Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af Matias
Bestemt, men det var nu heller ikke min pointe. Blot at det var fra omkring samme tid, at Jon Dahl virkelig faldt i niveau.
Skrevet af Matias
"... og i dette tilfælde var den ikke sat i sit rette perspektiv"

- Det eneste relevante perpektiv er, hvad man retteligt kunne have forventet af Bolanos. Ikke hvad vi kunne forvente af ham i forhold til andre. Jeg kan ikke helt se, at det skulle være så svært at indse, men accepterer selvfølgelig, at det er for dig.

"Med NJ´s grinagtige sidste optrædener i rød/hvidt skal det jo afstedkomme underholdende kommentar når han de sidste 2 år af sin landsholdkarriere gang-på-gang faldt igennem ifht. sine kolleger"

- Jamen det behøver jeg ikke være uenig med dig i, for stadig at have ret i, at dine vurderinger af ham dengang, blev fremsagt uden at disse nødvendigvis blev akkompagneret af den type analyse, du efterlyser i dag.

"Jeeesus Christ hvor er du i underskud idag. Kom dog ind i kampen. Idiot"

- Der ramte jeg vist endnu et ømt punkt. Selvfølgelig er den eneste grund til at du deltager her i tråden, at det er en tidligere OB-spiller, der bliver kritiseret. Hvorfor er du angst for at indrømme det?
Skrevet af Candlebox
"Det er også slemt nok, når omstillingspillet skulle være vores våben. Han får ødelagt flere opstillinger, og det er ringe."

Enig, dog ikke ringere end de øvrige kollegaer i offensiven.

Jeg har vist ikke udtalt mig om holdets defensive formåen, som idag, Gronk´s dumhed undtaget, overall var godkendt.
"Mod Lyngby hamrede Zohore desuden bolden op i krogen, medens Nord bærndte fra halvanden meter."

Nu kan jeg desværre ikke gøre for, at du og et par andre, tager mig til indtægt for mere end jeg skriver. Forudsætningen er naturligvis at Nord er i form. Det ændrer dog ikke på at det var en fejl at bruge KZ i dag.
.
Skrevet af Zaptech
Hvorfor argumenter du så for Nordstrand? Han er jo netop IKKE i form. Indse nu bare, at du tager fejl. Det samme angår Bolanos
Skrevet af repos
Forudsætningen er naturligvis at Nord er i form. Det ændrer dog ikke på at det var en fejl at bruge KZ i dag.

Forudsætningen er, at Nord 100 procent sikkert var kommet frem til samme chance og dernæst 100 procent sikkert havde scoret. Det er din forudsætning, og den er ganske enkelt forvrøvlet.

Nord er ikke i form, så hvorfor overhovedet inddrage ham i første omgang? Desuden har Nord endnu aldrig brillieret mod hold på dette niveau.

Desuden giver det selvfølgelig god mening at smide en fysisk stærk angriber ind, når man satser på bolde i feltet. Det beviste Zohore jo ved at lægge op til Damens stolpeskud og dernæst selv komme frem til sin chance. Indskiftningen af Zohore er rent faktisk forudsætningen for, at vi formår at etablere os omkring feltet, for inden da havde vi absolut inter pondus haft derinde.

Selvfølgelig har Bolanos´ fortid noget at gøre med dit indædte forsvar af manden.
Even at my lowest, I have always managed to feel contempt for others.
Skrevet af Matias
"Nu kan jeg desværre ikke gøre for, at du og et par andre, tager mig til indtægt for mere end jeg skriver. Forudsætningen er naturligvis at Nord er i form"

- Du bliver netop ikke stillet til ansvar for andet, end det du har skrevet, hvilket var følgende:

"Havde Nordstrand stået hans støvler der helt sikkert været udlignet"

- Og den påstand er - udover at være ualmindeligt dårligt understøttet af fortidens internationale kampe - fremsagt helt uden en skelen til form og i øvrigt en reaktion på indskiftningen af Kenneth Zohore, hvilket derfor ikke kan læses som andet end kritik af, at Zohore blev valgt fremfor Nordstrand.
Skrevet af repos
Fint resultat i Athen. Panathinaikos har intet at spille for mod os i Parken, men det har Barca selvfølgelig heller ikke mod Rubin. Så interessant at se, hvorledes Panathinaikos og Barca griber kampene an.
Even at my lowest, I have always managed to feel contempt for others.
Skrevet af Candlebox
"Der ramte jeg vist endnu et ømt punkt. Selvfølgelig er den eneste grund til at du deltager her i tråden, at det er en tidligere OB-spiller, der bliver kritiseret."

Ømt punkt? Hehe... Jamen hvis det kan gøre dig glad, så siger vi bare det. Den giver jeg gerne så bold.dk´s latte-dengse over dem alle alligevel får en god aften..."Det eneste relevante perpektiv er, hvad man retteligt kunne have forventet af Bolanos. Ikke hvad vi kunne forvente af ham i forhold til andre."

