Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af Plankeværket
Man må vel give Ståle den kredit, at han er fremragende til at sælge projektet til profiler vi ikke burde kunne hente.
Af samme årsag jeg er optimistisk nok til at tro, han kan hente spillere som Rasmus Nissen og Stefan. Og så fordi det er så åbenlyst hvilken rolle de skulle spille på holdet - og at den rolle ser ret fornuftig ud til de to spillere og hvor de er i deres karrierer.
Bevares, der kan ske meget der gør det er en dum udtalelse når man ser tilbage.
Skrevet af repos
Selvfølgelig kan vi hente Rasmus Nissen. Perspektiverne i at spille i FCK fremfor FCM er langt bedre.
Hvis han har ambitioner om europæisk gruppespil, så vil FCK nok være at foretrække.

På trods af seneste sæson er FCK stadig en væsentlig større klub end FCM, og et hak længere oppe i fødekæden. Vi henter etablerede landsholdsspillere som Bjelland og Fischer. FCM henter Okosun og Drexler, hvor sidstnævnte så alligevel ikke gider være der.
Even at my lowest, I have always managed to feel contempt for others.
Skrevet af Nandeyanen
Nu er det lige kommet frem i dag at Nissen er blevet Ambassadør for FCM. Tror næppe han skifter til FCK. Hvad skal vi også med ham når vi har Roerslev?
Succes is temporary loyalty is forever
Skrevet af TR1986
Nandeyanen@

Det ligger vel til at Peter Ankersen bliver solgt om senest et års tid. Jeg er p.t. ikke helt tryg ved at have Mads Roerslev som førstevalget på højrebacken igennem en hel sæson. Han er helt sikkert et talent og han har vist lovende takter, men jeg er dog temmelig sikker på at vi henter en mere rutineret højreback når Ankersen smutter. Jeg er positivt stemt overfor Martin Linnes, Hvis det altså ikke bliver Rasmus Nissen.
Forza Napoli Sempre!
Skrevet af quazz
Jeg kunne godt se Rasmus Falk blive i lang tid i FCK. Han bliver nok aldrig god nok til at komme til en af de helt store ligaer, så et udlandseventyr vil nok begrænse sig til Hollland, Belgien eller lignende.

Jeg synes i undervurderer FCM. Selvfølgelig er FCK et skridt over FCM i fødekæden, men de hentede alligevel Erik Sviatchenko efter Ståle havde kæmpet rigtig meget for det. Set i bakspejlet var det dog fint, da FCK endte med Bjelland.

Hvis Rasmus Nissen til sommer får af vide at han skal finde en ny klub, så er jeg ikke sikker på at FCK vil stå foran FCM. Det afhænger nok rigtig meget af, hvor mesterskabet ender i denne sæson.
Skrevet af Matias
Meget kommer an på, hvad situationen er, når der rettes henvendelse til ham. Hvordan ser projektet i hhv. FCK og FCM ud, hvem står og mangler hans evner mest (hvor meget vil man ofre), hvordan er hans egen situation i Ajax. osv. Men altså... om han ikke er til at hente, så er der jo andre. En del faktisk. Martin Linnes, som andre har nævnt, kender jeg ikke, men har han blot nogenlunde nogle evner, Ståle Solbakken kan bruge, vil han være et ´naturligt´ transfermål. Min favorit, skulle det ikke kunne blive Rasmus Nissen, er Ricardo van Rhijn, som jeg har set tilstrækkeligt mange gange til, at jeg er fuldt overbevist om hans evner. Han skal bare have genrejst karrieren, og det tror jeg faktisk Ståle Solbakken ville kunne være mand for.
Skrevet af Plankeværket
De sidste 8 superliga kampe er iøvrigt planlagt. Alle om søndagene, 6 klokken 16, en klokken 18 og en klokken 1230.

Og så bliver november gigantisk vanvittig.
Ude mod bif
Ude mod Prag
Ude mod AAb
Hjemme mod FCM
Ude mod Zenit
Skrevet af KeeZman
Vavro med brændt straffespark for U21, godt det var det, han brændte og ikke de to for os :-)
Skrevet af Skaper
Damen som månedens spiller i Superligaen!

