Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af Schelden
Ja, Jesse Joronen har stået rigtig fint i dag.
København.
Skrevet af jomic...
Vi vinder jo ikke på egen kvalitet, men fordi Hobro er for dårlige og nu her på overliggeren, for uheldige, til ikke at udnytte det mekka af fejl vi stadig begår. Vi dominerer men blunder også en hel del, der er heller ikke slået et godt indlæg endnu.

Det er svært at være optimist når sejren til forveksling ligner mange af dem vi også fik i sidste sæson, der indenfor få runder blev fulgt af en horsenskamp og selvtilliden bombet tilbage til stenalderen.

Jeg håber hver gang at grundstenen er lagt og lad det endelig blive idag. Men troen på det kommer først når vores åbenlyse problemer er løst.
Skrevet af Schelden
Well, Robert Skov. Det har været din halvleg, så helt fortjent, at du putter den ind!
København.
Skrevet af Navigatøren
Er du fuldkommen sindssyg en kasse!
Skrevet af EverywhereWeGo
Sådan Skov!! Det er derfor du er inde!!
Skrevet af EverywhereWeGo
Zecas bedste kamp i FCK trøjen efter min mening, det samme gælder for Skov. Håber vi kan bygge videre på det her
Skrevet af Svoger
Er Zecas bedste kamp for os hidtil ikke hans debut mod Midtjylland?
Jeg synes at erindre noget med både mål og assist...
"Det er dog ikke noget jeg ved noget om, det er ren spekulation."
Skrevet af EverywhereWeGo
Jo det rigtigt, men han var virkelig sublim idag som i hans debut.
Skrevet af Costacurta83
Fin anden halvleg. Lignede næsten hod gammeldags fck-kontrol, dog krydret med et par sindsyge blundere af den anden verden.
God kamp af Zeca og Joronen.
God anden halvleg af Skov.
Ankersen er også med i meget men hans indlæg skal altså bare blive bedre. Damen er jo fuldatændig sultet for gode indlæg.
Sløv kamp af Fischer men fint med mål.
Skrevet af Svoger
I forhold til snak om trætte spillere er det i øvrigt beskæmmende, at vores erstatning for en af kanterne skal agere central midt, vores nye angribere spiller fra start igen, og at der ikke er reelle alternativer til vores backs.

Der er intet at sige til, hvis vi kommer i europæisk gruppespil, og igen står med forbløffende mange skader til stamspillere, når alternativerne er så få.

Og så skal medierne vel snart igang med at tælle målløse minutter for bosnieren.
"Det er dog ikke noget jeg ved noget om, det er ren spekulation."
Skrevet af Schelden
Nå, det var en blandet omgang. Egentlig synes jeg, at det tekniske niveau var rædderligt. Specielt i første halvleg. Derudover evner holdet ikke at løbe rigtigt eller at spille hinanden gode. Afleveringerne ligger konstant tilbage i banen eller til forkerte fod. Det er småting, men det er samtidig noget, som er med til at ødelægge tempoet offensivt.

Jesse Joronen: 9

Holder spændingen ude af kampen. Sparker den ud over linjen et par gange dog.
______________________________

Peter Ankersen: 6
Denis Vavro: 7
Sotirios Papagiannopoulos: 8
Nicolai Boilesen: 5

Vores nye, svenske ven var i store dele af kampen vores offensive playmaker. Hvor sygt det end lyder. Han var god på bolden, leverer aktioner, som Michael Lüftner kun drømmer om og havde en udmærket, defensiv kamp. Jeg tror ham og Andreas Bjelland bliver rigtig gode sammen. Denis Vavro havde problemer med bolden og blev fanget defensivt et par gange. Han formåede ikke helt at følge op på den sidste, gode kamp. Peter Ankersen er med offensivt, men leverer et lorteprodukt. Nicolai Boilesen var ikke med, og de gange, han ved en fejl blev fanget offensivt og fik bolden, leverede han noget lort. Hvad er der dog sket med ham.
______________________________

Robert Skov: 9
Rasmus Falk: 7
Carlos Zeca: 9
Viktor Fischer: 7

Robert Skov var vores bedste mand i anden halvleg. Dét, at han fik bolden længere fremme, gjorde virkelig noget godt for ham. Hans første halvleg var ikke videre god, men han var dog stadig tæt på eneste offensive kort. Søgte konstant mellemrummet. Rasmus Falk synes jeg, i modsætning til Jesper Thygesen, ikke var særlig god. Fejl på fejl og ikke en stor nok faktor offensivt. Carlos Zeca havde en rigtig god kamp, synes jeg. Masser af gode bolderobringer på modsatte halvdel og lukkede pænt af defensivt. Viktor Fischer var en offensiv faktor, men manglede voldsomt meget kvalitet i sine aktioner.
______________________________

