Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af danped89
Nu vi kom ind på Johansson, så sad jeg og tænkte wtf for mig selv igår, da jeg spillede fm19, pludseligt kommer noget op, med en bonus pga salg af en spiller. Og så kom Erik Berg frem. Tænk at han har ændret navn pga hende også nu.. det er sgu lidt vildt at han vil gøre så meget, for at vise kærlighed og ikke blive ´genkendt´ i den voldsomme fodboldverden.

I hørte det først her, jeg tror vi får røvfuld oppe på plastikken. (Mit sidste jinx gik over alt forventning)
Skrevet af cabra.
Hvad med Boilesen - mere end 3 sæsoner i superligaen har vel næppe været en del af hans plan og han er efterhånden 27.

Det er måske lidt jeres held, at han er så langt fra hans tidligere niveau, men samtidig mere end god nok til superligaen.
Skrevet af lh27
Jeg syntes det ville være fint med at sælge Varro og så beholde Skov til CL, men er bange for at der kommer et tilbud på Skov, vi ikke kan sige nej til. Så det tre profiler der ryger med Ankersen også. så kan vi godt få en dum sæson igen næste år. Hvis vi ikke for købt godt ind i god tid.
København
Skrevet af kratlusker
Det er nok ikke helt ved siden af sandheden. I min optik bør Vavro, på nuværende tidspunkt, værdisættes til en 10-12 mio. euro. Han har dog åbenlyse arbejdsopgaver foran sig, men alderen med sig.

Jeg syntes desuden det har været vulgært, særligt med tanke på det nuværende marked, at der blev skrevet om en pris på 45 mio. danske for Skov. Det kan jeg slet ikke forestille mig at han smutter for. På den anden side var han, ifølge sig selv og hans folk, klar til udlandet allerede da han skiftede til FCK så med den her sæson i bagagen er det bare heller ikke utænkeligt han render af reden
FCK - HSV - Atlético de Madrid
Skrevet af repos
Det er måske lidt jeres held, at han er så langt fra hans tidligere niveau, men samtidig mere end god nok til superligaen.

@ Cabra

Det sidste er jeg ikke enig i. Boilesen er for god til Superligaen. Mod FCM var han vores svageste led, synes jeg. Ikke at han var dårlig, men han laver ind i mellem underlige aktioner, hvor han fuldstændig mistimer sine spark.
Jeg kan ikke helt forklare det, men det lader til hans venstre ben ikke kan drejes ordentligt. Eller sådan ser det ud.
Det er vildt mærkeligt at se, hvordan han pludselig sender en bold på tværs af banen, ikke rammer bolden eller laver noget andet underligt.
Desuden svigter koncentrationen virkelig ind i mellem. Står og koger, når backlinjen rykker frem, lader sig spille på indersiden osv.
Gode venstrebacks hænger ikke på træerne, men jeg havde sgu forventet et højere niveau fra ham.
Even at my lowest, I have always managed to feel contempt for others.
Skrevet af lh27
Og lige til info Sten Grytebust har skrevet under. Klubben vil bare skåne ham for en Ulrik Laursen, Lars Jacobsen og Falk had fest i Odense som vi har set så mange gange....
København
Skrevet af Old123
Og lige til info Sten Grytebust har skrevet under.


Har du en kilde på dette?
Skrevet af Imperator
Vavro er imo omkring 40 værd.

Skov 70-80 stykker, men hvis der er den rigtige køber (og vi er modvillige til at sælge) op i mod 100.

Pieros tror jeg vi kan få solgt for omkring 8-10 mio.

Ankersen 20-30 mio, pga hans alder og kontraktlængde.
Skrevet af lh27
Ja jeg har, Men den kommer ikke på bold snak. Men han skrev under i Januar det er 100% sikkert.
København
Skrevet af Schelden
@repos

Ja, selvfølgelig. Ham overså jeg.

Hvis han skifter, og Ståle Solbakken insisterer på et halvfærdigt koncept, så kommer vi til at mangle 10-15 mål i næste sæson, som ikke umiddelbart kan skabes i åbent spil. Det er i hvert fald ikke noget, vi har set tegninger til. Det er jo ene og alene derfor, at FCK er så meget over exp. points: Robert Skov og hans langskudsmål. Computeren i Herning er ikke vild med det.
København.
Skrevet af peanuts
PB tror jeg ikke vi kommer af med, han har 3 år tilbage af sin kontrakt, tjener kassen og virker ok med at bruge det meste af tiden på bænken
“Before you diagnose yourself with depression or low self-esteem, first make sure that you are not, in fact, just surrounded by assholes.” ― William Gibson 12-8
Skrevet af Saint
Grytebusk er jeg lidt lunken omkring, han er en dyr reserve og jeg ser stadig Joronen som en bedre målmand, hvor kun Rinne udfordre ham som den bedste keeper i rækken. Læste en statestik efter sidste kamp, hvir han nu er på en redningsprocent pa 77% hvilket er ligaens højeste, 13% højere end Grytebusk.

