Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af Rogosjin
Vi havde ellers en chance så sent som i Søndags.

Du bør gå til lægen.
Someday, someday, someday, someday, someday, someday Leeds United
Skrevet af Saint
Vores held er at Zenit ikke vinder, det giver os muligheden hvis vi vinder over Bourdex.
(...)
Skrevet af Matias
Slavia Prag var, som i kampen i Parken, bedre end FCK. De har et rigtig godt hold, tjekkerne. Imponerende fysik, absurd afstemte kæder (det er virkelig fedt at se på, med mindre man da lige har følelser for deres modstander), en samling i både handling og tanke, som er bemærkelsesværdig. De kæmper og løber for hinanden, presser højt og hårdt, både på manden og på zonen. De ligner et CL-hold, som de render rundt der.

Ståle Solbakken må beslutte sig for, hvad han vil med FCKs hold. Vi plejer at kunne matche sådan en fysik - det kan vi ikke i denne udgave, og vi kan heller ikke spille os ud af presset. Dertil kræves spillere med en betragteligt bedre grundteknik. Altså minimum på Lasse Schöne-niveau, hvis vi taler midtbanen. Carlos Zeca er ikke en klippefast leder på den centrale midtbane, han udstråler ikke, at han ejer sin position. Han er ofte usikker med bolden på fødderne, og i dag var det helt skidt. Det har været diskuteret flere gange herinde, at han er bedre uden end med bold. Rasmus Falks uortodokse teknik kan komme til kort, når der ikke gives en centimeter, således også i dag, tilbage står Jan Gregus og Nicolaj Thomsen, som hverken er fugl eller fisk. De er ikke fysisk stærke, og heller ikke teknisk stærke nok til at gøre en forskel.

I forsvaret bliver der ikke kommunikeret nok indbyrdes, og det skal der rettes op på meget hurtigt. Det må man forvente, at Andreas Bjelland kan. Altså styre forsvarskæden. Han virker en anelse for arrogant i sine aktioner og sin attitude. Det er ikke helt godt.

I angrebet skal der simpelthen køres noget skolebænksarbejde med en ordentlig røvfuld videomateriale som lektie. Både Dame N´Doye og Pieros Sotiriou løber konsekvent skævt af de bolde, der kommer, og i duellerne begår de hver deres samme frispark igen og igen og igen. Det er simpelthen decideret dumt.
Skrevet af Imperator
Hvor er det dårligt at de ikke nævner Boilesens skade, når de har tid til falks håndskade..
Skrevet af Schelden
Nå, jeg faldt sgu i søvn til anden halvleg.

Jeg har ikke så meget at tilføje, udover det Matias allerede har nævnt. Noget, vi har skrevet om herinde et par gange, og jeg virkelig håber, der bliver reageret på allerede til januar.
København.
Skrevet af Ludomania
@Matias Jeg syntes også at Falk skal have en skideballe. Det virker som om han har for travlt med at vise sin teknik frem i kampe som denne hvorfor han sætter sig over holdet. Der var specielt en episode i første halvleg hvor har bevidst overser Sotiriou for at ville spille noget bandespil med N´Doye. Hverken N´Doye eller Sotiriou er klar over hvad det er for noget teknisk vidunder bold han vil spille og stopper op da Falk efterlader en fuldstændigt fri Sotiriou for at trække hen hvor opdækningen er. Det ender med at N´Doye står og kigger på en bold der triller ud mens Falk står og vifter med armene for at vise hvad han ville (Mens han lidt angst skæver ud til Ståle :D)
Men han har svært ved at slippe bolden konstruktivt i sådanne kampe hvor han i stedet dribler ind i folkemasserne.

Til gengæld viste Bjelland sit værd som stopper. Han er klart andetvalget når Vavro er klar. Bjelland og Papa*** passer ikke sammen og Bjelland lider stadig lidt af at have spillet sammen med Papa*** hvor han også skal dække til højre sammen med Ankersen. Ståle skal finde hans konstellation og lade den spille i stedet for den åndsvage rotation han har gang i. Ståle virker hysterisk angst for skader i år hvorfor han roterer meget mere end normalt. Find konstellationen og lad den spille frem for tidens rotationstil hvor ingen af spillerne kan finde deres pladser og automatikkerne flyder. Der er ikke nogen forsvarsspillere der kan finde ud af at spille tre forskellige automatikker indenfor 2 uger.

