Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af Saint
Jeg er imponeret over vi kan holde på Falk, han er nok en af de spiller jeg havde regnet med skulle videre snart, han har både alderen og niveauet til det næste skridt i en top klub i de ligaer lige under de store 5 eller midterklub de store ligaer minus premeier league.
(...)
Skrevet af Saint
Derudover er det lidt med blandet følelser jeg læser den nyhed, på den ene side er det altid lækkert at beholde en profil, på den anden ser man gerne at vores bedste spiller tager det næste skridt til en af de store ligaer og der synes jeg faktisk at Falk har evner såfremt han får lov til at spille 10´er eller kant.
(...)
Skrevet af quazz
Marcus Ingvartsen vil selvfølgelig være overflødig, hvis ikke der var en afgang eller to i angrebet til at finansiere transferen. Min umiddelbare tanke var at sende Kodro og Pieros ud. I min verden, så skal der ske noget med Kodro. 5 angribere er ganske enkelt for meget, især efter han er blevet overhalet af en ungdomsspiller.
Skrevet af Saint
Jeg kan slet ikke se hvorfor Ingvartsen skulle til FCK, i min verden vil han bare blive en ny dyr Nordstrand, altså en virkelig skarp angriber på superliga niveau, som vil få problemer international og som ikke passer ind i vores system.
Selvom han har niveauet til fck ser jeg ham som en meget fejlcastet type.
(...)
Skrevet af Saint
Det her er altså en skræmmende statestik, 137 minutter per mål i snit over 123 er jo fuldstændigt uhørt, utrolig vi kunne holde på ham i så lang tid første gang.
https://www.tipsbladet.dk/nyhed/superliga/maalkonger/side/0/2?fbclid=IwAR1J3FCJMykTrTrySn9AnIl8P_Act5ZL8QkPIevr4X80kCguVlUGeCsDLP0
(...)
Skrevet af Chrisard
Er helt enig i, at der bør signes en CM - Det har vi alle råbt på længe efterhånden. Men ingen nævner en ny HB?

Ankersen har vist så meget kvalitet dette efterår, at der skal et gevaldigt forårsdyk eller langtidsskade til, for at han ikke er tabt til sommer. Det er jo også planen, at han skal videre.

Jeg så meget gerne at en ny hentes ind i vintervinduet, så denne kan integreres på holdet, inden det for alvor går løs med CL-kval i næste sæson.
'I had told Mario before the game not to get booked, as with two cards he’d get suspended. He just has to show off his physique… I told him off after the goal, but it was too late.'
Skrevet af quazz
Der skal selvfølgelig ske noget med Ankersen til sommer, men faktum er at pladsen er fastlåst indtil da. Jeg tror dog at det bliver et meget stille vintervindue med (forhåbentlig) et par afgange blandt de mere perifære spillere. Truppen skal skæres ned nu, hvor FCK ikke står til at skulle spille andre turneringer end ligaen i foråret. Man kunne selvfølgelig godt kigge efter en erstatning Ankersen, men jeg tror ikke at der kommer nogle nye spillere før til sommer. Truppen er god nok til at ligge nr. 1, når man deltager i 3 turneringer, så burde de overlegent kunne hive mesterskabet hjem i foråret.
Skrevet af E. Jack Ulayte
Quazz
Hvorfor vil du skære truppen ned? Er det ikke bedre at have noget at rotere med og undgå gummiben? Der er selvfølgelig økonomien, men det kan blive endnu dyrere at miste et mesterskab.

Ellers enig i at det nok bliver stille med nyheder fra Østerbro i januar, som Ståle også selv siger.
Hvad kan man regne med, 0 - 2 signings? Skulle jeg vælge ville jeg hente en CM, og afhængig af planen med Fischer, så hente enten en angriber eller en HB - nok en type som Høgli der kan aflaste, og så finde noget spilletid til Roerslev, helst i superligaen.
Venlig hilsen E. Jack Ulayte
Skrevet af Old123
Forlængelse med Boilesen skulle være tæt på. Det er glimrende med tanke på, at Ankersen skal skippes afsted til sommer. Noget tyder altså på, at vi kan holde truppen intakt det næste 1,5 års tid med enkelte tilføjelser.

