Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af Svoger
Du behøver ikke være i tvivl. Det er de ikke. Pieros kan dog sagtens være det, bare ikke i vores system.
"Det er dog ikke noget jeg ved noget om, det er ren spekulation."
Skrevet af Matias
"Har jeg virkelig været så utydelig i mine tidligere indlæg?"

- Ja, jeg finder konklusionen på tilkendegivelserne vag ("derfor tror jeg egentlig mere på at han bliver klar til startopstillingen end at vi skiller os af med ham"). Jeg er satdig i tvivl om, hvad du egentlig mener. Bliver han god i FCK, altså, på et niveau hvor han bliver Ståle Solbakkens foretrukne?

"Hvis du ikke har tænkt dig at forstå mit indlæg, så synes jeg diskussionen hurtigt bliver meningsløs"

- Jeg synes det er svært at trække noget fast ud af garderingsargumenter som dette: "Papa G er blevet kritiseret for ikke at have været god nok op til nu, den kritik kan jeg godt til dels se. Nogle mener så baseret på det, at han helt sikkert aldrig bliver god nok og det synes jeg er at drage nogle konklusioner man ikke kan drage"

- Så kritikken er ok, men så alligevel ikke. Jeg synes ikke rigtigt det er tydeligt, hvorfor kritikken ikke er berettiget, eller måske rettere hvornår du er gået fra at have forståelse for den, til ikke længere at have den.

Jeg tror, det er måden du formulerer dig på. Det er helt fint at vi kommunikerer forskelligt, jeg har bare svært ved at forstå, hvad du egentlig mener.

Logikken forstår jeg heller ikke, baseret på dette: "Det er først i det sekund at han finder rytmen at man kan sige at han har været god nok. Jeg synes ikke det er specielt underligt at han har haft svært ved at finde rytmen i første sæson når han starter som 3. valg"

- For hvis logikken/reglen er, at man først kan bedømme en spiller, når denne finder rytmen, så ville man eksempelvis heller ikke kunne bedømme Franco Mussis, Michael Lüftner, Uros Matic, Jores Okore, Steve De Ridder osv. De fandt heller aldrig rytmen. Min påstand er dog, at det var relativt let at se, at de ikke ville slå igennem i FCK. PapaG har udtalt, at Ståle Solbakken har købt ham som direkte erstatning for Erik Johansson, hvorfor man må regne med, at han er købt til startopstillingen. Han startede da også 5 ud af de første 6 kampe, han var i klubben, før Ståle Solbakken fandt ud af, at han ville spille med Bjelland og Vavro.

"... jeg synes bare også at se nogle tendenser til usaglig kritik for kritikkens skyld og så er han lige den spiller der er nemmest at kritisere, fordi han ikke har fundet rytmen"

- Jeg har ikke set dem herinde, men det betyder jo ikke, at de ikke har været plantet her. Generelt synes jeg tråden er hård men fair i sin kritik af spillere - og forventningerne kommer som (langt overvejende) regel til at holde stik.
Skrevet af Saint
Jeg kalder den nu, hvis Jesse røger inden for de næste 3 dage, så henter vi Martin Hansen på en fri transfer.
(...)
Skrevet af mikem
Det var da også bekvemt, nu bold lige har oprettet en artikel hvori der står han ophæver :D

Spøg til side, så ligger den lige til højrebenet. Men det gør den formentlig også for Brøndby der i højere grad mangler en ny 1. Keeper, hvis man har opgivet schwäbe
Skrevet af Imperator
Så nappede Genk lige ham Nygren fra Göteborg, til 3,7 mio euro.
Det kunne vi jo næsten godt have været med på, selvom det ville være noget af et sats.
Skrevet af quazz
25 mio er vist lidt for meget for FCK at betale for en 17-årig spiller. For 25 mio, skal spilleren have indflydelse fra dag 1.
Skrevet af Imperator
Ja, sagde også næsten. Men jeg tror ikke det er langt fra hvad vi kunne hoste op med, hvis vi var tilstrækkeligt interesserede i en 17 årig.

Jeg er ikke enig med din præmis om at en spiller til 25 mio. skal have indflydelse fra dag 1. Han skal kunne være en del af truppen og bidrage med noget når han kommer ind (a la Daramy)- enig, men mere kan man vel heller ikke forvente af en 17 årig.
Når du giver så mange penge for en teenager er det jo mere potentialet du betaler for, end det øjeblikkelige niveau (selvom det selvfølgelig er en kombination af begge dele), og ved at have en "regel" som den du nævner så opnår du jo bare at vi ikke kan have med talenter af en hvis størrelse at gøre (medmindre vi laver dem selv).
Skrevet af Pascal
Så nappede Genk lige ham Nygren fra Göteborg, til 3,7 mio euro.
Det kunne vi jo næsten godt have været med på, selvom det ville være noget af et sats.


