Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af quazz
I min bog, så er Varela blandt de 5 største transfers i FCKs historie. På niveau med Laudrup, Fischer og Grønkjær. En urugayansk landsholdsspiller, som har sine bedste år lige foran snuden.

Baseret på, hvad jeg kan se af videoer med ham. Så minder han meget om Ankersen, udover at han nok er svagere defensivt og mindre målfarlig, men omvendt mere driblestærk og stærkere teknisk. Man får dog ikke kontrakt i Manchester United og Frankfurt, samt spilletid på et ret defensivt urugayansk landshold, hvis man er helt ueffen i forsvaret. Uruguay er trods alt kendt for at udvikle rigtig dygtige forsvarsspillere.
Skrevet af Svoger
Mussis var udråbt til at være det næste store hit.

Jeg er blevet såret før, så jeg vil se det modbevist, før jeg er klar til at elske igen.
"Det er dog ikke noget jeg ved noget om, det er ren spekulation."
Skrevet af TR1986
Santander var en succes. Så vi har jo haft succes med en Sydamerikaner. Jeg tror det er en fordel at han har spillet i flere europæiske klubber før. Mussis kom jo direkte fra Argentinsk fodbold. Hvis den pris som der er blevet oplyst holder, så virker det til at være et scoop. Jeg håber virkelig han lever op til forventningerne.
Forza Napoli Sempre!
Skrevet af Esrever
Helt enig, TR. At Santander var blevet afprøvet i Frankrig før han han kom til os var betryggende. Varela har endnu mere europæisk erfaring.
Eneste bekymring er hans overtro og hvor meget vi kan stole på det lægetjek.
Skrevet af Rogosjin
Hvis der dukker en spiller op med Mussis profil, så skal vi da bare slå til.

Der var tale om en spiller som i en ung alder havde været en bærende profil for sit hold i (den tunge end af) den Argentinske liga.

Der er næppe på grund af de meritter at han havde, men snare på trods af at han faldt igennem i Europa.

Det er jo også ret sigende at vi ganske hurtigt kunne finde en Serie A klub som var interesseret i at hente ham selv efter at han faldt igennem hos os.

At det helt konkret gik galt med Mussis bør ikke på nogen måde betyde at vi ikke skal slå til igen i en lignende situation.
Someday, someday, someday, someday, someday, someday Leeds United
Skrevet af Saint
Det virker helt utroligt, når man tænker på at det var klubber som Lyon og Inter der bød på ham før han blev skadet.
Men jeg forstår godt hans ræsonoment, grunden til der blev budt på ham var hans VM og det er måske tvivlsomt om han skabe den samme interesse fra den Uruguayske liga. Så er det nok nemmere at vække interessen fra en europæisk liga med mulighed for Champions League indenfor 1 til 2 år.

Derudover er jeg helt enig med Rogosijin, Mussi var en handel vi ikke tabte noget på og potentielt kunne vi have lavet en handel der kunne sikre os en profil og en kæmpe fremtidig profit. Den slags spiller er det jo netop at klubber fra Belgien og Ukranie lever så meget på og som vi måler os med.
(...)
Skrevet af Kipvits
Jan Gregus skal åbenbart til MLS ifølge Michel Davidsen.

https://www.bt.dk/superligaen/b.t.-afsloerer-fc-koebenhavn-saelger-midtbaneprofil
"plast bøjer sig ikke for passion. sådan er det bare!"
Skrevet af Old123
Og nu er den officiel. Det åbner, da i hvert fald op for tilgang på midtbanen.
Skrevet af elendil
Skuffende valg, synes jeg. Og ærgerligt, med mindre der kommer en bedre spiller ind, selvfølgelig.
fck-medløber.
Skrevet af Nicodemus
Nogen der har hørt rygter om Keita skulle blive udlejet igen, eller om han evt. er den unge spiller Ståle henviser til?

