Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af JuveFella
Hvorfor skal din ven overbevises hvergang N´Doye spiller? Du må da selv forklare ham nogen ting under kampen, istedet for at nedgøre ham herinde hvergang.
Skrevet af Svoger
Eller endnu bedre. Det er vel ikke dit ansvar at tage dig af ham, så ignorer ham.
"Det er dog ikke noget jeg ved noget om, det er ren spekulation."
Skrevet af Algero
Åh Juve, jeg har taget mange, mange diskussioner om det. Jeg finder det bare så sjovt, at man kan være SÅ ignorant.
Skrevet af Matias
Jeg er virkelig overvældet over det makkerskab, Dame N´Doye og Viktor Fischer er ved at få. Det er simpelthen så godt. Selvfølgelig kan meget gå galt fra nu af, men jeg tillader mig at lade sådanne scenarier ligge for en stund. De to har så meget energi og glæde i spillet, de vil det virkelig, og de vil også holdets og medspillernes bedste. Og som et ekstra plus, som man kun i sine mest jubeloptimistiske drømme kunne forestille sig, så gør de hinanden bedre. Altså, bedre end det allerede høje niveau, de begge havde. Viktor Fischers arbejdsbetingelser er blevet kraftigt forbedret med Dame N´Doye på holdet, og når man ser dem sammen, efter scoringer f.eks., er man ikke i tvivl om, at de værdsætter hinanden.

Cesar Santin kunne meget af det, Viktor Fischer kan, ikke helt på samme måde, men der er paralleller, og den trio, med de to og Jesper Grønkjær, er stadig den stærkeste offensiv, FCK har kunnet byde på - men en duo bestående af Dame N´Doye og Viktor Fischer kan måske blive bedre end den Dame N´Doye havde med Cesar Santin, om end de 98 superligamål, sidstnævnte duo lavede i sine tre sæsoner sammen, i sig selv er en bedrift, der næppe bliver overgået. Den nye ´superduo´ har dog andet end bare mål i støvlerne, de har den nævnte energi, blik for medspillerne og spillet, og er generelt bare en enhed, som er med til at give resten af holdet et boost. Og det på en måde, jeg ikke helt mindes tidligere i FCK. Lad det nu for pokker blive ved, det kan blive guld værd.
Skrevet af armand
en gang i mellem matias, så er det lige som om dine monologer har nærmest en kurt thyboe´s kvalitet over sig.


jeg er fan
https://worldsoccertalk.com/wp-content/uploads/2017/12/arsenal-spurs.jpg
Skrevet af Slettet(072126190212)
Nej. Min ven holder stædigt fast i, at N´Doye er pensionist.


Er det ikke lidt ligegyldigt, hvad din ven mener? Hver gang N´Doye har spillet godt, skriver du om det herinde. Hvis han vil diskutere det, kan han vel komme herind. Ingen grund til, du skal agere mediator.
FCK by heart. AGF by relocation.
Skrevet af Nandeyanen
Vi skal bare have mindst et Dansk hold i gruppespillet så er vi næsten garanteret en top 15 på UEFA League listen. Lige nu er vi rank 12.

Det vil betyde at vi kommer direkte i playoff til Champions League. Tabes playoff kampen ryger man direkte i EL gruppespillet.

Det er så ærgeligt vi har trukket Atalanta. Vi kan ikke regne med at FCM vinder mod Malmö selvom de er favoritter, så vi må gøre arbejdet selv som vi plejer
Succes is temporary loyalty is forever
Skrevet af Guhle
Ahh, odds er åbnet højt på at FCK kvalificere sig. I skrivende stund odds 4,15 på FCK og 1,24 på Atalanta.

