Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af danped89
Sker aldrig.
Skrevet af peanuts
det kommer vel and på hvad det er han vil i den næste klub, vil han spille fast for et tophold, i en liga som ikke er så krævende for hans fysik og samtidig spille Europæisk, er et skifte til FCK vel fint, lønnen er også ok ikke på niveau med de 2 bedste rækker i England, men det er heller ikke sulteløn.

at det så stadig er urealistisk, med mindre hans agent banker på døren hos Ståle er så en anden sag, som type er han skræddersyet til FCK
“Before you diagnose yourself with depression or low self-esteem, first make sure that you are not, in fact, just surrounded by assholes.” ― William Gibson 12-8
Skrevet af Schelden
Karaktererne for sæsonen 2018/2019 i mine øjne:

Jesse Joronen: 9
Stephan Andersen: 9

På trods af enkelte, store fejl fra begge keepere, så må man bare tage hatten af for dem begge og den samlede defensiv i den her sæson. Stephan Andersen trådte til, da man havde brug for ham. Jesse Joronen har store problemer med fødderne, hvilket kostede et par gange i enten deciderede fejl fra ham, eller fordi holdet ikke stoler på ham. Spørgsmålet er, om det er dét, der koster ham pladsen som førstekeeper i FCK.
_________________________________

Peter Ankersen: 11
Denis Vavro: 10
Andreas Bjelland: 10
Sotirios Papagiannopoulos: 6
Nicolai Boilesen: 8
Pierre Bengtsson: 6

Peter Ankersen er et mulehår fra absolut topkarakter, fordi han har været decideret klasse i den her sæson. Han har, som en af de få, ikke haft store udfald. Man stoler på ham, og selvom han har en mindre god kamp, så bidrager han positivt til andre facetter. Dét primært med en voldsom dieselmotor. Han stempler med 18/19-sæsonen ind på den fine liste over de bedste højrebacks i FCK. Jeg tror, vi kommer til at savne ham. Det centrale forsvar har haft sine udfald, hvor det har været decideret jammerligt at se på, men man må omvendt tage hatten af i størstedelen af sæsonen. Denis Vavro er blevet en klog centerback, som, udover en massiv fysik, har en hurtighed, som gør det næsten umuligt at tage røven på ham i dybden. Forskellen fra sidste til nuværende sæson er, at han ved, hvad han vil, inden han går ind i aktionen. Fortsætter han den stil, ender han i en top tre-liga. Andreas Bjelland har stabiliseret forsvaret, leveret pæne opspil og generelt bidraget med dét, man kan forvente fra ham af. Hans manglende speed gør venstresiden i forsvaret en smule sårbar, men han formår i de fleste tilfælde at opveje med en god spilforståelse og forudseenhed. Nicolai Boilesen er vel, når alt spiller på holdet, det svageste led. Det virker absurd at skrive, men det er, i mine øjne, sandheden. Han er ikke en typisk FCK-back, og det er jeg bange for kommer til at koste i næste sæson, hvor dieselmotoren på modsatte back er væk. Hvis ikke den nye højreback leverer samme mængde bredde til spillet i offensiven, vil det påvirke offensiven negativt. Pierre Bengtsson består, fordi hans manglende niveau ikke endte med at koste noget som helst. Det skal vi vist være glade for. Sotirios Papagiannopoulos udfyldte sin rolle som reserve, men eftersom han var købt ind til mere, så klarer han kun med nød og næppe frisag.
_________________________________

Robert Skov: 13
Rasmus Falk: 10
Carlos Zeca: 10
Viktor Fischer: 10/7
Mohammed Daramy: 7
Ahmed Daghim: UB
Nicolaj Thomsen: 7
Jan Gregus: 7
William Kvist: 8

Robert Skov skal selvfølgelig have 13, fordi han har været outstanding. Han har leveret mål, som har sørget for point. Der er i og for sig ikke så meget at sige derudover. Rasmus Falk har været en afgørende faktor i at åbne flere svære defensiver op, og selvom jeg ikke bliver fan af ham centralt, må man tage hatten af for hans indsats derinde. Carlos Zeca har rent faktisk været der, når man har haft brug for ham. Ikke desto mindre har han også haft nogle kritiske udfald, hvor man vitterligt savner, at han går forrest. Jeg kunne måske godt have givet ham et lille 11-tal. Viktor Fischer brændte ligaen af i starten af sæsonen, men har i foråret været ganske middelmådig. Vi skal se formen fra efteråret i den nye sæson, hvis FCK skal have nogen som helst chancer for at gå videre til noget Champions League. William Kvist har i den her sæson været en fin indskifter, men heller ikke mere der. Mohammed Daramy har helt sikkert noget at byde på, men hvis ikke han lærer at kontrollere det, bliver det aldrig til mere. Han skal ganske enkelt lære, at det simple er basen for at kunne udvikle sig. Nicolaj Thomsen er bare meh.
_________________________________

