Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af SimonSH


Sv: FCK - Made for Europe!
25/10 hjemme mod Prag
28/10 hjemme mod AGF
31/10 ude mod FCM
4/11 ude mod Brøndby
8/11 ude mod PRag
11/11 ude mod Aab

6 kampe på 17 dage.


Jeg er ret sikker på at FCK - FCM spilles 1/11 da Fcm spiller 28/10 mod BIF.
FCM Real Madrid
Skrevet af Plankeværket
FCK spiller 28/10, FCM spiller 29/10 - Grundet Formel1 i mexico søndag...
Runden er sat til af blive afviklet 30+31/10. Jeg tror ikke man flytter en kamp til torsdag, men det kan da være du har ret.

For helvede Brøndby har vundet i lotteriet med den lodtrækning.
Skrevet af Plankeværket
Slavia Prag har iøvrigt været rigtig gode mod både Zenit og Bordeaux. De der fire point vi alle håber på i de 2 kampe kan godt vise sig at være enormt svære at få. Ikke så flashy et spillertrup som vi tit møder i østeuropa, men det ser grundlæggende solidt ud.
Skrevet af armand
er på hold med pyto her, jeg er fuldstændig ligeglad med hvor rigtig en pointe er eller hvor skarp man er analytisk (hvilket så heller ikke var tilfældet) - når det først bliver til øgenavne og sådan 8. klasses mobberetorik i en ellers helt fin debat, så skál folk pisse af.
https://worldsoccertalk.com/wp-content/uploads/2017/12/arsenal-spurs.jpg
Skrevet af JuveFella
@repos

Jeg tager det til mig, at det var sølle skrevet af mig til ham. Men som pyto skrev, er det en besynderlig måde at brage ind i tråden og sige jeg skal hæve niveaut "selv", når jeg ret beset på intet tidspunkt havde bedt andre om det. Der er vel plads til alle i en hvis grad?
Skrevet af armand
SA har fået et dårligt fuckin´ sæt kort i fck.

han var ikke dårligere end robin, bare yngre og uden salgs potentiale. han er slet ikke dårligere end joronen.

jeg håber man kører med ham som primære løsning sæsonen ud og lader joronen fase ind, han har nok også brug for lige at fornemme lugten i bageriet inden han skal have ansvar for et hold som FCK´s videre skæbne i EL, på en kold aften i sankt petersborg. det er trods alt ikke casa arena, den kamp kommer ikke engang i top 5 af hva´ SA har spillet gennem tiden.

jeg ved godt han sikkert er persona non grata og det er det transfer, man ikke foretager - men han skulle faktisk have været til vestegnen i stedet for schwabe og ta´ en sæson:
hans spil med fødderne er verdensklasse og passer deres spil langt bedre end vores, selvom jeg også synes det klæ´r fck, ikke bare at lave lange skæve udspark (både vilanden og robin var viiirkelig skidte i den kategori, robin kunne dog kaste nogenlunde præcist og langt).
og så er dansk rent faktisk hans førstesprog, gætter på han dog kan tysk.
https://worldsoccertalk.com/wp-content/uploads/2017/12/arsenal-spurs.jpg
Skrevet af Northishere
Du mener simpelthen vi skulle have sendt en spiller til Vestegnen der ville gøre dem bedre??

Desuden, slå lige koldt vand i blodet. Det er som om at Atalanta kampene fuldstændigt er slettet fra din erindring.
Skrevet af Mr. H
Fint Armand0 så lad os starte forfra. Hvor er det helt præcist jeg sviner nogen til, eller gør brug af børnehaveretorik? Det er ikke mig der kalder folk for "bassemand", "træningskegle" eller beder dem om at "pisse af". Citer mig venligst eller bland dig helt uden om.

JuveFella i stedet for at bruge argumenter erklærer du bare folk og deres mening for "tåkrummende", hvis ikke de er enige med dig. Derfor bad jeg dig om (selv) at hæve niveauet.