Selvfølgelig er Atalanta storfavorit, men jeg synes godt nok de odds er lidt overdrevet.
FCK - Klubben fra vidunderlige KBH Skovshoved - Én gang skovser - altid skovser
Skrevet af Krook
Er det ikke lidt ligegyldigt, hvad din ven mener? Hver gang N´Doye har spillet godt, skriver du om det herinde. Hvis han vil diskutere det, kan han vel komme herind. Ingen grund til, du skal agere mediator.Årh hold op, det bliver da tydeligvis skrevet fordi han synes det er sjovt, og det er det da også. Vanvittigt at man kan være så blind. Bliver sgu kedeligt hvis alt skal være seriøst herinde, jeg er i hvert fald begejstret for de jævnlige opdateringer i sagaen.
Skrevet af Old123
Atalanta kampen bliver selvsagt pisse svær. Et par lyspunkter er dog, at vi starter ude og har Sønderjyske hjemme i parken imellem de to kampe. Der burde derfor være plads til, at vi kan spare dem der skulle have brug for det. Det kan selvfølgelig være underordnet, hvis vi bliver splittet ad i den første kamp.
Skrevet af Jussi
På et klip efter kampen, så man tydeligt, at det er Ståle selv, som forårsager mærket i tindingen, så heldigvis ingen kasteskyts.

Han har sgu prikket til.
Morten Olsen: Vi skal huske på, at Danmark er en stor fodboldnation, men et lille land.
Skrevet af Matias
Han udtalte også, at hans arrigskab var en udløber af visningen af målet umiddelbart efter, det var scoret. Så ja, han har været i et gevaldigt prikkehumør.
Skrevet af Schelden
Pontus Wernbloom signs for PAOK.

Nå, så røg han til Grækenland. Han kunne ellers have været en mulighed.
København.
Skrevet af Plankeværket
Jeg tror ikke Pontus eller lignende er interessant for Ståle 3.0 - så længe den defensive er dækket af Zeca/Kvist.
Jeg tror faktisk stivstikkeren har udviklet sig. I det mindste i denne sæson med Falk.
Skrevet af Esrever
Kan i hvert fald godt mærke jeg er blevet bare en anelse arig på Gregus efterhånden. Gjorde det lovende under træningslejren og startede berettiget i de først officielle kampe. Med undtagelse af sin halvleg mod Brøndby har han siden gjort det skidt som 8´er og i særdeleshed mod Sofia. Han burde ellers have kompetencerne til at være langt bedre til at sideforskyde en tilfældet er samt supplere skovs farlige venstreben på distancen når vores modstander står dybt for at lukke N´Doye og tæt for at lukke vores kombinationer ind i feltet. Hvorfor kan den mand ikke lykkedes?
Skrevet af JuveFella
https://www.fck.dk/nyhed/ndoye-efter-kamerakys-en-hilsen-til-familien-og-fansene

Man kan ikke andet end at holde af den mand som FCK fan.

Ståle har også selv udtalt at hans første tid i klubben, måtte han beskytte ham og holde øje med ham konstant. Men at han er en anden spiller og person, både udenfor og på banen nu da han har fået familie. Man kan klart se hvor meget ansvar han tager i kampene samt viljen og lysten til at hjælpe holdet og kærligheden til fansene med flotte præstationer. Hans jubelscener med Fischer taler sit tydelig sprog, det er simpelthen en fornøjelse at se ham spille på dette niveau, man kan sige heldigvis at han er oppe i årene, så forhåbentligt er det begrænset hvor meget mere han vil prøve sig af.
Skrevet af ConCort
Man kan klart se hvor meget ansvar han tager i kampene samt viljen og lysten til at hjælpe holdet og kærligheden til fansene med flotte præstationer. Hans jubelscener med Fischer taler sit tydelig sprog, det er simpelthen en fornøjelse at se ham spille på dette niveau, man kan sige heldigvis at han er oppe i årene, så forhåbentligt er det begrænset hvor meget mere han vil prøve sig af.


Her er en anden teori: $$$.

Han er 34 aar gammel ved udgangen af sin kontrakt og kaemper for den allersidste kontrakt i sin karriere. Selvfoelgelig er det fedt at hoere fans juble og synge ens navn, men jeg tror fans gaar grueligt galt naar de proever at saette sig ind i professionelle udenlandske fodboldspilleres personlige motivationer og tilskriver fanskare samt geografiske praeferencer det helt store.

