Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af Svoger
Ikke at jeg mener vi skal hente ham nu, men da Makienok var bedst for Brøndby, var han vel god nok til at spille for os.
Jeg husker ham da som en spiller, jeg på det tidspunkt gerne havde set tørne ud for os. Også fordi jeg vurderede, han ville fylde godt i vores angreb, og kunne tage fra i de fysiske dueller.
"Det er dog ikke noget jeg ved noget om, det er ren spekulation."
Skrevet af danped89
Hvorfor fuck snakker vi Brøndby spillere?! Og hvorfor makienok? Har nogle af jer tabt sutten, henover landsholdspausen? Han har aldrig været god nok til FCK, og han var heller ikke god nok til Brøndby dengang syntes jeg. Langhårede Louise hører ingen steder henne på øster, Vester eller Nørrebro. :-)
Skrevet af Slettet(592019202205)
Makienok spillede for et Brøndbyhold der sejlede, og havde en rigtig god periode. I mine øjne er han ikke bedre end en spiller som Marvin Pourié, han har bare nogle lidt andre spidskompetencer. Det er selvfølgelig ikke til at sige, om han kunne bygge videre på det han kunne, hvis han var kommet til FCK, men BIF lå og kæmpede om nedrykning på det tidspunkt, og man har tit set spillere have en enkelt god sæson, for så at blive lukket ned, når de er blevet læst af modstanderen. Jeg tror ikke Makienok er blandt de 5-10 spillere på vores liste til den position nu, men det kan godt være han var det dengang.

Jeg synes heller ikke der er nogen grund til at skille sig af med Pieros. Han scorer jævnligt, lige nu er det for lidt, men jeg tror han bliver bedre. Derudover arbejder han rigtigt hårdt og har en god fysik, og det gør at vi hurtigt kan lukke af i presspillet. Det kommer jo nok ned til om han begynder at score eller ej, men hvis Wind begynder at spille flere kampe og score, synes jeg det er godt at have Pieros, pga. det han leverer rent arbejdsmæssigt, i slutningen af kampe eller på udebane i Europa.
Skrevet af beesknees
Ikke at jeg mener vi skal hente ham nu, men da Makienok var bedst for Brøndby, var han vel god nok til at spille for os.
Jeg husker ham da som en spiller, jeg på det tidspunkt gerne havde set tørne ud for os. Også fordi jeg vurderede, han ville fylde godt i vores angreb, og kunne tage fra i de fysiske dueller.


Det synes jeg er at stramme den. Som jeg husker det, så var mange brøndby fans mere end tilfreds med at få solgt ham til Palermo dengang. Det var delvis også fordi han ikke lige var den type angriber Brøndby allerede havde mest brug for, men også fordi hans niveau svingede rigtig meget. Jeg kan ikke se at han skulle have bevist sig som værende på FCK niveau dengang, i hvert fald ikke på et niveau som er ønskværdigt for en topangriber i FCK. Som sagt, han er et stort lokum, og derpå ville kunne udøve en target funktion, men det er vel omtrent også det eneste.
Skrevet af Esrever
Snakker vi tidligere/nuværende brøndby spillere med "realistisk" interesse tænker jeg, foruden de andre nævnte, mere Hjulsager end Makienok. Snakker vi tidligere danske superligaprofiler med styrker i hovedspillet så har Berggreen kontraktudløb til sommer og nok et mere uforløst potentiale end Makienok. Hjulsager er måske ikke så realistisk alligevel og Berggreen nok en kende for uambitiøst, men nu havde jeg lige lyst til at lege med.
Skrevet af Svoger
Beesknes, jeg husker ham som en spiller, som jeg tænkte, ville have været god for os. Netop pga fysikken. Om det var blevet sådan, finder vi aldrig ud af, så fred være med det. :)