Nogle der ved hvordan jurien beslutter hvem af de nominerede der skal vinde? Tænker at de har en simpel afstemning, men det er vel ikke noget offentligheden får adgang til at se?
Skrevet af Plankeværket
Vi har trukket Viby J i pokalen. Det er sgu da fantastisk, og de vil endda spille på deres egen pispotte af et stadion i det sydlige Århus. 100% pokalidyl, og spilletid til Daramy, Wind, Holse, Roerslev, Kvist osv.
Helt og aldeles perfekt.
Skrevet af Nandeyanen
Jeg har set u21 Landsholdet en del og fuck hvor er Skov god der! Han tør at udfordre mere og er mere aggressiv i sit spil, topscorer med 8 mål i 8 kampe siger også en del.

Jeg tror han har holdt lidt tilbage hos FCK angående den aggressivitet han har i sit spil, men man så noget af det mod Atalanta.

Jeg tror han går en god fremtid i møde! Han kan langt mere end frispark.
Succes is temporary loyalty is forever
Skrevet af Slettet(271327201411)
Skov har vel også færre defensive opgaver på u21 end i FCK tænker jeg.. det sagt så er jeg en af de der ser et stort potentiale og synes faktisk allerede at Skov er en af de toneangivende i vores offensiv.
Skrevet af peanuts
eller også er de hold i kvallen for u21, hvis man regner Polen fra, en noget jammerlig størrelse, hvor de færreste spillere vil kunne begå sig i superligen på et bare nogenlunde niveau.
“Before you diagnose yourself with depression or low self-esteem, first make sure that you are not, in fact, just surrounded by assholes.” ― William Gibson 12-8
Skrevet af Northishere
Dog tæller u21 landsholdet af offensive profiler følgende spillere: Ingvartsen, Duelund, Dreyer og af midtbanespillere Phillip Billing og Mathias Jensen.

Det er altså ikke nogle dårlige spillere som Robert Skov overstråler.
Skrevet af peanuts
men ingen af dem spiller Skovs plads, og den modstand u21 har mødt, har ikke været skræmmende
“Before you diagnose yourself with depression or low self-esteem, first make sure that you are not, in fact, just surrounded by assholes.” ― William Gibson 12-8
Skrevet af Plankeværket
Nu kan Robert Skov hverken kritiseres for niveaet hos den modstand han møder eller de spillere han slår af.

Han præsterer godt på U21, og spiller mere "sammenhængende" spil der. Det er da entydigt positivt - og der er jo ingen der skriver han bliver bliver The Stallion Who Mounts the World af den grund.
Skrevet af Bløde babser
Niveauet på U21 landsholdsniveau er på trods af det er landshold, nok også stadig noget lavere end når han spiller voksenbold hos os.
Remember, when you are dead, you do not know you are dead. It is only painful for others. The same applies when you are stupid.
Skrevet af Schelden
Robert Skov er dejlig.
København.
Skrevet af armand
skov har en ydmyghed han kæmper med, som jeg tror holder ham tilbage i nogle sammenhæng.

skiftet fra silkeborg, hvor jeg tror hierakiet og egoerne har været nogle helt andre, og til fck gjorde noget som jeg ikke tror man som ren fodbolds scout kunne forudsige.

det giver også mening på et u landshold hvor han i tiltagende grad har en naturlig rolle som en af de ældre og bærende spillere, også niveaumæssigt. Men Niveauet er mindre relevant, tror jeg, end at han tør lade sig udfordre og tro på det.

frispark i fck er et del-element hvor han tror på sig selv ifht. hieraki og de andre sparkere, og derfor virker.

selvsamme ydmyghed tror jeg har hjulpet ham til en ufarlig og like-able rolle på holdet, men er noget han skal lære at lægge fra sig.

men okay, hvis den holder stik så har han en lang og linær stigende kurve foran sig på FCK´s hold og også en meget, MEGET lang udsigt til at han er klar til at tage springet direkte videre til et udlandseventyr.

hvis man kunne have krydset ham og Toutouh´s egoer, på den front, havde man haft en rigtig fin og realistisk tilgang til midtbanespil i fck, hos en ung spiller ;)

den grimme ælling... skovens grimme ælling?
https://worldsoccertalk.com/wp-content/uploads/2017/12/arsenal-spurs.jpg og fuck det anonyme trolleri, jeg hedder rolf ståltråd på facebook.
Skrevet af BlueAndWhite
Bliver spændende de i aften. Kampen skal vel vindes FCM har set tarvelige ud det sidste stykke tid. Kan vi holde dem fra fadet på deres dødbolde burde Vi vinde sikkert.
annonce
0