Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af Bosse1983
Det han praktiserede i Molde sidste år var mest 4-4-2, ofte med en hængende angriber. Han foretrækker arbejdsomme folk på den centrale midt, som både kan deltage offensivt, men også lukke ned. Helst tovejsspillere hvor den ene er har primære forcer fremad og den anden bagud.
Det har norske træk, akkurat som Ståles taktik, hvor der lægges vægt på løb, især uden bold. Når jeg skriver norsk, skal det ikke forveksles med Drillo anno 1998.

Jeg har ikke indtryk af at han er typen som har behov for at genopfinde den dybe tallerken. I Molde havde han 8 kampe til at sætte sit aftryk i. Han vandt, som jeg husker det, 6 og spillede 2 uafgjort, hvilket var nok til at fordoble klubbens pointantal. Han er taktisk dygtig og er god i omgangen med mandskabet. Han virker meget pragmatisk når han udtaler sig i medierne, så hvis noget fungerer tror jeg ikke han begynder at reparere på det.
"I have mood poisoning. Must be something I hate." kortlink.dk/knd4 10 af mine de bedste, mod Toffees' 15 i Top 6
Skrevet af Svoger
>Chuck, jeg læser citatet på en anden måde - jeg læser det, som om CV har ment, at selv hvis vi (fiktivt) kommer til at spille fast i ChL, så vil den træner der hentes, ikke nødvendigvis skulle være en med erfaring fra fast ChL-hold.


At sætte penge på Wieghorst virker dumt Sir, CV har flere gange udtalt, at der ikke skal hentes en træner der laver helt om på systemet.
Jeg formoder da at FCN/Wieghorst stadig praktiserer 4-3-3, men har ikke set andre af deres kampe end de mod FCK, i det sidste lange stykke tid. Og jeg kan ikke huske, hvilket system de stillede op i sidst imod os.
"Det er dog ikke noget jeg ved noget om, det er ren spekulation."
Skrevet af Chuck
>Chuck, jeg læser citatet på en anden måde - jeg læser det, som om CV har ment, at selv hvis vi (fiktivt) kommer til at spille fast i ChL, så vil den træner der hentes, ikke nødvendigvis skulle være en med erfaring fra fast ChL-hold.


Det er jo formentligt også sådan udmeldingen skal tolkes. Det ville ligne CV dårligt, at komme med så bombastisk en udmelding.
BIF - Gør krise til en højere kunstart! Også der er vi Danmarks bedste... Ved læsning af BIF-nyheder kan følgende med fordel afspilles: http://www.youtube.com/watch?v=MK6TXMsvgQg Lockhart indtil 3. august 2011
Skrevet af Kipvits
Martin Jol kunne være en joker.
"plast bøjer sig ikke for passion. sådan er det bare!"
Skrevet af repos
Har Rösler ikke haft nogle disciplinærsager deroppe? Ikke, at det i sig selv er diskvalificerende.

Ellser så virker Martin Andresen også til at have gang i noget spændende i Vålerenga, men han har vist bundet sig et godt stykke ud i fremtiden.
Even at my lowest, I have always managed to feel contempt for others.
Skrevet af La Mir!!
Martin Jol kunne være en joker.Har hørt Rafa Benitez og Lippi er ledige på markedet...
Daje!
Skrevet af Pascal
Jeg havde håbet lidt på Trond Sollied, men han er vist lige startet som træner i Lierse.

En dansk træner ville gøre godt, men kan ikke lige greje hvem det skulle være.

Kjoebenhavns Boldklub.
Skrevet af Cabra
Troels Bech er vel det eneste oplagte bud. Og han virker trods alt ikke til at have den klasse som FCK burde efterspørge.
Skrevet af repos
En dansk træner ville gøre godt

Hvorfor? Og især med din efterfølgende bemærkning in mente.
Even at my lowest, I have always managed to feel contempt for others.
Skrevet af Pascal
Jeg ved det var en lidt tvetydig udmelding...

Jeg håbede inden Ståle kom til at det blev Trond, det håb kom frem igen her ved et trænerskifte.

