Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af Plankeværket
Halilovic skiftede 3 juli - jeg har svært ved at se Ståle tro på han kan hente en spiller der kun har været i Milan i 1½ måned?
Bradaric giver mere mening ift datoer.

Eller tænkte du det bare var et lån? Så ville det jo give fin mening faktisk.
Skrevet af Plankeværket
Iøvrigt så tror jeg snart Sørloth er superliga klar igen. Denne gang tager vi ham.
Skrevet af Kingfaisalq
Okay drenge, det her giver mig kvalme

I ved i perioder med landskampspause fordriver man tit nattesøvenen med tanke omkring hvad man kunne gøre for at gøre holdet bedre

Og det var her at jeg kom til at tænke på at Johan Larsson står snart uden kontrakt og kan erhvervs gratis.

Efter denne blasfamiske tanke ramte det mig at Nørregård heller ikke får tid i Fiorentina og kan måske lejes med option på køb allerede til vinter. Han kunne måske være den cm som fik ligningen til at gå op med hensyn til falk og Zeca.

Og så ramte det mig at Rønnow heller ikke får spilletid. Og jeg har ikke været imporneret af Jesse. Jeg ved ikke hvad det er men det er som om han ikke har det nieavue som der kræves. Han mangler lige 5-10 procent

Så hvis vi valgte at miste selvrespekten og gik ud og erhveret disse tre i næste vindue, så vil Vi kunne have et fuldent hold.
.... Men ja...

Jeg tror sagtens vi kunne få de tre for omkring 15-20 sammenlagt. Om de, og vi, så gider er en anden snak.

Nu er det ihvertfald lagt ud til debat
Skrevet af Plankeværket
Christian Nørgaard ville jeg personligt selv købe til klubben, var det muligt. Han er fabelagtig og bidrager både med bold og fysisk. Nørgaard og Falk ville save små hold over og Nørgaard og Zeca ville kunne stå meget bedre imod fysiske hold. Eneste problem er, at det ikke sker.

Rønnow er naturligvis en fin målmand, men ikke prototypen på den type vi bruger. Jeg tror vi ville få mindre ud af ham ift pengene end vi feks fik med Robin.

Larsson er en fin back, der er decideret elendig til at temperere sine aktioner i en kamp. Det ser man ikke nu hvor han kun skal tonse fremad, men man så det igen og igen under Frank. Han ville være en katastrofe hos os.
Skrevet af Kingfaisalq
Plankeværket

Jeg er enig med Larson. + jeg føler han er decideret irreternde. Men hvis Peter smutter, så jeg ikke sikker på at Roerslev er moden. Eller det er han ikke. Man kunne spille ham moden måske i sæsoner hvor vi er langt foran nærmeste konkurrent, men i år tror jeg det bliver en par dans mellem os og fcm til de sidste par runder

Og med den indkøb strategi vi har haft er jeg ikke sikker på at vi ramme jackpot med en ny erhvervelse. Og der kunne jeg godt se Larson "dække" pladsen i 2 halve sæsoner, indtil vi kan købe en som er os værdig eller Roerslev er klar til at skubbe ham ad helveds til
Skrevet af danped89
Larsson er slet ikke god nok.. og rønnow skal også holde sig væk. Nørgaard er uden for proportioner, det sker aldrig. :-)
Skrevet af danped89
Og jeg mente et lån ift Halilovic. :-)

Skrevet af peanuts
Rønnow er da en god målmand, stærk på stregen og blevet væsentligt bedre i feltet, får han ikke spilletid i foråret så ser jeg da ham som et oplagt emne
“Before you diagnose yourself with depression or low self-esteem, first make sure that you are not, in fact, just surrounded by assholes.” ― William Gibson 12-8
Skrevet af Kingfaisalq
Jeg synes også Rønnow har niveauet. Og han kan endda forbedres. Det ikke uden grund at han bliver solgt til en tysk klub og at han spiller på landsholdet.

Med hensyn til Larrson, så jeg til dels enig i kritikken af ham, men jeg kunne sagtens se ham som minimum en lappeløsning for tiden efter Peter, indtil Roerslev forhåbentligt bliver moden nok. Jeg tror også at han vil spille væsentligt bedre under vores system og med et mere sikkert forsvar i form af Bjelland, Boile og Vavro

Så er der Nørregaard, som hvis det kan lade sig gøre, vil være en åbenbaring, i forhold til den mand vi mangler.

Det eneste mærkbar minus jeg kan se er at de har BIF blod i årene

Sørloth lyder også godt :)


Jeg kunne godt se følgende holdopstilling til start for næste sæson, som med held kunne lade sig gøre


Rønnow/jesse

Larson- Vavro Bjelland Boile


Robert Zeca Nørregaard FalkSørloth/N´Doye Ficher/Wind
Skrevet af Plankeværket
Larsson er ikke god nok. Det er simpelthen meningsløst at hente ham. Og heldigvis, så sker det ikke.
Skrevet af Slettet(592019202205)
Larsson er helt sikkert ikke god nok, det ville være uambitiøst og ville i mine øjne svare til dengang vi hentede Johnny Thomsen. Ja han ville helt sikkert kunne følge med i superligaen, men han har ikke meget uforløst potentiale, og han er slet ikke god nok defensivt til at spille europæisk for os. En af hans styrker er hans lederevner, men i FCK ville han formentlig være ret langt nede i hierakiet og ikke rigtigt få brug for dem.

