Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af elendil
Hvis Jesse Joronen ikke træner udspark og afleveringer hver eneste dag af vinterferien, og derfor kan tage to på foden til februar, bliver jeg vanvittig. Han er simpelthen så ringe.

Hvorfor fanden afleverer han ikke fladt til backerne i stedet for konsekvent at høvle den ad helvede til?

(jeg ved godt han havde een god aflevering til Dame N´Doye i første halvleg)
fck-medløber.
Skrevet af Costacurta83
Ref al snakken om ny angriber: Andreas Skov ser simpelthen så giftig ud. Rent spark, god placeringsevne, teknisk stærk og fin fysisk presence. Han scorede ikke i dag, men det var mere Amons skyld. Hvis vi på nogen måde kunne få råd til ham, burde vi imo slå til
Skrevet af JuveFella
Hvis vi på nogen måde kunne få råd til ham, burde vi imo slå til


Nordsjælland har tidligere sagt, de hellere vil sælge til udlandet end andre danske klubber og derfor kræver absurd høje beløb for deres spillere hvis de skal skifte til andre danske klubber. Med det sagt, så er han bestemt en rigtig spændende spiller, men prisen er med stor garanti for høj for ham, så et forholdvis urealistisk emne.
Skrevet af Costacurta83
Han har kontraktudløb om 1,5 år. Spørgsmålet er, om de kan forlange mere end 20-25 millioner?
Det er mange penge, men ikke meget mere end en Uros Matic kostede. Eller Kodro. Ham kan de i øvrigt bare få med.
Skrevet af Saint
Kan vi få ham for 15 mio eller deromkring er det fint, alt andet er for meget for en spiller der har præsteret i 5 måneder som senior spiller.
Det der kan presse FCN er netop kontrakten.


Synes også at det ville virke underligt hvis vi skulle ud og kigge på leje aftaler hos spillere der ikke kan slå sig fast hos vores direkte konkurrenter europæisk


Der må jeg erklære mig uenig, EJ viste at det langt fra er tilfældet. Man kan jo anskue det som om at spiller har vist han har haft niveauet til at tage skridtet, men har været fejlcastet til systemet eller organisationen, alt er selvfølgelig relatativt, men med vores nuværdende track rekord tror jeg ikke det nødvendigvis er en dårlig måde at spotte lavt hængendefrugt, specielt ikke med leje aftale/købsklasul løsningen hvor vi kan se spilleren an først.
(...)
Skrevet af Nandeyanen
Hvad med Emmanuel Sabbi fra Hobro? Kan stadig huske hans mål mod OB https://youtu.be/ovb08Ke-RvU

Det er sikkert et skør bud, men Hobro ligger til nedrykning og er pt superligaens dårligste hold. De bliver nok nødt til at sælge et par profiler ligesom Silkeborg gjorde.

Sabbi når nok 10+ mål når sæsonen er slut. Han er kun 20 år og jeg kan personligt godt lide hans teknik og hurtighed. Ved dog ikke om han vil passe til FCKs spillestil.
Succes is temporary loyalty is forever
Skrevet af Schelden
Sorry, Armand0. Jeg lå i snaps til halsen, så fik ikke engang set kampen.

Jeg glæder mig dog over, at Robert Skov og Dame N´Doye fortsætter.

Det bliver så fedt med en central midtbane og Viktor Fischer på kanten. Så har vi reelt også noget at skyde med fra bænken af. Hvis så ellers Jonas Wind fortsætter sin fremgang, så kan det blive et rigtig godt hold.

Torsdag og næste weekend er jeg i Finland, så de kampe får jeg heller ikke set.

Det er sgu ikke i orden.
København.
Skrevet af repos
Emmanuel Sabbi havner ikke i FCK. Han ryger uden for Europas grænser for beløb, vi ikke bør gå med på.
Even at my lowest, I have always managed to feel contempt for others.
Skrevet af Plankeværket
Ja, er der en klub i toppen af suppen der giver Sabbi en chance, så bliver det FCM. Det er high risk high reward med ham, og det er ikke normalt Ståles kop the.

Men han er en fin spiller.
Skrevet af Esrever
I sommers blev vi angiveligt overhalet i kampen om Kellyn Acosta. Der var navne som PSV involveret, men han endte med at ryge til en anden MLS-klub... på en meget kort kontrakt. Til sommer vil han have et halvt år tilbage af sin kontrakt.
Føler man sig ikke tøsefornærmet over afslaget (som vi eksempelvis retfærdigt følte os me Joshua John), er vi muligvis stadig en attraktiv chance for europæisk fodbold. Med hans alder og manglende erfaring uden for MLS skal man nok ikke forvente en decideret leder Zeca kan støtte sig op ad.

