Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af repos
Fed sejr i går. Overbevisende præstation, og vi bliver mestre i næste runde. FCM virker til at have opgivet, og så tvivler på de vinder i Farum.

Fuld pot i de sidste tre kampe havde jeg ikke set komme, så det er bare at lette på kasketten for Ståle og Co.

Wind var god i går, og hans aktion ved Skovs mål er blændende. Pieros finder nok en ny klub til sommer, for tvivler på, han ser sig selv som nederst i hierakiet.

Jeg ser dog stadig, vi henter Corner ind. Damen har været blændende i denne sæson, men han er 34 år, og vi kommer til at spille mange kampe i efteråret.
Even at my lowest, I have always managed to feel contempt for others.
Skrevet af TR1986
Det vil overraske mig hvis vi kan hente Corner ind. Men en klon af ham vil ikke være tosset.
Forza Napoli Sempre!
Skrevet af Slettet(520335202712)
Stort tillykke med jeres næsten sikre mesterskab, det er helt fortjent og i har været monster stabile , selv om spillet ikke altid har været prangende.Når nu de andre hold er nogle skvat til at repræsentere DK i Europa, håber jeg at i får købt et par solide midtbane spiller og i hvertfald en forsvarsspiller, så vi i det mindste bare har et hold der kan vise flaget derude.

God dag derude.
Fenerbahce,Brøndby,Liverpool
Skrevet af repos
Hvad er Corners alternativer?
Landsholdet er efterhånden længere og længere væk for ham i takt med han mangler fast spilletid. Nu er han i gang med sin tredje udenlandske klub uden succes. Jeg kan ikke få øje på mere oplagte alternativer end en retur til FCK.

Det er muligt, det kan føles som en falliterklæring for ham, men jeg ser ham ikke få succes på højere niveau end FCK i nærmeste fremtid.
Even at my lowest, I have always managed to feel contempt for others.
Skrevet af elendil
Jeg tror også det er hans egen stolthed der forhindrer det. Kan han mon ikke også stadig skifte til et dårligt fransk hold og få mindst det samme i nettoløn, som FCK kan tilbyde?
fck-medløber.
Skrevet af Matias
Jeg tror det er tvivlsomt, om der er andre franske klubber i Bordeaux´ størrelse (eller lidt mindre), der er interesseret i ham. Måske er Holland/Belgien mere passende for ham, Gent f.eks., hvis ikke Jess Thorup kan få konverteret lånet af Alexander Sørloth til en permanent aftale. Alternativt noget Glasgow Rangers, noget kinesisk eller noget amerikansk.
Skrevet af armand
stephan andersen er så god med benene, at jeg i lange perioder synes han skulle have haft chancen.

edit: spørgsmålet kunne også være om ståle synes der er plads til både ndoye og corner i truppen, anno 2019.
https://worldsoccertalk.com/wp-content/uploads/2017/12/arsenal-spurs.jpg
Skrevet af repos
Det bør der være. Vi er alt for sårbare i angrebet, hvis Pieros smutter. Lige nu har vi endelig kunnet spille et par kampe i træk med samme formation, og det gør underværker.

Helt optimalt, så henter vi én til hver kæde, og skiller os af med Lüftner, Thomsen og Pieros.

Til forsvaret er det fint med ung spiller med. Til midtbanen skal det være en profil, der kan gå direkte ind på holdet, og så er Corner en fin løsning i angrebet.
Even at my lowest, I have always managed to feel contempt for others.
Skrevet af MadsLeb
Tænker også at vi skal bruge endnu en højreback når Ankersen smutter til sommer. Derudover håber jeg, at man måske kan finde et bedre alternativ end Bengtsson som reserve til venstrebacken.

Tvivler på at vi henter en central midtbanespiller, medmindre vi sælger noget. Her tror jeg at vi kører Mudrazija i stilling, og så kan man jo håbe at vi kan sælge Thomsen og finde en decideret central midtbanespiller i stedet.

