Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af Svoger
Er Fischer som type ikke personligt ligeglad med, hvad folk råber af ham?
Jeg tror faktisk, det er den bedste måde Fischer kunne forsøge at få fokus på det. Havde han sagt det i et interview efter, havde det ikke fået meget fokus. Nu kan det måske få noget. Hvilket er tiltrængt.
"Det er dog ikke noget jeg ved noget om, det er ren spekulation."
Skrevet af Nik0
@Svoger Den del har du nok ret i, men jeg tænker mere på timingen, hvor historien, særligt hos dem der er dumme nok til at ty til tilråb og abelyde, som vi så i Juve-Napoli, vil fokusere mere på, at det er dårlige vindere og at de selv gejler en stemning op, hvor der så er nogle få brådne kar der går over stregen, men at de som fangruppe ikke har et problem.

Det kan selvfølgelig diskuteres, men generelt mangler der bare selvjustits rundt på stadions om det så er racisme eller voldsidioter - fodbold er et af de få steder hvor jeg synes kollektiv straf er en af de (få) rigtige løsninger.
Fodbold er følelser, præcis som vi så hos Fischer og Kean der er blevet provokeret gennem kampen, hvilket så giver et modsvar. Det er jo på begge sider af banderne unge mænd i start-midt 20´erne der er tale om og pulsen er høj.

Men hvis det viser sig at være rigtigt, så må OB også være opgaven voksen, med alle de mangfoldighedskampagner fodboldklubber er en del af.
Skrevet af Mr. H
Argh... Schelden du har tydeligvis set dig sur på Thomsen. Zeca og Varela spiller jammerligt (eller ræddeligt for at bruge dit yndlingsord). Thomsen spiller for en gangs skyld en god kamp og laver en vanvittig assist.
Hafnia
Skrevet af Nik0
I øvrigt en lækker clean udebanetrøje vi har fået
Skrevet af Svoger
Thomsens assist skyldes at en OB spiller falder/taber et skridt. Ellers var den blevet opsnappet.

Niko. Jeg fastholder, at det nok er den måde, som Fischer bedst kan sætte fokus på det. Idioterne er råber er uden for rækkevidde for Fischer, uanset om han markerer på den måde, om han siger det i er interview eller om han får det tatoveret i panden.
Det er andre som skal reagere, og det er på høje tid, de bliver råbt op. Det uanset om råbene sker i Odense, Parken eller et tredje sted. Jeg er i øvrigt enig i, at kollektiv straf i form af bøder til klubberne nok er vejen frem.
"Det er dog ikke noget jeg ved noget om, det er ren spekulation."
Skrevet af Mr. H
Svoger jeg tror netop han taber et skridt fordi det hele sker så uventet og hurtigt. Uanset hvad skal man altid opsøge heldet.
Hafnia
Skrevet af JuveFella
Iøvrigt tak til repos, for og ændre overskriften på tråden dage før kampen, og alligevel er det en passende titel.
Skrevet af Nik0
men jeg glæder mig allerede til at se hvor lavt niveau BIF kan synke ned på i deres tilråb til Fischer efter den lige får et par dage i medierne. Udfra de kommentarer der er på div. artikler på facebook, så er det i al fald fischer der er idioten og alle fck-fans for de ting der ellers råbes i løbet af en kamp.

Homfobi er i al fald ikke-eksisterende på de danske stadions, ellers er det retfærdiggjort af fck-fans der råber luder og jyde-svin.
Skrevet af E. Jack Ulayte
Fem points forspring og både vi og FCM lugter allerede lidt af gummiben.. okay, vi har skader og karantæner, men det lugter lidt af et lunkent mesterskabsspil, underholdningsmæssigt.
Venlig hilsen E. Jack Ulayte
Skrevet af JuveFella
og både vi og FCM lugter allerede lidt af gummiben..