Skal vi sende den frem og tilbage en omgang mere eller skal vi hæve niveauet og komme videre?
Hafnia
Skrevet af JuveFella
@Mr H

Du har ret, det var ikke en decideret sviner du sendte afsted, og jeg skulle ikke have skrevet tåkrummende bare fordi en var uenig, men jeg var ikke tilfreds med PapaG og nej det er ikke fordi jeg har set mig sur på manden, personligt synes jeg bare Vavro er bedre og burde have startet, om det havde været bedre for kampens foreløb er svært at sige nu, da vi jo vandt.

Jeg var i ekstase over sejren og lod mig rive med over at du bedte mig hæve niveauet. Jeg kan godt se nu at det var ikke skide smart skrevet, det jeg skrev efterfølgende til dig, det må jeg beklage.

Og jeg er enig, for min skyld synes jeg vi skal lukke den. Fantastisk sejr igår, det kan vi vel blive enige om :)

Bassemand var iøvrigt ikke ment så slemt, som det måske lyder hos dig.
Skrevet af elendil
Jeg synes Sotirios Papagiannopoulos har været en stor skuffelse. Han virker alt for langsom i både tanke og handling og roder sig derfor ud i ærgerlige situationer.
fck-medløber.
Skrevet af elendil
Jeg havde misset at Youssuf Toutouh er skiftet til AGF. Så bliver han naturligvis matchvinder i kampen mod os.
fck-medløber.
Skrevet af Mr. H
@JuveFella cool vi gik nok bare skævt af hinanden.

Jeg er helt enig med dig. Havde også helst set Vavro spille og synes også at Papa sammen med anonyme Thomsen var banens klart svageste.

Han hænger ofte efter resten af forsvarslinjen, og er ikke konsekvent nok i duellerne. Ståle har tidligere udtalt, at Vavro grundet sin unge alder ikke skulle overbelastes med for mange kampe. Man kan dog undre sig over, at det var netop denne kamp han skulle sidde over og ikke i den forrige kamp mod Vendsyssel. Alternativt er det et signal til Vavro (og andre spillere for den sags skyld), at præstationen mod Vendsyssel var langt fra godkendt.
Hafnia
Skrevet af armand
naajr, eller jeg tror ikke vi skal måle os med vestegnen pt på den måde og jeg føler egenlig også at hele retorikken fra deres side omkring tibbling, er at tale sig selv lidt op til fordums styrke :)
de ender over os i tabellen sidste år men jeg synes det er lidt på niveau med det år hvor FCN tager 1. pladsen og cl adgang, de er ikke nogen decideret konkurrent (ud over at være en del af top6 generelt)af den grund: det drejer sig om eget fuckup.


det er nok også ifht. SA´s sitaution som jeg har haft lidt ondt af, hans stemning i interviews i løbet af det sidste år.
han har ikke lyst til eller blive den nye kim c. Han er stadig ambitiøs og indebrændt over ikke at få lov at vise sig frem, selvom han respekterer robin o (fx). Vi signer en keeper i udkanten af landsholdet der egenlig ikke spiller sig rigtig af, og bliver valgt fra hovedsageligt pga. alder i flere omgange. han er klar og holder niveau, hver gang der er brug for ham alligevel.
Han kunne godt have fortjent en "honorable discharge".

den måde robin o bliver skudt af på og til det beløb, manér så bare alt kritik om at SA skulle have spillet, til jorden. Ståle ender med at vide bedst (forestil sig han ikke var kommet over den der skulderskade på rekordtid, havde misset VM, vi havde haft ham endnu og nul kr og øre til i fx bjelland? det er tilfældighedernes spil her)
Hans evne til at sælge spillere er ikke problemet med hans sportsdirektør rolle.