Dame N´Doye: 13
Jonas Wind: 9
Pieros Sotiriou: 5
Kenan Kodro: 6

Dame N´Doye har med sin tilstedeværelse været mindst ligeså vigtig som Robert Skov. Nogle vil sige endnu vigtigere, men det er jeg nu ikke enig i. På trods af snak om omlægning af taktik, så virker systemet stadig ikke uden køleskabet foran, hvilket får det til at løbe koldt ned af ryggen i forhold til næste sæson. Han er sgu oppe i alderen, og Jonas Wind har ikke den fysiske tilstedeværelse i feltet, som skaber så absurd meget plads til resten af holdet. Det kan han bygge på, men jeg vil sætte pris på, hvis man henter en ind, der kan bidrage med noget alla Dame N´Doye. Som både Andreas Cornelius og Federico Santander kunne. Ikke i samme grad som vores nuværende, men pointen står. Jonas Wind har fået et flot nital, fordi han har taget et stort spring i forhold til at få et slutprodukt som FCK-spiller. Han har taget det hårde step fra uskolet ungdomsspiller til etableret førsteholdsspiller. Han har en uovertruffen spilforståelse og er på et uhørt niveau i forhold til relationer og forståelse for resten af holdet. Han er ganske enkelt en klog spiller. Han har basen for at blive et fysisk monster, men det kræver nok noget indstilling og ide om at bruge kroppen. Fordi på trods af hans fabelagtige ydre, er han ikke voldsomt stærk i duellerne. Eller, det er hårdt skrevet, fordi han holder godt på bolden, men der er et stykke vej endnu. Jeg tror på ham som et stærkt kort i FCK i næste sæson og fremover. Vores ven fra Cypern har været elendig, blev slået af af en 19-årig ungdomspiller uden erfaring og har været skadet i lang tid. En sæson som kan ende med at koste ham ideen om næste skridt i karrieren. Jeg har svært ved at se hans bidrag til FCK, og jeg håber, at man skifter ham ud med en anden angriber. Det kan blive udslagsgivende, hvis han skal have en decideret rolle på holdet. I negativ forstand. Kenan Kodro var Fernando Adi-dum. Han fik scoret et par mål, men var ellers ikke noget at skrive hjem om. Det triste er, at flere af os herinde dømte ham ude på forhånd, da han som type ikke ville passe ind. Vi fik ret, men FCK kom vist ud med skindet på næsen.
_________________________________

Ståle Solbakken: 11

Nå, ja, men selvom den gode Ståle Solbakken har frustreret os alle, har han nu endnu engang leveret et historisk mesterskab. Jeg personligt var efter ham i sidste sæson, hvor jeg mente, at man burde have fjernet ham - og det står jeg stadig ved. Jeg respekterer sæsonen, men jeg vil alligevel se tilbage på den her sæson som en lidt mærkelig sæson. Jeg kan ikke lade være med at tænke på, hvad der var sket, hvis det havde været Kenan Kodro, der skulle bære fronten hjem - og ikke Dame N´Doye. Jeg synes virkelig også der har været mange kampe, hvor det godt kunne være gået helt anderledes, men fordi vi fik et par frispark tæt på mål, gik det godt. Jeg er ikke fan af den type kampe, hvor de lever langt inde i kampen, fordi FCK ikke evner at mose modstanderne i en sådan grad, at modstanderne ikke kan mere. Det har været kendetegnende for FCK i den her sæson, at selvom kampene er faldet til vores fordel, så har modstanderne haft en ide om, at FCK kunne bankes. Kampen mod Atalanta, held eller ej, står som et mindre svendestykke.
København.
Skrevet af elendil
Tommelfinger op. Det er en skam kun at skrive en one-liner, når du har forfattet så langt og fint et indlæg, men der er ikke så meget at sige.

