Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af Matias
Jeg kan godt følge Plankeværket, i hans fornemmelse for kampene mod FCM. Når vi er i en lettere skrøbelig fase og kæmper direkte mod dem om en placering, har de for vane at slå os i flere tilfælde. F.eks. i 07/08, hvor det blev til 2 uafgjorte og et nederlag, i 13/14 hvor det blev til en sejr og 2 nederlag, i 17/18 hvor det blev til en sejr og 3 nederlag, og endelig i denne sæson, hvor vi har tabt i den ene kamp, vi har mødt hinanden. Altså 2 sejre, 2 uafgjorte og 7 nederlag i den slags sæsoner. Ikke at man kan bruge det til andet end netop fornemmelse, men min er heller ikke god, om end jeg tror mere på sejr i denne omgang, end så mange gange tidligere.
Skrevet af repos
Jeg er på linje med jer. FCMs stil passer ret dårligt til os. Deres forsvarer matcher vores på fysikken, og deres midtbane er mere dynamisk end vores. Den slags hold er bare ikke vores kop te.
Samtidig er Lange Paul begyndt at score mål, og deres hold har mere fart helt generelt.
Jeg frygter, vi taber slaget om midtbanen, og så får vi svært ved at hente en sejr.

Det er underligt med FCM. Alt det, de er gode til i Superligaen, bør de egentlig også kunne bruge i Europa. Der virker de til gengæld fuldstændig fastlåste og uden tro på sig selv.
Hos os er det lige omvendt. Alt det, vi gør godt i Europa, har vi det ind i mellem med at glemme i Superligaen, og så taber vi eksempelvis i Vendsyssel på den konto.
Even at my lowest, I have always managed to feel contempt for others.
Skrevet af Blastoid
Min mavefornemmelse i Midtjylland-kampene er heller ikke fabelagtig. Særligt når man ser på den seneste statistik, men et nærmere kig på kampene viser også med al tydelighed, at det har været stolpe ud i flere tilfælde. Det var fx rent tyveri, da de vandt i Parken i foråret. Pokalkampen i Herning var vel også ret 50/50, og der formåede vi endda at trykke dem en smule i en svag startformation. Jeg synes i hvert fald ikke, at de virkede skræmmende.

I min optik bliver Viktor Fischer den afgørende faktor i kampen. Lige nu er vi stort set kun farlige over højre side, og hvis det er alt modstanderne skal fokusere på, så er vi nemme at lukke ned. Med Fischer er der dog mulighed for at blive farlige på venstre kant og centralt i banen - det vil komme os til gavn. Rationelt tror jeg, at vi og FCM kommer til at dele pointene mellem os i de sidste tre kampe, og så bliver det de resterende kampe, der er afgørende. Dér er jeg ret fortrøstningsfuld, fordi vi trods alt har set solide ud i de fleste kampe, selvom vi har spillet hårde europæiske opgør, mens Midtjylland kun har haft ligaen at koncentrere sig om.
\"Giv en mand et æg, og han er mæt for en dag - lær en mand at lægge æg.......!\"
Skrevet af Bløde babser
Jeg er ikke så bekymret over den statistik i sig selv.
Sidste sæson var vi jo et helt andet sted og pokalkampen var nedprioriteret og siger ingenting.
Derudover ligger to af de kommende kampe jo i et forår hvor der er et transfervindue og en masse anden udviklng mellem, så hvor holdene står til den tid har intet med de sidste fem kampe at gøre.
Hjemmekampen d. 25 er bare vigtig. Kan vi tage den, er der dels sat et statement og desuden er vi stort set sikre på at ligge nogenlunde lige med dem til vinterpausen. Når vi kommer ud til februar er det med et nemt kampprogram og formentlig ikke så meget Europa at tænke ind. Så ser det fornuftigt ud.
Remember, when you are dead, you do not know you are dead. It is only painful for others. The same applies when you are stupid.
Skrevet af Jussi
Lasse Schöne vil til sommer være 33 år, og nogen hurtig spiller har han aldrig været. Og det er heller ikke ligefrem fysisk pondus han bringer i sit spil. Så jeg har svært ved at se, hvad han skulle bringe til holdet, som vi ikke allerede har i Gregus.

Medmindre, han skulle være udset oprydderpladsen (er Gregus egentlig det?), kan jeg nævne pasningsspil, frispark, hjørnespark, spilforståelse, hvor han vil være LÆNGDER foran slovakken.

