Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af RabenDK
Zohore kan bare holde sig væk fra FCK efter alle hans udtalelser omkring FCK og hvor meget han hader klubben.
Diskutér aldrig med idioter, de trækker dig bare ned på deres niveau og slår dig med deres erfaring! FCK til evighed
Skrevet af Slettet(072126190212)
Zohore kan bare holde sig væk fra FCK efter alle hans udtalelser omkring FCK og hvor meget han hader klubben.


Han skal være mere end velkommen.
FCK by heart. AGF by relocation.
Skrevet af Rogosjin
Nu har Zohore så heller aldrig udtalt at han hader FCK, eller i det hele taget svinet klubben til.

Han har engang i sin Brøndbytid taget en trøje der blev kastet ned fra tribunen med påskriften "Hader FCK" på og båret den i 2 minutter.

Nu mener jeg ikke rigtig at han er løsningen i FCK, men havde jeg ment at han var den rigtige spiller til at løfte FCK, ville jeg nok være istand til at se igennem fingre med overstående.

Jeg elsker trods alt FCK meget mere end jeg hader at Zohore har taget en idiotisk t-shirt på engang for mange år siden.
Someday, someday, someday, someday, someday, someday Leeds United
Skrevet af Slettet(592019202205)
Vi har ellers selv haft en dansk back med store offensive kvaliteter af to omgange


Helt enig, det var heller ikke for at tage noget fra dem, men jeg synes det ser ud som om at Mads Roerslev har noget ekstra at byde ind med offensivt, i hvert fald hvis han ikke går i stå i sin udvikling. Det baserer jeg dog på meget få kampe, så jeg glæder mig til at se ham spille mere, og se hvor langt han kan drive det, hvor konsistent han kan være i sit spil og hvad han kan når modstanderen bliver sværere.

Skrevet af elendil
Mit begrænsede sofaindtryk af Mads Roerslev er, at han ikke er klar til seniorbold. Han er dårlig i mand-mand-dueller, placerer sig skidt, taber sine udfordringer, når modstanderen bruger fysik osv. Han er strålende offensivt mod spillere, der giver ham plads og ikke går til ham.

Jeg tror desværre ikke på ham, men vil elske at blive modbevist.
fck-medløber.
Skrevet af armand
når jeg snakkede om overskud mente jeg faktisk rent økonomisk.

hvis input er 30 millioner om året og man hver 10. måned sælger en spiller for mellem 20 og 40 millioner - er alt der kommer derfra på sigt gratis produkt.

MEGET simpelt sat op.
https://worldsoccertalk.com/wp-content/uploads/2017/12/arsenal-spurs.jpg og fuck det anonyme trolleri, jeg hedder rolf ståltråd på facebook.
Skrevet af Blastoid
Når nu man venter på at se, hvor vi står efter landskampspausen, så kan man altid finde lidt at muntre sig over.
I den forbindelse vil jeg blot dele dette smukke skriv med jer.

http://allehaderos.dk/sydsiden/fodbold-er-for-dig-og-mig-ikke-en-rigmands-leg/

Hvis du har svært ved at se det hysterisk morsomme, så er det, at skribenten bruger de første mange afsnit på forklare, hvordan allehaderos bør ses som et særdeles objektivt og kritisk medie, når det kommer til de uvaskede. Det bliver fulgt op af en udpensling af, at kritikken af Brøndby som købeklub er en overfladisk kritik uden reelle argumenter, og så et forsvar af, hvorfor det ikke er tilfældet. Det kuriøse er dog, at forsvaret ikke indeholder ét eneste reelt argument, men blot en håndfuld påstande, floskler og subjektive ligegyldigheder.

Det er en smuk illustration på subjektiv forherligelse af Brøndby som verdens ottende vidunder. Det er intet mindre end fabelagtig satire.
\"Giv en mand et æg, og han er mæt for en dag - lær en mand at lægge æg.......!\"
Skrevet af Bløde babser
http://allehaderos.dk/sydsiden/fodbold-er-for-dig-og-mig-ikke-en-rigmands-leg/

Som at se et trafikuheld i langsom gengivelse.


Da man så hvad det var han ville bevæge sig ud i, vidste man jo godt det ville gå galt. Det gjorde det så også. Sådan er det altid når nogle skriver på en følelse, men prøver at ophøje det til noget faktuelt. Ham her vælger endda selv præmisen for sin imginære modpart, men formår alligevel ikke engang at bygge en argumentation op for sin sag.

Når man selv vælger udgangspunktet for sin debat, men alligevel ikke formår at argumentere for sin sag, understreger det meget fint man ikke rigtigt har en sag.
Remember, when you are dead, you do not know you are dead. It is only painful for others. The same applies when you are stupid.
Skrevet af Lynild
Hvordan står det til med Fischer? Nogen klarmeldinger? Synes ikke rigtig jeg selv kan finde noget.
Skrevet af Har I set mine nøgler?
Når nu man venter på at se, hvor vi står efter landskampspausen, så kan man altid finde lidt at muntre sig over.
I den forbindelse vil jeg blot dele dette smukke skriv med jer.

http://allehaderos.dk/sydsiden/fodbold-er-for-dig-og-mig-ikke-en-rigmands-leg/

Af hjertet tak. På en sløj sløj fredag i uge 42 var det lækkert med et lille grin.

Brøndby IF’s fans bør altid udfordre den til enhver tid siddende administration, bestyrelse og ejerkreds på hvad Brøndby IF er, og derfor er den historisk noget lave bagatelgrænse for, hvad vi vil finde os i, og måske snarere ikke vil finde os i af kommercielle, pengegriske tiltag, somme tider kommet til udtryk.