Jeg ville dog tage en karakter fra Viktor Fischers forår og give den til Pieros Sotiriou, men det er jo småtterier. Jeg er glad for Peter Ankersen får den anerkendelse han har fortjent med sit ellevetal. Jeg er sikker på det kommer til at gøre ondt, også fordi Peter Ankersen er rigtig god defensivt, ikke mindst til at rydde op i de situationer hvor de to centrale har taget en koger.
fck-medløber.
Skrevet af Schelden
Han har fået et nyk op. Målene mod Girondins Bordeaux og Zenit St. Petersburg kunne måske alene have givet ham et sekstal, men det handler jo netop også om vurderingskriterierne. Altså, Pieros Sotriou burde rent faktisk være steppet op som førsteangriber til den her sæson, men endte reelt som reserve. Selvom skaden nok spillede ind, ville Ståle Solbakken hellere hive Viktor Fischer op og sætte Mohammed Daramy ind, end han ville sætte cyprioten ind. Pieros Sotiriou har fejlet som central figur på holdet og dumper dermed. Og når han så samtidig får en halvslem skade, hjælper det ham heller ikke. Men det kan han trods alt ikke gøre for. Jeg holder på, at hvis han optager en plads i truppen, vil jeg gerne af med ham, så man kan få et stærkt kort ind, der passer bedre på den profil, FCK evner at spille med.
København.
Skrevet af Svoger
Mit største problem er, at du giver Ståle 11. Vi snakker om en sæson, hvor vi blev kørt ud på røv og albuer af EL-gruppespil. Mod bedre modstandere (og så endda kedelige modstandere), bevares, men det er, uanset vores seedning, hvad vi må formode at møde.
Det falder i øvrigt nok også tilbage på truppens manglende bredde, som må falde tilbage på sportsdirektøren. Som så også har fået et 11-tal.

Jeg antager, at karakterne er givet ud fra hvilket niveau som bør være FCKs ambitioner, og i så fald er jeg ok med et 10-tal til Ståle, hvis ikke vi, i forhold til FCK-identiteten, er derhenne, hvor en bestået sæson som udgangspunkt er hvor mesterskabet vindes - og så kan man stige i karakter derfra, når man i sidste ende gør det forholdsvis overbevisende, hvis man klarer sig godt i Europakvalifikationen og hvis man gør det godt i gruppespil i øvrigt. Så nærmer vi os nok mere et 9-tal.
Der er langt fra karakteren 6 til 11. Og hvis denne sæson er en 11-talssæson, er det vel nok med et ChL-gruppespil, hvor vi bliver kørt ud på røv og albuer (og skulle vi nå dertil, er det nok hvad der sker, da modstanderne må formodes at være endnu bedre) og et vundet mesterskab næste sæson, og så har du vel et 13-tal til ham, hvis du giver 11 nu.

Hvis du i øvrigt har en oversigt over karakterne du har givet i løbet af året, så prøv at finde den frem. Jeg er overbevist om, at der er flere spillere, som ikke har tilnærmelsesvis et karaktersnit svarende til din slutkarakter. Jeg er klar over, at karaktersnit ikke kan passe helt sammen med slutkarakter, da der er spillere som samlet set har gjort det rigtig godt (Robert Skov, DameN), men som selvfølgelig har haft kampe under niveau.

I forhold til hvor hård du til tider har været i dine karakterer, undrer det mig, at du er så begejstret nu i samme.
"Det er dog ikke noget jeg ved noget om, det er ren spekulation."
Skrevet af TR1986
Ja Ståle skulle nok en enkelt karakter ned. På trods af vores flotte forår og vores sejr imod Atalanta, så ændrer det ikke på det samlede indtryk, hvor jeg mener 11 er lidt for højt. Det er helt klart godkendt, men det har heller ikke været oppe i skyerne.

Men ellers ros herfra for din analyse Schelden.
Forza Napoli Sempre!
Skrevet af Matias
Det er skide fedt bidrag til tråden, Schelden. Virkelig fedt. Jeg er enig i dine karakterer hele vejen igennem, fordi de jo - som da jeg selv bød ind med dem - er baseret på superligakampene. Slutfasen, efter mesterskabet var sikret, tæller nok lidt ned, men helt ærligt...

