Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af Slettet(341108221407)
Jeg forstod hellere ikke meget af Ståles dispositioner igår. Pieros skulle have været ude ved halvegen, og så kan jeg ikke forstå man ikke bruger Thomsen efter den form han har vist på det seneste. Kan være han bliver sparet, men det vil være en underlig beslutning synes jeg. Bengtsson er jo slet ikke god nok længere, han har faktisk intet at gøre på det hold længere hvis du spørger mig og Ståles forsøg på at ændre opstilling fejlede totalt. Fischer og Ndoye er det bedste angreb for FCK lige nu, og så må Thomsen tage venstre kanten.
Skrevet af JuveFella
Pieros skulle have været ude ved halvegen,


Helt klart, alternativerne er bare ikke til stede i øjeblikket. Kodro ind istedet? Tjae svært at sige om det havde været bedre.

Fischer og Ndoye er det bedste angreb for FCK lige nu, hvis du spørger mig. Så kan Thomsen tage venstre kanten


God pointe. Fischer på toppen med N´Doye og så ellers samme opstilling hvor Thomsen glider ind på venstre kant som du skriver. Mon Ståle ser det samme? Er det nok mod Zenit? Vi har tidligere vist at vi hæver vores niveau i Europæisk sammenhæng og det bliver der godt nok brug for mod en rigtig svær modstander og energi niveaut skal være der fra første minut mod dette Russisk hold, der vist nok kørte Molde over, som vi dog burde være et niveau over, men kampen mod Midtjyderne giver gevaldig hovedpine omkring spillerne er klar. Det bliver pludselig en lang sæson. Horsens kampen og så denne igår, puha.
Skrevet af Slettet(341108221407)
Jeg er ihvertfald sikker på at FCKs spil havde været meget bedre med en spiller som Thomsen istedet for Pieros, nu når FCK scorer mange af deres mål på småspil omkring feltet og Thomsen er uden tvivl en bedre boldspiller end Pieros. Thomsen har også før vist i europæriske kampe at han har niveaet. Bl.a. mod Ath. Madrid hvor han var en af de bedste på udebane. Jeg håber at se ham i holdopstillingen på torsdag, og så må Kodro være foran Pieros på bænken efter den kamp mod FCM. Pieros er dog en rigtig god presspiller, men det passer med han kan blive indskiftet når en af de andre går døde i angrebet eller hvis Thomsen skal ud og Fischer skal ned på kanten.
Skrevet af Schelden
Pieros Sotiriou var rigtig dårlig i søndags, og Ståle Solbakken burde have skiftet ham ud, lagt Viktor Fischer op i en fri rolle og skiftet Nicolaj Thomsen ind. Generelt så jeg gerne de to på toppen mod hold, hvor vi generelt bliver tager på power. Altså, mod FCM, BIF og europæisk.

Det er jo efterhånden blevet vendt en del gange herinde, men Pieros Sotiriou er som type bare ikke særlig velegnet til systemet i FCK. Han kan ikke ret meget selv, men skal serviceres til slutprodukt. Det er bare ikke nok i en kamp, hvor man bliver presset ned, som den vi så mod FCM. Eller en kamp hvor vi generelt har svært ved at holde på bolden. Han er god i presspillet, men det er bare ikke nok. Enten skal man kunne noget alla dét, Dame N´Doye kan, ellers skal man kunne noget af det Viktor Fischer kan - altså gå i mellemrum. Alternativt skal man bare være ren Igor Vetokele og løb, løb, løb. I en kamp som mod FCM havde vi for alvor brug for en, der kunne gå ned i banen og holde på bolden, indtil kanterne blev skubbet helt frem. De nåede aldrig frem, og det var derfor umulige vilkår for Dame N´Doye.
København.
Skrevet af armand
det var en skod kamp og et skod resultat. det skal vi isoleret set være skuffede og vrede over.

jeg tror vi som tilhængere er mentalt skrøbelige stadigvæk, efter sidste sæsons tour-de-bræk. for der vil altid være udsving og der har altid været det. vi vandt 5-0 over nogle jyder (kan ikke huske om det var SJE og gider ikke undersøge det, det er ikke relevant for pointen) i en af de første forårskampe sidste år, uden at det var nogen jubelscene. jeg mindes vi har tabt 0-5 til måske endda selvsamme jyder, i sæsonen før som var en af klubbens bedste nogensinde, uden at det var mere end skuffende og pisse irriterende.