Kanterne er fint besatte såfremt vi ikke sælger nogle, og her er jeg ret sikker på at Fischer ikke ryger, da han igen skal i form efter skade. Har også fornemmelsen af, at man fra FCKs side vælger at beholde Robert Skov, i håb om at kunne få endnu mere for ham efter - forhåbentligt - endnu en europæisk sæson. De sidste rygter gik på, at der var bud på 45-50 mio. på Robert, og en fordobling af det beløb er ikke helt urealistisk hvis han viser noget i de europæiske kampe - bare se hvad 3 kampe kunne gøre ved Robin Olsens salgspris. ;-)

Angrebet er også nogenlunde besat, men håber man til sommer kan sælge Pieros og finde en mere målfarlig angriber. Som nogle af jer nævner kan Corner måske være en mulighed, om ikke andet for at overtage N´Doyes plads på sigt.

NDoye har været god i denne sæson, men spørgsmålet er hvilken form han har når han vender tilbage efter sommerferien. Som 35 årig bliver det unægteligt hårdere og hårdere at træne sig i kampform i preseason.

Derudover kan man håbe at Lüftner ryger - han har ikke været savnet, og der må findes bedre alternativer, især hvis man kan lokke med Champions League kval.

Alt i alt er jeg ret tilfreds med vores nuværende trup, som er teknisk bedre end de fleste tidligere storhold i Ståles tid. Med få justeringer til sommer, hårdt arbejde på træningsbanen, og lidt held med lodtrækningen tror jeg at CHL gruppespil ikke er helt urealistisk. Men det kræver som sagt at tingene går op i en højere enhed.
-
Skrevet af Plankeværket
Hvordan gjorde Nye Robert det? Min koncentration røg måske en smule... Umiddelbart er det vel hans niveau der er afgørende. Som Falk erstatning og som Zeca erstatning. Angrebet er rimeligt - enten med en Pieros erstatning eller hvis han kan leve med rollen som delt 3. valg med Daramy.
Kanterne er gode, rigtig gode, - især med Holse der kommer retur også.
De tre centerforsvarere er brugbare, Pierre er efterhånden stabil defensiv (og det er vel ok) - og Varela ligner en der nok skal blive god. Ærgerligt Roerslev ikke har spillet 10 forårs kampe i Næstved, Hamlstad eller 1234 Benelux.

Skrevet af Old123
Vores reserver er igen blevet kørt midt over. Denne gang af Helsingørs reservehold. Ibsen, Lüftner, Svensk-grækeren, Thomsen, Kvist, Mudrazija og Daramy var med fra førsteholdstruppen...
Skrevet af Plankeværket
Det er mærkeligt med reserveholdet.
Men, her i foråret, har Daramy, Varela, Sotte, Kvist, Pierre og Thomsen gjort det fint når de har ramt førsteholdet. Det er trods alt det primære.
Skrevet af armand
aner ikke hva´ de laver dernede, primært løbetræning tænker jeg
https://worldsoccertalk.com/wp-content/uploads/2017/12/arsenal-spurs.jpg
Skrevet af repos
Det bliver heller ikke mere ligegyldigt end den "turnering".
Det handler blot om at holde sig i gang og komme tilbage fra skader. Resultaterne fortæller alt om, hvor højt den prioriteres rent sportsligt.
Even at my lowest, I have always managed to feel contempt for others.
Skrevet af Imperator
Hvis jeg skal afsted skal der være udsigt til spilletid. Jeg gider ikke bare have splinter i røven.

Skov Olsen om potentiel sommer transfer..

Lad os byde 40 mio., plus en mio. ekstra for hvert mål han scorer i europæisk fodbold, og en 35% videresalgsklausul. Så bliver det til omkring 75 mio. til dem samlet, når vi sælger ham til 90 mio om en sæson eller to.
Mon ikke det tiltaler dem med en høj videresalgsklausul, fremfor en masse usikre præstationsklausuler som der ofte er i de udenlandske kontrakter.

Med vores øjne skal han ´bare´ skulle sælges for 62 mio før vi får pengene hjem igen.
Skrevet af MadsLeb
Vi kan ikke ligge ret meget i reserveholdskampe.