Og nok må Ståle finde ud af hvad han vil med holdet, men han kæmper altså imod 5 - 6 tidligere østblok lande hvor økonomien i fodbolden er på vej op i en grad vi ikke kan matche i Danmark. Hvor spillere for 5 år siden havde valgt FC København vælger de idag F.eks SLavia Prag. Hylden Ståle kan vælge fra er, til trods for rimelige Europæiske resultater, blevet mindre. (Prøv at se gennemsnit udviklingen på spillerne på transfermarkt og spol 5 år tilbage. Vi snakker i mange tilfælde om 25% stigning af gennemsnitsværdien på hold der tidligere var middel varen i Europa mens FCK er faldet tilsvarende i værdi).

Ståle fik det han kom efter i Prag, han holdt døren på klem for avancement mens han ikke smed det hele i et infantilt forsøg på at underholde med offensivt spil. Det er vel det han er ansat til. Selvfølgelig havde jeg gerne set nogle skud på mål, men der er altså to hold på banen, og jeg chokerer vel ikke nogen ved at sige at Slavia som forventet var stærkest på dagen.

Gruppen ser altså stadig sådan ud:

Zenit St. Petersburg 152,35 Mill. € (Mere end hvad hele Superligaen er værd)
FC Girondins Bordeaux 120,75 Mill. €
SK Slavia Prag 41,35 Mill. €
FC Copenhagen 25,00 Mill. €

Så er det sgu flot med en sådan stilling efter 4 kampe:

Zenit 8 point
Slavia Prag 7 point
FC København 5 point
Bordeaux 3 point

Med to uafgjorte mere så har FCK IGEN IGEN IGEN spillet sig til 7 point i et Europæisk gruppespil. Hvis Bordeaux kan give Slavia en snitter kan det endda vise sig nok til 1/16 dels finalerne.

Lad nu være med at lade jer rive med at forsmåede fans af andre holds urimelige forventninger til FC København. Vi har et hold med en anslået værdi på 25 millioner Euro på transfermarkt. Det er den absolut laveste værdi på et FCK hold siden 2006 hvor værdien endda nok var forkert da det var i Transfermarks spæde start med den Danske liga.

Men Ståle har mindre og mindre at gøre med mens forventningerne stiger og stiger.
Jeg holder med FCK og Esbjerg.
Skrevet af repos
Offensiven led i går under, at begge vores angribere er bedst, når de befinder sig tæt på boksen. I guder, hvor vi dog mangler noget flair og kreativitet offensivt.
Slavia er et voldsomt godt afstemt hold, og de gav os ikke en centimeter at spille på.

Hvis det her hold skal rykke sig yderligere, så skal den centrale midtbanen styrkes. Den er simpelthen hverken fysisk eller dynamisk på tilpas højt niveau. Samtidig udstilles Zeca mangler i den grad i går. For langsom i tanke og handling.

Forsvaret gjorde det godt igår, og tillod ikke mange chancer imod, men det er klart, at vi ikke kommer længere i den slags kampe, når vi intet, som i absolut intet, har at byde ind med offensivt.

Even at my lowest, I have always managed to feel contempt for others.
Skrevet af Bløde babser
Vores offensiv led vel under flere ting.
Dels at vores angriberes direkte modstandere havde deres forcer i samme ting som vore angribere. Når N´Doye er overmatchet i fysisk styrke og hovedspil af et andet aftikans skur så neutraliseres hans styrke.
De gange hvor der faktisk skete noget omkring vores opspil til angriberne, var når det gik hurtigt på jorden. Det er ikke N´Doyes styrke, men det lykkes ikke desto mindre for ham et par gange. Santin ved hans side i stedet for Pieros ville sikkert have ændret en masse.
Ring til Santin.

Derudover var det tydeligt at Prag formåede at lægge så godt et pres på os, at vores kanter ikke havde offensivt overskud.

