Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af Imperator
Mathias Jensen ?

edit.
Sidder og kigger på hvem vi kan hente..
Hvad med Benjamin Nygren? 17 år højrekant, Gyteborg, 4 mål og 3 assist i 7 kampe.
Måske man kunne købe ham, og lade ham blive et år som udlejet til Gyteborg.
https://youtu.be/KR21jTKJgqY
Skrevet af Old123
Zeca, Damen og Thomsen ude i morgen. Det blir en ramponeret midtbane..


Ramponeret og ramponeret... Ift. midtbanen er det da kun Zeca fra start-11. Mon ikke Kvist får lov at spille i stedet. Forhåbentlig får Varela snart lov til at få lidt minutter på højrebacken i stedet for på midtbanen.
Skrevet af Plankeværket
Når 3 af 5 centrale midtbanen ikke stiller fra start og vi også mangler 2 angribere skal der ikke meget til før det er ramponeret.

Daramy - Wind
Fischer Kvist Falk Skov

Er meget godt. Men næste på listen er Daghim og Varela.
Skrevet af Chrisard
Ramponeret og ramponeret... Ift. midtbanen er det da kun Zeca fra start-11


Vores centrale midtbane består af Zeca (og en Kvist uden tillid fra træneren)
'I had told Mario before the game not to get booked, as with two cards he’d get suspended. He just has to show off his physique… I told him off after the goal, but it was too late.'
Skrevet af armand
For god ordens skyld skal det siges at Kvist, ifølge FCK.dk, har spillet 423 kampe for Byens Hold. Beklager fejltagelsen/forvirringen.


hvem har rekorden, er det kvisten?

han skal da som minimum skiftes ind i sæson afslutningen mod fcn og hyldes.
https://worldsoccertalk.com/wp-content/uploads/2017/12/arsenal-spurs.jpg
Skrevet af jenner4
Svoger du har en pointe - men uanset hvem vi henter ind til pladsen så bliver det som backup til Skov og ikke mange er villige til at spille 2. violin, hvis de altså har bare lidt kvalitet. Holse er for god i spillet til at affinde sig med en bænkeplads og spille ligegyldige reservekampe, men som du siger kommer der er en hel bunke kampe, hvor Skov vel også skal have sine pauser. Og jeg har også selv ret svært ved at pege på en egentlig kompetent bænkevarmer for Skov. Måske er Holse i virkeligheden bedste bud. Spørgsmålet er så også hvad han selv vil - jeg synes sgu han er bedre på bolden og i tanke og handling end Skov er, MEN han har jo åbenlyst ikke Skovs frisparksevner og fysik. Tænker stadig at et forlænget ophold med fuld spilletid i Esbjerg eller anden klub er optimalt og så en retur til startplads i FCK fra sommeren 2020.
Skrevet af Svoger
Jenner, jeg vil på ingen måde afkræve konkrete navne, men spørger til, hvad type spiller, man mener vi kan hente til rollen, hvis man tilhører de som mener, at Holse skal udlejes igen.

At bruge penge på at hente en, til en position hvor vi forhåbentlig har en spiller klar, virker som en forkert prioritering. Og så kan Holse forhåbentlig blive helt kørt ind på holdet, så han til vinter eller næste sommer, når Skov er solgt, er klar til at være fast mand for os.

