Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af quazz
Han har lavet 7 superligamål på frispark i denne sæson, ikke?


Jo, han har lavet 7 mål i Superligaen på frispark denne sæson. Jeg kan ikke lige huske om nogle af hans mål i europa eller pokalen var på frispark.
Skrevet af Sir , moderator
Kodro går fra bænken/reserveholdet i FCK til at blive smidt ind mod Barcelona i La Liga. Fodboldverdenen er speciel af og til.
Dette er en signatur.
Skrevet af elendil
Jesse Joronen smed kun bolden umotiveret ud over sidelinjen een gang i går. Hurra. Og det var endda på en halvsvær bold.

Han spillede den til gengæld ofte kort ud, og det var rart at se, når nu han ikke kan sparke til en bold.
fck-medløber.
Skrevet af repos
Imponerende sejr, og ikke mindst imponerende effektivitet. Vi har syv skud indenfor målrammen og scorer seks mål. Det er må være klubrekord. I alt har vi ni afslutninger i hele kampen.

Robert Skov er bare et monster på dødbolde. Ret beset spiller han ikke nogen speciel god kamp, og det gør en eventuel salgspris så vanskelig at spå om. For hvad køber en kommende klub reelt? De køber en spiller med en uhyggelig effektivitet på dødbolde, men samtidig en spiller, der i det etablerede spil stadig kan lære en hel masse.

Og så var det fedt at se Daramy komme ind og lave lækkerier. Nu er jeg blevet beskyldt for at tale talenterne ned, så det er selvfølgelig på sin plads at rose hans indhop.

Omvendt så vil jeg forbeholde mig retten til stadig at være kritisk overfor bredden i angrebet. Wind og Pieros satte bestemt ikke banen i brand i går, og begge spillere var forholdsvis anonyme. Pieros hev sig dog ud af anonymiteten, men desværre på negativ vis. Heldigvis blev situationen løst af Bjelland og Zeca, og Skov bankede straffet iskoldt ind.
Even at my lowest, I have always managed to feel contempt for others.
Skrevet af Slettet(592019202205)
De køber en spiller med en uhyggelig effektivitet på dødbolde, men samtidig en spiller, der i det etablerede spil stadig kan lære en hel masse.


Det er netop også årsagen til at både Ståle og Skov ikke har travlt med at sende ham afsted, fordi de begge mener at han kan udvikle sig yderligere i FCK. Og det er også årsagen til at jeg ikke tror han ryger til sommer, men det kan jo afhænge af flere ting.
Skrevet af Imperator
^^ Det er naivt at forestille sig at vi har ham næste sæson også.

Der kommer til at komme bud vi ikke kan sige nej til, og Robert skal sætte det økonomiske tilbud han får op i mod et potentielt worst case scenario hvor han bliver i FCK, bliver skadet og aldrig rammer samme niveau igen.
Så kan det godt være at han kan se idéen i at udvikle nogen af aspekterne i hans spil i fred og ro i FCK, men han kan nok også godt se idéen i at sikre sig økonomisk for resten af hans liv.
Skrevet af BlueAndWhite
Han ryger til sommer desværre :((
Skrevet af repos
@ Imperator

Men hvem er det, der henter Skov for de beløb, der nævnes?
Altså han er jo ikke god nok i åbent spil til klubber, der vil smide +100 mio. kr. Til de beløb, så skal det være en top/subtopklub i en af de store ligaer, og jeg kan simpelthen ikke se ham være god nok til sådanne klubber.

Alternativt skal der komme et bud som på Sørloth, hvor man specifikt mangler den type.
Er der klubber, der vil give de penge for en dødboldspecialist? Muligvis.

Men Skov mangler stadig en del i åbent spil i forhold til eksempelvis Fischer, og derfor er ikke naivt at forestille sig Skov i FCK næste år også. Især ikke med tanke på en mulighed for CL.

I forhold til at blive skadet, så ryger han sparketeknik vel ikke af den årsag, og det er i det hele taget ikke en risiko, man kan arbejde med.
Even at my lowest, I have always managed to feel contempt for others.
Skrevet af Costacurta83
Ståle sagde i "sandt-eller-falsk" efter kampen at man ikke havde modtaget bud på Skov i vinterpausen på over 30 millioner. Måske hans mangler i åbent spil stadig afholder nogle fra at byde? Vinter-transfervinduet er selvfølgelig også lidt mere tamt end sommerens ditto, men stadig interessant.
Skrevet af Slettet(011013190210)
# Costa....

Du har imø ganske ret. Skov kan med fordel blive bedre defensivt, og skille sig enklere af med bolden - og så løbe i ny (offensiv) position. Blot for at nævne to vigtige punkter.

Læser priser op til 180 mill. pt. Det er jo trods alt fjollet at skrive den slags. javel, han er ung og håbefuld. Men de priser betaler de trods alt ikke i Holland/Belgien, hvor han med fordel kan prøve sig af.

Man kan naturligvis argumentere for at hans værdi stiger, når han om lidt indlemmes i vores dygtige landsholdstup. Alternativt spiller et flot U EM til sommer.
Skrevet af Slettet(592019202205)
^^ Det er naivt at forestille sig at vi har ham næste sæson også.


Det mener jeg ikke. Og hvis du mener det, synes jeg du overser rigtigt mange ting i sagen.

