Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af ConCort
det er et stort problem, hvis de spillere, der er kommet ind, når førsteprioriteterne har meldt fra, er udtryk for klubbens back-up planer", og det mener jeg ikke, man kan komme uden om. Når man fejler ved samtlige forsøg (over 3-4 transfervinduer) på at styrke de centrale pladser, under de forudsætninger, der nu en gang var gældende, så er det ikke længere uheld.


Jeg synes heller ikke man skal katagorisere Okore, Pavlovic og Matic som uheld, ej heller selvom det ikke var de spillere der var foerstevalget. Mht. Okore paa en fri transfer var det maaske et billigt sats, det kan jeg ikke helt fare i flint over - gik den saa gik den og man havde tid til at se ham an foer tingene blev akut i forsvaret. De to andre - specielt Matic - var resourcespild. Luftner og Vavro var ret aabenlyst ikke klar til at starte inde, og da slet ikke sammen som blev tilfaeldet da Johansson blev skadet. Der var mangel paa rettidig omhu og uheld i sommeren 2018 da det - som du skriver - virker til at der gik noget galt ift. den position og saa endede man med de to. Det er helt fair at kritisere Solbakken for at gamble unoedvendigt - selvom vi ikke rigtig er klar over hvad alternativerne var.

Jeg synes dog du straekker den ret langt ved at skrive at de centrale pladser ikke blev styrket - selvfoelgelig styrkede Zeca holdet selvom han ikke ene mand kunne loefte holdet fra dag et. Der er ikke mange af saadanne spillere som FCK realistisk set kan hente - og saa giver det maaske mening at vente til man kan. Vi to ved jo ikke om valget i vinteren 2018 var at hente en ny midterforsvarer eller vente paa Bjelland i sommeren, og saa er det jo lidt et tyndt grundlag at kritisere vinduet i vinteren 2018 hvor mesterskabet allerede var vaek for ikke at styrke de centrale pladser.

Jeg vil sige det saadan at sommeren 2016 hvor Gregus og Pavlovic blev koebt fortjener stor kritik selvom Gregus har gjort en god figure, og det samme goer sig gaeldende med vinteren 2016/7 hvor Matic blev koebt. Ikke blot fordi man ikke styrkede de centrale positioner (betydeligt) men fordi man gjorde det meget mere vanskeligt at goere fremover fordi man nu haenger paa de spillere. Sommeren 2017 og vinteren 2017/18 synes jeg ikke man kan sige det samme om - Zeca forstaerkede holdet men kunne selvfoelgelig ikke goere det alene naar alt omkring ham sejlede og Vavro/Sotiriou er stadig spillere man kan faa meget ud af og paa ingen maade boer anses som fejlkoeb selvom de ikke alene kunne loefte holdet.

Jeg synes det er paa sin plads at kritisere Solbakken for de fejl - jeg tror bare ikke, og det er en gamme diskussion, at det er fordi han ikke er faglig dygtig nok til at forstaa forskellen paa spillertyper. Jeg tror der blev gamblet paa foerstevalgene og saa ville man f.eks. i vinteren 2018 ikke gaa efter andetvalget til sidst fordi man havde bedre spillere i sigte i sommeren 2018. Hvis nu Solbakken de naeste to-tre vinduer ogsaa formaar at saette nogle gode transfervinduer sammen - saafremt han er i FCK - kan vi vel ogsaa afskrive ideen om held eftersom det ikke varer ved mere end uheld gjorde det i den forrige periode? Og saa er det vel paa sin plads at revidere ideen om at han ikke er fagligt godt nok klaedt paa til rollen som sportslig ansvarlig?
Skrevet af JuveFella
Yes, lækkert sammenspil og god start på kampen.
Skrevet af JuveFella
Det er dejligt at se holdet er fuldt fokuseret og bare kværner på i ligaen.
Skrevet af Jussi
Ja, det minder om et hold, man før har set i Superligaen - nå, ja: FC København.
Morten Olsen: Vi skal huske på, at Danmark er en stor fodboldnation, men et lille land.
Skrevet af JuveFella
Ja, det minder om et hold, man før har set i Superligaen - nå, ja: FC København.


Der er vel ikke noget galt i at glæde sig over, at de er klar fra start og fortsætter den positive stime, selvom det er set før. Esbjerg har trods alt ikke lukket et mål ind i deres senest 3 kampe, så man kunne frygte lidt en ørkenvandring.
Skrevet af Svoger
Jeg tvivler på, at Jussi mente det negativt.
"Det er dog ikke noget jeg ved noget om, det er ren spekulation."
Skrevet af JuveFella
Ok. Det er også rart at se et FCK hold der spiller rigtig godt, især ovenpå sidste sæson.
Skrevet af Matias
Andreas Bjelland er virkelig god, hvor er han dog en fornøjelse at se på.
Skrevet af Jussi
Korrekt, Svoger.

