Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af jomic...
Det gør altid mest ondt, når man har bygget noget forventning op.


Enig, det er sgu farligt. Men til forskel fra de andre sejre det sidste års tid, var det ikke fordi modstanderen sov, i dag så vi det FCK som man "kender".

Der kommer selvfølgelig udfald og i dag var noget nær topniveau, men vi så holdet kunne spille som et FCK-hold og derfor er der også lidt berettiget optimisme.
Skrevet af kim1a
Nu AaB har vist af de ikke er en trussel på sigt i ligaen så kan I godt afhænde Kadrii :-)
Udvandret Nordjyde. https://9gag.com/gag/aQ3rNP7
Skrevet af Matias
Årh, du er jo langt mere streng end jeg var, Schelden. Jeg havde givet Denis Vavro 9 og Andreas Bjelland 10. De lukkede totalt af, ikke kun i dueller, også ift. den fornemmelse for vores defensiv, både deres medspillere og modstanderne fik. Nikolaj Thomsen havde jeg smidt et 9-tal efter og Dame N´Doye, med hattrick, energi og den samlende karakter, han har, havde fået 11.
Skrevet af Sir , moderator
Det er længe siden jeg har set FCK dominere på den måde. Normalt sidder man jo og venter på at de stiller sig tilbage og modstanderen uanset styrke pludselig er med i kampen. Hvis det der er niveauet i mere end bare en kamp kunne det da godt blive en fornuftig europæisk sæson. De var godt nok også effektive i første halvleg. AaB var satme også ringe. Kusk og Okore fik vist hvorfor de spiller i AaB nu.
Dette er en signatur.
Skrevet af JeresMajestæt
Nogen der ved, hvor man kan få nogle extended highlights? Vil gerne se lidt mere af spillet udover målene.
Skrevet af lottomunken
jeresM
Det kan være Fck tv smækker det på youtube, ellers bliver hele kampen genudsendt i nat kl 2 på tv3max..
FC København. Siden 1993.. Man U siden 1986 Landsholdet, DBU og MO boykottet siden 2007 Ståle skulle aldrig have været fyret 2020 Rooney skyder lige godt med begge ben, nok bedst med højre... Citat John Faxe Jensen...
Skrevet af elendil
Du er lige hård nok ved Robert Skov. Han var ikke anden-halvleg-i-Hobro-god, men han tilbød sig tit, og spillede ofte Nicolai Boilesen fri. Han havde også et spark der strøg tæt forbi krydset. Han var dog hård ved Peter Ankersen, som du nævner.

Kenan Kodro behøver du ikke lade være ubedømt. Hans halve friløber siger det hele. Du har ret i at Carlo Holse gjorde det fint. Ikke meget spektakulært, men indgik fint, smed ikke bolden væk og tilbød sig.

Andreas Bjelland var topklasse. Jeg bilder mig ind, at det var hans tilstedeværelse, der gjorde Denis Vavro så konsekent. Denis Vavro havde vel nul fejlafleveringer. Han så ud til at koncentrere sig om det sikre hver gang, enten Jesse Joronen, Peter Ankersen eller Andreas Bjelland. Fedt. Også fint at han lige markerer over for ham AaBeren der unødigt underløb Jesse Joronen.
fck-medløber.
Skrevet af Steve Highway-61
Jo jo kingfrasalg, lakmusprøven bliver BIF, hvis ikke vi vanen tro snubler i Odense.
All we are saying is give peace a chance that means you too
Skrevet af BlueAndWhite
Dejligste mandag længe..
Nu ligner FCK et fodbold hold igen.
Life is good!
Skrevet af pyto
Dejligste mandag længe..
Nu ligner FCK et fodbold hold igen.
Life is good!