Det er så gyldent. Særligt fordi det formentlig er skrevet dybt seriøst.

Det ligger i allehaderos.dk’s natur at udfordre magthavere og have en kritisk stillingtagen til unuancerede og somme tider ukorrekte tankestrømme i Fodbolddanmark.

Denne her er dog nok højdespringeren. Især når man indregner, hvad det er, der følger efter.

Hvad siger man egentlig, når ens kolleger spørger, hvad pokker det er, man flækker af grin over bag skærmen..? For de fatter ikke svaret. Det skal siges, at kontoret ligger i Ballerup, hvor folk primært holder med Alle Hader Os.
https://sport.tv2.dk/fodbold/2022-04-07-skraekrapport-udstiller-qatar-1000-arbejdsdage-uden-en-fridag
Skrevet af Pascal
http://allehaderos.dk/sydsiden/fodbold-er-for-dig-og-mig-ikke-en-rigmands-leg/


Verdensklasse...haha.

Der er sgu noget parallelsamfund over det.
Kjoebenhavns Boldklub.
Skrevet af Schelden
De har sgu da i det mindste humor derude på Vestegnen.
København.
Skrevet af Zacha
"feberhvilelserne"

Den tror jeg at jeg skal til at bruge.. har brug for at hvile mig når jeg har feber..

Men hold kæft det er dumt - ikke et ord om Oscar - så må formode at det også er de værdier som Brøndby og deres fans holder ved - at opføre sig komplet åndssvagt på nettet.

Og tror ikke vedkommende fatter hvad "nettogæld" dækker over - vi har pænt med aktiver - bl.a. et stadion der ikke er afskrevet fuldstændigt - og en ret pæn afvikling på gælden, der bliver nedbragt hurtigt.
Skrevet af BlueAndWhite
Alexander vinder da den Cawling pris, banebrydende journalistik.. specielt slutningen konklusionen.. det lykkedes dem ikke at reducere Brøndby til en bastard klub på linje med football club Copenhagen, red bull klubberne og oliesheik klubberne..
Snak om at spejle sig i en anden klubs billede..
Man fristes til at oplyse ham om at Barcelona ( som BIFs fans jo også ynder at holde med, pga. Samme spillestil :p, er ejet at netop oliesheiker )
Utroligt ingen har spurgt om Alexander er Oscar i kommentarene :)
Skrevet af Nicodemus
Gad vide hvad Alexanders BIF omgangskreds har sagt til ham omkring artiklen.
Er bekymret for at han absolut ikke er alene i det miljø med så katastrofal mangel på realitetssans og selvindsigt.
https://static.quotes4sharing.com/wp-content/uploads/2017/07/201707132033372962.jpg bruger xxxx: Hvad er det for noget fis, med jyske hold der tuder i Parken? Kan jeg slet ikke genkende.
Skrevet af Schelden
Uanset hvad er jeg fuld af beundring overfor, hvordan Brøndby formår at indoktrinere deres fans til at følge klubbens ageren uanset tidligere overbevisning. Det er ret så vildt, hvordan man de sidste par sæsoner har udviklet sig, men samtidig flyttet klubbens fans i en sådan grad, at den nye hverdag ikke er blevet bemærket. Eller, den er i hvert fald blevet accepteret.
København.
Skrevet af Svoger
Mjaee. Der er noget om den retorik man har fået indarbejdet igennem flere år. Enig.

Men i forhold til at få folk til at ´acceptere´, at man spiller med i toppen, mod at pengemænd skyder kapital ind og der hentes bedre spillere udefra, kan det ikke have været ret svært. Det er professionel sport. Det handler om at vinde. Det har man i flere år haft store udfordringer med, men nu er der lys for enden af tunnelen.

Det kan, uanset visse tåbelige floskler, ikke have været ret svært at få fangruppen til at acceptere. Også selvom dele ikke vil indrømme, at man nu endnu mere klart er en del af det, man fra sin position nede i tabellen tidligere har kritiseret FCK for.
"Det er dog ikke noget jeg ved noget om, det er ren spekulation."
Skrevet af Northishere
Kampdag i morgen! Tror det har været en tiltrængt pause for mange af vores spillere med denne landsholdspause. Vi har godt nok spillet mange kampe og vi har nogle enormt vigtige kampe de næste 3 uger og med en relativt smal trup kan det vise sig at være rigtig vigtigt.

Glæder mig til at se hvad vi kan bringe mod et stærkt defensivt hold som Vejle er. Jeg tror personligt vi stiller med Fischer (såfremt han er klar) - Falk - Zeca - Skov

Så Pieros kan bygge videre på den opadgående form han har haft de seneste par uger. (Han scorede vidst også denne landsholdspause).

Hvordan tror I vi stiller?
Skrevet af Old123
Joronen
Ankersen, Vavro, Bjelland, Boilesen
Skov, Falk, Zeca, Thomsen
Pieros, N´Doye

Fischer med på bænken og kommer nok ind i halvlegen, fordi det hele sejler. Med Midtjyllands sejr i dag, så SKAL vi simpelthen vinde i morgen.

EDIT: Thomsen åbenbart ikke med. Kan være Fischer så spilles fra start. Hvis ikke, så er det selvfølgelig Gregus centralt og Falk på kanten.
Skrevet af peanuts
det bliver stærkeste opstilling med Fischer fra start på kanten
“Before you diagnose yourself with depression or low self-esteem, first make sure that you are not, in fact, just surrounded by assholes.” ― William Gibson 12-8
annonce
0