Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af Matias
Selvfølgelig er Zenit kæmpefavoritter til at rende med den samlede puljesejr. Der er bedst på alle parametre, ikke mindst de økonomiske, som giver adgang til spillere i den klasse, du nævner. Jeg synes i øvrigt det er en fed pulje. Den er svær, men ikke - sådan, vurderet inden den er gået i gang - umulig at samle point i. Og modstanderne er fede, også i publikumsøjemed, herunder også for udebaneture. Prag, St. Petersborg og Bordeaux er da interessante rejsemål, om end man nok ikke er der længere tid end et par dage.
Skrevet af JuveFella
Jeg synes i øvrigt det er en fed pulje. Den er svær, men ikke - sådan, vurderet inden den er gået i gang - umulig at samle point i. Og modstanderne er fede, også i publikumsøjemed, herunder også for udebaneture. Prag, St. Petersborg og Bordeaux er da interessante rejsemål, om end man nok ikke er der længere tid end et par dage.


Enig, det var ikke den bedste lodtrækning men samtidig hellere ikke den værste, nu hvor det er kommet lidt på afstand med lodtrækningen. Bestemt spændende away kampene og vi er da heller ikke uden chance mod nogen af holdene hjemme i Parken som jeg ser det, hvor vi sandsynligvis skal hente de fleste point. Mit indlæg var dog heller ikke ment sådan, at man skulle sammenligne sig selv med et hold som Zenit, men bare vise til dem der tror det bliver let at få point, på trods af man eliminerede Atalanta, at de er ret stærke økonomisk og i tiltrækning af profiler. Se f.eks på Hulk dengang han skiftede. Men du har ret, det er selvfølgelig de 2 øvrige hold man skal kigge efter og primært der man skal hente pointene.

Skrevet af peanuts
Bordeaux er startet hamrende ringe i den franske liga, og jeg tror hvis ikke de får vendt skuden at EL ikke bliver deres prioritet nummer 1, i de 3 udekampe skal bussen parkeres og så må målet vel være 2 til 3 point
“Before you diagnose yourself with depression or low self-esteem, first make sure that you are not, in fact, just surrounded by assholes.” ― William Gibson 12-8
Skrevet af Peter Pan.
Naturligvis skal vi gå efter, at komme videre fra puljen - men jeg må også tilstå, at jeg er relativt afslappet, om hvorvidt det sker eller ej?
I min verden, er vi såmænd allerede bestået - det var en fantatisk aften i Parken.
Hallo, hvor det koger - https://youtu.be/d5fmL_im2MI?t=711
Skrevet af BD
Det lader til at han stadig ikke har fundet sig en klub. Han venter nok stadig på at en La Liga klub kommer med en kontrakt. Hold kæft den mand har formået at pisse det hele væk i hidtil uhørt grad.


Han skulle blot ringe til Esbjerg, så havde han en kontrakt. Men der vil han ikke spille. Spændende at se om han rent faktisk når en højere hylde, eller om han i stedet får en lang næse.
Esbjerg fB
Skrevet af Bløde babser
Trist trist historie med Touhtou.

Faktisk en spiller vi godt kunne bruge lidt nu, hvis han var på sit 16-17 niveau.
Et alternativ til kanterne nu hvor Fischer ofte bliver flyttet helt frem og Ståle ynder at bruge Falk eller Thomsen centralt.
Nå, måske vi snart ser ham på Østerbro Stadion i stedet.
Remember, when you are dead, you do not know you are dead. It is only painful for others. The same applies when you are stupid.
Skrevet af repos
Enig i, det er en fed EL-pulje. Gode modstandere, men også alle tre hold, vi kan få points imod i begge opgør.
Zenit er selvfølgelig gode, men vi har generelt haft et fint tag på russiske hold i Europa.
Bordeaux er fransk mellemvare, så dem bør vi nok kunne spille lige op med i begge kampe.
Slavia skal være minimum fire points.