Hvis vi skal hente en midlertidig, men relativt sikker gardering for Mads Roerslev indtil han bliver klar, så synes jeg at vi i det mindste skal lede efter en med spidskompetencer i forsvaret frem for angrebet.
Skrevet af elendil
Jeg synes Peter Ankersen gjorde det hæderligt i kampen i går. Lidt sløje indlæg og også en smule fjumreri (a la fransk fodbold), men han gjorde meget for bredden i spillet, præcis som i FCK med hans mange højintense løb. Samtidig var han skarp og forudseende defensivt, præcis som i FCK. Han har sgu oppet sig.
fck-medløber.
Skrevet af Kingfaisalq
Ja, jeg går også efterhånden og håber på en forlængelse med Peter. Bare for 3-4 måneder siden kunne det ikke gå hurtigt nok med en ny højre back
Skrevet af Jussi
fjumreri (a la fransk fodbold)

Åh, hahahaha - den havde jeg rent forglemt, elendil.
Morten Olsen: Vi skal huske på, at Danmark er en stor fodboldnation, men et lille land.
Skrevet af JarJarBonkers
Hvorfor ikke smide Pieros og Kodro ad helvedes til og

1. Lave en såkaldt "penis-transfer" der nærmest kan bruges det kombinerede lønbudget på.

2. Købe en nærmest "gratis" Simon Makienok i Utrecht - der faktisk HAR bevist sig i SL. Nu hvor vi taler om tidligere Brøndbyspillere
og dyret så, at tilbage var godt
Skrevet af Bløde babser
1. Lave en såkaldt "penis-transfer" der nærmest kan bruges det kombinerede lønbudget på.


Vil nu hellere en kvalitetstransfer end en penistransfer.
Men ellers er jeg også tilhænger af at skille sig af med spillere der ikke har det i sig så hurtigt som muligt. Det kan ingen sikkert være uenig i. Den store udfordring ligger normalt i hvordan man lige får hevet de penge tilbage på dem du håber på.
Hvis det havde været nemt ville man sikkert gøre det du foreslår hver gang.

2. Købe en nærmest "gratis" Simon Makienok i Utrecht - der faktisk HAR bevist sig i SL. Nu hvor vi taler om tidligere Brøndbyspillere


Ellers tak. Skader.....og hans fortid selvfølgelig også lidt, gør det til en dårlig løsning.
Remember, when you are dead, you do not know you are dead. It is only painful for others. The same applies when you are stupid.
Skrevet af BlueAndWhite
Er der nogen der ved hvad der er sket med Amarty?
Han er ikke engang i truppen for Leicester for tiden..
Skrevet af Sarl
Er der nogen der ved hvad der er sket med Amarty?
Han er ikke engang i truppen for Leicester for tiden..


Han løb ind i en ubehagelig skade, der dog nok blev overskygget af Leicester-ejerens død kort efter kampen.

https://www.bbc.com/sport/football/46006018
Skrevet af JarJarBonkers
Amartey er uden for vores rækkevidde - desværre!
Vi må håbe på Keita kommer efter det. Han har dog ikke været i truppen på det seneste. Jeg mener det er pga en skade. Nogen der kan byde ind med yderlige informationer om hvordan det går med Keita og et potentielt comeback?

@Bløde babser:

Ja bestemt Makienok har haft skader der har ødelagt meget. Fischer har også været skadesplaget. Grønkjær har også været ramt af mange skader. Det tror jeg også er med til at få prisen ned. Han er næsten "glemt" i dansk sammenhæng, men så vidt jeg husker så HAR han været på landsholdet en lillebitte smule. Set fra den vinkel så er han jo ikke helt talentløs. Han er fra Brøndby ja - stort minus - men han kunne få en renæssance ved at komme til DK i sin (næsten) bedste fodboldalder. Det behøver ikke være os, men man kunne godt forestille sig at han vender hjem til DK.


ang. "penistransfer" så er det udtryk naturligvis åbent for fortolkning. Jeg har en ala Fischer i tankerne. En på det niveau der har bevist han kan spille international fodbold, har noget rutine og "star quality" - og derfor naturligvis nok også koster nogle penge. Der er også noget signalværdi i det overfor vores nærmeste konkurrenter. Der er dog nok større chance for at det sker i et sommervindue, men det ville være et rart boost når vi går ind i den afgørende fase om DM, som vi SKAL vinde i denne sæson. Så må det koste lidt gryn, men vi skal vise at vi har råd til det.
og dyret så, at tilbage var godt
Skrevet af beesknees
Ja bestemt Makienok har haft skader der har ødelagt meget. Fischer har også været skadesplaget. Grønkjær har også været ramt af mange skader.


Synes du selv at Makienok nogensinde har været i nærheden af at vise samme niveau som de to?

Han er næsten "glemt" i dansk sammenhæng, men så vidt jeg husker så HAR han været på landsholdet en lillebitte smule.


Det har Casper Sloth også. Han er ligeså i sin bedste fodboldalder og han kan ikke en gang få spilletid i første division lige nu. Så hvad skal vi bruge den ´fact´ til?
Makienok ville være en forfærdelig transfer på alle parametre. Den lyder sjov på papiret, dels pga. klubhistorie, dels pga. han vel er det største lokum man kan finde i dansk fodbold (og vi er historisk glade for at have et lokum i angrebet), men han har jo aldrig nogensinde vist niveau til at være FCK spiller. Og så skal vi til at hente ham hjem NU? Nu hvor han har været 3-4 år i udlandet uden nævneværdig succes, og er skadesplaget? Ellers tak. Jeg tror ikke en gang Brøndby fans ville blive irriteret over transferen, jeg tror vitterligt vi ville blive hånet for at hente ham hjem.
annonce
0