Dit eneste argument for at sælge ham til sommer, er økonomi og det vil kun være pga. uheld hvis han ikke er mere værd om et år. Skov virker ikke som en spiller der først og fremmest tænker økonomi, slet ikke på nuværende tidspunkt, der tænker han kun på, hvordan han kan blive så god som muligt. Og lige nu er det sandsynligvis ved at udvikle sig yderligere i FCK.

Det er ikke det bedste for hverken FCK eller Robert at sælge ham til sommer. Robert vil blive, FCK vil beholde ham, så man kan toppe næste år, og der er ikke nogle andre faktorer der gør at man er nødt til at sælge til sommer. Ja, han kan blive fodboldinvalid på det år, og så havde det været bedre at sælge ham, men i nærmest alle andre situationer bør man beholde ham.

Og når det er den rigtige beslutning for alle, og begge parter har givet udtryk for at det er det de gerne vil, synes jeg ikke det er naivt at påstå at det er sandsynligt at han bliver et år mere. Der kan jo altid komme et tilbud man bare ikke kan sige nej til. Men vi har også en lang kontrakt med ham, så jeg synes ikke der er noget der peger på at han skifter til sommer, udover at han har været god og at gode spillere tiltrækker sig opmærksomhed udefra. Men det er altså tilladt at gå dybere end det, når man laver en analyse.
Skrevet af repos
I øvrigt et fint interview med Ståle i går omkring transferstrategien. Især delen med, at der var 25 spillere i Superligaen, der ville kunne gøre sig i FCK i hjemlige kampe, men ikke kunne klare sig europæisk.
Samtidig er vi et sted i fødekæden, hvor vi må agere risikovilligt i forhold til de spillere, der hentes. Altså skal de have internationalt uforløst potentiale. Mudrazija er et godt eksempel herpå.
Even at my lowest, I have always managed to feel contempt for others.
Skrevet af jomic...
Det lykkedes egentlig Camilla Martin at få et fornuftigt interview med Ståle. Jeg synes i hvert fald at jeg fik lidt indsigt i hvordan Ståle (og dermed givetvis klubbens) definerer et fejlkøb.

Til spørgsmålet om Kodro var på Top3 over Ståles fejlkøb bragte han selv De Ridder og Matic op, da de både var økonomiske og sportslige fejlkøb. Det lader ikke til at Ståle mener at en spiller er et fejlkøb, hvis det sportslige udebliver og man får pengene hjem igen. Det kan jeg langt hen ad vejen godt følge, men der mangler for mig at se den sportslige konsekvens i regnestykket.

Derudover kom han ind på præmissen for indkøb, at Matic kunne noget af det Delaney kan. Men at det var kendt, at der var mangler på andre områder. Dem håbede man så på at kunne udvikle og de mangler var en af årsagerne til at det overhovedet var realistisk at hente ham (EDIT: Det er vidst fint i tråd med dit indlæg herover repos).

Det lykkedes så ikke med Matic og han måtte videre med både et sportsligt og økonomisk tab, hvorfor han kom på Ståles egen liste. Mens eksempelvis Pavlovic ikke blev nævnt af Ståle selv, som et eksempel på nogle af parametrene (sportsligt og økonomisk).

Jeg mener stadig, til trods for ovenstående, at der har været for langt mellem snapsene. Men indblikket i Ståles og klubbens måde at tænke på var berigende.
Skrevet af repos
Præcis. Mussis blev også nævnt, og her lagde Ståle sig fladt ned. Det kan jeg sgu meget lide ved ham. Der er ikke så mange bortforklaringer. Til gengæld fik han pengene hjem igen, hvilket var en bedrift.

Nu glemmer jeg sikkert nogle spillere, men PPD står for mig som det værste indkøb. Det var ikke under Ståle, og var formentlig heller aldrig sket under ham. I guder, hvor passede han dog helt håbløst ind.
Even at my lowest, I have always managed to feel contempt for others.
Skrevet af davidbowie
Er Matic egentlig ikke kun lånt ud? Så han kommer vel retur til sommer? Og skal sælges eller lejes ud igen. Det ligner også en handel som går i minus!
Skrevet af The Kid
Jo, Uros Matic er udlånt indtil 30.06.19.

Han har dog spillet godt i Austria Wien, hvor han har spillet 18 kampe (nærmest alle fuldtid), scoret 3 mål og lavet 4 assist. Så man kan håbe på, at han kan blive solgt når lejen udløber.
Elsker latte og FCK Vinyl-entusiast Ledley Cup vinder http://www.youtube.com/watch?v=sCLioAlQbiY&feature=related
Skrevet af E. Jack Ulayte
Er Matic egentlig ikke kun lånt ud? Så han kommer vel retur til sommer? Og skal sælges eller lejes ud igen. Det ligner også en handel som går i minus!


Jo, han er udlejet med en købsklausul.
https://www.fodbold-transfers.dk/officielt-fc-koebenhavn-udlejer-uros-matic/

Venlig hilsen E. Jack Ulayte
Skrevet af Lynild
Efter at have set nogle tale præstationen i går lidt ned undrer jeg, for spillede Falk og Zeca ikke en kamp over middel? Synes de sad hårdt på OB og kom godt med frem. Maskinrummet har ofte fået kritik, men i går synes jeg, at det var dér kampen blev vundet, med et stærkt bidrag fra netop de to.
Skrevet af Lynild
Okay, Schelden har selvfølgelig givet nogle retvisende karaktere.
Skrevet af repos
Helt enig. Den centrale midtbane var stærk i går.

Og så håber jeg ikke, vi går efter Grytebust og Tverskov.
Even at my lowest, I have always managed to feel contempt for others.
annonce
0