Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af Slettet(072126190212)
Jeg har svært ved at se, Ståle blive afskediget på nuværende tidspunkt. Det virker som om, at snoren er uendeligt lang. Og en fyring af ham ville i øvrigt koste kassen! Han har kontrakt i 3 år endnu, og tjener formentligt mellem 8-10 mio. kr. årligt.

Men skulle han blive fyret efter et nederlag til Hobro, så er der da en række interessante ledige managers pt: https://www.transfermarkt.co.uk/trainer/verfuegbaretrainer/statistik

Matias har tidligere nænvt Peter Boaz (hvis jeg da ikke husker forkert).

Frank de Boer er også ledig. Måske han enten kunne få Boilesen til at oppe sig eller finde noget andet at lave.
FCK by heart. AGF by relocation.
Skrevet af Schelden
Mads Roerselv havde det heller ikke let, nej. I første halvleg var det som om, at man vitterligt prøvede at få ham til at ligne bambi. Dårlige afleveringer til ham, hvorefter man lader ham blive lukket inde - hvor eneste løsning var en befrier.

Jeg tror heller ikke, at man fyrer Ståle Solbakken ved nederlag til Hobro. Der skal mere til, før tosserne på ledelsesgangene fatter noget. Tydeligvis. Vi skal se en kollektiv nedsmeltning med slåskampe på banen, før der reelt sker noget. Det virker ikke til, at vi er langt fra dog.
København.
Skrevet af Plankeværket
Du har nok ret Emkay. Kritik af enkelte spillere klinger hult, når de ikke er sat i rammer de kan præstere i.

Det er historien om at man ikke skal kritisere grisen for at have en kortere hals end en giraf.

Tænk at Ståle endda har udtalt, at de leder efter spillere der kan omskoles. Super ide. Lad os hente spillere der er ukomfortable med de roller de skal dække i et stramt system.
Skrevet af Rogosjin
Av.


Det var nu blot udtryk for en kombination af dårlig hukommelse, samt at jeg var for optaget andetsteds til at finde den relevante side.
Someday, someday, someday, someday, someday, someday Leeds United
Skrevet af Brannigan
Jeg tror ikke Ståle bliver fyret - ikke så længe den europæiske kampagne går ok (kommer videre til næste runde). Der er budgetteret med EL gruppespil - så tror ikke man vil tage chancen og skabe uro nu - heller ikke, hvis man skal ud og hente 1-2 spillere.

Skrevet af Guhle
https://www.tipsbladet.dk/nyhed/superliga/avis-fck-kraever-godt-120-millioner-robin-olsen

En positiv nyhed, forhandlingerne skulle være igang. Hvis vi får over 100 millioner for Robin Olsen må det simpelthen være den bedste handel i klubbens historie, og Superligaen, eller deroppe af.
FCK - Klubben fra vidunderlige KBH Skovshoved - Én gang skovser - altid skovser
Skrevet af TR1986
Det lyder vanvittigt. Jeg ville for få måneder siden have været tilfreds med at sælge ham for plus 30 millioner. Hvis vi kan få over 3 gange så meget for ham, så er det genialt købmandskab. Så skal der ihvertfald en kvalitets midtbanespiller på plads lige efter.
Forza Napoli Sempre!
Skrevet af Schelden
Absurd.
København.
Skrevet af billebums
Enig.
Klart bedste salg i superligaens historie hvis det kan lade sig gøre for FCK at få Robin Olsen solgt for 120 mil.
Er der mon tale om et rent beløb eller eksempelvis 80 mil + diverse klausuler?
Skrevet af Schelden
https://twitter.com/PabloBresciani/status/1020208433549795328

Jeg ved ikke, om personen er en, der ved noget, men man kan da håbe!

Omvendt må et salg på 100+ for Robin Olsen købe ham ti år mere.
København.
Skrevet af Plankeværket
Jeg håber han har ret. Mange nævner bekymringen at han er ved at skabe et hold og bruger mange penge og så skal en ny manager lave det hele om.

Det problem kan jeg simpelthen ikke se med den trup. Den er jo ikke entydigt noget som helst. Det stikker i alle retninger med spillere der kan alt mulig forskelligt.

Byg selv taktik:

Forsvar:

Anker Bjelland Sotte Boile

Anker Bjelland Sotte Boile Pierre

Bjelland Sotte Boile

____________
Midtbane:

Kvist
Zeca-gregus

Falk-Gregus-Zeca-Fischer

Kvist
Falk-Gregus-Zeca-Fischer

Zeca-Gregus
Falk

___________
Angreb

Damen-Kodro

Skov-Damen-Fischer

Damen


Jeg kan stort set ikke se en taktik vi ikke kan spille, som er væsentligt ringere end de andre.
Skrevet af Objektiviteten
Holmstrøm slagtede Ståle foran spillerne i går. Det er tæt på..
Skrevet af Schelden
Jeg tør ikke håbe på noget.