Til gengæld var jeg nok kommet til at trykke karakteren ned med en enkelt, for alle spillere, hvis jeg havde lavet en post season opsummering, alene af den grund, at gode FCK-hold også sætter er betydeligt aftryk i Europa. Avancementet mod Atalanta frasorteret, var det ikke godt nok i denne sæson, f.eks. til at kunne opnå et 13-tal.
Skrevet af Schelden
Præcis, Matias. De er baseret på Superligaen. Næste sæson hiver vi europæisk med ind. Det kan godt være misvisende, når jeg ikke skriver det, og når jeg samtidig nævner, at Atalanta-kampen var godt gået af Ståle Solbakken.

Skal man vurdere samlet set med fokus på europæisk også, så er det et gok i nøden til flere af spillerne og specielt til Ståle Solbakken. Præcis som flere allerede har skrevet, så blev FCK kørt rundt europæisk af hold, som man normalt har kunne spille med på som minimum. Det var i bedste glasset er halvt fyldt-stil en middelmådig sæson i europæisk perspektiv. Alene vores ven, Robert Skov, ville ryge ned på et ti-tal kontra 13, netop fordi hans europæiske bidrag var begrænset.

@Svoger

Jeg har desværre ikke for hele sæsonen, da min computer brød ned undervejs, hvorefter jeg ikke rigtig så en mening i at køre videre med noget af sæsonen. Nu er jeg med på det dersens nymoderne med dokumenter i himlen, så til næste sæson kan vi se gennemsnit for både liga og forhåbentlig europæisk. Det betyder desværre også at vores lille tip13 er røget, men så vidt jeg husker, så har næsten hele holdet herinde ramt forbi skiven på de fleste. Det får jeg også rettet op på til den kommende sæson.
København.
Skrevet af Svoger
Og i øvrigt tak for indlægget, Schelden - for at jeg ikke virker for negativ. :)
Hvis det er set alene på Superligaen, er jeg knap så uenig. At jeg så synes, det er en mærkelig ting at lægge ned over, ikke at ville medregne europæisk (og pokal), er noget andet.


Jeg har hørt om den der sky. Jeg er heller ikke så god til at bruge den. Det er mest til når jeg har taget et billede med mobilen, og jeg af en eller anden grund skal bruge det på computeren.
"Det er dog ikke noget jeg ved noget om, det er ren spekulation."
Skrevet af quazz
Jeg synes karaktererne er ganske passende, selvom årets EL-kampagne blev ret skuffende. Jeg var dog ret overrasket over Slavia Prags niveau, de var sgu noget bedre end forventet.

Jeg synes også man skal tænke på udgangspunktet for denne sæson. Jeg havde i hvert fald ikke forventet at sæsonen ville slutte med et mesterskab med 11 point ned og tæt på ny pointrekord. Med tanke på sidste sæsons 4. plads, så synes jeg at denne sæson som helhed er et godt stykke over, hvad vi kunne tillade os at forvente.
Skrevet af Imperator
Jeg synes nogle af jer er lidt hårde ved vores europæiske kampagne.
Det var et mirakel vi overhovedet kom med, så allerede efter Atalanta er den vel godkendt.
Jeg tror vi fik forventningerne lidt for højt op på grund af lodtrækningen til grupperne, men vi var altså stadig klart det mindste hold i vores gruppe, og Slavia skulle (som nævnt ^^) vise sig og være i gang med en rigtig stærk sæson.
5 point, og "i live" hele gruppespillet, er sgu meget godt gået, selvom det kun kunne rakte til sidstepladsen i gruppen..
Er det ikke meget lig hvad man kan forvente af et hold på vores hylde?

Jeg er ihvertfald meget godt tilfreds med sæsonen.