Pas nu på.
Kvist raus.
Skrevet af BlueAndWhite
Slet ikke, halvandet år med lort, så skal man sku fejre de små sejre.. og takterne ser gode ud.
Håber bare det forsætter
Skrevet af Matias
Lakmusprøven bliver under alle omstændigheder kampen mod Brøndby (og selvfølgelig kontinuitet på resultatsiden). Siden Alexander Zorniger kom til derude, har vi mødt dem 8 gange i superligaen. De kampe har resulteret i 2 sejre, 3 uafgjorte og 3 nederlag, og en målscore på 5-6. I samme har vi maksimalt scoret 1 mål pr. kamp. Der var naturligvis pokalfinalen 2017, men i ligaen har vi haft enormt svært ved at bryde dem ned, selv i en af vores aller bedste sæsoner, 16/17. Meget vil kunne læses af den kamp. Vil vi kunne skabe chancer, score mål, ikke bukke under for deres numeriske overtag på den centrale midtbane, vil vi kunne håndtere et pres der er mere aggressivt, end det vi selv kommer med. Brøndby har lært at spille hårdt og appellere ligeså hårdt, når nogen gør det samme over for dem, og det er smart. Det burde vi også være i stand til. Ofte er tændingen i kampene - i hvert fald henover de sidste par sæsoner - blevet konverteret til frustrationsaktioner fra vores side, som naturligvis er kommet dem til gode. Det skal vi undgå, samtidig med, at vi formår at spille i et tempo, som stresser dem. Kan vi det - også selvom den skulle ende uafgjort - vil jeg være rigtig godt tilfreds.
Skrevet af Bløde babser
Brøndby kampen er selvfølgelig et godt pejlemærke for hvor vi er. Men det er kampen i Odense i næste uge nu også.
Faktisk frygter jeg mere indstilling og specielt reaktioner ved modgang, end jeg frygter den forskel der er mellem OB og BIF. Som de har spillet nu begge to hold vi bør besejre hvis kampen i går er udtryk for hvor vi er og ikke bare en tilfældig dag hvor tignene gik op i en højere enhed.
Den modgang der for alvor skal teste holdets mentale tilstand kan ligeså fint komme i Odense som mod BIF.....Men forhåbentlig kommer den store modgangstest først om lang tid.
Remember, when you are dead, you do not know you are dead. It is only painful for others. The same applies when you are stupid.
Skrevet af Matias
"Faktisk frygter jeg mere indstilling og specielt reaktioner ved modgang, end jeg frygter den forskel der er mellem OB og BIF"

- Sådan har jeg det ikke. Selvfølgelig er indstilling et vigtigt tema, og det kan komme til udtryk mod alle hold, senest mod Horsens. Sagen er dog den, i min optik om ikke andet, at vi ved vi kan slå OB. Og Horsens. Og alle de andre af den kaliber, selv i en rædselssæson som 17/18. Så den indstilling, altså modgang og manglende enhed kontra medgang og fokus på holdet, er jeg relativt fortrøstningsfuld ved forventningen om. Jeg tror vi kommer tæt på at ligne den version af FCK, vi alle gerne ser. Uden selvfølgelig helt at være der endnu. Men vi ved ikke, hvor vi står ift. dén klub, som med garanti spiller med om guldet, og som vi - under deres nuværende ledelse - har haft det så svært over for, selv i en af FCKs aller bedste perioder nogensinde.
Skrevet af Bløde babser
Jeg ser bare det her som en forlængelse af den udvikling vi så i foråret.
Jo længere vi kom frem i foråret, jo mere dominerende blev vi i kampene. Også mod FCM og BIF. Alligevel satte vi point ti i kampe hvor vi var det bedste fodboldhold, IMO fordi man blev ramt af "åh nje, ikke igen" blokkeringen hver gang man mødte noget modgang.
Uden den mentale blok havde man jo vundet alle kampe mod FCM i foråret og den sidste mod BIF. Man var allerede der et bedre fodboldhold med en dårligere psyke (her differentierer jeg bevidt mellem de to ting, vel vidende at det samlede outcome er summen af begge).
Med alt hvad jeg har set i denne sæson, er vi også et markant bedre hold end både OB og BIF. Jeg er helt med på vi er så kort inde i denne sæson at det er et meget tyndt grundlag at vurdere det på, men det er netop det der er jo pointen, altså at vi skal have testet om FCK er hvad de sidste par kampe antyder.
Det er for mig ikke det spillemæssige niveau i situationer uden modgang jeg er usikker på, her fortsætter kurven opad som i foråret. Men har man fået fikset den mentale sårbarhed som gjorde foråret havde sine spøjse nedture også. Det kan ligeså fint blive testet af Odense som Brøndby.
Remember, when you are dead, you do not know you are dead. It is only painful for others. The same applies when you are stupid.
Skrevet af Matias
"Jo længere vi kom frem i foråret, jo mere dominerende blev vi i kampene"