Man kan ikke have set Schöne spille live, for at mene det her.
Morten Olsen: Vi skal huske på, at Danmark er en stor fodboldnation, men et lille land.
Skrevet af repos
Schøne er selvfølgelig en klar opgradering i forhold til Gregus. Slovakken er en fin breddespiller, men heller ikke mere. Og han bliver det heller aldrig i FCK-regi.
Even at my lowest, I have always managed to feel contempt for others.
Skrevet af Matias
"og pokalkampen var nedprioriteret og siger ingenting"

- Med mindre andet er anført, adskiller jeg altid kampene så de hænger sammen med den turnering, der tales om. Jeg taler naturligvis om ligakampen i denne sæson, som vi tabte derovre:
https://www.bold.dk/fodbold/kamp/fc-midtjylland-vs-fc-koebenhavn/23108469/
Skrevet af Schelden
Lasse Schöne er en klassespiller. Om han er løsningen, er jeg lidt i tvivl om. Med mindre man samtidig få en betonklods ind foran, så tror jeg stadig, at vi vil blive trykket fysisk - og stadig mangle den fornødne tekniske kvalitet til at opveje den manglende fysik.

FCM er pt bedre til at være FCK, end vi er, og det er grunden til deres overtag.
København.
Skrevet af Blastoid
Matias. Jeg er helt enig i, at ligakampen i Herning ikke var god, men det var også en spøjs kamp. Vi var vel egentligt bedste hold, indtil Jesse Joronen begik en katastrofal brøler på en ufarlig bold. Derfra gik det bare én vej.

Jeg tror på en uafgjort, og at vi afgør det i foråret, hvor vi kun har suppen at koncentrere os om.
\"Giv en mand et æg, og han er mæt for en dag - lær en mand at lægge æg.......!\"
Skrevet af Matias
"... ligakampen i Herning ikke var god, men det var også en spøjs kamp. Vi var vel egentligt bedste hold, indtil Jesse Joronen begik en katastrofal brøler på en ufarlig bold. Derfra gik det bare én vej"

- Det var samme historie i foråret, hvor fortællingen ligedes var, at vi var bedst i kampene mod dem, men så... I den første kamp mod dem i slutspillet, dominerede vi i 50 minutter og var foran med 2-0 på udebane. Så vendte det hele på en fejl og lidt usikkerhed, og på 5 minutter blev 2-0 til 2-2, og i slutfasen indkasserede vi ét til, nederlag 2-3. Det samme i Parken, hvor vi kunne have hjulpet Brøndby med at få guld. Vi pressede og pressede, spillede godt i det første kvarter, indtil FCM udnyttede et uafstemt forsvar og Robin Olsen der faldt på halen, 0-1. Vi prøvede igen, og igen og igen, havde skud på overliggeren og et der blev pareret stort set på stregen, det hele fortsatte i 2. halvleg indtil Gustav Wikheim blev sendt afsted med en aflevering over 60 meter, som tog fusen på både vores midtbane og forsvar, 0-2, og så var dén ligesom lukket.

Jeg ved godt, at det ikke er dit ærinde med indlægget, men jeg er i princippet ligeglad med, om vi i flere, og længere, faser af kampene kan siges at spille bedst, hvis vi ikke kan omsætte det til sejr. I kampene mod FCM er det tre ligakampe i træk med det mønster, og det fortæller mig, at det ikke er en tilfældighed.
Skrevet af Arc light
Jeg ved at det er en hypotetisk diskussion, men det overrasker mig alligevel lidt at flere giver udtryk for gerne at ville have hentet Marc Dal Hende. Er det som back?
Go your way I'll take the long way 'round I'll find my own way down
Skrevet af peanuts
Ja som jeg lige husker det spillede han back i SE, som snakken var inden han skiftede så var det som en spiller der kunne indgå i rotation pokal etc.
“Before you diagnose yourself with depression or low self-esteem, first make sure that you are not, in fact, just surrounded by assholes.” ― William Gibson 12-8
Skrevet af JarJarBonkers
Dal Hende. Ad
og dyret så, at tilbage var godt
Skrevet af FCK 4EVER
Så melder rygtemøllen om spansk interesse for Nicolai Boilesen og Denis Vavro: https://www.tipsbladet.dk/nyhed/superliga/medie-valencia-lurer-paa-fc-koebenhavn-spillere

Fin destination for Boile, Vavro vil jeg dog blive ked af at miste så hurtigt...