Det var for mig hovedårsagerne til vi ikke skabte mere.
Remember, when you are dead, you do not know you are dead. It is only painful for others. The same applies when you are stupid.
Skrevet af repos
Vores angreb lider af, at der løber to for ens typer rundt deroppe. Derfor vil jeg gerne have Fischer op ved siden af Damen. Vores angreb er simpelthen for stationært og ude af stand til at flytte forsvarsspillere ud af position. Desuden så virker de slet slet ikke afstemt i deres løb med hinanden.
Even at my lowest, I have always managed to feel contempt for others.
Skrevet af Bløde babser
Enig; fornemmer Pieros blev hentet ind som det N´Doye er.
Den rolle har han så ikke udfyldt overbevisende nok endnu til at få den. Vores problem er så bare, at den der skulle være mere bevægelig er PavlovicV2. Det virker til at være dødsfødt.
Så pladsen er ubesat, specielt når Fischer er væk. Pieros får den i mangel på bedre og måske i håb om at spilletid kan gøre ham til noget han ikke har vist endnu han er.
Remember, when you are dead, you do not know you are dead. It is only painful for others. The same applies when you are stupid.
Skrevet af Imperator
"Med to uafgjorte mere så har FCK IGEN IGEN IGEN spillet sig til 7 point i et Europæisk gruppespil. Hvis Bordeaux kan give Slavia en snitter kan det endda vise sig nok til 1/16 dels finalerne."
Hvis vi er á point med Slavia, så er Slavia videre pga indbyrdes opgør.
Skrevet af kratlusker
@Matias har gode pointer i relation til Slavias organisering. Det stod også klart efter den første kamp hvor det var tydeligt hvor stramt deres kæder bevægede sig i relation til hinanden og hvor gode de var til at flytte alle kæder på både frem og tilbage uden at gå på kompromis med forsvarets integritet.

Man er dog,i min optik, fra FCKs side gået fuldstændigt hovedløst til opgaven, har man slet ikke set videomateriale inden kampen? Man må da vide hvordan de spiller fodbold og hvis man gjorde det hvordan kan må så blive så overmatchet over to kampe som jeg reelt syntes at vi er blevet. Fair nok så er Slavia fra indledningen blevet en smule undervurderet af de fleste, men det ændrer da ikke på at der intet til forskel var på tilgangen til de to kampe. Man ville ikke noget, man kunne alligevel ikke noget hvis man ville og der skete ikke en skid.

Hvis man ser isoleret på den europæiske pointhøst syntes jeg det er godkendt. Og jeg forventer også at vi kan nappe de 3 point mod girondinerne i parken og 8 point som den gruppe har endt med at udvikle sig syntes jeg i høj grad er godkendt, skulle det ske.
FCK - HSV - Atlético de Madrid
Skrevet af Ludomania
@Imperator Du har da ret, jeg var endda inde på UEFA´s side da en anden sagde det samme, men jeg læste:

If two or more teams are equal on points on completion of the group matches,
the following criteria are applied in the order given to determine their rankings b. superior goal difference from the group matches played among the teams in
question;


Og jeg noterede mig ikke det lille b ;(

Indbyrdes opgør først = vi skal mindst bruge 3 point for at komme videre.

Men ideen er mest at vi igen har evnet at få 7 point i en pulje hvor vi værdimæssigt er så meget under de andre hold i puljen. Hvis det er pengene der gør den store forskel, som fans af andre klubber i Danmark ynder at sige, så burde FC København have 0 point og udsigt til 0 mere.

Vi har slået Bordeaux på udebane. Vi har spillet uafgjort med et hold der koster mere end hele Superligaen tilsammen. Og nu har vi spillet uafgjort imod Slavia Prag der er det mest sammenlignelige hold. Vi har tabt 1-0 og spillet 0-0 imod et bedre hold og folk er utilfredse?
Jeg holder med FCK og Esbjerg.
Skrevet af TR1986
Vi har slået Bordeaux på udebane. Vi har spillet uafgjort med et hold der koster mere end hele Superligaen tilsammen. Og nu har vi spillet uafgjort imod Slavia Prag der er det mest sammenlignelige hold. Vi har tabt 1-0 og spillet 0-0 imod et bedre hold og folk er utilfredse?


Folk er vel utilfredse med at vi har skabt så lidt offensivt. Pointmæssigt har det ikke været helt ringe, men vores nederlag hjemme imod Slavia Prag trækker dog ned. Vi er nu tvunget til at vinde vores sidste to kampe i gruppen for at gå videre. Det gør vi nok ikke. Det er rigtigt at vi på papiret ikke ligefrem kan forvente at gå videre fra sådan en gruppe, men rent spillemæssigt synes jeg vi kunne forvente lidt mere.
Forza Napoli Sempre!
Skrevet af Ludomania
@TR1986
Det er rigtigt at vi på papiret ikke ligefrem kan forvente at gå videre fra sådan en gruppe, men rent spillemæssigt synes jeg vi kunne forvente lidt mere.


