Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af Blastoid
Haha, vores lodtrækninger den her sæson er jo fuldstændig godnat. Zenit og Bordeaux indtil videre.

Den bliver sikkert toppet af med Rangers eller Apollon.
\"Giv en mand et æg, og han er mæt for en dag - lær en mand at lægge æg.......!\"
Skrevet af Slettet(072126190212)
Evnerne som træner er indiskutable.


Jeg synes nu godt, vi kan diskutere hans evner på baggrund af sidste sæson. Så helt indiskutable er de nu ikke.

Ståle er en ekstremt begrænset træner. Men det, han kun udrette inden for dette lille begrænsede område, er til gengæld ekstremt imponerende.
FCK by heart. AGF by relocation.
Skrevet af hatafmug
Hvad sker der for den lodtrækning? Zenit kan vi vel slå?
FCK
Skrevet af Copa
Zenit er en rigtig hård modstander, men Bordeaux er vel egentlig til at overkomme? Nr. 15 i ligaen efter 3 kampe og har solgt stjernen Malcolm!
Skrevet af Huevon3
Ja, OK to hold paa niveau med Atalanta og saa Slavia Prag, som burde kunne slaas. Det blever svaert men muligt at gaa videre.
Skrevet af Schelden
Det er trods alt mere sexet end sidste år.
København.
Skrevet af Hjaelmen
Zenit er efter 5 kampe i den russiske liga ubesejrede med en målscore på 10-1.... ikke at det siger SÅ meget umiddelbart, da deres 5 første modstandere ikke har været skræmmende.

Det er vel en ret åben gruppe. Alle hold kan vel ret beset komme videre. Slavia vel med de dårligste chancer.
QPR - Og ignorerer (u)tilfreds, så godt jeg kan.
Skrevet af Huevon3
Der er virkelige gode grupper i aar og saa er der ogsaa nogen virkelig tynde (som vores sidste aar). F. eks. Bsiktas, Genk, Malmoe og Sarpsborg virker tyndest. Her kunne vi vaeret kommet istedet for Genk. Og hvis BIF havde slaaet Genk - naah nej det var jo ikke muligt!!
Skrevet af Slettet(412118201009)
Delaney

For så vidt enig.

Min bedømmelse var (lige lovligt) rettet mod de europæiske kampagner.

Dog vil jeg mene, at eksempelvis implementeringen af Falk på den centrale midtbane, og typer som Skov og Fischer, er tegn på en træner der stadig er i udvikling, og ikke nødvendigvis bygger strategien op på et fundament af indlæg til et stort lokum.

FREM for alt
Skrevet af Matias
Ståle Solbakken skal stadig ruskes for hans rolle som manager. Det er ikke godt med ham på den position, hvilket 4 transfervinduer under hans enerådige ledelse har bevist. Det er jo torskedumt, at helt almindelige tilhængere - og bold.dk er ikke eneste sted, hvor det sker - kan pege på, hvor der skal hentes solidt (og dyrt) ind, før konceptet virker, og først når det sker, efter fem transfervinduer, begynder der at vise sig fremgang, ved de profiler der er blevet erstattet i aksen.

Formår han at indse sine klare mangler, og alliere sig med folk som kan styrke hans rolle dér, hvor han er bedst - som træner og kulturbærer - så er det fint, og derved skabes også det styrkede fundament, som hele hans managerrolle (efter både hans eget og klubbens udsagn) er blevet oprettet til formål for. Gør han ikke, bør man kraftigt overveje, om klubben er gearet til at have så magtfuld en manager, for i det tilfælde vil man opleve flere bølgedale a la den, vi netop har været igennem. Man må være masochist eller bare foragte FCK, hvis man ønsker mere af den slags.
Skrevet af armand
men Solbakken fastslår, at han ikke kommer til at forstærke truppen.

Det var dog ellers i første omgang planen, men en handel med en ny spiller endte med at gå i vasken, fortæller FCK-manageren.

- Jeg kan være helt ærlig at sige, at vi har prøvet hårdt på at finde en forstærkning, men det er ikke lykkedes. Vi har ellers strakt os langt for at hente en spiller, men det gik ikke.