problemet er langt større, hvis spillerne har samme skrøbelighed mentalt, i sig. det kan jeg faktisk ikke helt vurdere.
ståle solbakkens har en arrogance over for egne fejltrin der gør ham mærkværdigt immun over for banaliteter som kritik fra journalister, fans, kolleger...ja snart sagt bare alt? det tangerer at han nærmest også er immun over for virkeligheden, i selvsamme krise situationer.

jeg har faktisk rigtig svært ved at finde ud af hvor vidt det er 100% selvarrogant pladder eller også et niveau af bevidst adfærd. Jeg kan prøve at forklare uden at blive for rodet :-)

en del af FCK´s imagge men også identitet og rygrad sportsligt er den her positive FCK arrogance / vindermentalitet. Don Ø har vel groft sagt født den sammen med NCH i sin tid.
I lang tid har det været en stafet, der er givet videre, i takt med at Don Ø røg ud på røv og albuer, NCH er blevet gammel desværre (og har vel reelt fået en klub sponsoreret kolonihave ude på lyngbyvej, men det er et sidespor).

CV bar stafetten i en lang tid sammen ståle i faser, Zanka har været med osv osv (nogen der kan huske øjebliksbilledet christian andersen?).

hele sidste sæson, af lort, hvem havde den der? fischer har potentialet og har altid haft det, men han kommer i januar og er adskillige måneder efter zankas exit, det er ikke en stafet.
der er i den periode kun ståle og jo mere alle bliver håbløse og virkeligheden ER lort - jo mere skinger og virkelighedsfornægtene bliver solbakken.
hvis han siger: vi er ikke bedre, jeg er ikke bedre. truppens niveau er for lavt og alt for dyrt og det er min skyld. jeg går, siger op, undskyld. med held kan den næste træner skifte ud i truppen over mange vinduer, så det bliver godt nok - et rigtig taktikoplæg gør det ikke i sig selv.

så er ikke bare han og fck´s nuværende hold dødt, så er hele koncernens identitet, og DNA, dødt.

i tilfælde af, at der er nogen der er med endnu og rent faktisk kan følge mig i at der er et niveau af fortolkning over det, så kan tesen være:

hænger ståle hellere 1 spiller ud efter kampen i herning, altså joronen, og siger noget pladder om at det er hans fejl der sætter dem i gang og der ellers var styr på gameplan - end han risikerer at aktivere den skrøbelighed i resten af truppen han udemærket ved er der, og taber den begyndende stafet der lige er ved at opstå her i 18/19, på gulvet?

bøvlet metafor alert: i skak, ofrer man konsekvent bønderne for at opnå fordele og af og til også en general, for ikke at blive sat skak igen - hvis kongen lægger sig frivilligt selvom han er alene tilbage og har fucked det hele op, taber man den sidste promille chance for at spille til remis.

en ting er hævet over fortolkning og mentalitet, det er fakta: FCM har skidt eftertrykkeligt i samtlige europæiske næller i denne sæson på trods af UFATTELIGT nemme odds, med selvsamme trup som i indtil videre 1 kamp i sæsonen. EN kamp! fremstår som FCK overlegen på banen og bænken.
de ligger stadigvæk under os i tabellen, vi spiller europæisk mod ALLE odds om få dage


tolkningen kunne også være, at det er her grunden til manglende fokus og offdagen på heden skal findes.

det er fint de hygger sig på herning centerpub og glæder sig til mesterskabet, det kan jeg leve med at de tror på dernede, hvem ved måske de ved mere end os andre sådan et sted - jeg glæder mig bare til at se fodbold på torsdag <3
https://worldsoccertalk.com/wp-content/uploads/2017/12/arsenal-spurs.jpg
Skrevet af Madss12
Youssef Toutouh skulle i følge et par rygter være på vej retur til Hvidovre.
FCK & Arsenal
Skrevet af Acebone
det er fint de hygger sig på herning centerpub og glæder sig til mesterskabet, det kan jeg leve med at de tror på dernede, hvem ved måske de ved mere end os andre sådan et sted - jeg glæder mig bare til at se fodbold på torsdag <3


Æh, hvor kommer den syrlighed fra? Skulle vi allerede nu pakke sammen og overlevere trofæet til FCK? Det ville da være utrolig kedeligt.