Det bliver tæt om videre deltagelse, og vi skal i hvert hente syv points på hjemmebane, som tilfældet var sidste sæson.
Even at my lowest, I have always managed to feel contempt for others.
Skrevet af peanuts
det hedder Zenit hjemme og Bordeaux ude de første 2 kampe, kan FCK stå med bare 2 point efter de første kampe, så ser det nogenlunde fornuftigt ud
“Before you diagnose yourself with depression or low self-esteem, first make sure that you are not, in fact, just surrounded by assholes.” ― William Gibson 12-8
Skrevet af mkrDK
Hva´ så, andre der er nervøse over at Gregus sandsynligvis spiller mod en flok overtændte amatører i morgen? Og hvad med Vavro, nogen der har styr på om slovakkerne har besluttet om han er første- eller u21-holdspiller? Jeg synes virkelig morgendagens kamp er bekymrende på mange måder og vil egentlig gerne vide hvad andre med et FCK fokus tænker.
Skrevet af elendil
Jeg tror ikke det er værre end med så mange andre hold. Jeg ser dog helst at ingen af FCKs spillere (omkring startopstillingen) får spilletid i løbet af ugen.
fck-medløber.
Skrevet af Bløde babser
Hvor jeg savner superligaen og FCK.
Indrømmet; jeg er pisse ligeglad med den spillerkonflikt og landsholdet. Det kunne ikke bekymre mig mindre at et par Avarta spillere stiller op. Jeg sidder ikke foran skærmen med popcorn i aften, eller tager stilling til hvem der har ret i den konflikt.
Jeg er bare sat på hold indtil det her røvsyge landsholdscirkus er slut.

Jeg savner FCK.

......det var bare det :-D
Remember, when you are dead, you do not know you are dead. It is only painful for others. The same applies when you are stupid.
Skrevet af repos
Enig.
Vi skal igennem landsholdspausen uden skader. Det er vel kun Zeca, der skal i aktion af vores stamspillere.
Boilesen og Fischer ser ikke ud til at skulle i kamp. Gregus får en træningskamp i aften, der svarer til reserverholdsligaen.

Heldigvis er Damen ikke længere landsholdsaktuel, så han slipper for at skulle rejse rundt.
Even at my lowest, I have always managed to feel contempt for others.
Skrevet af Bløde babser
Træner Fischer og Boilesen med i FCK?

Sidste år var en af de mange problemmer jo at selv i landskampspauserne kunne man ikke træne taktisk og spille folk sammen, da de alligevel ikke var der. Et par uger til den slags og generel prep til det hårde program der er på vej er sikkert en fin ting.

Remember, when you are dead, you do not know you are dead. It is only painful for others. The same applies when you are stupid.
Skrevet af Plankeværket
Midt i landsholdskrisen, taler vi simpelthen ikke nok om, hvor fed Denis Vavro er. Han er seriøst den fedeste type vi nærmest nogensinde har haft.

Jeg håber VIRKELIG, at han er her næste sæson også hvor han vil æde enhver modstand. Modet, duelstyrke og fysikken er allerede i absolut topklasse, og fodboldhjernen ser ud til at udvikle sig eksplosivt lige nu. De der afleveringer hårdt og fladt foran Ankersen er fremragende.
Skrevet af DjarlieAustin
Denis Vavro er mega undervurderet på bolden. Han bliver verdensklasse.
Skrevet af Guhle
Lüftner ude resten af sæsonen, avs. Muligt Lüftner er bagerst i køen, men med Europa kunne der sagtens blive brug for ham.

Rigtig god bedring til Lüftner, Kom stærkere tilbage.
FCK - Klubben fra vidunderlige KBH Skovshoved - Én gang skovser - altid skovser
Skrevet af elendil
Han kan jo ikke rigtig komme svagere tilbage. Jeg synes Michael Lüftner har været så ekstremt dårlig i hele sin tid i FCK, at jeg ikke tror på det bliver værre med Nicolai Boilesen* eller en ungdomsspiller på pladsen, når en af de faste skal hviles.