Var det i øvrigt samtidig med, at Wass peakede? For ham smider jeg gerne med i puljen af spillere, som, da han var bedst, ville have kunnet være god. Også for os.
"Det er dog ikke noget jeg ved noget om, det er ren spekulation."
Skrevet af Slettet(592019202205)
Wass kunne nok godt have spillet for os. Han har også gjort det fint på et højere niveau i Europa. Jeg fik dengang at vide at Wass ikke ville forlænge i BIF, fordi BIF ikke vil give ham det samme som de havde givet Randrup. Det var vist ikke det eneste selvmål man lavede.
Skrevet af Plankeværket
En fit Makienok ville kunne være en fremragende tilføjelse til FCK. Jeg er med på at han ikke nødvendigvis er en fantastisk fodboldspiller, men han kan heade, spille med ryggen mod, har en fin teknik og er overraskende god til at lægge boldene af.

Jeg er med på hans fortid kan være et nogo for nogen, men som impactspiller kunne han have sparet os Pusic og Kodro, og perfornmet længder bedre - hvis han var fit.
Skrevet af Bløde babser
Jeg husker ham fra nogle derbys, hvor jeg var ret imponeret af hans evne til at holde på bolden via sin fysik overfor vore forsvarsspillere. En evne vi i den grad har behov for hos vores angribere.
En fit Makienok ville sikkert nok få sine kampe og gøre det OK hos os. Men er der nogen der har tænkt på hvor belastende det ville være at få Ibi med i pakken?
Remember, when you are dead, you do not know you are dead. It is only painful for others. The same applies when you are stupid.
Skrevet af CopenhagenDreams
Makienok bliver sku hellere aldrig fit igen. Der må sku være noget bedre derude. Ibi er dejlig nok.
bold.dk med det mest farvet moderator team. Spild ikke din tid her. SIR C er en lille dreng og burde kigge indad.
Skrevet af Plankeværket
Sørloth er derude. Han ender sikkert i Genk, men han ville være en glimrende tilføjelse.
Skrevet af Plankeværket
Hurra.

Joronen
Ankersen Vavro Bjelland Pierre
Skov Zeca Gregus Falk
Wind Dame

Kodro, Thomsen og Holse som den offensive bænk.
Skrevet af DanishBhoy
Bløde babser

Men er der nogen der har tænkt på hvor belastende det ville være at få Ibi med i pakken?


er ret sikker på at Matias har veto´et Makienok handlen overfor FCK ledelsen netop pga det tidligere
Is it cold in his shadow?
Skrevet af BlueAndWhite
Sørloth synes jeg ikke man skulle sprænge banken for at få.
En spiller der har præsteret en halvsæson burde ikke være en dyr Investering.. så kunne vi lige så godt nuppe Sousa fra Vejle
Skrevet af Slettet(072126190212)
En spiller der har præsteret en halvsæson burde ikke være en dyr Investering.. så kunne vi lige så godt nuppe Sousa fra Vejle


Hvis målet alene var at hente en spiller, der har præsteret en halvsæson, så kunne vi ligeså godt hente Souza, ja. Den del er jeg enig i.

Men nu er målet med Sørloth noget andet; dvs. at hente en spiller, der passer ind i systemet og som kan forstærke os. Og i så fald ville det ikke give meget mening at hente Souza.
FCK by heart. AGF by relocation.
Skrevet af Diden
Har lige læst at det kæmpe vandland/ferieressort projekt er blevet droppet. Personlig er jeg sku lidt lettet da jeg tror det vil have kostet fck/pse en del penge i det lange løb.
Skrevet af Saint
Souza passer da netop ind ved siden af damen eller wind, som en santin type.
(...)
Skrevet af elendil
Er Viktor Fischer fortsat skadet?
fck-medløber.
Skrevet af Slettet(412118201009)
elendil

Jep. Staale har ladet forstå at Fischer, Boilesen og Pieros er ude af billedet på søndag.
FREM for alt
Skrevet af elendil
Fedt nok. Det er heller ikke spillere vi behøver for at vinde.
fck-medløber.
annonce
0