Kenan Kodro: 6
Dame N´Doye: 7

Jeg kan ikke få mig selv til at dumpe Kenan Kodro. Dét på trods af, at han slet, slet ikke er med i kampen. Omvendt får han absolut intet at arbejde med. Han skal fodres, hvis han nogensinde skal have en chance for at få succes. Jeg tvivler på ham. Dame N´Doye kan stadig pille bolde ned - og servere dem i nogenlunde kvalitet. Giver to gange Viktor Fischer store muligheder, som ikke bliver udnyttet. Han skal også have noget mere at arbejde med.
______________________________

Andreas Bjelland: UB
Jan Gregus: UB
Carlo Holse: UB
______________________________

Ståle Solbakken: 7

Spil, koncept og taktik hænger stadig ikke sammen.
København.
Skrevet af elendil
Jeg glæder mig til Pieros Sotiriou er klar igen. Med ham har vi mindst een i hver kæde med noget vilje.
fck-medløber.
Skrevet af spartan
Jeg synes egentlig Damen gjorde det bedre end til et 7-tal, men er derudover i det store og hele enig i karaktererne. Det var klart den bedste præstation indtil videre i sæsonen af holdet, selvom det er på et sparsomt grundlag at sammenligne.

FCK var naturligvis i kontrol i næsten hele kampen mod et dårligt Hobro-hold, men de formår alligevel at ramme stolpen ved 1-0 (og overliggeren ved 2-0). Det er naturligivis kontra-faktisk, men det er ikke utænkeligt at tro, at en udligning havde rystet et hold, som ikke er kommet godt i gang med sæsonen. Derfra havde det for alvor været krise.

Fodbold er et sjovt spil...
Skrevet af Mr. H
Fin sejr i dag, som kan give et moralsk boost til holdet. Omend Hobros niveau var skræmmende lavt til tider.

N´Doye servicere midtbanen gang på gang med hans nedtagninger. Han får bare ikke meget retur, hvilket også kan siges om den anonyme Kodro.

Dagens optur er klart Skov, som allerede nu har lavet 3 mål. Ligeledes skønt at se et par mandagstrænere herinde, som hurtigt måtte æde deres ord ift. Skov.
Hafnia
Skrevet af Gatto
Jeg er klar over at Boilesen ikke er en populær mand i øjeblikket, men synes ikke han var så forfærdelig i dag. Han er i mange tilfælde med fremme og har et par fornuftige afspil til Fischer + et fornuftigt langskudsforsøg. Hans indlæg lader stadig en del tilbage at ønske, men synes han havde en fin ro på bolden.

Hvis ikke Fischer havde trillet målet ind, havde jeg gerne byttet om på dine karakterer (5 til Fischer, 7 til Boilesen). Han pissede bolden væk konstant og virkede meget uskarp - målet gør at han, i min bog, lige består.

Ellers enig..
Skrevet af Plankeværket
3 point, tjek.
Fremgang i spillet, tjek.
Kongesalg af Robin Olsen, tjek.
God lodtrækning, meh.
Skrevet af Kingfaisalq
Jeg synes at mange af de ting som jeg sagde og troede på ville ske til Hobro kampen skete. På nær at indlæggende vil begynde at finde N´doye. En skandale kamp af Ankersen, som jeg faktisk synes var vores eneste rigtige gode mod Horsens
Skrevet af EverywhereWeGo
Mht. Pieros så lød det somom der godt kunne gå meget lang tid med ham.. pga. En fejloperation i maven. Det jo for sygt. Men det var noget der kom ud inden FCK blev opmærksomme på de der nye regler ang. Persondata
Skrevet af BlueAndWhite
Efter en kamp med chancer til 10 mål mindst brokker folk sig stadig over Skov første halvej Ankersen og Boilesen.
Nu bliver det sku for slingrer.. vi er stadig li startet op og vinder 3-0 ude.
Der er løbemønstre der ikke passer, manglende indlæg osv. Men angriberne skaber plads lægger af osv. Fløjene gør stort set hvad der passer dem, presspil virkede i dag og vi er i kontrol i 80mins..
Det er sku mere end godkendt
Skrevet af Bløde babser
Dejligt med tre sikre point. Det var på en meget billig bagrund, så ingen grund til at overfortolke sejren.

Var der andre der så interviewet med Ståle efter kampen. De pressed ham meget omkring ny central midtbane og det var svært at tolke hans reaktion som det er noget der bliver arbejdet på.
Remember, when you are dead, you do not know you are dead. It is only painful for others. The same applies when you are stupid.
annonce
0