Jeg skrev da Dame N´Doye ankom at han sagtens ville kunne slaa til fordi han skal goere det godt hvis han skal have sin sidste kontrakt hvor det end er - og jeg vil blive meget overrasket hvis han ikke tager dertil hvor han bliver bedst betalt. Det betyder ikke at han ikke proever at hjaelpe holdet eller kaemper, men jeg tror han som alle andre professionelle spillere er ret ligeglad med klebfoelelse osv. Det er PR.
Skrevet af Slettet(592019202205)
Jeg er uenig. Han havde gjort det ganske fornuftigt i Tyrkiet og han valgte at skrive under med FCK før transfervinduet lukkede. Hvis det bare handlede om at tjene penge kunne han nemt have fundet en anden klub. Han kunne i hvert fald have trukket den længere end han gjorde, selv hvis han ikke havde et tilbud på det pågældende tidspunkt.

Han er taget til FCK fordi hele pakken spiller for ham. I FCK får han frihed under ansvar, han bliver en del af en meget social spillergruppe, han får mulighed for at spille på et hold hvor man skal præstere hver gang og spiller efter at vinde guld, han får mulighed for at spille under Ståle. Man skal nok heller ikke underkende værdien af den første klub en spiller slår igennem i, jeg tror FCK har en særlig plads hos N´Doye.

Så jeg mener at du laver den samme fejl som økonomer tit gør ved at tro at alting kan koges ned til penge. Der er mange mennesker i den virkelige verden der træffer beslutninger om job på baggrund af andet end økonomi, så hvorfor skulle det være anderledes i fodboldverdenen? Jeg tror klubfølelse betyder mere for nogen end andre, det gjorde det fx for en spiller som Kvist da han kom hjem igen, hvor det for Zanka virkede mere som om at han mente at FCK og Ståle var det rigtige skifte sportsligt, og så var det belejligt at resten også spillede for ham.

Hvis Kvist kunne have sluttet karrieren i Barcelona, havde han nok gjort det på trods af klubfølelse, men han valgte FCK, formentlig over bedre økonomiske tilbud, og det handlede helt sikkert også om klubfølelsen.
Skrevet af Matias
Jeg kan ikke helt se, hvorfor begge ting ikke kan være sande på samme tid. Selvfølgelig tænker Dame N´Doye på penge ifm. hans præstationer på og udenfor banen i FCK. Han er jo prof. fodboldspiller. At han samtidig nærer følelser for FCK, hvor han har oplevet mest succes og mest anerkendelse fra tilhængere, kan jeg oprigtigt talt ikke se det kontroversielle i. Han fik for år tilbage en FCK fan-tatovering, han har holdt løbende kontakt med klubben, også da Ståle Solbakken var væk, han har holdt ferier i København bl.a. i selskab med en bestemt fangruppering og han ringede selv til Ståle Solbakken i sommers, da han skulle finde en sidste kontrakt. Måske var sidstnævnte hans bedste chance for at få et par mio. kr., men jeg tvivler faktisk - jeg tror godt han kunne have fået lidt mere i posen på andre markeder.

Min tilgang til Dame N´Doye-situationen i denne omgang er, at jeg tror han har tænkt, at han i København kunne få en god afslutning på hans karriere, sportsligt som økonomisk, og samtidig er København og FC København et sted, han rigtig, rigtig godt kan lide at være, og som han føler et tilhørsforhold til.
Skrevet af BlueAndWhite
Det er naivt at tro han ville tjene mere i Danmark, end han kunne andre steder.
Han har spillet PRL i den russiske liga og i Tyrkiet..
Han har selv lagt vægt på, han er front angriber (blev brugt som wing i trapzonspor) og han kender Ståle, systemet og fansne.
Givetvis vil det hjælpe ham til at falde hurtigt til og præstere, og det ville måske kunne give ham den sidste guldrandet kontrakt, Win win for Doye og os.
annonce
0