- Det er simpelthen ikke rigtigt. Jeg ved godt, at en del klamrede sig til de få halmstrå, der var, herunder at være toneangivende i perioder af kampe mod FCM og Brøndby, men sagen er, at det var vi også i efteråret 2017 (der fik vi også flere point mod netop de to hold). Personligt tror jeg, at mange kiggede desperat efter lys, hvor der ellers kun var mørke, således skabtes myter, bl.a. den om Rasmus Falks enorme bidrag til den centrale midtbane. Men vi blev såre simpelt ikke mere dominerende, som sæsonen skred frem, faktisk var vores bedste periode ift. offensive afleveringer (36% mod 29%) og boldbesiddelse (57% mod 50%) i grundspillets sidste fase (de fleste stats kan graves frem her på siden), runde 20-26. Vi havde lidt flere skud på/forbi mål (10,7 mod 11,4), men ikke mange. Resultaterne fulgte i øvrigt, de var bedst fra runde 20-26 (2,57 pt. pr. kamp mod 1,50 pt. pr. kamp i slutspillet).

En af de kampe, som lagde grund for myterne, var nederlaget på 1-2 i Brøndby. Vi førte ved pausen og brændte straffespark ved samme føring, men Brøndby kom tilbage og vandt kampen. Jeg skal ikke kunne sige hvorfor, men det synes at være gået fuldkommen i glemmebogen, at Brøndby ikke blot lavede flere mål end os, de havde også mere boldbesiddelse (57-43), flere skud på mål (14-7), flere skud forbi mål (9-7), flere hjørnespark (10-6), betragteligt flere indlæg (34-13) osv.
https://www.bold.dk/fodbold/kamp/broendby-if-vs-fc-koebenhavn/21922992/

Nok var vi bedre end dem i to længere faser af kampen (især i 1. halvleg), og nok var vi det på en måde, som de fleste af os godt kan lide at se FCK praktisere, men de to faser definerede ikke kampen, og Brøndby var, som jeg så kampen, mindst ligeså dominerende som os, hvilket jeg mener er en betragtning, statsene støtter. Jeg tror, for jeg ved det jo ikke, at mange FCK´ere knyttede sig til de sporadiske lyspunkter der var, om end de hverken var kampafgørende eller positivt udtrykt ved andre tal, der kan læses af kampstats.

"Uden den mentale blok havde man jo vundet alle kampe mod FCM i foråret og den sidste mod BIF"

- Mener du virkelig det, BB? Konverterer du faktiske pointtab til fiktive sejre, pga. noget så udefinerbart som ´den mentale blok(ering)´? Det er altså en lidt modig konklusion. Og lidt John Faxe Jensensk :) Mit argument er ikke, at hvis og hvis ikke kunne have givet andre resultater, men påstanden om, at resultaterne nødvendigvis havde været til vores fordel ´hvis bare´, er i min verden helt uden rygdækning.

"Det er for mig ikke det spillemæssige niveau i situationer uden modgang jeg er usikker på, her fortsætter kurven opad som i foråret"

- Igen, den myte accepterer jeg ikke. Spillet var bedst fra runde 20-26, spillet blev i gennemsnit ringere i slutspillet, og i særdeleshed i 2 af de sidste 3 kampe af samme (mod AaB og FCN), hvor vi kunne sikre en 3. plads, men ikke skabte noget af betydning (6 skud på mål i de 2 kampe, 0 mål), og derfor gik fra banen med en høst på 1 point i samme kampe.

"Men har man fået fikset den mentale sårbarhed som gjorde foråret havde sine spøjse nedture også. Det kan ligeså fint blive testet af Odense som Brøndby"