Helsingør-reserverne spiller deres livs største kamp mod etablerede navne, hvorfor de nok har en lidt anden motivation til kampen.

Desuden kunne jeg - uden at have set kampen - ikke forestille mig at vores spillere som er omkring førsteholdet, går all-in i sådan en kamp i frygt for skader. Især nu hvor reserverne måske kan se frem til øget spilletid, hvis vi får sikret mesterskabet tidligt :)
-
Skrevet af MadsLeb
@Imperator

Du kan ikke købe en spiller med den forudsætning, at du skal sælge ham igen for 62 mio. kr. Det er totalt økonomisk uansvarligt, og det kommer ikke til at ske i Danmark foreløbigt - og hvis det gør så bliver det en etableret spiller hvor man ved hvad man får, og ikke en 19-årig knægt. Han har haft 1 god sæson, og der kan ske så meget med manden/drengen inden han skal sælges igen - en alvorlig knæskade mv.

Derudover er han relativt uprøvet - jo han kan score mål i Superligaen, men det er ikke den målestok vi måler efter. Han skal kunne noget europærisk, hvilket vi ikke har set om han kan endnu.

Derudover er vi meget godt besatte på kanterne. Som du selv citerer, så vil han have spilletid. Hvis skulle han i givet fald slå af det nuværrende FCK-hold? Robert Skov? Den tror jeg ikke helt på.
-
Skrevet af Saint
Skov Olsen er slet ikke god nok til at retfærdiggøre den pris, jo han er god, men han er ikke Emre Mor god eller Daramy god som gør at jeg er hunderede procent på han kan opretholde hans nuværdende niveau. Kan vi få ham for under 25 millioner giver det mening at satse på ham, men ikke en krone mere.

Angående vores reservehold, så var der en rigtig god podcast på Mediano med Bergvold, hvor han kom ind på at det nærmest ødelagde ham at være med FCK´s første hold hver gang og så skulle spille dagen efter på reserveholdet og han havde nogen legitime pointer om hvor umuligt det næsten blev at præster på anden dagen der nede. Det blandet med at alle hold der ved de skal spille over for landsholdsspiller og derfor går ind med 100% gør nok at vi en gang i mellem knækker nakken på de kampe.

Men det er enlig også okay, så længe spillerne er klar til næste førsteholdskamp.
(...)
Skrevet af Esrever
"Jeg forstår ikke hvad du mener her - hvorfor skulle han ikke kunne udvikle sig her mere end han i øvrigt allerede har gjort i denne sæson."

Det er svært at udvikle en evne som allerede er færdigudviklet eller i det mindste allerede på et højt plan. Vi har heller ikke set en udvikling i Winds spilintelligens i denne sæson. Den er på det samme høje plan den altid har været. Vi har set ham blive mere vant til tempoet og relationerne med hans medspillere.
Jeg tror da selv på at han bliver rigtig god, men påpeger blot at talenter typisk forbedrer sig på specifikke parametre samt at det er muligt at toppe tidligt på disse parametre. Havde Wind nu været fyldt med tekniske og fysiske egenskaber hvorpå der blot skulle pålægges erfaring, så var jeg lidt større optimist. Ikke at det nødvendigvis er en sikker indikation. Amankwaa var et sådan talent. Daramy ér et sådan talent og ham synes jeg er spændende. Hvis dét man skal forbedrer hos en spiller blot er bedre beslutninger/spilintelligens, så er det typisk en nem ting at udvikle med erfaring.
Skrevet af Saint
Undskyld mig, men Wind har da både fysisken og tekniken på et niveau noget højere end superligaen allerede, derudover synes jeg ikke dit argument giver så meget mening. Jeg synes netop de talenter der bager den hele vejen er dem der har hovedet med sig, fordi de ofte lære kontunerligt igennem deres karrier og bygger på deres spil.

Ret beset handler det vel om at Wind skal blive bedre til at finde rummende i boksen når han er der inde, resten af de ting han kan arbejde med i den rolle han har er allerede på et ret højt plan.
(...)
annonce
0