Mht til N´Doye virker det til Damen er frisk nok på at fortsætte hos os. Det overrasker mig en smule da jeg troede han gik efter en lukrativ amerikansk kontrakt da hans familie hvis er der i øjeblikket (muligt jeg husker forkert). Han har tydligvis også kvaliteterne til at fortsætte og vi har nok unge spillere i truppen til at hans manglende videresalgspotentiale ikke burde være så problematisk.
Når Ståle derfor tøver kan jeg kun spekulere at det har noget med løn at gøre. Damen vil nok som minimum forlænge sin nuværende løn, hvorimod Ståle muligvis gerne vil have at en 34-årig spiller går ned ned i løn med hver ny kontrakt. Man er nærvøs for hvad kroppen kan holde til.
Personligt er jeg ikke så nærvøs. Han makspresses i øjeblikket og virker stadig mere tilbøjelig til udmattethed end deciderede træthedsskader.

Jeg vil se Damen og Viktor i Champions League!
Skrevet af Esrever
I øvrige nyheder: Matic ser ud til at gøre det godt igen i Østrig. Starter alle kampe og scorer samme antal mål som Falk. Er han ikke god nok til os kan han nemt sælges.
Når han er bedst har han en godt drev med bolden der kan være interessant i vores nuværende system. Han har dog ikke falks vigtigste egenskab centralt: hans vendinger.

Var det ikke på grund af hans angiveligt høje løn tror jeg han kunne være en fin rotationsspiller men ja, alderen, lønnen og hans tidligere præstationer taler i mod det.
Skrevet af Plankeværket
Jeg ved ikke hvad helvede det er de laver i Østrig, men i suppen er der for meget pres på centrale midtbanespillere til, at man kan spille med så mange berøringer i så lavt tempo som Matic gjorde. Internationalt ville det være helt skidt.

Kan han sælges til Østrig vil det være fedt.
Skrevet af quazz
Hvad med Marcus Ingvartsen? Han har blot fået 74 minutters spilletid i denne sæson. Jeg ved dog ikke om Genk er klar til at tabe halvdelen af de 35-40 mio de betale i sin tid. Jeg tror han ville være en stor gevinst ift. Kodro og Pieros.
Skrevet af peanuts
tjaa, han kan vel ikke være dårligere end Pieros og Kodro, om han så er den helt rigtige type til FCK, den er jeg lidt usikker på.

Og så er der jo lige prisen.
“Before you diagnose yourself with depression or low self-esteem, first make sure that you are not, in fact, just surrounded by assholes.” ― William Gibson 12-8
Skrevet af Schelden
Er vi ikke ude i noget alla Pieros Sotiriou?

Altså, en ræv i boksen, men relativt ubrugelig i opspillet.
København.
Skrevet af Plankeværket
Jo. Ingvartssen er fin, men ikke FCK spiller. Bartolec, Damsgaard og Nelsson er i langt højere grad spillere jeg kan se i FCK.
Skrevet af peanuts
Falk forlænger frem til 22 det er bare super :)
“Before you diagnose yourself with depression or low self-esteem, first make sure that you are not, in fact, just surrounded by assholes.” ― William Gibson 12-8
Skrevet af E. Jack Ulayte
Bartolec virker til at være en lukket dør efterhånden.

Ingvartsen er, hvis i spørger mig, et lidt overflødigt køb. Som schelden siger, er han vel typemæssigt meget som Pieros og formentlig ikke helt billlig.

Ståle har meldt ud at det bliver et stille transfervindue for os, så jeg tvivler på at han går ud og køber en relativt dyr angriber, specielt når det ligger lidt i kortene at ståles foretrukne angriber duo i foråret hedder Damen og Fischer, med Wind/Pieros som joker.

Jeg gad godt vide om Ståle stoler på Gregus og om han har lovet Falk at han skal tilbage på kanten, for så er det vel en CM vi skal have fat i ?
Venlig hilsen E. Jack Ulayte
Skrevet af JuveFella
En ny mand til midtbanen, er blevet diskuteret grundigt herinde og er umiddelbart der man mest mangler en ny spiller, som makker til Zeca sandsynligvis. Jeg tvivler der både kommer en central midtbane spiller og en angriber i Januar vinduet, personligt håber jeg blot på en ny central midtbanespiller i det kommende vindue, selvom man kan sige, at det ikke er det eneste sted der burde kigges efter nye spillere, af den ene eller anden årsag.
Skrevet af Slettet(592019202205)
Man forsøgte jo at hente en midtbanespiller i sidste transfervindue, så det ville ikke undre mig, hvis man stadig ledte efter en til den plads.

https://www.bt.dk/fodbold/det-saa-du-ikke-paa-tv-solbakken-missede-en-stor-transfer
annonce
0