Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af Theanimal
Hvem ser du gerne at vi henter Schelden?

Både postioner og hvis du har specifikke kandidater?
Skrevet af Rogosjin
Marcondes har efter et langt skadesforløb fået spilletid i 8 ud af de sidste 10 kampe, det vurdere jeg som værende et del af et genoptræningsforløb der skal gøre ham klar til næste sæson, så jeg tror ikke bare vi kan hente ham i Brentford. (Og jeg gør opmærksom på at hente spillere i Brentford har den samme problematik som at hente spillere i FCM, de to klubber har trods alt både samme ejer (Benham), og samme direktør (Rasmus Ankersen), så vi skal ud og smide en hel del flere penge efter ham end det en anden klub ville kunne købe ham for.
Someday, someday, someday, someday, someday, someday Leeds United
Skrevet af Theanimal
Jeg ønsker ham ikke i fck, men tænkte at han ikke selv ville være synderligt tilfreds med et kamp gennemsnit på 30,6 min pr. spillet kamp i både denne sæson og sidste sæson. Ovenikøbet som midterhold i Championship. Han er rundet 24 og har trods alt ikke udsigt til at have forbedret sig siden han skiftede og er ikke umiddelbart tæt på et gennembrud

Marcondes har også kun 2 år tilbage af kontrakt til sommer, så spørgsmålet er hvad deres og hans plan er for fremtiden.

Bjelland kom trods alt på en fri transfer fra Brentford og Brian Riemer i Brentford var jo også 10 år i Fck så kunne være lidt snak i omklædningsrummet eller med bekendte. Jeg giver dig dog ret i at det er meget usandsynligt at Benham og Ankersen vil gøre ret meget (rimelig) forretning med os.
Skrevet af Rogosjin
Det kan sagtens lade sig gøre, men vi skal bare betaler mere for ham end andre skal.

Riemer og for den sags skyld Thomas Frank, har næppe voldsom stor indflydelse på hvem Brentford sælger til eller for hvor meget. (Selvfølgelig kan Frank melde ud hvis der er tale om en spiller han slet ikke er interesseret i at bruge, men hvis man skal tro på hvad Ankersen siger, så har træneren i Brentford og FCM end ikke indflydelse på den grundlæggende spillestil, men alene på varianter inden for denne og i endnu mindre grad på hvem der bliver købt og solgt (Jeg tror også det var derfor at GR skred)).

Jeg ønsker ham i øvrigt i FCK trods at portugesisk åbenbart falder mig så svært at jeg ofte kommer til at skrive ´unt´ når der skulle stå ´ond´.

Edit: For god ordens skyld skal det også nævnes at vi ikke hentede Bjelland i Brentford, vi hentede ham på fri transfer efter han havde forladt Brentford da han ikke kunne blive enige med dem om en ny kontrakt, så Brentford var på ingen måde part i vores forhandlinger med Bjelland.
Someday, someday, someday, someday, someday, someday Leeds United
Skrevet af Schelden
Hvem jeg vil have i FCK? Ja, det kommer sgu an på mange ting. Det kan blive et rigtig spændende sommervindue. Grundlæggende ser jeg gerne at alle kæder bliver styrket i toppen, så man på den måde også styrker bredden. Jeg får tyndskid ved tanken om, at man kan ende i en situation, hvor det er Michael Lüftner og Sotirios Papagiannopoulos, der skal danne duo i midterforsvaret. Jeg ville ikke engang være tryg ved de to i en pokalkamp mod Næstved. Derudover ser jeg gerne, at man får en venstreback ind, da den plads, i mine øjne, er et svagt led i FCK. Ikke et essentielt led at styrke, men skal man drømme, er det noget, jeg gerne ser styrket. Højrebacken skal der vel bruges en reserve til, og hvis man kan finde en Tom Høgli-løsning, så ville det være perfekt. En talentfuld back vil ikke give mening, da man, antager jeg, regner med at den plads er helt og aldeles besat med vores nye Sydamerikaner. Styrker man den centrale midtbane, vil man forbedre kantsituationen med Rasmus Falk.
København.
Skrevet af Blastoid
Hvad sker der med vores unge kroat? Han er siet fra til truppen i morgen, og han får ikke chancen, når vi er sikkert foran. Har vi sikret os en ny Mussis?
\"Giv en mand et æg, og han er mæt for en dag - lær en mand at lægge æg.......!\"
Skrevet af Saint
Det er umuligt at sige, han har jo flere gange været meldt skadet. Kan jo tænkes han bliver siet fra fordi han ikke fysisk klar.
(...)
Skrevet af repos
Jonas Knudsen kunne være en fin tilføjelse på venstre back, men her har vi allerede to spillere.