Gummiben ligefrem? Den forstår jeg ikke helt. En sejr ude mod OB hvor tingene ikke kører, tyder da ikke på gummiben? Hvis man til gengæld havde smidt sejren som Brøndby gjorde mod Horsens f.eks, kunne du da have en pointe.
Skrevet af elendil
Det er 11x Jesse Joronen.


:)
fck-medløber.
Skrevet af JuveFella
Hvorfor skal Joronen iøvrigt have så meget kritik, af den grund han er dårlig med fødderne? Han virker generelt sikker i sine indgreb og har en del clean sheets for FCK.
Af en dårlig målmand og være, gør han det nu ganske godt.
Skrevet af Slettet(412118201009)
Gummiben???

10 mand nedkæmpede i mere end en halvleg, det Esbjerghold, der i dag spillede uafgjort mod nærmeste konkurrent.

OB havde tabt 4 kampe i 6-27 runde (22 kampe), før dagens opgør.

De to sejre er tilmed hentet uden flere skadede spillere, tilsat en håbløs karantæne.
FREM for alt
Skrevet af Matias
Jeg synes det var fint, Ståle Solbakken fedtede sejren hjem bl.a. ved at sætte Pierre Bengtsson og William Kvist ind. Det var en svær udekamp mod et godt hold, og med muligheden for at sætte flere point end FCM ind på kontoen i denne runde, forstår jeg godt hans dispositioner på den front. Både kampforløbet og spillernes kvalitet i dag, var ikke til at jagte scoring nummer to, andet end ved de tilfældige muligheder, der ville opstå. Det er sådanne resultater, hentet i sådanne kampe, der er nødvendige for at blive mestre.

Derudover havde det været drønærgerligt at smide f.eks. Daramy ind i sådan en kamp, på det tidspunkt, de tre point skulle sikres. Han ville ikke få meget at arbejde med, og hans tilstedeværelse kunne vise sig at være til større skade end gavn. Det er efter min mening slet ikke den slags kampe, hans FCK-karriere skal bygges på. Han kan tids nok blive vigtig også i sådanne kampe, men det er ikke nu.

Ellers enig med det, Schelden har skrevet om kampen. Carlos Zeca spiller godt i kampe, hvor modstanderne har deres at se til, når tre-fire af spillerne Peter Ankersen, Dame N´Doye, Peter Skov, Rasmus Falk og Viktor Fischer er godt boldhumør på samme tid. Da kan han koncentrere sig om sine opgaver. I kampe hvor dette ikke er tilfældet, og modstanderne er aggressive og veltimede i deres pres, falder han igennem. Han har hverken den fornødne fysik, teknik eller overblik til at løse tingene. Yderligere er han ikke en oplagt anførerprofil a la FCK, men det er en anden snak (sådan da). Jeg ville virkelig ønske, han kunne have en mere struktureret og fysisk stærk spiller som makker at læne sig op ad, så tror jeg faktisk han ville kunne blive rigtig (stabilt) god for os.

Desuden er jeg naturligvis enig i det mærkværdige mismatch imellem teknik og fysik. Hvis man vil have et mere teknisk udtryk, skal man have spillerne til det. Det har man ikke centralt. I den forbindelse nytter det ikke noget med den taktisk hovedløse Rasmus Falk, som ikke aner sine levende råd netop mod hold, som ´overbefolker´ den centrale midtbane. Og kanterne skal som minimum kunne komme forbi deres første modstander, i flere tilfælde end blive standset af samme. Det er ét af de effektive midler, der er for at spille sig ud af pres på den centrale midtbane, da det tvinger modstanderne til at at være opmærksomme i banens bredde. Jeg ser oftest også et andet hold i weekenderne, som praktiserer den slags. Det er simpelt, det er hurtigt og effektivt (og med lidt ynde kan det tilmed se flot ud).