Hvis Skov kan spille fuld tid 40-50 kampe henover kommende halvsæson, er det selvfølgelig ikke godt for Holse. Men Skov har set træt ud flere gange i løbet af sæsonen, så mon ikke han kan komme bedre med i spillet i flere kampe, når han får nogle hvil løbende.
"Det er dog ikke noget jeg ved noget om, det er ren spekulation."
Skrevet af jenner4
Holse passer vel godt på den type vi nu vil have på en højre kant - fordelen med ham er så også, at han med en godt niveau tilmed kan dække andre pladser. En Alexander Bah kunne være en man kigger på nu. Han har gjort det fint i Sønderjyske og ville måske bedre acceptere en del bænkeplads. Bah er nok mere klassisk kant og søger mere løbedueller, jeg synes bare han er en spændende type og jeg tror der er et kæmpe udviklingspotentiale i ham. Men som du siger skal vi spille så mange kampe inden jul og kunne man lade Holse spille en del af de "lidt lettere" så kunne det også være den rette udvikling mht. på ønsket om startplads på sigt.
Skrevet af peanuts
Holse har gjort det fint i EFB, men tror han ville have bedre af at blive 1 år mere og få fast spilletid, tror ikke at Holse ved et salg af Skov er tiltænkt en plads som fast starter
“Before you diagnose yourself with depression or low self-esteem, first make sure that you are not, in fact, just surrounded by assholes.” ― William Gibson 12-8
Skrevet af danped89
Ja, Kvist har rekorden alene, efter han forbigik Hjalte Bo Nørregaard ved de 320 kampe.
Skrevet af Costacurta83
Hvad tænker i om Pål Kirkevold som angrebsreserve? Han burde vel ikke være for dyr, og vil højst sandsynligt væk hvis Hobro rykker ned. Tænker han kunne aflaste N´Doye men lidt i tvivl om Påls egentlige niveau...
Skrevet af danped89
Ellers tak. Han var et one hit wonder. Jeg så hellere at vi hentede en anden som reserve, hvis vi overhovedet skal det. Måske er pieros tilfreds med reservetjansen? Ellers så jeg gerne, at man gik en anden vej. :p
Skrevet af TR1986
Hvis vi skal hente en angrebsreserve, så skal det være en angriber der virkelig kan skære sig igennem i de sidste 20-25 minutter af en kamp og som også kan gøre sig gældende i de europæiske kampe hvis der skulle være brug for ham der. Jeg tænker enten en spiller der gennem sin fysiske styrke kan true inde i boksen og i luften, eller også en spiller der kan gå ind og udfordre og kan noget ekstra teknisk. Kirkevold er hverken fugl eller fisk. Ja han har et flot målgennemsnit i Superliga sammenhæng, hvor meget af Hobros spil er lagt op på ham. Men jeg ser ham ikke passe ind hos FCK.
Forza Napoli Sempre!
Skrevet af Schelden
Spændende opstilling. Alternativ.

Jeg kan desværre ikke se kampen i aften.
København.
Skrevet af Plankeværket
Wind - Daramy
Fischer - Falk - Skov

Hvad fanden er der sket med Ståle?
Skrevet af Fjer
Han har vundet mesterskabet. Den her kamp bliver ikke prioriteret, og jeg tror også vi taber.
Skrevet af TR1986
Anders Christiansen gør det rigtig godt i Malmø. Han vil ikke være en helt tosset signing for FCK. Jeg foretrækker stadigvæk Stefan Johansen eller noget i den stil, men realistisk set må vi nok kigge på en lidt lavere hylde. Hvis vi altså ikke skal sprænge budgettet. Men lad os se. Med hensyn til kampen iaften, så ser det virkelig frisk ud. Det kan sagtens blive en underholdende kamp. Jeg er dog lidt bekymret ved svensk-grækeren nede i tremandsforsvaret. Men nu får han ihvertfald en gylden chance for at vise sig frem.
Forza Napoli Sempre!
Skrevet af BlueAndWhite
Eller endnu en chance til at spille sig af
Skrevet af Imperator
Fandme en spændende opstilling.. Jeg synes det er friskt af ståle, uanset resultatet.
Skrevet af Svoger
På en eller anden måde må det være rart for begge hold, at det blev afgjort i sidste runde. Nu er der snarere tale om en ´udvidet træningskamp´. Point på spil, men ingen reel betydning.
Midtjylland kan blive helt klar, og vi kan teste ny opstilling.
"Det er dog ikke noget jeg ved noget om, det er ren spekulation."
annonce
0