Men så kan vi jo høre om Herningbrillen vil sælge Marc Dal Hende - LOL!
NEJ til slutspil i SuperLigaen - det er en joke!!! Topplaceringerne skal ALTID afgøres via normal struktur.
Skrevet af Blastoid
Matias

Jeg tror, at vi er helt enige. For jeg synes bestemt også, at det er skrøbeligt, at vi falder sammen på grund af én fejl. I tidligere mesterskabssæsoner moste vi bare på, selvom vi kom bagud 1-0, og så fik vi enten udlignet eller hentet en sejr i slutfasen. Det er selvfølgelig heller ikke kun et spørgsmål om marginaler, når der tegner sig et mønster af, at marginalerne falder til Midtjyllands fordel.

Min pointe var nok mest bare, at det heller ikker er mange kampe, hvor vi er blevet kørt ud af brættet, og derfor ser jeg det stadig som 50/50 opgør, hvor der ikke skal mange marginaler til at tippe det i vores favør. Men - som jeg også åbnede med at skrive - det kræver, at vi har flere strenge at spille på en Robert Skov-Ankersen. Det er for nemt at lukke ned, når vores ene side er amputeret, og vores centrale midtbane skaber soliditet, men ikke har gennemslags- og gennembrudskraft til at sætte true centralt.

Hjernen siger 1-1. Hjertet siger, at vi vinder 3-0 og spiller et dunder af en kamp som i december 2014, hvor vi også havde et mildt sagt svingende efterår.
\"Giv en mand et æg, og han er mæt for en dag - lær en mand at lægge æg.......!\"
Skrevet af Arc light
For mig er en FCK-back jo en der gør banen bred og har en god indlægsfod. Det passer ikke rigtig på Dal Hende, der konsekvent løber ind i feltet i stedet for ud mod hjørneflaget.

Han laver af samme grund heller ikke ret mange oplæg, og når han gør, er det ofte nogle lidt atypiske assister for en back, eks. den han lavede i weekenden.

Hos os passer han godt ind, fordi han spiller backen på samme måde som Novak gjorde. Han kom også i meget i modstanderens felt, og det efterlader et stort rum bag ham. I FCM´s opstilling er det bare nemmere at sikre det rum, fordi man har tre midterforsvarere, som ved, at de er garderingen.

Joel Andersson passer i mine øjne langt bedre ind ved jer (og ikke kun fordi han er svensker).
Go your way I'll take the long way 'round I'll find my own way down
Skrevet af Plankeværket
Dal Hende er ikke et super fit til os, men han har dog også meget typiske FCK forcer.
Han er fysisk stærk, kommer med en stor motor og har kampafgørende spidskompetencer. Hans indlæg er ikke de bedste i verden, men når han skal afløse Boilesen passer det meget fint med en back der trækker ind.Skrevet af Imperator
Hans indlæg er ikke de bedste i verden, men når han skal afløse Boilesen passer det meget fint med en back der trækker ind.


Det forstår jeg ikke.
Hvilken type back der skal bruges er vel defineret ud fra hvilken fløj der spiller foran ham.
Hvis fløjen, som Fischer, er højrebenet og ynder at trække ind i banen, så skal backen være venstrebenet, gå i overlap og slå indlæg fra baglinien.

Edit.
Synes iøvrigt det ville være ærgerligt at sælge Boilesen allerede.
Han har lige spillet 2 gode kampe, men ellers så har det altså ikke været til at prale af.
Han er ikke god nok til la liga lige nu, han er først lige blevet god nok til FCK, og det er nu han skal til at betale tilbage for al den tillid og spilletid han har fået.
Tror han får sig en grim overraskelse hvis han skifter til januar.
Men så kan vi jo selvfølgelig glæde os til at få ham tilbage igen om et par år.
Skrevet af Lynild
Da GF var i parken, tænkte jeg, at Højer godt kunne ligne en FCK-back, med fart, teknik og et godt spark. Men siden har de ikke spillet skide godt, inklusive Højer. Han er selvfølgelig ung og har noget vej endnu.

Mjah, måske er det nostalgien, der snakker.
Skrevet af Saint
Nogen der enlig følger med i tipperligaen og ved hvordan Remmer gør det? Han er trods alt fast mand for Norges anden bedste hold og er skolet i vores system og passede som udgangspunkt fint på den type spiller vi leder efter.
(...)
annonce
0