I den forbindelse skulle jeg ikke beklage mig, om Younes Namli blev hentet til sommer, inden én af de store klubber dernede gør det. Han mangler lidt på det taktiske, og hans afslutninger er ikke noget at skrive hjem om, men han kan åbne modstandernes kæder både med sine løb med bolden på fødderne og sine afleveringer. Og man kunne passe hente Thulani Serero også, altså hvis man ikke har i sinde at gå tilbage til den driftsikre og langt mere afprøvede model med at have så meget fysisk kapacitet i motorrummet, at modstanderne bliver kvast derinde.
Skrevet af Jussi
Hvis man holder fast i den 3-5-2 mod Brøndby, kommer det til at passe fint med Kvist, som er klart bedst i en 3-mands central midtbane.
Morten Olsen: Vi skal huske på, at Danmark er en stor fodboldnation, men et lille land.
Skrevet af Matias
Det er rigtigt. Og han var endda hæderlig i kampen imod OB. Nok er han noget langsom, men han ved godt hvor han skal stille sig for at bryde potentielle angreb ned igennem midten af banen, og han er god til at dække af for kanterne, når de presser op. Endelig var han faktisk helt god med bolden og lavede et par fornuftige afleveringer frem i banen. Jeg er egentlig fint med på 3-5-2 mod Brøndby, men det handler lidt om, hvem der er til rådighed. Jeg ved ikke hvor lang tid Robert Skov er ude, men Jonas Wind er tilbage, hvilket kan lokke Ståle Solbakken til at spille med ham helt fremme, sammen med Dame N´Doye. Det vil betyde, at der skal findes plads til Viktor Fischer et andet sted, og han kommer helt sikkert til at spille den kamp (såfremt han er klar). Og så stiller Ståle Solbakken ikke med en 3-5-2, om end dén formation sagtens kan være bedre at møde Brøndby med, end 4-4-2.
Skrevet af Matias
Vedr. snakken om Jesse Joronen, så var jeg ved at få et flip, da han i 3 minutters overtid, hvor han netop havde grebet et indlæg fra OB, smadrede bolden op mod Dame N´Doye. Til min store tilfredsstillelse hørte jeg, at Ståle Solbakken også fik et flip - i vanlig high pitch stil. Den slags hører sil til hvis man ikke har et brugbart resultat. Der skete naturligvis det, at OB erobrede bolden med det samme, og kunne bygge et sidste angreb op. Der kom ikke noget ud af det, men det er en komplet unødig risiko at løbe. Var der blevet udlignet, havde Ståle Solbakken givet ham en flad i omklædningsrummet, det tror jeg. Måske gjorde han det under alle omstændigheder.
Skrevet af E. Jack Ulayte
Juve + KimT

Jeg tænker mest potentielt gummiben fordi jeg ser mange ting i de seneste kampe der gør at jeg sidder og hiver mig i håret i frustration, og overordnet set, så er der mange spillere der virkelig ikke gør det godt.
Jeg medgiver helt sikkert at vi har en uheldig periode med skader konstant og diskutable karantæner, det er længe siden vi har stillet med en ideel startopstilling.
Det var en stærk fight mod Esbjerg, vi var heldige i går, de to kampe skulle gerne give seks point, det gjorde de, så måske det er hårdt sagt at kalde det gummiben. Jeg håber i har ret..
Venlig hilsen E. Jack Ulayte
Skrevet af Plankeværket
Jeg har slet ikke nerverne til det her Ståle projekt. Men jeg elsker Damen og Fischer.

Når Kvist nu skal spille mod Brøndby, så bør det være i en tremands-midtbane. Jeg tror ikke Skov er 100 % klar, og så har vi alligevel ikke en højrekant.
Skrevet af Svoger
Spillet er vel ikke meget værre, end det har været i store dele af sæsonen? Gummiben ser jeg heller ikke.
Jeg ser et hold, som har svært ved at åbne modstanderen op, når ikke profilerne er spilleklar og præsterer. Og det er vel ikke nyt for de seneste kampe.
"Det er dog ikke noget jeg ved noget om, det er ren spekulation."
annonce
0