nogle gange får man som fan også bare lidt et mancrush på bestemte spillere og bliver blind, for deres fejl og det er meget muligt det, der sker her.
men jeg synes bare at han er god, eller bedre end reservetjansen helt retfærdiggør.
jeg synes det er rigtig set at lige nu og her er han det bedste valg og jeg synes også at ifht. en 25 årig keeper direkte fra horsens, så synes jeg ikke vi som den klub vi gerne vil være skal have så meget fokus på videresalgspotentiale at vi ikke kan spille med den bedste keeper (35 for en målmand der lige står som mod bordeaux, er jo ikke bekymrende højt på 12 måneders sigt).

jeg har slet ikke glemt joronens kamp mod atalanta og jeg tror også der i den ligger mere sandhed om fremtiden, end der gør i hans sidste par kampe. som jeg tror jeg antydede tidligere så er det også det der sker når du hænger et 3-1 nederlag på en ung keepers kappe for at skærme holdets generelle samspil i en skodkamp.
Han kan blive ramt på selvtilliden. det er derfor jeg var ude i noget med, at SA kunne være den primære førstekeeper i en overgangsfase og altså ikke bare 1. valget.

mr. h. -> hvis jeg var for tidligt ude er jeg faktisk ked af det, jeg så bare noget med bassemand og noget retorik der strittede på mig. kender juve bedre end dig og antog bare det var den vej rundt, læste nok ikke korrespondancen fra start af og har heller ikke gjort det nu.
jeg har vitterligt ingen interesse i at være en del af noget flameri.
https://worldsoccertalk.com/wp-content/uploads/2017/12/arsenal-spurs.jpg
Skrevet af armand
Alternativt er det et signal til Vavro (og andre spillere for den sags skyld), at præstationen mod Vendsyssel var langt fra godkendt.

spot on H. far var skuffet.

ligesom det ikke var et tilfældigt tidspunkt pavlo røg ud af holdet på, der var noget i spil med noget østeuropæisk klike og splitting, gætter jeg på. der grundlægger at han måtte spille med træningskegler til han kunne ryge. Verbic røg lige pludseligt videre til en klub og et beløb, der ikke er over hvad FCK betragter sig på, lige mens han peakede og vel var vores vigtigste offensive spiller.

https://worldsoccertalk.com/wp-content/uploads/2017/12/arsenal-spurs.jpg
Skrevet af Schelden
"Jeg synes Sotirios Papagiannopoulos har været en stor skuffelse. Han virker alt for langsom i både tanke og handling og roder sig derfor ud i ærgerlige situationer. "

Han virker nonchalant, men uden at have kvaliteten bag.
København.
Skrevet af Slettet(412118201009)
Pokalen er kun interessant under forudsætning af, at vi råder over et komfortabelt forspring, eller har forpasset chancen for at blive mestre.

Dette års pokalturnering viste med al uønskelig tydelighed, at succesen i pokalen kan aflede en katastrofe i turneringen. Eller rettere; to!

Oplevelsen i parken, var et uendeligt lille plaster, på de styrtblødende sår, BIF og Silkeborg stod tilbage med, da sæsonen var forbi.

Deltagelsen, og den fremragende start i EL, udgør naturligvis en selvstændig grund til at lufte reserverne i Herning.
FREM for alt
Skrevet af Steve Highway-61
Kunne ikke være mere enig, Kim.
All we are saying is give peace a chance that means you too
Skrevet af Steve Highway-61
Pappagallos problem er hans temperament og at han er så emotionel. En sand græker, dog ikke Platon.
All we are saying is give peace a chance that means you too
Skrevet af elendil
Det er rigtigt, Scheiden. Han virker til hele tiden at blive overrasket over tempoet og modstandernes aggressivitet. Også i superligaen. Ja, selv i Finland, faktisk.
fck-medløber.
Skrevet af Peter Pan.
TROEN PÅ AT man, uanset hvor i Europa man befinder sig, kan skabe et resultat, er ætset ind truppen, og den evne skal dansk fodbold være ualmindeligt tilfredse med.

https://ekstrabladet.dk/sport/kommentarer/allanolsen/hylder-fck-efter-pragtpraestation-magnifique/7339224
annonce
0