Du kan vel ikke sådan for alvor fortænke FCM´ere i at tro på mesterskabet? Vi har trods alt lige vundet det, og der er ét point mellem nr. 1 og 2 samt en laaaang sæson foran os alle. Jeg tror, de fleste FCM´ere stadig har jer som favoritter og var ret overraskede over kampen i søndags, men ve dem, der skulle formaste sig til at tro på eget hold...
Midtjylland!
Skrevet af BlueAndWhite
Helt ubegrundet er den vel ikke.. AaB og Esbjerg har begge haft mere sucess i Europa end FCM.
Det er på trods af FCM har haft langt flere chancer for at tage en god Europa tur..
Så at bøje næsen i støvet for FCMs 2 mesterskaber og et gruppespil kommer nok ikke til at ske i denne tråd..
Skrevet af elendil
Syrligheden kommer selvfølgelig af, at vores stille og roligt opbyggede tro og håb på en god sæson, led et alvorligt knæk ved en skrækkelig præstation over hele linjen i søndags.
fck-medløber.
Skrevet af Acebone
Syrligheden kommer selvfølgelig af, at vores stille og roligt opbyggede tro og håb på en god sæson, led et alvorligt knæk ved en skrækkelig præstation over hele linjen i søndags.


Fair nok. Men I ligger dog stadig nr. 1 og har kvallet til EL; overskuddet burde da være til at tage og føle på. Ikke for alles vedkommende, åbenbart.

Jeg håber, FCK gør det godt i Europa igen, og vi får en lige så fed duel i toppen, som BIF gav os sidste år.

@BlueAndWhite

Jeg ved ikke helt, om du svarede på mit indlæg eller bare så rødt over min signatur?
Midtjylland!
Skrevet af JuveFella
Men I ligger dog stadig nr. 1 og har kvallet til EL; overskuddet burde da være til at tage og føle på. Ikke for alles vedkommende, åbenbart.

Jeg håber, FCK gør det godt i Europa igen, og vi får en lige så fed duel i toppen, som BIF gav os sidste år.


Overskuddet mangler nemlig. Vi har ikke den bredeste trup og sætter håbløse udskiftninger igang når vi skal jagte en føring. Umiddelbart må man sige i er favoritter, nu i ikke skal spille europæisk og har vel en del bredere trup end vi har på nuværende tidspunkt. At i samtidig knækker os 3-1 med en overbevisende præstation, gør netop at overskuddet daler markant.

Derudover er i forsvarende mestre, så det burde være jer med et kæmpe overskud og ikke os. Jeg hører gerne hvor du mener dette kæmpe overskud skal findes i? Når vores stærkeste startellever sådan nogenlunde bliver tværet ud på den måde, så ser det pludselig sort ud og som du skrev tidligere, så er sæsonen lang og vi er ikke så store favoritter som nogen vil påpege.
Skrevet af armand
acebone > det var faktisk uden egentlig adresse til hverken herning, fcm eller centerpubben (er der sådan en? synes der er det i alle provinsbyer, det er der her på sjælland i hvert fald).

har heller ikke stukket hovedet ind i artikel trådende, i den her omgang, og ovenstående ville jeg aldrig have skrevet derinde. det var et billede på en stemning smidt i fcks klubtråd.

arrogance og naivitet går hånd i hånd, man skal tro på tingene også - jeg synes faktisk bif tilhængerne har en pointe i deres "danmarks mest loyale fans" messeri når de stadigvæk havde relativt flotte fremmøder på stadion og away, i 10xironman af tour-de-shit der kulminerer med, at de fandeme næsten rykker ud af superligaen.
https://worldsoccertalk.com/wp-content/uploads/2017/12/arsenal-spurs.jpg
Skrevet af Acebone
@JuveFella

Umiddelbart må man sige i er favoritter, nu i ikke skal spille europæisk og har vel en del bredere trup end vi har på nuværende tidspunkt.


I står stadig til omkring odds 1,6, mens vi giver 3,0.

Derudover er i forsvarende mestre, så det burde være jer med et kæmpe overskud og ikke os. Jeg hører gerne hvor du mener dette kæmpe overskud skal findes i?