Jeg har stadig et naivt håb om, at Ståle går benhårdt efter Stefan Johansen til sommer. Fulham er rykket ud, og lejemålet i WBA virker ikke som et entydig succes. Fulham skal have fjernet noget af det overskudslageret, og Stefan Johansen kan vel fristes af udsigten til at spille i Europa.

Even at my lowest, I have always managed to feel contempt for others.
Skrevet af GammelBitterMand
Det er måske lige tabloidt nok at nævne Mussis - Mudražija er trods alt i bedre form end Anders Jochumsen. Han er indkøbt som en udviklingsspiller, og jeg tænker Ståle hellere vil charme lidt med spilletid til Daramy. Derudover har vi før demonstreret, at der mangler noget defensivt på midten, når Zeca bliver ufokuseret.

Medierne har travlt med at det vil være vildt meget federe at blive mestre hjemme mod Brøndby. Jeg er fuldkommen uenig, jeg tager med glæde et DM-guld ved at FCM snubler i Farum i morgen på mandag.
Batman Close. London W12.
Skrevet af Blastoid
Tabloidt? Det er forholdsvis sammenligneligt i den forstand, at begge kostede godt 20 mio. og Mussis ingen impact fik. Indtil videre har kroaten spillet godt 45 minutter, og selv i kampe, hvor vi har været komfortabelt foran, og hvor han haft mulighed for at komme ind og få 15-20 min, har han varmet bænken i 90 min. Nu bliver han siet fra truppen uden forlydender om skader eller andet.

Det virker rimelig suspekt i mine øjne. Hvis han var udviklingsspiller, så havde han vel fx netop fået mere end de sidste fem minutter mod FCN.
\"Giv en mand et æg, og han er mæt for en dag - lær en mand at lægge æg.......!\"
Skrevet af Theanimal
Mudrazija er købt med henblik på langsom indkørsel som mig og GBM har snakket om herinde før.

Samtidig blev han købt semi skadet hvoraf det var meningen han skulle været klar start marts, men han fik et par tilbagefald da han begyndte at træne for fuld tryk. Derfor tages der ingen chancer med ham og slet ikke i så vigtige kampe hvor hans mangel på kamptræning kan koste point. Lidt ligesom at man var meget forsigtig med Wind i starten af sæsonen
Skrevet af Old123
Ift. Mudrazija køber jeg ikke den med, at han er udviklingsspiller. Det kan sagtens være han er det, og det er det Ståle siger i pressen, men selvom man er udviklingsspiller, så er det simpelthen dybt dybt alarmerende, at han ikke evner at tilspille sig en plads i kamptruppen. Endda i en halvsæson, hvor vores bredde aldrig har været tyndere og dårligere. Vi snakker altså om spillere som Thomsen og Kvist, der vælges til fordel for ham.

Håber virkelig der bare er tale om en rigtig lang indkøring.

Ang. snakken omkring venstre back, så vil jeg næsten godt garantere, at der ikke kommer til at ske noget her. Bengtsson har vi på en lang kontrakt, og klubberne står næppe i kø for at overtage ham. Og så tror jeg faktisk Ståle er ganske fint tilfreds med at have ham som reserve udover, at han nok desværre ligger i den tunge ende rent lønmæssigt.
Skrevet af Theanimal
Jeg kan se din pointe men han er stadig kun 21 og har fået debut på kroations U/21 landshold.

