre endnu en omgang af dit ønske om hente fra superligaen, blot fordi du har fået en idé om, at det må være selve vejen frem. For det første har jeg aldrig argumenteret for IKKE at hente fra superligaen - tværtimod har jeg ordret skrevet, at vi selvfølgelig skal gøre det, hvis det giver mening, og et par af mine eksempler på at købe til aksen, er netop hentet fra superligaen, og jeg har netop ytret ønske om at hente David Nielsen. For det andet har størrelse og position intet med den negative del af positiv arrogance at gøre, herunder at den skulle betyde, at man ikke henter fra superliagen, blot at man skal tillade sig at have høje ambitioner, fordi det rent faktisk giver mening at have det. Der er en ret stor forskel.

Hvis Bo Henriksen havde den rette profil, ville jeg ønske han kom til FCK. Men det har han ikke, og det ved jeg, uden jeg vil gå i detaljer om hvorfor :)
Skrevet af elendil
Få så skudt Robin Olsen af til Roma for 100k! Så er der både til to centrale fejlskud og Bryan Oviedo.
fck-medløber.
Skrevet af viv
@elendil

Sgu ikke meget man får for 100 k omend det er euro ;)
Dk. Brøndby since 1985 Eng. Man U & Tottenh.since 1992 & 2009 Spa. Real Madrid since 2002 Tys. Dortmund since 1990
Skrevet af lottomunken
Nej nej nej, vi skal sgu ikke have Henriksen, Nielsen eller Hjulmand såfremt Ståle fucker denne sæson op.. Vi skal have en træner med erfaringer i dominere en kamp, samt planlægge en sæson med europæisk gruppespil, pokalfinaler og selvfølge kæmpe om guldet hvert år trods 80% af holdene parkere bussen..


At Bo kan parkere bussen og være utrolig heldig med at få 3 point gør ham ikke til en bedre træner end Ståle. Og det er vel temmeligt meget nemmere at yde mandskabs pleje, når man kun skal undgå nedrykning i en enkelt turnering, kontra at skulle kunne vinde ligaen, (trods de fleste hold parkere bussen) samtidig med at deltage i 2 andre turneringer..


At David N kan få bronze som oprykkere og Hjulmand kan vinde guld, siger sgu lidt mere om ligaens kvalitet, end det gør om de to herres træner evner..
FC København. Siden 1993.. Man U siden 1986 Landsholdet, DBU og MO boykottet siden 2007 Ståle skulle aldrig have været fyret 2020 Rooney skyder lige godt med begge ben, nok bedst med højre... Citat John Faxe Jensen...
Skrevet af Northishere
Selvom jeg synes at et projekt med Hjulmand virker spændende og helt sikkert vil give seværdig fodbold inde i Parken, så synes jeg også at man bør gøre sit arbejde virkelig godt fra ledelsens side og finde en træner med international karakter.

Jeg har at skulle sige det, men synes man bør kigge vest på og hente en af minimum samme kaliber og karakterstyrke som Zorninger har. Hvis BIF kan finde en som Zorninger til spot-pris, må det da være muligt med vores budget at finde en der er mindst lige så god.

Jeg mener at hvis man går med typer som David Nielsen eller Kasper Hjulmand så ser vi på et par sæsoners downtime da disse typer skal vende sig til det pres der er i FCK og det setup der er her, hvilket jeg ikke ser bestyrelsen har tid til og så ender vi i et BIF-cirkus med konstant skiftende trænere.

Hvilket måske også kan være en af grundene til at vi ikke har set en udskiftning af Ståle endnu. Vi skal have fundet et match af Sportdirektør og Træner som kan fungere fra dag 1 således vi ikke ser en masse udskiftning på trænersiden.

Uanset hvor meget jeg holder af David Nielsen, har han ikke prøvet at være træner i en størrelse som FCK er og skal vi udskifte træneren er det ikke den type træner vi skal have ind.
Skrevet af ConCort
Uanset hvor meget jeg holder af David Nielsen, har han ikke prøvet at være træner i en størrelse som FCK er og skal vi udskifte træneren er det ikke den type træner vi skal have ind.Foer FCK havde Solbakken kun vaeret traener i HamKam et par aar. Hans Backe havde heller ikke store klubber paa CV´et. Jeg tror ikke David Nielsen er typen som lader sig gaa paa af mediepres og andet eksternt fis.