Hvor og hvem har hørt det?
København.
Skrevet af jomic...
@Objektiviteten,

Jeg håber du er vores Oscar.
Skrevet af Matias
Ståle Solbakkens deroute er ret vild. Jeg tror, han har overvurderet egne evner noget så eftertrykkeligt, da han var med til at skabe managerrollen til ham selv. For det første er der rollens specifikke områder, som kræver specialistviden, for det andet er der arbejdsbyrden, for det tredje er der ingen til at dele ansvaret med, når det ikke kører. Lad os se, hvad det ender med - situationen er dog desværre ikke overraskende ift. den fornemmelse, at Ståle Solbakken har svært ved at se hvor hans egne begrænsninger går.

Det er ret tydeligt - for mig i hvert fald - at han har resigneret. Energien er der ikke længere. Og der hvor det er vigtigt, på banen, render spillerne rundt uden gnist i øjnene, uden fysisk pondus, og forfalder til at spille på må og få, for sig selv, uden ansvar for det fælles. Der er stort set ingen tydelige mønstre, positions- og arbejdsfordelingen (mest tydeligt på den centrale midtbane) er utydelig, aftalerne holdes ikke og spillerne slår op i banen, ud med armene og mundhugges på kryds og tværs, mens der sendes appellerende blikke og fagter i retningen af dommeren, så snart bolden mistes.

Det er også pga. ovenstående, at Denis Vavros præstation i går var så opløftende og bemærkelsesværdig, fordi hans det-skal-fandeme-være-løgn-engagement og udtryk på banen blev materialiseret i en kæmpe energiudløsning, som holdet reelt løste billet til næste EL-runde på. 1 mand gjorde forskellen, én! Tænk hvad man kunne opnå, hvis blot 5-6 spillere på samme tid havde det sådan. Og tænk, hvad en træner med en intakt motivation og tro på tingene, i et set-up, hvor der var en klar rollefordeling imellem ham og det overordnet sportslige, kunne udrette. Truppen er fin, sådan da, det er detaljer der mangler, en spiller her og der, uanset hvilket koncept man vil læne sig op ad.
Skrevet af Sibusiso Jensen
Albin Ekdal tilbage til Cagliari for ca 15 mio. kroner. Jeg tror vi var med i kapløbet om ham til det sidste.
Hvor er det ærgeligt. Han ville have været en perfekt 8ér for os. Der skal hentes en central midt ind det der vindue, det er vel tydeligt for enhver efterhånden.
Absalon og Zuma.
Skrevet af quaz
Timingen ift. at fyre Ståle nu er fin. Man kan stadig nå det i ligaen, og med alt respekt for Stjarnan, så er det et hold vi skal slå uanset, hvem træneren er.

Ledelsen skal simpelthen reagere før ligaen er væk igen i år, og det tror jeg også de gør. Hvis det betyder at Robin Olsen skal finansiere Ståles afgang fremfor en ny midbanespiller, så må det være det.
København
Skrevet af TR1986
Matias@

Jeg har forstået at du følger hollandsk fodbold og især Ajax. Hvor meget kender du til en spiller som Thulani Serero? Han var vel et af de største talenter i hollandsk fodbold i starten af sin tid i Ajax? Han havde en flot sæson i Vitesse Arnhem i sidste sæson og jeg kunne sagtens se ham i FCK. Det kan dog godt være han minder for meget om Carlos Zeca, men jeg kan rigtig godt lide ham som spillertype.
Forza Napoli Sempre!
Skrevet af Matias
Jeg kender ham rigtig godt, og er ret vild med ham som spiller. Han har bare sådan en god grundteknik, er hurtig med bolden på fødderne og meget arbejdsom. Det er rigtigt, at han minder om Carlos Zeca, men måske endnu mere om Lebogang Phiri, bare bedre. Jeg kunne sagtens se ham blive en publikumsyndling i FCK, men som tingene ser ud nu, og med den trup vi har, mener jeg ikke, det er en type som ham vi har brug for. Han ville ellers kunne hentes ganske billigt.
Skrevet af Nemt
Thorup var til grin, og fyringstruet i starten af sidste sæson. Han overlevet OG vandt endda DM efter et systemskifte. Og de har endda skiftet massere spillere ud.

Det kan godt være frustrerende som fan at se vi bare gør det samme kamp efter kamp og at vores nyindkøb stille og rolig falder i niveau (fejl castet mm).

Ryst posen!
annonce
0