Og nej truppen skal ikke skæres ned? Den er jo papirtynd i forvejen.
Skrevet af Plankeværket
Det er nogle fine forlængelser. Hverken Boile eller Falk kan skaffe en stor transfer hjem, men er fine spillere vi ikke nødvendigvis nemt kan erstatte. Dejligt med lidt kontinuitet. Det virker til Ståle ikke er tilfreds med kun et mesterskab i år, men allerede er igang med at kigge på det næste år.

Skrevet af peanuts
Kodro kan fint sendes afsted uden det svækker truppen, og kommer der en ny CM ind, så bliver der nok heller ikke meget spilletid til Gregus, når Thomsen og Falk også kan bruges derinde.
“Before you diagnose yourself with depression or low self-esteem, first make sure that you are not, in fact, just surrounded by assholes.” ― William Gibson 12-8
Skrevet af Northishere
Jeg ambivalent om tanken ved at Ståle måske stopper for os, men det kunne vel også tænkes at Ståle gør parat til sit exit til sommer? Han har jo fortalt han ikke vil efterlade FCK i et hul og med kontraktforlængelser med centrale spillere i vores start ellever, plus at der er lange kontrakter til andre vigtige spillere, kunne det være et oplagt tidspunkt til sommer med et mesterskab i baggagen.En lille tanke: Kan være hvorvidt Ståle fortsætter i FC efter sommerferien kan ses i om der forlænges med Damen. Tror Ståle havde stor indflydelse i Damens retur til FC.
Skrevet af Bløde babser
Tror Ståle kigger frem mod sommeren 2020.
Tror han ser holdet som inde i en fase som vi har set med tidligere hold, hvor de efter en opstartsæsson med vanskeligheder kommer til en normalsæsson (Mesterskab og gruppespil uden at ramme stjernerne) til en peak sæson.
Næste sæson er så peak året hvilket forlængelser med Boilesen og Falk også tyder på (kontinuitet). Ståle ser helt sikkert sig selv som en bedre varer i 2020 end 2019 hvis det går som han forventer.
Remember, when you are dead, you do not know you are dead. It is only painful for others. The same applies when you are stupid.
Skrevet af Northishere
Men det ville jo så gå imod det Ståle tidligere har sagt, at han ikke ville aflevere et FCK hold der er strippet for profiler, som en peak-sæson jo nu engang vil medfølge.
Skrevet af elendil
Samtidig skal Kasper Hjulmand jo ansættes til sommer.
fck-medløber.
Skrevet af Bløde babser
Hvad gjorde han sidste?
Smuttede efter et peak.

Teksten vil naturligvis blive udlagt anderledes. Vi vil få beskrevet hvordan organisationen nu er meget stærke end sidst og hvordan man har sikret sig til fremtiden. Vi vil alle tro på det, for Ståle har jo lige vundet en masse til os hvis det går efter planen, så hans ord tvivler ingen på.
Men selvfølgelig vil han stille sig i så god en position som muligt. Det gør han bedst ved at tage imod et tilbud baseret på endnu en peak sæson.
Remember, when you are dead, you do not know you are dead. It is only painful for others. The same applies when you are stupid.
Skrevet af Amatørbedemanden
Boilesen til 2023
Årets amatørbedemand 2016 - 2017
Skrevet af TR1986
Boilesens forlængelse havde jeg ikke set komme. Det sender virkelig et stærkt signal.
Forza Napoli Sempre!
Skrevet af Esrever
Det der bekymrer mig ved forlængelsen af Boile og Falk er hvornår de så skal afsted og, i særdeleshed, sammen med hvem? Man riskere at stå med en masse profiler og til den tid endnu mere bærende af slagsen, der alle skal væk 2020. Vi har egentlig været gode til bare at afskibbe ca. 3 profiler fra startopstillingen mellem hver sæson. Et niveau der er håndterbart så længe det ikke blandes sammen med for mange skader. Hvad gør vi hvis Fischer, Skov, Boile, Falk og Vavro skal væk i samme vindue?

Man kan selvfølge håbe på at Falk og Boile selvfølgelig bare føler de har fundet deres hylde og er glade nok for det niveau og den kultur der er i klubben samt bare det at bo i København.
Skrevet af E. Jack Ulayte
Ja tak til Kasper Hjulmand
Venlig hilsen E. Jack Ulayte
annonce
0