Er det ikke lidt tyndt? Slavia Prag var fysisk totalt overlegne på midtbanen (Mens Zeca havde en total off dag) hvorfor vores angreb blev sporadiske og paniske. Hvad er opskriften imod det? Spille mere som Brøndby og ignorere midtbanen og bare angribe alligevel? Vi har en svag midtbane, og sådan er det bare. Zeca, Thomsen, Gregus og Kvist er ikke på det niveau vi gerne så en FCK midtbane være på. Og det var så alle de centrale midtbane spillere jeg nævnte her :(

Jeg vil da også helst se at FCK vinder kampe som de gjorde da de havde et hold til 45 millioner kroner og spillede imod hold til det halve. Din kritik er den samme som fra de fleste efter de fleste FCK kampe, at FCK ikke skaber nok. Men når dagen er gået er den eneste vi kan forlange vel at spillerne gør deres bedste?

Vi skaber kun kampene når vi enten er modstanderne totalt overlegne eller modstanderne totalt underlegne. Når kampene er mere lige så ødelægger holdene reelt kampene for hinanden. Hvorfor er 4 af 5 kampe mellem FCK og Brøndby noget rod der bliver afgjort af tilfældigheder?

FCK har altid levet af en stærk midtbane og kvalificerede indlæg. Indlæg er afhængigt af at midtbanen kan skabe overlap. Så hvad er det man kan forvente?

Det virker lidt som om at der er mange der stadig lever i en verden hvor Ludwig bare smækker assists ind. Hvor Corner lige vender to modstandere væk og scorer eller hvor Delaney lige snupper bolden og laver en genial stikning. Nu har vi Boilesen der har en tendens til at stoppe på 70 meter og kigge op og afvente en kombination der kan fortsætte hans løb. Vi har Zeca der ikke kan ramme en medspiller på 10 meter eller en Sotiriou der... bare ikke kan.

Hvem er det du forventer skaber de chancer du savner? Ankersen løber okay, men mangler kvalitet i hans indlæg. Gregus mangler lige to år mere til at blive spillet ind og Thomsen virker som om han spiller på et andet hold. Hvem er det der skal skabe chancer imod Zenit, Bordeaux eller slavia? Skal Skov og N´Doye bære holdet alene indtil Fischer kommer tilbage?

Vi har en god defensiv og en god dødbold skytte hvilket så også er vores eneste våben. Der er kun scoret 3 mål på os i fire kamp kampe. Og det er det vi skal leve på, både i suppen og Europæisk indtil Fischer er på 100% igen. Og derefter skal vi sætte vores lid til tre spillere.
Jeg holder med FCK og Esbjerg.
Skrevet af Nicodemus
Zorniger har ramt et nyt kleb-niveau
https://www.tv3sport.dk/sport/fodbold/nyheder/49cca478-d902-4ff8-9dba-c5344b173a48

Nu er han både paranoid, lider af storhedsvanvid og kronisk pøbelleflen...

Er der nogen der har nogen som helst ide om, hvad Zorniger fantaserer om?
https://static.quotes4sharing.com/wp-content/uploads/2017/07/201707132033372962.jpg bruger xxxx: Hvad er det for noget fis, med jyske hold der tuder i Parken? Kan jeg slet ikke genkende.
Skrevet af JuveFC
Nicodemus jeg er lige så uforstående som dig

Men det er dog helt utroligt hvor usympatisk Zorniger egentligt er.
Skrevet af Svoger
Usympatisk? Jeg ser intet usympatisk i man står og vrøvler. Jeg ser en formodentlig ret presset mand.

Men nu ved vi da, at hver gang Brøndbyfans har lavet bannere omhandlende os, er det fordi de var bange for os. Det må have været hårdt for dem, at de sådan gik og var bange.
"Det er dog ikke noget jeg ved noget om, det er ren spekulation."
Skrevet af cabra.
Han virker lidt presset, ja. Det er jo også dumt - fordi "vi" også har lavet mange bannere som henviser til jer, ligesom vi synger sange som udelukkende handler om jer. Men jeg synes ikke, han er usympatisk.
Skrevet af WilliamB
Det er da meget rart at vide at bannerne tydeligvis har en effekt på Zorninger.
Jeg kan dog berolige ham med at der har været bannere omkring Brøndby langtid før ham kom og der kommer også til at være bannere efter at han er smuttet.
FCK KBHSV
annonce
0