Det med en Dansk træner er bare en gang fædrelands pladderromantik der ikke er den helt dybe mening i.Kjoebenhavns Boldklub.
Skrevet af repos
Ok, det gav heller ikke umiddelbart mening. Især ikke, når man ser på emnerne.
Even at my lowest, I have always managed to feel contempt for others.
Skrevet af Centofanti
Wieghorst har intet opnået i FCN. Konceptet overtog han fra Johnny Petersen, og spillerne har Jan Laursen stået for.

Han er en NULKVITTERING.
http://www.facebook.com/Contenestor
Skrevet af bruger
Trond er en ren 4-3-3-træner. Det rimer ikke med CVs udmelding.
Skrevet af Pascal
"Trond er en ren 4-3-3-træner. Det rimer ikke med CVs udmelding"

Ja...Så blev den også skudt ned.

Jeg sætter min lid til CV. Han har forhåbentligt også bedre styr på det end Jeg har.
Kjoebenhavns Boldklub.
Skrevet af Rogosjin
Han har gentagende gange vist at han kan få meget ud af lidt at lille sportligt budget og taktisk har han formået at stille os skak en del gange, men i FCK er opgave så hverken at føre talenter frem eller få meget ud af et lille budget.

Ligesom Wieghorst har holdt fast i et taktisk koncept som adskilder sig ganske betydeligt fra det grundkoncept som FCK har arbejdet siden Hodgesons dage.

Derfor tror jeg ikke på Weighorst, og om end jeg ikke vil klassificere ham som en nulkvitering på nogen måde, så vil han derimod være meget uprøvet inden for de ramme jobbet i FCK er.

Når nu der nævnes navne lidt tilfældigt så er Hodgeson jo rent faktisk lige blevet ledig, ikke at jeg tror det er særligt sandsynligt (eller specielt ønskværdig) men det kan da være at han giver et godt odds, og helt utænkeligt er det ikke.
Someday, someday, someday, someday, someday, someday Leeds United
Skrevet af Matias
Det er jo helt sikkert, at man går efter en 4-4-2-træner. Martin Jol forsøgt sig med 4-4-2 i Ajax. Det gik så ikke så godt. Men med FCKs efterhånden pæne omdømme, tror jeg ikke det ville være helt umuligt at få fingrene i ham. Spørgsmålet er så bare, om han er interessant for FCK, set i lyset af CVs snak om, at man søger en der ikke bare skal have smidt endnu en klub på cv´et.
Skrevet af Viola 4 Ever
Roland Nilsson kunne godt stå på blokken.
I think religion should be treated with ridicule, hatred and contempt, and I claim that right. - Christopher Hitchens I will try anything once, except incest and folk dance. - Oscar Wilde Il mio cuore sarà sempre viola
Skrevet af Sir , moderator
Lars Lägerbäck skulle være et seriøst emne. På mange måder er han måske en fornuftig løsning. Han er en ældre herre, så FCK er måske ikke bare en klub til CVet inden noget større byder sig til.
Dette er en signatur.
Skrevet af Sir , moderator
Nå det har BT også hørt

http://www.sporten.dk/su…re-navn-fck

Dette er en signatur.
Skrevet af repos
Lagerbäck vil være ok. Han har gjort det fornuftigt med Sverige, men han har alderen imod sig. I forhold til den europæiske scene, så har han i hvert fald erfaring, og ved, hvordan man lukker en bedre modstander ned.

CV skeler formentlig ikke til, om det skal være et stort navn eller ej. Det er jo ikke Tyrkiet, hvor navne er alt.

Det handler, som Erik Larsen siger, om konceptet. Modsat, da Ståle blev ansat, så betyder international erfaring formentlig mere denne gang. Denne erfaring kan dog sikkert også være på spillersiden, hvorfor jeg tror Linderoth og Allbäck ikke helt skal udelukkes. Havde Flemse stadig været i spidsen, havde de formentlig været topkandidater.

Even at my lowest, I have always managed to feel contempt for others.
annonce
0