Overskuddet skal vel findes i, at det endelig lader til, I har ramt plet med nogle væsentlige handler på transfermarkedet og er ved at have den dygtige startellever, man forventer af FCK. Bjelland og N´Doye passede lige ind, og I er startet godt.

Men du har nok en pointe hvad bredden angår. Og der er nogle spørgsmål ved alle andre angribere end N´Doye.
Midtjylland!
Skrevet af Svoger
Fischer bør der nu ikke være så mange spørgsmål ved. ;)
Men bredden er et problem for os. Og jeg forventer, det bliver stort henover efteråret, når de ekstra kampe slider.

Odds, navnlig den forskel du beskriver, ville jeg dog ikke lægge for meget i. De sættes også ud fra forventet spilmønster.

På baggrund af seneste runde har jeg svært ved at se, om I eller vi er favoritter. Og Brøndby vil jeg på ingen måde afskrive, selvom den aktuelle form selvfølgelig siger, det skal stå mellem os og jer denne sæson.
Jeg forventer, på baggrund af det vi har set hidtil, udsving fra alle tre hold denne halvsæson.
"Det er dog ikke noget jeg ved noget om, det er ren spekulation."
Skrevet af Acebone
@Armand0

acebone > det var faktisk uden egentlig adresse til hverken herning, fcm eller centerpubben (er der sådan en? synes der er det i alle provinsbyer, det er der her på sjælland i hvert fald).


Nej, jeg tror faktisk ikke, der er sådan en. Det var lidt min fornemmelse, at det primært er en sjællandsk ting, og en hurtig google maps afslører faktisk, at det er på Sjælland, Fyn og i Sønderjylland, man skal finde dem. Spøjst. Men de er nok andre steder under et andet alias.

har heller ikke stukket hovedet ind i artikel trådende, i den her omgang, og ovenstående ville jeg aldrig have skrevet derinde. det var et billede på en stemning smidt i fcks klubtråd.


Nej, det er også fair nok. Jeg var bare lige en smule overrasket over vendingen. Er nogenlunde fast læser i alle de danske klubtråde herinde (undtagen Esbjerg-tråden, den er livet alligevel for kort til).
Midtjylland!
Skrevet af Acebone
@Svoger

Ang. Fischer, så jo da. Det evige spørgsmål - angriber eller fløj? ;)

Men ja, du har selvfølgelig en pointe angående spillemønstre. Jeg vil dog stadig mene, at selv med dem "trukket fra", så ligner FCK favoritter.

BIF har jeg heller ikke afskrevet, men jeg er faktisk noget paf over deres sæsonstart og hele den vibe, de afgiver pt. - og så Bexit oveni.
Midtjylland!
Skrevet af armand
er han fløj-griber?

man savner matias´ knastørre analyse af tingene disse dage, har manden andet at lave end at kommentere på internettet?

det synes jeg i så fald er for dårligt.
https://worldsoccertalk.com/wp-content/uploads/2017/12/arsenal-spurs.jpg
Skrevet af elendil
Jeg tror han stod af lige omkring 3-1-målet.
fck-medløber.
Skrevet af Slettet(412118201009)
BIF bliver efterladt på perronen.

Vi har den stærkeste start-11, mens Midtjylland har den bredeste trup.
BIF er trioens svageste på begge parametre.

BIFs situation ligner lidt vores sidste år.
Aksen (Rønnow, Nørgaard og Pukki) er væk, Muhktar virker lejlighedsvist mentalt fraværende, og Rocker er mildt sagt formsvag.
Sejrene over Hobro og Randers var yderst skrøbelige, og holdet mangler AaB, AGF, Horsens og OB inden turneringen »vender.«

Og endnu en indikation der ikke peger i retning af en BIF-titel:

Et point i tre hjemmekampe mod Vejle, Esbjerg og SønderjyskE, ligner ikke profilen på et mesterhold.
FREM for alt
Skrevet af Chrisard
Har lige læst at Tøfting mener, at FCM og BIF vil overhale os i tabellen.
Er det så nu vi ønsker hinanden tillykke med mesterskabet?
'I had told Mario before the game not to get booked, as with two cards he’d get suspended. He just has to show off his physique… I told him off after the goal, but it was too late.'
annonce
0