- Vi ved godt, at vi får svært ved at hente nogen nu. Vi kan ikke bare købe for at købe, siger han.


hmm... han dementerer altid lige inden han signer noget stort, men det der virker mere konkret end normalt, desværre.
https://worldsoccertalk.com/wp-content/uploads/2017/12/arsenal-spurs.jpg og fuck det anonyme trolleri, jeg hedder rolf ståltråd på facebook.
Skrevet af Matias
Med tanke på historien om, at der var én spiller man havde strukket sig langt for, men at det glippede med ham (hvem end han så er), indikerer det, at der ikke bliver hentet en markant profil ind. Men altså, hvem ved, pludselig kan en spiller, man ikke kan sige nej til, jo banke på. Som Dame N´Doye eller Andreas Bjelland.
Skrevet af armand
jeg er enig, matias.

vavro begynder at ligne det, ståle har snakket om hele tiden. verbic har han vel ret beset også ramt og så er der joronen (måske skov?) som man til dels godt kan give ham kredit for, er et ikke-åbenlyst pletskud af danske spillere man henter hjem igen og des lige.

det skal være med pil op, meget endda.

jeg synes der var noget interessant over hans reaktion efter kampen i går og hans udtalelse om, at det var den vigtigste kamp i FCK´s historie.

Det var det jo ikke.

Om noget synes jeg det afslører noget om, at det måske nærmere var den mest sårbare kamp i HANS historie i FCK, og dermed nok i hele hans trænerkarriere.

Havde han med de investeringer (eller lå der 3 salg klar til underskrivning på nøgle spillere? ankersen, boile, ndoye?) han har foretaget og med sidste sæson i frisk hukommelse, overlevet en sæson i suppen? og hva´ nu, hvis det ikke var som afgjort 1´er? med salg af profiler er jeg ikke sikker på, at det havde været selvskrevet.

han var ikke bare rørt, han var lettet. og rørt var han fordi, tror jeg, at han havde alt andet end mistet modet og så på 5. straffespark.

AV.
https://worldsoccertalk.com/wp-content/uploads/2017/12/arsenal-spurs.jpg og fuck det anonyme trolleri, jeg hedder rolf ståltråd på facebook.
Skrevet af Matias
I min verden er der heller ingen tvivl om, at stemmen der knækkede i høj grad var over hans egen situation. Og man forstår ham jo. Sikke en lettelse, det må have været. Ikke kun ift. hans jobsikkerhed, jeg tror lige så meget det handler om omgivelsernes anseelse af ham. Han ved godt, at det var ved at krakelere, og han kunne se på, at FCM og Brøndby med succes kørte nye koncepter ind, relativt ubesværet. Det handlede om klubbernes trænere og set-up, alt det Ståle Solbakken står for i FCK, helt alene. Men nu lykkedes det så, og han fik FCK igennem en svær kvalifikationsturnering og endnu en gang ind i et europæisk gruppespil - i tilgift som eneste danske hold i denne sæson. Det er forrygende flot, og det skal og bliver han anerkendt for. Det har han trængt til.
Skrevet af armand
det er flot.

og sindssygt heldigt, men sådan har det været med alle kardinal punkter i historien - du gør hvad du kan med motivation, træning og dedikering men til allersidst lukker du bare øjnene og svinger battet alt hva´ du kan :-)
https://worldsoccertalk.com/wp-content/uploads/2017/12/arsenal-spurs.jpg og fuck det anonyme trolleri, jeg hedder rolf ståltråd på facebook.
Skrevet af Matias
Selvfølgelig var det heldigt, men jeg synes håndværket trumfer heldet med længder. Holdet var virkelig godt indstillet, kæderne hang sammen, aftalerne blev holdt, engagementet var til stede i over 200 minutter, man havde forberedt sig på deres spil. Og i sidste ende deres straffespark. Ståle Solbakken fortjener en topkarakter for præstationen, endnu en gang slog vi en modstander, som er bedre end os. Det er exceptionelt.
Skrevet af armand
hvor det dog klæder dig matias, og det er sgu ikke patroniserende eller over-jeg agtigt ment, med det der knivskarpe klarsyn på den reelle præstation fra en mand, du ellers gerne havde set røven af for 3 måneder siden :-)

der er noget der siger mig bort set fra det, at det ER en midtbane han er ude efter. N´doye og Bjelland er sindssygt vigtige men selvom han er den sløjeste spiller af de 3 og fejlcastet, er det sgu lige før en skade til Falk pt betyder mere negativt for vores spil - der er nærmest kun 1 gameplan hvis han ikke er en mulighed.

og hvis jeg siger jeg ikke er sikker på hans fysik og skades potentiale er bedre end Bjellands, så er det næsten ´nuff said :-/

enter troll tanke: TIBBLING?!?!?! :D
https://worldsoccertalk.com/wp-content/uploads/2017/12/arsenal-spurs.jpg og fuck det anonyme trolleri, jeg hedder rolf ståltråd på facebook.
Skrevet af Bløde babser
jeg tror lige så meget det handler om omgivelsernes anseelse af ham. Han ved godt, at det var ved at krakelere, og han kunne se på, at FCM og Brøndby med succes kørte nye koncepter ind, relativt ubesværet. Det handlede om klubbernes trænere og set-up, alt det Ståle Solbakken står for i FCK, helt aleneSpot on.

