Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af Mr. H
Jeg synes det virker meget voldsomt med både Varela og Bartolec i truppen. De forventer vel begge at være i startopstillingen hver gang? Omvendt kan man godt frygte et scenarie, hvor Varela bliver skadet, og stakkels Roerslev skulle spille samtlige kampe herunder Europæisk gruppespil i efteråret.
Hafnia
Skrevet af repos
Det vil være fint med en Bartolec til backen. Roerslev har ingen fremtid i FCK. Skulle Varela løbe ind i uheld, formsvigt etc., så bør vi ikke igen stå i en situation, hvor alternativerne er Roerslev eller Thomsen.
Even at my lowest, I have always managed to feel contempt for others.
Skrevet af TR1986
Ja Bartolec vil nærmest være et scoop. Jeg troede dog ikke at F.C. Nordsjælland var interesseret i at sælge til FCK. Men de har åbenbart ikke fået tilstrækkeligt interessante bud fra andre klubber. Han har kun et enkelt år tilbage af sin kontrakt med FCN, så de vil vel gerne være sikker på at få en pæn sum penge for ham.
Forza Napoli Sempre!
Skrevet af quazz
Jeg synes også det lyder lidt overkill med Bartolec til backen, medmindre Varela eller Bartolec kan aktivt dække en anden plads. Jeg ved dog ikke om der er lidt bekymringer over Varelas skadesfrekvens.
Skrevet af TR1986
Varela og Bartolec er offensive backs der også til nøds kan spille på højrekanten, eller som venstreback hvis der skulle være brug for det. Igennem en sæson hvor vi givetvis kommer til at spille over 50 kampe, så er det nødvendigt med dobbelt kvalitet på alle pladser. Varela og Bartolec kan eventuelt aflaste hinanden igennem en lang sæson.
Forza Napoli Sempre!
Skrevet af quazz
Der har dog ikke rigtig været behov for aflastning i FCK. FCK har traditionelt skiftet meget lidt ud på backpladserne i mange sæsoner. Man har selvfølgelig også været heldig med få skader, men traditionen i FCK er en klar rollefordeling på begge backpladser. Hverken Varela eller Bartolec vil være tilfredse med at være nr. 2.

Jeg tror faktisk at der i øjeblikket er mere rotation på venstrebacken i øjeblikket end der nogensinde har været. Pierre Bengtssons niveau er i hvert fald ikke årsagen til at han har fået 27 kampe i år.
Skrevet af Saint
Jeg var lidt overrasket over Varelas defensive evner ved 2-0 målet, en forsvarspiller skal vide at han i den situation skal inde om sin modstander, for at skærme modstanderens forsatte løb.
(...)
Skrevet af MadsLeb
En defensivt indstillet højreback ville pynte på holdet. Således vil man både have en offensiv og defensiv back til rådighed, som vil give mange flere taktiske muligheder.

Ingen tvivl om at Varela har sine forcer i det offensive, men ligeledes mangler han en masse på det defensive. Møder vi f.eks. et hold i CHL fra en top 4/5 liga, så vil hans defensive mangler blive udstillet.
-
Skrevet af TR1986

Hverken Varela eller Bartolec vil være tilfredse med at være nr. 2.


Pointen er at der netop ikke er en nummer 2. Lad os sige at vi kommer til at spille 50 kampe og de får 25 kampe hver. Det er også en pæn sjat kampe. Begge spillere er også inde omkring landsholdet og de har brug for aflastning. Som du selv skriver, så har vi været heldige at Peter Ankersen har holdt sig fri fra skader, men Varelas skadeshistorik er jo ikke den samme som Ankersens. Jeg vil nærmest sige at det er grænsende til tåbeligt ikke at have en ekstra kvalitetsspiller på højreback pladsen. Så dyr er Bartolec heller ikke og han bliver næppe lovet at han skal være det klare førstevalg.
Forza Napoli Sempre!
Skrevet af Svoger
Hvor stammer det rygte overhovedet fra? Altså, udover brugeren som hoppede herind og skrev det.