/Matias idiot-mode on/

Okay gælder det så også hvis Ståle stiller med Simon Emil Amitzbøll mod Panathinaikos?

/Matias idiot-mode off/PS. På daværende tidspunkt i NJ´s karriere var hans landshold-optrædener generelt så piv-elendige at det skinnede klart igennem at han var way-over-the-hill og slet ikke havde niveau til landsholdet. Tilfældet Bolanos er noget ganske andet, men den afgørende forskel forventer jeg ikke at du kan se.

/Matias idiot-mode on/

Men du var jo kun uenig omkring NJ fordi han var FCK´er.

/Matias idiot-mode off/
.
Skrevet af Candlebox
"hvilket derfor ikke kan læses som andet end kritik af, at Zohore blev valgt fremfor Nordstrand. "

Vrøvl!

Bare fordi jeg knytter en afsluttende kommentar om at Nordstrand havde losset den der ind er det ikke ensbetydende med, at jeg selv havde valgt denne over KZ. Beklager.

Santin havde såmænd også sparket den ind - hvilket jeg allerede tilkendegav længere tilbage i tråden.

Kritikken går sådan set kun på at KZ blev anvendt i sådan en vigtig kamp - no more, no less.
.
Skrevet af Acheron 3
Panathinaikos viste igen at de er rækkens med afstand dårligste hold. Så med en koncentreret indsats bør der vente 3 points i sidste kamp i gruppespillet.
Brøndby Fiorentina Portsmouth
Skrevet af King
Heldigvis plejer Barcelona at levere en god indsats på hjemmebane selvom det store incitament ikke er til stede.
FCK bør som minimum få uafgjort hjemme mod Pana, der må møde op med dukkede hoveder.

FCK videre: 68%
FCK ikke videre: 32%
Skrevet af repos
Santin havde såmænd også sparket den ind - hvilket jeg allerede tilkendegav længere tilbage i tråden.

Kan du virkelig ikke selv se det håbløse i den slags postulater?

Du tager ikke højde for noget som helst, andet end din egne uunderbyggede forudsætning, om at denne og denne helt 100 procent sikkert havde scoret.

Jeg er dog glad for, at du lader dig rive med af vores hold. Men høv dog niveauet inden, du kommer brasende i færste omgang. vi er da også ærgelige over, at Zohore ikke scorede, men tæl dog til ti inden poster gylle, som du så efterfølgende ikke kan rede dig ud af. Som sædvanlig ender for dit vedkommende i namecalling, omende jeg på den front havde forventet en smule mere kreativitet end blot idiot. For her plejer du faktisk at have din store force.
Even at my lowest, I have always managed to feel contempt for others.
Skrevet af Candlebox
"Forudsætningen er, at Nord 100 procent sikkert var kommet frem til samme chance og dernæst 100 procent sikkert havde scoret."

Nej, det var ikke en forudsætning. Beklager.
.
Skrevet af King
"Kritikken går sådan set kun på at KZ blev anvendt i sådan en vigtig kamp - no more, no less"

Hvem ville du have valgt i stedet når det tilsyneladende ikke skulle have været Nordstrand, der dog 100% sikkert havde sparket bolden i mål, hvis han havde været i form, hvilket han ikke er?
Skrevet af Candlebox
PS. Det har godt nok gjort ondt på jer iaften...

Jeg håber i kan sove i nat.
.
Skrevet af Kongen
Det virker faktisk som om det gør mere ondt på dig et vist sted, Candle.

Det er jo altså bare CL.
\"Since 1990 the backpass rule Has been taken away from Liverpool And since that date they\'ve had to wait. So let\'s sing them a song that they fucking hate. 23 years.........Fuck all\"
Skrevet af Candlebox
Hvem jeg ville ha valgt er vist underordnet. Det er Ståle´s job at vurdere, men derfor kan jeg sagtens have en mening om at valget af en grøn KZ var dumt.
.
Skrevet af King
Så er det jo ikke andet end nonsens i denne sammenhæng.
Skrevet af Candlebox
"Det virker faktisk som om det gør mere ondt på dig et vist sted, Candle"

Hvorfor?
.
Skrevet af Matias
Tak skal du have for et indlæg. Jeg vil tro at de fleste ville finde det pinligt, i det sekund de havde hamret på "Opret mit indlæg"-knappen, efter sådan en følelsesudladning, men jeg er faktisk overbevist om, at du lige nu sidder med en berusende I´m-the-man-følelse, som fylder hele din krop.

Den første der poster et billede af Bolanos, sikrer at udladningen bliver fulgt af en udløsning. Jeg skal dog ikke nyde noget af at lægge bruger til det.

Tør man i øvrigt næsten gøre opmærksom på, at jeg er enig, ikke uenig, omkring Niclas Jensen?
annonce
0