Han har ihvertfald potentialet.
https://static.quotes4sharing.com/wp-content/uploads/2017/07/201707132033372962.jpg bruger xxxx: Hvad er det for noget fis, med jyske hold der tuder i Parken? Kan jeg slet ikke genkende.
Skrevet af Saint
Ja var også lidt blandet ved det, Gregus har vist tegn på gode ting. Men eftersom vi rent faktisk tjener penge på ham og han er en Økonomisk succes, så bifalder jeg den her handel da det gør vi får det økonomisk og organisatorisk råderum til at hente den rigtige makker til Zeca.
(...)
Skrevet af Emkay
Vildt nok a hive 20 mil hjem på en marginalspiller...
Skrevet af quazz
Gregus er en besynderlig spiller. Han har alle værktøjerne til at blive en succes i international fodbold og potentialet, men det er aldrig rigtig blevet forløst. Han er sikkert en spiller, som er nem at sælge for en agent, da en videosamling virkelig viser hans spidskompetencer og potentiale.

Jeg er derfor mere end tilfreds med at han bliver solgt for en god sum. Jeg havde dog forventet at han ville tage et skridt til en stærkere liga/klub end MLS og Minnesota United. Det er en af de svageste klubber i ligaen, dog også en af de nyeste. Der var immervæk rygter om Torino og Serie A i sommers efter han havde spillet et par gode landskampe.
Skrevet af Matias
Jan Gregus er en god, godt skolet, fodboldspiller. Og han har en god indstilling. Han kunne godt ligne én, som kunne være blevet en succes i FCK, men han klarede ikke det ansvar, der ligger på en central figur i konceptet. Jeg synes det er drønærgerligt med ham, at han ikke slog til, that is. Det er fint nok, at han er blevet solgt - den bedste løsning for alle parter - men han var i min optik den absolut bedste backup på pladsen, og til visse opgaver den bedste makker til Carlos Zeca i start-11, så jeg forventer at der kommer et stærkt supplement til truppen snart.
Skrevet af TR1986
-
Forza Napoli Sempre!
Skrevet af Jussi
Santander var en succes. Så vi har jo haft succes med en Sydamerikaner

Ahr, du glemmer vist Heine Fernandez.
Morten Olsen: Vi skal huske på, at Danmark er en stor fodboldnation, men et lille land.
Skrevet af Morisot
Sidst jeg tjekkede mit atlas var Brasilien også en del af det sydamerikanske kontinent. Så der er vel et par stykker yderligere som kan komme i betragtning
Skrevet af quazz
Jeg synes nu alligevel ikke at de svenske skabsbrassere kan sammenlignes. Der er kæmpe forskel på at hente Franco Mussis også en brasiliansk spiller, som har spillet flere år i Sverige. Jeg tror at Ståle kigger rigtig meget efter om den sydamerikanske spiller har været i Europa før, hvis der skal købes ind i Sydamerika.

Efter Mussis, så tror jeg ikke at Ståle nogensinde kommer til at hive en sydamerikansk spiller op, som aldrig har været i Europa før.
Skrevet af Schelden
Jesus Medina.
København.
Skrevet af TR1986
Selvfølgelig kan det lade sig gøre at hente en spiller direkte i Sydamerika med succes. Det kommer vi også til at se FCK gøre på et tidspunkt. Men som tidligere skrevet, så tror jeg det er en fordel at Varela har spillet flere år i Europa. Han kender kontinentet bedre og har vænnet sig til Europa. Det er selvfølgelig ikke helt den samme stil i England, Spanien og Tyskland som i Danmark, men jeg ser det som en fordel at han har prøvet de ligaer.

Vi har jo også tidligere hentet brasilienere med succes i andre europæiske klubber. Hvis vi skal hente Sydamerikanske spillere direkte i Sydamerika, uden erfaring fra europæisk fodbold, så skal der vel være tale om et ekstraordinært talent, som er gennemscoutet. Jeg tænker Jesus Medina kunne tilhøre den kategori. Der render rigtig mange kvalitetsspillere i Sydamerika. Endda nogle virkelig, virkelig gode. Og det er selvfølgelig kunsten at opsnappe dem relativt billigt og integrere dem hurtigt på holdet.
Forza Napoli Sempre!
annonce
0