*i tilfælde af Nicolai Boilesen som CB, bliver venstre back selvfølgelig mishandlet af Pierre Bengtsson.
fck-medløber.
Skrevet af Bløde babser
Vi er lidt sårbare i forsvaret med fem startere vi ved vi kan regne med og et pakket efterår. Det er selvfølgelig ikke kritisk nu. Roerslev og Bengtsson er trods alt ikke dårligere end de fint kan aflaste en del i suppen.
Men der skal ikke så meget til før vi igen får Thomsen som back løsninger at se.

Synd for Luftner.
Troede egentlig han ville blive den unge spiller der blomstrede ved siden af en garvet makker. Det blev så Vavro der fik den mulighed i første omgang. Nu kan han så få chancen når Vavro forhåbentlig bliver skudt afsted for en masse penge i vinteren 2019.
Remember, when you are dead, you do not know you are dead. It is only painful for others. The same applies when you are stupid.
Skrevet af Matias
Hvad er der sket med dig, BB? Du plejede at være lige på kornet og relativt hård i dine konklusioner osv., og nu giver du den som forvalter af hyggelige, familievenlige betragtninger. Nå, men...

"Synd for Luftner. Troede egentlig han ville blive den unge spiller der blomstrede ved siden af en garvet makker. Det blev så Vavro der fik den mulighed i første omgang"

- Hvorfor troede du det? Jeg havde jo sagt, det ville blive Denis Vavro :) Det sagt er Michael Lüftner ikke ung, i hvert fald ikke i fodboldmæssig forstand. Med 24 år, 7 sæsoner i hhv. den bedste tjekkiske og danske række samt 50+ kampe for en række tjekkiske landshold, siden han var 15 år gammel, er der heller ikke noget der taler for, at han er ung i den forstand, at han blot er en late bloomer. Men ja, det er en skam med hans skade.

"Nu kan han så få chancen når Vavro forhåbentlig bliver skudt afsted for en masse penge i vinteren 2019"

- Det var da et absurd ønske, fra en FCK´er, som jeg formoder, ser det som noget udelukkende positivt, at der er en så god sportslig udvikling i holdet, bl.a. pga. Denis Vavros niveaumæssige himmelflugt. Så for det første bliver Denis Vavro forhåbentlig ikke skudt afsted i vinteren 2019. Forhåbentlig bliver han i FCK til sommeren 2020. Så kan man sælge ham dér for et stort beløb, med tilbageværende 2 år af kontrakten hos os. For det andet bliver det forhåbentlig ikke Michael Lüftner, som får chancen for at afløse ham. Der er tæt på intet, han har vist i FCK, som berettiger til fast spilletid. Michael Lüftner skal videre. Han fungerer ikke i FCK. Skulle Denis Vavro enten med en skade eller grundet et tårnhøjt transferbeløb være solgt fra til vinter, og ikke længere være til rådighed, og man partout skulle benytte en fra den eksisterende trup, vil det være Sotirios Papagiannopoulos, der skal ind ved siden af Andreas Bjelland. Og det endda selvom, at græsk-svenskeren ikke har imponeret voldsomt.
Skrevet af JuveFella
Hva´ så, andre der er nervøse over at Gregus sandsynligvis spiller mod en flok overtændte amatører i morgen? Og hvad med Vavro, nogen der har styr på om slovakkerne har besluttet om han er første- eller u21-holdspiller? Jeg synes virkelig morgendagens kamp er bekymrende på mange måder og vil egentlig gerne vide hvad andre med et FCK fokus tænker.


Er det ikke ret ligegyldigt? Gregus spiller ingen vigtig rolle på dette FCK hold og må gerne smutte når tilbuddet på ham kommer.

Vavro derimod må så vidt muligt gerne blive sparet enten på A eller u21 holdet. Det sagt, så er han god nok til at være inde omkring A holdet for Slovakiet.

Ligegyldige venskabdskampe og tilbage til FCK som vi alle savner som Bløde Babser så dybende udtrykker en følelse for. Derudover håber jeg Ståle arbejder på en forstærkning til holdet eller 2, nu hvor man skal spille gruppespil i EL. Gregus og Luftner er tabt og ikke gode nok til dette hold.
annonce
0