- Jeg forstår godt den motivation der ligger i, at man erklærer sig ligeså ærgerlig over et skidt resultat mod OB som mod Brøndby, men jeg tror ikke på, at dette er udtryk for den følelse, der rent faktisk opstår i os der holder med FCK. Og vi har allerede vist, at vi kan rejse os efter dårlige kampe og resultater mod modstandere, vi også i sidste sæson kunne slå. Det har vi gjort efter Horsens-kampen. Så den store test kommer mod Brøndby. Jeg kan godt læse, at du ikke ser spillet som den afgørende faktor, og det gør snakken lidt mudret, eftersom jeg synes det mest interessante (for at vinde kampe, mesterskaber, pokaler) er netop spillet og de spillere, som skal begå sig i det koncept, det hviler på. Jeg underkender ikke det mentale - absolut ikke, jeg er meget enig i, at det er enormt betydende for holdets succes - men mener ikke at spillet var på plads i foråret, og gode resultater kun udeblev pga. en subjektiv fornemmelse for mentale blokeringer blandt spillerne. I høj grad mener jeg, at de mentale svagheder, foråret bød på, blev udløst af en trupsammensætning uden balance og et koncept uden klare roller, som fremmer den enkelte spillers kompetencer. Det er i den forbindelse, jeg har talt en hel del om aksen, for når den er på plads, synes kanterne også at komme det. Heldigvis har man hentet 2-3 til aksen i dette vindue, som ligner at have givet holdet et løft. Og jeg mener, at den første store test af, hvor stort et løft holdet har fået, er kampen mod Brøndby.a
Skrevet af BlueAndWhite
Jeg synes ikke Brøndby har været imponerende denne sæson, den rigtige test må være hvordan det går i Europa, når vi møder kvalificeret modstand.
Stabilitet og højere bundniveau må være pejle markedet for os denne sæson.. spiller vi som første halvleg mod AaB er der ingen der kan være med i suppen, så topniveauet må være på plads.
Tror faktisk der er lidt med om man kan sætte sig op til at spille ude mod OB og stadig imponere.. i forhold til at sætte sig om til et Derby, for der skal vi fandeme være klar.
Sidste sæsons kampe mod BIF må simpelthen ikke ske igen.
Skrevet af Matias
"... den rigtige test må være hvordan det går i Europa, når vi møder kvalificeret modstand"

- Jeg ønsker (virkelig), at du får ret, for det vil betyde, at vi cruiser mod et mesterskab.

"... spiller vi som første halvleg mod AaB er der ingen der kan være med i suppen"

- Jeg kan også bedst lide, når det er FCK der tromler modstanderne på den måde, men FCM og Brøndby kan altså også gøre det. Også selvom de ikke har vist det i denne sæson endnu.

"Tror faktisk der er lidt med om man kan sætte sig op til at spille ude mod OB og stadig imponere.. i forhold til at sætte sig om til et Derby, for der skal vi fandeme være klar. Sidste sæsons kampe mod BIF må simpelthen ikke ske igen"

- Det du skriver er, at det er lettere at sætte sig op til derbys end andre superligakampe (jeg er enig et stykke hen ad vejen), men samtidig, at spillerne ikke var klar i sidste sæsons derbyer. Jeg får det ikke helt til at hænge sammen :) Nevermind, jeg håber du får ret, men tillader mig at tvivle. Jeg tror det bliver en hård sæson, bedre end 17/18, men stadig hård.
Skrevet af BlueAndWhite
Det "burde" være lettere at sætte sig op til Derby ;)
Altså i bund og grund får boldspillere jo en fyrstelig hyre for 2x 45 mins plus træning, så jeg vil mene man burde forvente en mandfolk indsats hver evig eneste kamp.
Tja alt er jo tidligt men håber sku der er kommet lidt styr på skuden.. har ikke været så positivt stemt i halvandet år. Det kan dog stadig sagtens ramle, men er helt enig i dine observationer mht. at tromle modstanderne, det har været savnet..
Synes dog jeg kunne genkende FCK dyder mod AaB, får vi også indlæg fra vores backs så kan det blive rigtig godt.
Fischer er et kapitel for sig selv, synes ikke selv Grønkjær var så afgørende for os, Fischer er jo med i ALT.
Skrevet af Rogosjin
Altså i bund og grund får boldspillere jo en fyrstelig hyre for 2x 45 mins plus træning, så jeg vil mene man burde forvente en mandfolk indsats hver evig eneste kamp.


Sådan er virkeligheden jo ikke.

Uanset din løn så er der ingen, eller meget få, som går på arbejde og levere 100% hver eneste dag.

Du kan jo selv prøve om det er muligt for dig selv at gøre det bare i resten af ugen.
Someday, someday, someday, someday, someday, someday Leeds United
annonce
0