Vores trup er, som skrevet mange gange, for smal. Vi har ikke dobbeltdækning til de forskellige positioner, hvilket vi ellers tidligere har haft i de gode sæsoner.
Vi har denne sæson være ganske heldige med skader. Forstået på den måde, at vi har haft nogle, men sammenholdt med få karantæner, har de ramt forholdsvist "heldigt". Det er vel reelt kun i pokalkampen mod Midtjylland, vi var nødt til at stille op med et, i forhold til modstanderen, helt håbløst hold.
Havde vi haft lidt flere skader til profilerne, havde vi ikke kunne hænge på.
"Det er dog ikke noget jeg ved noget om, det er ren spekulation."
Skrevet af Northishere
https://twitter.com/LKarstenberg/status/1130372177281396736

Det er nok dette tweet der henvises til, som er skrevet inde til BT´s transferpodcast.
Skrevet af Emkay
Det saftige Yohan Cabaye rygte fra transfervinduet gad jeg egentligt godt have til at ske. Han var jo uhyggelig god for 2-3 år siden... Godt nok er han lige blevet 33, men der er da stadig et par gode år i ham... Eller...?
Skrevet af MadsLeb
https://www.bt.dk/fodbold/transfervinduet-italiensk-stortalent-spoeger-i-superligaen

Daniele Verde rygtes til FCK. 12 U21 kampe for Italien - Højre wing og venstrefodet. Kunne godt ligne en erstatning for Skov i tilfælde af at han bliver solgt til sommer.
-
Skrevet af pyto
udtaler Valladolids træner til Radio Marca, at Verde er en spiller med ekstraordinære færdigheder, men at han mangler noget i forhold til det kollektive og det defensive arbejde.«


Jeg er med på at Ståle er god til at få spillerne til at spille som én enhed og få offensive spillere til at hjælpe til defensivt. Jeg har dog alligevel mine bekymringer overfor et italiensk stortalent, der formentlig sætter sig selv over klubben.
Kvist raus.
Skrevet af repos
Det lyder interessant med Daniel Verde, men kender intet til ham. Synes dog langt bedre om idéen med at hente en 22-årige italiensk spiller med erfaring fra Serie A og La Liga.
Især når prisen angiveligt er 2 mio. Euro, så er det spiseligt. Om han gider til FCK er dog nok tvivlsomt. Ligesom det heller ikke er til kanten, vi står og mangler akut.

Even at my lowest, I have always managed to feel contempt for others.
Skrevet af quazz
Leroy Fer kunne være en fremragende tilføjelse til klubben. Brølstærk boks-til-boks midtbanespiller, som er god i begge ender og ganske målfarlig. Han er på fri transfer efter at have smuttet fra Swansea.
Skrevet af BlueAndWhite
Vi burde ikke kunne følge med lønnen der
Skrevet af quazz
Tror du ikke? Han er efterhånden rykket ud af PrL 3 gange, så det er nok tvivlsomt hvorvidt han kan lande en ny kontrakt i PrL. Jeg tænker umiddelbart at Tyskland er næste stop for ham.

Han vil selvfølgelig blive en dyr omgang, men efter min overbevisning ikke en umulig en, hvis han vil til FCK selvfølgelig.
Skrevet af MadsLeb
FCK har økonomien og budgettet til at hente en spillere som Fer og Verdi.

Det er et spørgsmål om protiering. Vil man binde alle pengene på 1/2 spillere (som risikerer at floppe/blive skadet osv.), eller sprede risikoen ud og hente 5-6 spillere? Eller en mellemting?

Jeg ved godt hvad jeg ville foretrække og hvad Parken og FCK foretrækker.. Og det er ikke den først nævnte løsning. :-)
-
Skrevet af repos
@ MadsLeb

Hvad tænker du da Verde trækker i løn?

Jeg forestiller mig ikke, han på nogen måde vil være lønførende i FCK.

For mit vedkommende må vi gerne smide mange lønkroner efter Stefan Johansen, i stedet for at forsøge os med et væld af andre spillere.
Even at my lowest, I have always managed to feel contempt for others.
annonce
0