De har været gode til disse handler.

Bla en 18/19 årig Sander Berge til 2,5 Euro, der nu vurderes til over 100 mill.

Men ja. Det måske liige en tand for højt/satset til FCK´s forretningsmodel.
Og der var selvfølgelig heller ingen garanti for at Sander ville shine som han har gjort.
Kjoebenhavns Boldklub.
Skrevet af Imperator
Tja, i retrospekt kunne det vel ikke have gået meget værre med Berge, end det er gået os med fx Matic, og han bliver ihvertfald aldrig 100 mio. værd.
Skrevet af Imperator
Apropos, så har Sociedad eftersigende fået afvist et bud på små 30 mio. kr for Skov Olsen, og har droppet deres interesse..

Håber det er ham vi køber, hvis vi sælger vores egen Skov.
Hvis kassen bugner efter salget af Skov, kan vi vel godt ligge 35-40 mio. for ham plus evt. nogle præstationsbetingede klausuler og en videresalsklausul.

Man kan vel drømme.
Skrevet af Danmarks bandit nr 1
Atalanta har lige hentet Luis Muriel for lige nord for 110 mio (15 mio €) - sender Corner længere ned af angriberhierakiet. Kom så Ståle hent en søn hjem.
Og et btw 100% enig omkring Skov Olsen. Har 1 år tilbage, vi er en god stepping stone mod noget større også er han bare klasse. Den kasse han laver mod Østrig til U21 er bare en signaturting og spidskompetancer er hot. Ligesom Skovs dødbolde. Dog skal han ikke lave flere mål til U21 hvis vi skal have en chance.
Jeg ser gerne Skov laver et hattrick i morgen også er vi over 100 mio - så henter vi Skov Olsen og Corner + Jeppe T.
FCK siden 2000 Arsenal siden 2005
Skrevet af Svoger
Vi skal ændre vores tradferstrategi ret så meget, hvis vi skal hente talenter til 25 mio kr. Det virker aktuelt ganske urealistiskt.

I forhold til Skov Olsen, holder Nordsjælland vel også på ham, pga U21-slutrunden, som, hvis han gør det godt, meget vel kan føre til endnu højere bud.
"Det er dog ikke noget jeg ved noget om, det er ren spekulation."
Skrevet af Danmarks bandit nr 1
Den observation er jeg helt enig i Svoger
FCK siden 2000 Arsenal siden 2005
Skrevet af Theanimal
Helt enig svoger, samtidig har Niels Frederiksen udtalt at der er lavet en intern aftale med alle spillerne om at de ikke må forhandle eller være i dialog med klubber vedr. transfer, da der skal være 100% fokus på turneringen og grundet deres unge alder ville de være lettere påvirkelige hvis de gik og spekulerede for meget
Skrevet af peanuts
Når men FCK har forhørt sig på Skov Olsen, men hvis det passer at FCN har sagt nej til 30 mill. har jeg stadig svært ved at se FCK være med
“Before you diagnose yourself with depression or low self-esteem, first make sure that you are not, in fact, just surrounded by assholes.” ― William Gibson 12-8
Skrevet af JakobFC
Uanset hvad er det opløftende at læse, at han ikke er afvisende over at ende hos os, hvis vi sælger Robert.
Skrevet af B_ultras
Mit drømmescenarie er, at vi erstatter Pieros med Andreas Skov Olsen. Og så venter med at sælge Robert Skov, til vi ved om det hedder CL eller EL.

Men ellers, håber jeg vi sælger Robert Skov for et beløb på den gode side af 90 mio., og så kan købe Andreas Skov Olsen for 25-30 mio. med en videresalgsklausul tættere på 20% end de "normale" 10-15%.

Skrevet af Emkay
Skov-Olsen er dejlig fornuftig at høre på, han ved udemærket godt at ham og Robert spiller i samme position og har brug for samme område for at få succes. Håber han bliver erstatningen når Robert sælges. Om det er før eller efter CL gør mig ikke det store, de er begge pisse dygtige
Skrevet af Nemt
Kommer der ikke en decideret bud krig på skov Olsen kan jeg godt se ham komme til FCK i slutningen af vinduet for ca 30 + klausuler. Han har et år tilbage af kontrakten, og FCN har ændret lidt stil efter RTD overtog.

Skov Olsen kunne sagtens få spilletid på Højre kant + Angriber indtil Robert bliver solgt.
annonce
0