"International karakter" synes jeg er lidt en gang tom snak, det handler foerst og fremmest om hvorvidt traeneren er fagligt klaedt paa til opgaven og har den rette mentalitet.
Skrevet af Northishere
Mente international erfaring når jeg skriver international karakter. Gerne en som har prøvet sig af i en større liga end den danske i mere end et kort visit. Det kan godt være at Ståle og Backe var ukendte størrelser dengang vi signede dem, men vi er i en anden og mere kritisk situation med truppen i det seneste års tid og vi har brug for en stærk træner der kan gå ind fra dag et hvis vi skal skifte. Ikke et nyt eksperiment.

Skrevet af TR1986
Den svenske landstræner Janne Andersson kunne vel også være et emne i FCK. Han har kontrakt med det svenske fodboldforbund til den 31.07.2019.
Forza Napoli Sempre!
Skrevet af repos
Enig med Concort. Det handler i lige så høj grad om personen. Så er jeg mere ligeglad med, hvad han har af erfaring. Hvis trænertalentet er tilpas stort, så skal det nok gå.
Even at my lowest, I have always managed to feel contempt for others.
Skrevet af Slettet(161147200502)
Jeg kan jo ikke lade være med at læse med herinde ind i mellem, da niveauet ofte er højt og giver et indblik i den eneste rigtige topklub vi har herhjemme. Faktisk følger jeg ikke rigtigt FCK andre steder end her. Det leder mig også til følgende:
Uanset hvor meget jeg holder af David Nielsen, har han ikke prøvet at være træner i en størrelse som FCK er og skal vi udskifte træneren er det ikke den type træner vi skal have ind.
FCKs selvforståelse og nuværende status som en klub der både kan og skal måle sig internationalt, er helt anderledes end da Ståle kom til første gang. Han har rigtigt nok taget klubben til hvor den er nu og derfor mener jeg også, at ovenstående citat rammer meget rigtigt, i hvert fald i forhold til min opfattelse af FCK. Og givetvist også organisationen FCKs egen selvopfattelse.

Selvom Hjulmand prøvede sig af i Mainz og David Nielsen har opnået et fint resultat herhjemme (3. plads i fjor), er der vel ingen af de to, der rigtigt er klar til at agere manager endsige være en faktor i udlandet? Det ville undre mig virkelig meget, hvis FCK ikke ansætter en profileret udlænding, a la Ariel Jacobs, når og hvis Ståle engang forlader skuden. Det er ikke så meget typen Ariel Jacobs jeg mener, men mere profilen, jeg forventer at se i sædet hos FCK. En der har prøvet sig af ved en udenlandsk topklub, i en liga der enten matcher den danske, eller er bedre. En der kan løfte FCK og samtidig være bevidst om, hvilken magt-faktor klubben er. Ikke en der synes det er ok at vinde et mesterskab ind i mellem og som ærgrer sig over at ryge ud af Europa, men ikke ser det som et stort problem ikke at nå gruppespil. Hvis man ville have en sådan type, kunne man jo lige så godt hente Jess Thorup...

Jeg tror og håber, at når tid er, så henter man en træner der er vant til at vinde og en, der er vant til at have med store spillere at gøre. Og det er skrevet uden at tænke dårlige tanker om de nævnte, det er blot for, at understrege et håb om, at dansk fodbolds flagskib vitterligt stiler efter hele tiden at blive bedre for at kunne trække resten af ligaen med sig.

Uanset hvad, så er det en spændende og nuanceret debat i kører herinde, med et glimrende sobert og højt niveau.
https://www.youtube.com/watch?v=flLh3CiaoNk
Skrevet af Har I set mine nøgler?
Er det ikke på tide, at vi trækker vejret? Vi har spillet én kamp, hvor vi ramte stangen to gange, brændte et straffe, fik en reddet på stregen samt blev ramt af et kæmpe drop. Hvad er det, der indikerer, at Ståle skal være fortid? Vi har faktisk spillet to, i den første gav vi ingenting væk på en plastikbane mod et hold, der velsagtens modsvarer Randers eller Esbjerg i niveau.

Hvordan kan man sammenligne FCK med noget, som Bo Henriksen udretter i Horsens?? Ja, det er muligvis 21. gang, han skal gøre noget vildt, men er det lykkedes nogenlunde fejlfrit hver eneste gang? Og når han så "præsterer fra dag 1" er det jo ud fra en helt anden og trods alt nemmere præmis end Ståles. Det giver ingen mening.