Og også enig, Matias. Han har nærmest en henriksensk forudseenhed og evne til at læse spillet.
Morten Olsen: Vi skal huske på, at Danmark er en stor fodboldnation, men et lille land.
Skrevet af JuveFella
Ligeså god som første halvleg var, har 2.halvleg været ringe. Heldigt Esbjerg ikke har fået scoret og man stadig i en vis grad er i kontrol.

Der viste Joronn iøvrigt klassen igen.
Skrevet af Huevon3
Fedt resultat!

Og saa kan vi senere idag laegge noget mere afstand til enten FCM eller BIF - og maaske til dem begge!
Skrevet af Bwana
Nu så jeg ikke kampen, så det er måske lidt mærkeligt at skrive det, men hvorfor helvede ikke sende Kodro på banen tidligt i anden halvleg i en nogenlunde sikker kamp, spare Ndoye eller Fischer, og give manden en chance for at vise sig fra en bedre side end vi har set indtil nu. Også de andre udskiftninger. At Gregus kommer ind er fint, men hvorfor skal skov ind og bløde fra lungerne ovenpå den kæmpe fysiske kamp han leverer i torsdags? (Nu er det hér det viser, at jeg ikke har set kampen, så jeg ved ikke hvor presset vores højreside var) Ind med Roerslev i de sidste ti for Ankersen, og spar manden lidt. Holse kan sgu godt klare at løbe en enkelt hel kamp på superliga-niveau.
- Men fedt at vi vinder!
Real Betis Glasgow Rangers FCK
Skrevet af Peter Pan.
Ja, det minder om et hold, man før har set i Superligaen - nå, ja: FC København.

It´s funny ´cause it´s true :-)
Skrevet af Slettet(412118201009)
En gennemført taktisk indsats.
Cruise control efter den tidlige føring, og egentlig aldrig nogen nævneværdig tvivl om sejren.

Eneste malurt i bægeret:
Pieros ligner i almindelighed ikke en angriber fra den bedste ende af superligaen, og i særdeleshed ikke et kort der er relevant at spille i den europæiske kampagne.
Og hvad værre er:
Kodro er alternativet!
Sidstnævnte er vist midlertidigt blacklistet af Staale.
Al logik pegede på spilletid til Kodro i dag:
1) Han har ikke spillet siden at han blev flået ud i Århus
2) De ekstremt hårde program, med seks midtugekampe i træk.
3) Pieros ligegyldige eksistens
FREM for alt
Skrevet af elendil
jeg tror de bedste spillede i dag, fordi der er lang tid til næste kamp.

Nicolai Boilesen er mærkelig, synes jeg. Han virker normalt sådan lidt ligeglad og træt af tilværelsen, men så viser han alligevel et noget ukarakteristisk følelsesudbrud i torsdags efter Denis Vavros straffespark.

Jeg forstår ikke at en målmand på Jesse Joronens niveau ikke kan holde et udspark inden for linjerne. Det var virkelig dårligt i dag.
fck-medløber.
Skrevet af Fuxberg
Er der nogle der ved hvad det er blevet af Toutouh? Er hans kontrakt udløbet?
Der burde da være en håndfuld superliga klubber der kunne have fordel af at tilknytte ham.
Skrevet af peanuts
kontrakten løb ud her i sommers, og han var ikke registreret til at spille i foråret for FCK
“Before you diagnose yourself with depression or low self-esteem, first make sure that you are not, in fact, just surrounded by assholes.” ― William Gibson 12-8
Skrevet af beesknees
Det lader til at han stadig ikke har fundet sig en klub. Han venter nok stadig på at en La Liga klub kommer med en kontrakt. Hold kæft den mand har formået at pisse det hele væk i hidtil uhørt grad.
Skrevet af Plankeværket
Der må være andet galt. Var det bare en lønseddel han skulle bruge, i og omkring Københavnsområdet, så havde han jo en klub nu. Om ikke andet så 6 måneder i Fremad Amager mens han ventede på La Liga.

Skrevet af JuveFella
Nu er der godt nok landskamp pause og man skal nok ikke tænke for meget over de andre hold i EL gruppespillet pt, men mere fokusere på os selv og vores styrker.

Jeg synes dog lige, at jeg vil en smide en transfernyhed ind vedr. Zenit som netop har hentet Claudio Marchisio på en fri transfer. Det er en ret voldsom hylde de kan hente fra og har vel netop markeret deres position som klare puljevindere, selvom bolden er rund og alt kan ske når kampene går igang, så ser det unægteligt ud til at blive en kæmpe udfordring.
annonce
0