Han har jo også set en fyr som Zorniger bliver hypet uden at have leveret et mester skab og have fejlet i Europa. Nu varmer det hos Ståle at hans eget hold har succes i Europa og de to andre står i skærende kontrast med deres ringe præstationer.
Så der er et kæmpe tjekmark ud for Europa igen i år hos ham kontra de andre. Samtidig ser det ud til man er tilbage i den gamle rolle i ligaen, samtidig med Zorniger står med et hold der sejler og bruger mange af de samme forklaringer som Ståle brugte sidste år. Altså er det indirekte med til at hvidvaske lidt af pletten fra sidste år.

Det er alt hvad han kunne ønske. Selvom ligaen trods alt stadig kun lige er begyndt, så det hele kun er indikation og ikke noget vi kan drage konklusioner på endnu.

Men er sikker på de ting fylder meget hos en ærekær mand som ham. Det ville de også hos mig.
Remember, when you are dead, you do not know you are dead. It is only painful for others. The same applies when you are stupid.
Skrevet af armand
der er faktisk flere ting i den tibbling tanke der giver mening ifht. timing. bech står og siger i går at han er ret sikker på, han ikke bliver solgt men at hvis han gør er det til nogle helt andre adresser og med andre beløb, end dem der er nævnt - ifht. FCM.
røg af en brænd og solgt til dansk konkurrent, FCM / FCK og rygter, kan man godt se gå galt.

I så fald kunne det stadig godt være spil for galleriet, Troels står og træder vande omkring trup størrelse efter exit - Zorninger sige skide surt at han ingen steder skal og de ikke sælger en eneste spiller til FCM, har de ikke selv for mange?
Der har været tov trækkeri og Ståle snakker om, at de har strukket sig langt men ikke mere, osv.

Alt passer.

bortset fra, at det er en spiller som Zorninger antyder er for uskolet til hans koncept så hva´ tænker Ståle? men med ståles evne til at se hvad det reelt er vi mangler og købe ind derfra, er det ved nærmere tanke ikke rigtig noget argument i mod.

Kan huske interviewed hvor jeg hører Zorninger kommentere på Tibbling "Tibbling is everywhere, always, now that can be a strength, and that can be a weakness".

på plus siden hører kniven i ryggen på konkurrenten og tilhørende positionering (set før?), jeg har overhovedet ikke en ide om at ståle og zorninger sidder og drikker kaffe på bellevue før kampstart.
https://worldsoccertalk.com/wp-content/uploads/2017/12/arsenal-spurs.jpg og fuck det anonyme trolleri, jeg hedder rolf ståltråd på facebook.
Skrevet af Esrever
"At hente N´Doye, Fischer og Bjelland (som vel er dem, der har rykket os i denne sæson) er ikke et udtryk for god scouting. Det var lavthængende frugter, som SKULLE plukkes, så snart muligheden bød sig."

Som andre har nævnt er det ikke kun dem, der har rykket os.
Mere vigtigt er det at man ikke undervurdere hvor langt nede de frugter virkelig hang. N´Doyes loyalitet til FCK er i disse dage bundet mere op på Ståle end noget som helst andet. Det betyder noget både for muligheden for at hente ham samt den motivation han spiller med. Fischer og Bjelland er Grønkjær-historier om spillere som ikke var lune for at komme til FCK, men hvor langvarrigt pres og Ståles evne til at sælge en plan, et koncept og en historie sad i erindringen dét øjeblik begge spiller kom i tvilv om hvorledes udlandet nødvendigvis var det mest optimale for dem.

Netop dét er en særdeles gunstig evne at have i en manager og en jeg ingenlunde er overbevist om andre FCK-aktuelle managers/sportsdirektører besider. Når man kigger på at vi ikke lige har hentet et eller andet talent som ingen andre har set er det en kritik af scouting og Ståles ansvar er ikke selve scouting men at sammensætte sit scouting team. Til scoutingsektorens forsvar skal det også siges at i disse dage henter man ikke bare lige det usete talent fordi alle scouts i dag er særdeles velinformerede og nærmest intet går under radaren nogen steder. Derfor er Ståles evne til at kunne sælge FCK super vigtigt

På baggrund af ovenstående kan man også samtidig give Ståle en lussing over fejlindkøb som Pavlovic, hvor man på en eller anden måde har formået at scoute dårligt og med Matic hvor man var desperat og så muligheden for at hente den i øjeblikkets stund bedste 8´er fra den østrigste liga, der havde en alder som indikerede stabilitet, men et resume som indikerede det modsatte.
annonce
0