Det er sgu halvnaivt at tro, at der findes en bedre træner til FCK end Ståle. Jeg kan faktisk slet ikke forestille mig, at han findes.
https://sport.tv2.dk/fodbold/2022-04-07-skraekrapport-udstiller-qatar-1000-arbejdsdage-uden-en-fridag
Skrevet af armand
hvaa matias, den luns der smider du altså ikke ustraffet.

har bo henriksen været med til din polterabend eller hvordan hænger den der underhånds info sammen? ;)
https://worldsoccertalk.com/wp-content/uploads/2017/12/arsenal-spurs.jpg
Skrevet af TR1986

Er det ikke på tide, at vi trækker vejret? Vi har spillet én kamp, hvor vi ramte stangen to gange, brændte et straffe, fik en reddet på stregen samt blev ramt af et kæmpe drop. Hvad er det, der indikerer, at Ståle skal være fortid? Vi har faktisk spillet to, i den første gav vi ingenting væk på en plastikbane mod et hold, der velsagtens modsvarer Randers eller Esbjerg i niveau.


Har du allerede glemt vores efterår i sidste sæson? Problemet er selvfølgelig ikke kun en enkelt kamp. Det har været en lang tendens hvor Ståle har haft hovedansvaret for holdet. Især på grund af sin dobbeltrolle som både træner og manager, hvor han i rigtig mange transfervinduer efterhånden, har haft mulighed for at sætte sit klare præg på holdet. Der har været gode indkøb, men klart de fleste har ikke fungeret tilstrækkeligt på dette FCK hold. Ståle har ikke lignet en træner med det mentale overskud, hvilket også har smittet af på holdet. Ståle har gjort rigtig meget for FCK, men det er ved at være på tide at få en ny karaktèr ind på trænerbænken.
Forza Napoli Sempre!
Skrevet af armand
nice probs der simon, på vegne af de andre med fodboldfagligt niveau til rent faktisk at kunne sige det så tak.

godt indspark i øvrigt, jeg tror du har ret. før tiden med ståle er det vel kun roy hodgson er der stikker ud i kvalitet?

så var der ronald nilsson, av... men han var et navn der var for stort til sverige, og vel sagtens også til skandinavien, minus fck.
https://worldsoccertalk.com/wp-content/uploads/2017/12/arsenal-spurs.jpg
Skrevet af repos
Det er sgu halvnaivt at tro, at der findes en bedre træner til FCK end Ståle. Jeg kan faktisk slet ikke forestille mig, at han findes.

Hvis noget er naivt, så er det sgu ovenstående. Der er absolut intet, der tyder på, at Ståle er den rette træner for FCK lige for tiden.
Even at my lowest, I have always managed to feel contempt for others.
Skrevet af Har I set mine nøgler?
Der er absolut intet, der tyder på, at Ståle er den rette træner for FCK lige for tiden.

Men hvem er så? Det er jo for nemt at sige Ancelotti.

Hvis succeskriteriet fortsat er at være Danmarks nummer 1 og kontinuerlige resultater i Europa, så kan jeg slet ikke se, hvem det skulle være.

Jeg tror stadig mere på, at vi smadrer ligaen end på, at vi bliver 3´er eller værre. Men det bliver nok trods alt et sted midt imellem - alt imens vi formentlig (igen igen) præsterer i Europa og tjener stort på vores spillere.
https://sport.tv2.dk/fodbold/2022-04-07-skraekrapport-udstiller-qatar-1000-arbejdsdage-uden-en-fridag
Skrevet af Northishere
Tjaa, hvis du mener at vi, som civile, skal have lige så stor indsigt på markedet som nogle der arbejder med det fuldtid, så går du galt i byen.

Et eksempel på en træner der kunne gå ind på FCK og gøre en forskel ville eksempelvis have været Zorninger. Forestil dig hvad han kunne gøre med vores budget, som endnu et vindue sprænger en ny transfer rekord.

Jeg tror simpelthen ikke på at der ikke findes en international træner i eksempelvis Holland, Schweiz eller Belgien som ikke kunne tænke sig at prøve kræfter med FCK.

Hvis vi kan give Bjelland phantom løn, kan vi også smide dem efter en kvalificeret træner.
Skrevet af repos
Men hvem er så? Det er jo for nemt at sige Ancelotti.

Én, der kan forløse materialet, for det kan Ståle tydeligvis ikke. Hvem har nævnt Ancelotti ud over dig?

Succeskriteriet er nemlig at være Danmarks nr. 1, og var temmelig langt fra i sidste sæson. Faktisk var vi Danmarks nr. 4.