Ståle sagde ved købet at han skulle lære fck´s system og klub at kende i løbet af dette halve år, så tror jeg skader har udskudt alt med 2-3 måneder i forhold til planen. Det begynder at være lidt mærkeligt at han ikke er mere med og der samtidig intet meldes ud, men bliver først rigtig nervøs hvis han ikke kommer ind i de sidste 2-3 kampe hvis vi har sikret mesterskabet til den tid
Skrevet af GammelBitterMand
Kvist stopper til sommer. Mon ikke han skal en sidste tur i manegen? På den baggrund er det (også) fint at gemme den kroatiske Robert lidt.
Batman Close. London W12.
Skrevet af Theanimal
Spændende at se hvad han skal så. Er bange for at hans person har stor betydning for omklædningsrummet.

Jeg håber på at kunne se flere ledere blive hentet ind i og med at Zeca, N´Doye og Bjelland alle er rundet 30 og fylder meget på banen og på holdet. Kan ikke se hvem der kan overtage for det pt. Så frygter lidt hvordan holdet ser ud i 2021 med de varslede udskiftninger som kan forventes

Det var i min verden skræmmende at udskiftningerne så mere eller mindre ud som:
Zanka - Lüftner/Vavro(Unge)
Delaney - Gregus/Matic
Cornelius - Pieros/Pavlovic
Skrevet af armand
jeg tror faktisk ikke personligt at kvist efterlader noget tomrum i omklædningsrummet.

i bedste fald er han lidt en has-been og en brugbar landsbytosse. af samme årsag tror jeg heller ikke på, at han fortsætter i anden funktion i klubben.
https://worldsoccertalk.com/wp-content/uploads/2017/12/arsenal-spurs.jpg
Skrevet af Saint
Jeg er personlig ikke så nervøs omkring Robert, hvis han ikke er fysisk klar, virker det logisk at man ikke vil smide ham i ilden, fordi man frygter at det kan give ham nogen en dårlig start, som kan hænge ved. Jeg tror først vi ser ham, når han er helt fit til at spille på mindst 95%

Jeg tror på den anden side ikke at man skal undervurder Kvist betydning under træningen, forhold til at skabe profesionalisme og defensiv organisation. Derudover virker han som en god kontra vægt til de lidt mere drengende personlighed vi har i truppen.
(...)
Skrevet af danped89
At man ikke tror Kvist har en kæmpe betydning i omklædning og på bane samt til træning, er i min optik stupiditet. Han er langt vigtigere, end jeg tror vi alle går og aner. Og det er vel også grunden til at han ikke er blevet forsøgt afsat overhovedet.
Skrevet af Imperator
Enig, jeg tror han er en vigtig kultur-bærer i klubben og at han bidrager med mange ting som man ikke lige kan se udefra.
Kvist er lidt en irriterende gammel-klog type, men han er også 100% professionel og seriøs omkring hans job.
Og alt det der coaching-gøgl som os almindelige mennesker godt kan vende det hvide ud af øjnene over, fordi det måske er for overgearet og ekstremt til et almindeligt liv, er jo guld værd for en ung knægt som endnu ikke ved hvad det vil sige at leve som professionel fodboldspiller.

Jeg håber han bliver i klubben i en rolle omkring vores ungdomshold.
Hvis vi gerne vil blive gode til at udvikle centrale midtbanespillere, som vi snakkede om for nogle dage siden, så var han ihvertfald en logisk kapacitet at tilknytte.
Skrevet af Schelden
Jeg tvivler også på, han har en særlig stor rolle i omklædningsrummet i dag. Det er jo kun gætterier. Jeg tror spillere som Dame N´Doye, Viktor Fischer og Peter Ankersen er langt vigtigere på hver deres måde.

I forhold til fremtidig rolle i staben, så håber jeg ikke, at man får ham ind, fordi han er William Kvist. Jeg gider ikke se på tidligere spillere i diverse U-roller, blot fordi man har haft dem igennem møllen på A-holdet. FCK skal have den bedste stab - med eller uden tidligere spillere.
København.
annonce
0