Derudover kalder jeg den lige, vi bliver mestre hjemme mod Brøndby, FCM taber minimum 2 point mod Brøndby og OB
(...)
Skrevet af cabra.
@Repos

Jeg ser også de ting, du beskriver, nu ser jeg ikke alt for mange FCK kampe, men det jeg har lagt mest mærke til, at han ikke længere kommer med ligeså mange offensive raids. Han virker betydeligt langsommere efter alle skaderne. Med formuleringen "mere end god nok" til superligaen mener jeg, at han i min optik er en af de bedste venstre backs i ligaen, det er vel kun i Herning, de har noget tilsvarende niveaumæssigt. Generelt set har i jo haft mange gode backspillerne - også bedre end NB, men når man ser på den øvre grænse, man har i superligaen (i forhold til at tiltrække gode spillere), så er NB en fin profil.

Man kunne også nævne Rasmus Falk i samme kategori, han er også 27 og skal vel også snart prøve sig af i udlandet. Men de får måske først lov i det efterfølgende vindue.

I det hele taget er det "vores" chance ude på vestegnen, at i har en del spillere med så stor individuel kvalitet, at det er svært at erstatte dem på noget, der minder om 1:1.
Skrevet af danped89
Jeg gad sgu godt have FCK forsøgte sig med at få bundu hentet i AGF til sommer. Den mand kan blive et bæst, og tror han ville passe perfekt ind hos os.

Jeg er tilbøjelig til at sige, at hvis boilesen f.eks ryger til sommer, lider vi ikke et betragteligt tab. Han virker ustabil mentalt, og har haft utroligt mange mærkelige hændelser i sidste del af denne sæson. Men med Pierre som andetvalg, skal vi helt sikkert have hentet noget bedre.

Højrebacken er jeg derimod meget nervøs for. Varela er bare ikke klar fysisk (nuvel er der lidt tid endnu af sæsonen) men det han har vist, har ikke imponeret mig. Han er blevet totalt overmatchet, og virker egentlig for lille til at spille voksen fodbold hehe.

Skov kan ikke erstattes.. og jeg har egentlig ingen ideer om en vi skulle hente som erstatning, medmindre vi ender ud i en central midtbanespiller og så falken ud på kanten. Tror ham og varela kunne skabe noget lir.

At værdisætte vavro til 40, er nonsens for mig. Han bør ligge på en 70 med den alder og klasse han har i mente. - men ryger han, så er vi tilbage til årgang 0 med hullet (hvis de andre også ryger) det bliver en farlig næste sæson.
Skrevet af peanuts
Skal der en ny angriber ind til sommer skal de være en som flytter os internationalt, Damen,Wind,Pyrus og Daramy er fint til Superligaen, og jeg kan simpelthen ikke se hvem Bundu skulle slå af.

Jeg skifter gerne Pyrus for Corner
“Before you diagnose yourself with depression or low self-esteem, first make sure that you are not, in fact, just surrounded by assholes.” ― William Gibson 12-8
Skrevet af Old123
Cornelius var også en tur i Parken i torsdags. Ståles udvandring 20-30 sekunder før tid måtte meget gerne være fordi, han skulle nå at snakke med ham.

Jeg tvivler dog på Corner til FCK, men vildere ting er trods alt sket.
Skrevet af Imperator
At værdisætte vavro til 40, er nonsens for mig. Han bør ligge på en 70 med den alder og klasse han har i mente


Han er 23 år, og har haft én god sæson på superliga niveau.
Hvis han var 19, så kunne vi snakke om 70 mio.
Skrevet af Imperator
Cornelius tilbage ville være perfekt, men jeg har også svært ved at se det ske.
Hvis jeg var ham ville jeg nok føle at det var på tide at bevise hvad niveauet rækker til i udlandet.
På den anden side er han 26 år efterhånden, måske er "FCK-legende" ikke det værste at skrive på CV´et når karrieren er slut, fremfor bare at have en række random midter/bundklubber i udlandet med middelmådig succes.
Ndoye, Cornelius, Wind og Daramy ville være historiens fedeste FCK angreb.
Skrevet af peanuts
Spørgsmålet er hvor mange klubber der står parat til at overtage Corner, de gange han har været væk fra Parken er det ikke gået særligt godt, samtidig sidder han ude de næste 3 mdr. efter en operation i lysken, så ved ikke hvor mange der står parat til at overtage ham
“Before you diagnose yourself with depression or low self-esteem, first make sure that you are not, in fact, just surrounded by assholes.” ― William Gibson 12-8
Skrevet af armand
Jeg tror Stephan, Skov, Bengtsson, Vavro, Peter Ankersen, Sotirou, Roerslev. Alle sammen er væk til sommer.


kvist?
https://worldsoccertalk.com/wp-content/uploads/2017/12/arsenal-spurs.jpg
annonce
0