At vi smadrer ligaen er en anelse svært at forestille, når man ser på åbningskampen, der bare præg af akkurat de samme sygdomstegn som sidste sæson.

Jeg aner, hvor den vildfarelse kommer fra, at der kun er én given træner, der kan fungerer i FCK. Det virker dog fuldstændig absurd, at FCK kun kan få succes med Ståle som træner.
Even at my lowest, I have always managed to feel contempt for others.
Skrevet af TR1986
Men hvem er så? Det er jo for nemt at sige Ancelotti.

Hvis succeskriteriet fortsat er at være Danmarks nummer 1 og kontinuerlige resultater i Europa, så kan jeg slet ikke se, hvem det skulle være.

Jeg tror stadig mere på, at vi smadrer ligaen end på, at vi bliver 3´er eller værre. Men det bliver nok trods alt et sted midt imellem - alt imens vi formentlig (igen igen) præsterer i Europa og tjener stort på vores spillere.


Løsningen er vel heller ikke at vi bare ansætter en ny træner og så kører det automatisk igen. Det hele sportslige setup er nødt til at blive set efter i sømmene. Ståles dobbeltrolle som træner og manager er ikke holdbar. Vi skal hente en erfaren sportsdirektør med international erfaring. Det kunne for eksempel være Frank Arnesen. Og så en træner med en helt ny energi, der har en længerevarende plan, men som også kan præstere med det samme. Det bliver ikke nemt, men selvfølgelig kan det lade sig gøre at finde en træner der kan gøre det bedre end Ståle har præsteret det seneste halvandet år.

Igen, så har jeg respekt for det som Ståle samlet set har leveret. Men det er på tide med en ny træner. Kasper Hjulmand kunne være et oplagt bud. Jeg tror på han har det der skal til. Han har ikke kæmpe international erfaring, men han har en kæmpe viden og en anderledes måde at se tingene på i forhold til Ståle Solbakken. David Nielsen er blevet nævnt. Det kan godt være det er lidt for tidligt at bringe ham ind lige nu. Det virker også til at ham har et projekt med AGF han gerne vil gøre færdigt. Jeg har selv peget på trænere som Erik Hamrèn, Trond Sollied og Janne Andersson. Og der er helt sikkert en række trænere udenfor Skandinavien der kan løfte holdet. Vi så Brøndby hente Alexander Zorninger ind. Vi kunne hente en lignende profil ind på trænerfronten.
Forza Napoli Sempre!
Skrevet af Har I set mine nøgler?
Løsningen er vel heller ikke at vi bare ansætter en ny træner og så kører det automatisk igen. Det hele sportslige setup er nødt til at blive set efter i sømmene. Ståles dobbeltrolle som træner og manager er ikke holdbar. Vi skal hente en erfaren sportsdirektør med international erfaring.

Her kan jeg være med. Dog stadig med Ståle på bænken.

Et eksempel på en træner der kunne gå ind på FCK og gøre en forskel ville eksempelvis have været Zorninger.

Her kan jeg ikke være med. Manden har uden at levere noget, der minder om hæderlige ting i Europa, "blot" skaffet to sølvmedaljer derudover. Bevares, hans arbejde har været flot og skal ikke tales ned. Men på Østerbro beder vi ikke om sølv. Hvad indikerer, at han havde kunnet skaffe det, vi efterspørger på Østerbro?

Jeg aner, hvor den vildfarelse kommer fra, at der kun er én given træner, der kan fungerer i FCK. Det virker dog fuldstændig absurd, at FCK kun kan få succes med Ståle som træner.

Det er heller ikke min pointe. Men når man vil skifte Ståle, skal man jo ikke holde nutiden op mod fortiden. Man må holde nutiden op mod, hvad vi ellers kunne have på bænken. Vi har jo prøvet Ariel Jacobs med begrænset succes (omend han blev mester). Jeg er bare bange for, at det er forsimplet at påstå, at man sagtens kunne have en anden træner, og så ville tingene være bedre.

Jeg vil langt hellere give Ståle lidt for lang snor, end jeg vil "satse" på et flot navn i Schweiz/Holland/whatever, og så rammer man først plet tredje gang. Den katastrofe vil trods alt være større, end sidste sæson var.
https://sport.tv2.dk/fodbold/2022-04-07-skraekrapport-udstiller-qatar-1000-arbejdsdage-uden-en-fridag
annonce
0