Og tak for karakterne denne sæson, schelden!
Skrevet af Matias
Jeg håber, vi taler forbi hinanden her. Jeg taler ikke om forventninger, men om vurderingen (jf. Scheldens bidrag til tråden) af præstationerne i de kampe, vi spillede i Europa. Og overordnet set var det ikke godt i gruppespillet, det var det simpelthen ikke. Vi hev en flot udesejr over Bordeaux hjem, men i de resterende 5 kampe, scorede vi 1 (ét) mål. Hverken pointhøsten, kampforløbene eller målene matcher de sæsoner, vi har gjort det godt i Europa. At det er godkendt fordi man slog Atalanta og kom i gruppespil, er jeg egentlig enig i, men det betyder i min verden ikke, at det har været mere end godkendt. Avancementet mod Atalanta er en af vores største præstationer, men gruppespillet var generelt en offensiv ørkenvandring, hvor den centrale midtbane ikke fik sat det fysiske pres der er krævet, og angribrene og i særdeleshed kanterne ikke fik noget som helst givtigt, målsøgende ud af deres tilstedeværelse.
Skrevet af pyto
Schelden: Har du egentlig resultaterne fra vores årlige tip en 13’er?
Jeg kan starte med at sige at jeg ihvertfald ikke har vundet. Jeg var ret pessimistisk, da vi lavede den.
Kvist raus.
Skrevet af Saint
Hvis Pieros får 5, så kræver jeg at Sotirios Papagiannopoulos maks får 03. Hvor Pieros har været annonym og udspark, så har Sotirios Papagiannopoulos været en decideret ulykke der har fået mine nakkehår til at rejse sig. Han har vel spillet 5 okay kampe og 4 virkelig forfærdelige kampe, hvilket efterlader ham med 9 gennemsnitlige kampe hvor man kun har kunne se optrækninger til det for alvor gik galt.
(...)
Skrevet af Schelden
Nu havde jeg ikke så meget andet at lave i dag, så jeg kørte lige tråden igennem fra dengang jeg postede spørgsmålene. Jeg håber, jeg har fået alle med. Svarene bærer præg af 1) sidste sæson var skrald og 2) man stoler på at Ståle Solbakken kan få en defensiv til at fungere.

Respekt til Gino77 for at kalde Robert Skov som overall topscorer.

Spørgsmålene:

1) Hvilken placering ender FCK på i sæsonen 18/19?
2) Kommer FCK i Europa League-gruppespillet?
3) Spiller FCK europæisk fodbold efter nytår?
4) Hvem bliver overall topscorer i FCK i 18/19?
5) Hvem får mest spilletid af Michael Lüftner og Denis Vavro?
6) Hvem får mest spilletid af Jesse Joronen og Stephan Andersen?
7) Får Aboubakar Keita mere end 15 kampe i reelle spilleminutter?
8) Er Ståle Solbakken stadig at finde i FCK, når sæsonen er slut?
9) Lukker FCK færre end 30 mål ind i sæson 18/19?
10) Spiller Peter Ankersen stadig i FCK, når sæsonen slutter?
11) Når Pierre Bengtsson mere end seks assist på sæsonen?
12) William Kvist får mere end ti gule kort overall 18/19 (13 i 17/18)?
13) Parken kommer over 13.713 i snit i 18/19?

Resultatet:

1: Mikem (11/13)
2: Plankeværket (10/13)
2: Gino77 (10/13)
2: Rogosjin (10/13)
3: Sarl (9/13)
3: Untitled (9/13)
3: Guhle (9/13)
3: EverywhereWeGo (9/13)
3: Ludomania (9/13)
4: Algero (8/13)
4: Pyto (8/13)
4: Old123 (8/13)
4: Steve-Highway61 (8/13)
4: Peanuts (8/13)
4: |o.o| MS (8/13)
4: Repos (8/13)
4: Matias (8/13)
5: Bløde Babser (7/13)
5: Sofneets (7/13)
6: The Kid (6/13)
6: Elendil (6/13)

Hvis I vil se nærmere på jeres egne og andres svar, så er der en grim excelfil her:

https://bit.ly/2HMyROc
København.
Skrevet af pyto
Nå, jeg var slet ikke så negativ som jeg havde husket. - Til gengæld havde jeg Kodro som topscorer. Den er jeg flov over.
Kvist raus.
Skrevet af Bløde babser
Stærkt arbejde, Schelden

Er ret stolt over at ende foran knivskarpe typer som Matias, The Kid og Elendil.

Remember, when you are dead, you do not know you are dead. It is only painful for others. The same applies when you are stupid.
Skrevet af Matias
Jeg er på den anden side ikke helt utilfreds med at ligge under er par bløde babser.
Skrevet af Svoger
Hvad helvede. Jeg var sikker på, jeg havde smidt et indlæg på de spørgsmål. Men åbenbart ikke.
Jeg giver sætternissen skylden for at have forlagt det (og ikke bare lavet stavefejl denne gang), og udråber mig selv til at ville have haft 10 rigtige på den.
(9 hvis Keitas spilleminutter for whatever-klub han var udlejet til tæller med, og han dermed regnes for mere end 15 fulde kampe i minutter).

In your face, BB!
"Det er dog ikke noget jeg ved noget om, det er ren spekulation."
annonce
0