Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af DaveEricGrohl
Jeg kan forestille mig en Stage ville blive købt som en presspiller der mest skal sætte sit aftryk i de internationale kampe. Han er god taktisk, tager mange gode løb defensivt og Agf manglede i hvert fald et par ekstra lunger når han ikke var med, de faldt sammen defensivt da han ikke var med i Aalborg. Offensivt har jeg ikke set meget fra ham, og 20 mio, hvis den lander der, er nok lidt dyrt.
Hvad spiller tibetanske munke? De spiller jo happy jazz - AaB af 1885 - Leeds United
Skrevet af danped89
Nej tak til stage.. men hvis det er et nyt bud, som vi har givet, kunne mudrazija da nok godt være ved at blive solgt?
Skrevet af Theanimal
Jeg tænker kun at Stage giver mening som reserve/backup, men fremtiden in mente. Han har jo fint potentiale men mener bestemt ikke at han er på vores niveau eller stemmer overens med de udmeldinger vedr. den position som der har været. Det kan jo godt være at Ståle blot har tænkt at 10-15 mio for en dansk udviklingsspillere er en fin fremtidsinvestering.

Situationen kunne også være
F.eks hvis Thomsen er på vej til AaB og han vil kunne skifte imellem at vikariere på VM og CM.

Det kan også komme af at Mudrazija er senere tilbage end forventet og måske først kan regnes med i truppen efter jul. Og der så skal være en fin overgang med Mudrazija, Stage, og en ny mand, samt at Zeca om et år også er begyndt at være oppe i årene.

Det kunne også ligge i at Skov måske forsvandt og Falk skulle fast ud på HM og Stage skulle bruges som All-Round midtbanespiller som man så Gregus gøre i perioder hvor han var hele vejen rundt.

Jeg nægter at tro at Jens Stage er vores 1. Prioritet på den eneste plads som vi havde planlagt at købe til, hvor der blev lavet flere udtalelser om at vi skulle købe en spiller på CL niveau
Skrevet af Lynild
Zeca
Mudrazija
Nicolaj Thomsen
Stage
(Falk)


Eller

Zeca
Falk
Stage
Mudrazija
Nicolaj Thomsen
Skrevet af Schelden
Jens Stage passer som profil fint. Det kan være starten til et mose-hold igen.

Det vil jeg meget gerne se. Så kan man passende rykke Rasmus Falk ud i kantkabalen.

Hverken Carlo Holse eller Nicolaj Thomsen er reelle alternativer på de pladser.
København.
Skrevet af repos
Jens Stage er vel den mest interessante midtbanespiller i Superligaen rent transfermæssigt (Jakob Poulsen er for gammel), så et køb af ham giver fin mening. Dog er det ikke umiddelbart en opgradering, og jeg så hellere, der blev satset på en spiller med international erfaring.
Even at my lowest, I have always managed to feel contempt for others.
Skrevet af Schelden
Helt enig. Derudover problematikken med dyre danske spillere samt dét, at AGF åbenbart skal spille stor dreng og kræve langt mere i transferværdi, end han reelt er værd. At det er FCK, som byder på ham, er ikke nogen formidlende omstændighed dog. Hvis man skal op og smide +20 af store, må der være noget andet og bedre på markedet. Om ikke andet kan man vel gå nærmere de 30, hvis den respektive spiller er etableret med international erfaring. Altså, med andre ord, en reel opgradering. Jens Stage vil være et decideret projekt.
København.
Skrevet af repos
+20 er alt for meget, og hvis AGF ikke sælger under det, så er det bare at droppe handlen. Vi kan smide en videresalgsklausul oven i et beløb på 15 mio., og så kan AGF hente de sidste millioner, når Stage engang bliver skudt afsted.
Even at my lowest, I have always managed to feel contempt for others.
Skrevet af Nemt
Jeg så hellere Kauko som kan være 3-4 valg med mudra og nok er væsentlig billigere
Skrevet af lh27
Jeg tror vi henter Abildgaard, Og Jens Stage. Zeca og Falk spiller CL/EL. Og de ville være gode i suppen.
København
Skrevet af lh27
Corner skal nok også komme.
København
Skrevet af JuveFella
Jeg tror vi henter Abildgaard


Hvorfor tror du det? Har han samtidig vist noget der skulle gøre ham interessant for FCK?
Skrevet af lh27
Fordi han er ung og god.
København
Skrevet af Matias
Typemæssigt tror jeg han passer godt ind, Jens Stage. Jeg ser ham, som nævnt, ikke som dén opgradering, vi er blevet ´lovet´, men som en kvalitativ trupspiller, som kan styrke vores midtbane-setup både i bredden og ift. startopstilling, når opgaverne kræver en profil som ham. På længere sigt vil han forhåbentlig kunne spille sig helt ind i hjertet af startopstillingen.

Det er ikke lang tid siden, jeg ikke havde større fidus til ham, men han har gjort det godt og jeg kan bedre og bedre se ham som det alternativ, der kan smides i spil, netop når opgaverne er til det. Kan vi igen begynde at mase modstanderne på og fra den centrale midtbane, kan vi være heldige at vores kanter og etablerede angrebspil får endnu bedre arbejdsbetingelser. Og det er i sådanne versioner, FCK har spillet sit aller bedste, og har skabt de bedste resultater internationalt.
Skrevet af TR1986
Jens Stage lyder helt ærligt temmeligt uambitøst. Det er selvfølgelig bedre end ingenting og det vil som flere også skriver give noget bredde og flere muligheder på midtbanen. Men jeg ser ham ikke som en spiller der kommer til at rykke os. Hverken nationalt eller internationalt.
Forza Napoli Sempre!
Skrevet af Saint
Stage virker som en rigtig fornuftig handel, det er måske ikke så sexet med hans spiller profil og hans niveau machter meget godt hvad vi leder efter.
(...)
Skrevet af Schelden
Jeg har svært ved at se, hvad man skal med Joni Kauko eller Oliver Abildgaard.

Hvis ikke FCK kan styrke truppen med mere kvalitet, ser det sgu skidt ud.

Uagtet at den ene har haft en god sæson og den anden er et ungt talent.
København.
Skrevet af Theanimal
Helt enig @Schelden, samtidig er jeg ikke engang sikker på hvor stort talent Abildgaard er. Han er trods alt fyldt 23.

Taget hans formodede pris i betragtning tog jeg sgu heller en 19-20 årig lottokupon fra Østeuropa til den halve pris.

Som Ståle har sagt, vil vi næsten altid betale for meget for en spiller i DK, derfor er jeg heller ikke stor fan af at hente dem her, udover de frie transfers selvfølgelig
Skrevet af Schelden
Ja, det er så den anden ting; prisen. Danske spillere er ganske enkelt for dyre. Og dem, der er særligt interessante (generelt i den danske liga) ligger i et niveau på pris, hvor FCK ganske enkelt ikke vil være med. Mohamed Kudus, Andreas Skov Olsen og spillere fra både FCM og BIF er ganske enkelt for dyre.
København.
Skrevet af BlueAndWhite
Nej tak til Stage, fuck der er uambitiøst.. han falder for tit ud af kampene og kan man ikke dominere stabilt i Superligaen er han vel ikke interessant for os? Slet ikke for 20 mil !!
annonce
0