Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af repos
At Stage ikke dominere Superligaen hænger jo sammen med det hold, han spiller på.
Og det er per definition ikke uambitiøst at hente spillere fra Superligaen. Altså der er ingen, der klager, når vi henter fra Allsvenskan, selv om det er en ringere liga end den danske.
Mig bekendt er vores hitrate på Superligaspillere mindst lige så god som udenlandske. Lige nu har vi da et par spillere fra OB og Silkeborg, der gør det meget pænt.
Even at my lowest, I have always managed to feel contempt for others.
Skrevet af Slettet(531502201604)
Hvis I skal handle i superligaen skal I måske kigge på Lungi eller Lasha P. fra Esbjerg - Lasha P. var en af de bedste 6´er i suppen sidste år og Lungi er en god boks til boks spiller - Lungi 22 år og Lasha 24 år - begge teknisk dygtige og gode pasnings spillere - de er da i hvert fald bedre end Stage.
Skrevet af repos
Det har du skrevet et par gange, men hellere Stage end de to EFB-spillere.
Even at my lowest, I have always managed to feel contempt for others.
Skrevet af Emkay
Stages potentiale er langt større end Lungis og Lashas. Det snyder altså lidt at de spiller på et EfB hold der har spillet over evne. Lur mig om ikke EfB er at finde i nedrykningsspillet i næste sæson...
Skrevet af Slettet(531502201604)
Mon ikke også AGF spiller nedrykningsspil - syntes bare det er vildt at skulle smide 20 mio. kr. for Stage - han har jo ingen teknik.
Skrevet af Slettet(072126190212)
Mon ikke også AGF spiller nedrykningsspil - syntes bare det er vildt at skulle smide 20 mio. kr. for Stage - han har jo ingen teknik.


Du virker meget ihærdig i dit forsøg på at tale Stage ned og Lungi og Parunasvilli op. Det virker helt suspekt. Hvad er bagtanken helt konkret?

Et af dine argumenter er, at Stage end ikke kunne spille sig på u21-landsholdet. Men Lungi var ikke engang med i truppen!

Og ja, Stage er ældre end Lungi, men der er altså kun 1 år of 4 måneder til forskel. I den ligning glemmer du, at Stage er meget sent udviklet og har spillet sin ungdomsfodbold i Brabrand og Lyseng!, mens Lungi har været igennem et af de bedste talentakademier i Danmark. Der er derfor grobund til at tro, at Stage har rigeligt at udviklingspotentiale endnu.

Derudover vil mit bud umiddelbart være, at AGF ender over EfB, ift. det indlæg, jeg citerede øverst.

Når det kommer til Stage og FCK, så er jeg helt enig med Matias. Jeg har i øvrigt også længe plæderet for det. Stage har nogle af de samme kompetencer som Delaney, og han har potentiale til at blive en fanfavorit. Og selvfølgelig er Zeca en bedre spiller Stage, hvis man sammenligner dem én til én på en række forskellige faktorer. Men jeg tænker ikke, at det ville manifestere sig synderligt i niveauet på banen, hvis Stage spillede i stedet for Zeca, eftersom Stage som type ville passe rigtig godt ind.

Jeg ville hade at se Stage forlade AGF. Men hvis han skal videre til en anden klub i DK, er det godt, det er til FCK. Og så bliver han da det mindste også i ligaen.

Og mit bedste skøn er, at hvis FCK ikke køber ham nu, så kommer man om 2 år til at ærgre sig over det. Fordi til den tid spiller han på en udmærket addresse og gør det godt, samt er perifert inde over landsholdet.
FCK by heart. AGF by relocation.
Skrevet af BoroDane
Villafan er vist også Esbjerg fan, hvilket nok er forklaringen. Om Stage er 20 mio. værd for FCK på nuværende tidspunkt kan diskuteres, men det kan ikke diskuteres at han er det værd for AGF, og derfor er prisen også på det niveau. FCK har ressourcerne til at kunne vente et par år på en værdistigning. Fortsætter Stage sin udvikling så vil FCK uden tvivl kunne sælge ham for en stor gevinst, så derfor håber jeg også at AGF har forhandlet en god videresalgsklausul. Han har måske ikke suppens bedste teknik (ikke at den er synderligt dårligt) men Stages fighter- og lederhjerte er helt i top. Han har ikke på noget tidspunkt fået noget foræret, og det kommer til at bekomme FCK godt.
Lee Tomlin on Twitter \"My washing machine was making loads of noise I opened it and kompany crawled out I must of left him in my pocket\"
Skrevet af Slettet(531502201604)
Bagtanke ? Jeg er bare ikke vild med ideen om at FCK skal bruge 20 mio. kr. på Stage - syntes det er vildt mange penge på en spiller, som sandsynligvis havner på bænken - i min optik er der mere værdi på ex. Lungi, som kan hentes for 7-10 mio. kr. Begge ville jo nok havne på bænken - jeg syntes at Lungi er bedre end Stage - du syntes slet ikke prisen skal med i ligningen her ?? AGF spiller mere noget "tonser" fodbold hvilket FCK jo ikke gør - hvor passer Stage ind her ?

Syntes du hyper Stage helt vildt - perifert på landsholdet om 2 år - seriøst ?
Skrevet af Slettet(072126190212)
AGF spiller mere noget "tonser" fodbold hvilket FCK jo ikke gør - hvor passer Stage ind her ?


AGF spiller overhovedet ikke tonserbold. Alene at du kommer med den påstand, viser, hvor lidt du ved om AGF, og det diskvalificerer dit argument. Du tænker vist på AGF under Glen Ridderholm.

Som et lille kuriosum er har jeg lavet en lille oversigt over, hvem der har scoret flest mål mod FCK i den forgangne sæson.

1. Skov Olsen med 3 mål (4 kampe)
2. Stage med 2 mål (2 kampe)
2. Hallur Hansson med 2 mål (2 kampe)
3. Paul Onuachu med 2 mål (4 kampe)

Desuden scorede Stage også i FCK´s 4-1 sejr i Europa League play-off sidste år. Det vil sige at Stage har scoret 3 mål i de seneste 3 kampe mod FCK.
FCK by heart. AGF by relocation.
Skrevet af Slettet(531502201604)
Kan se at I i AGF tråden snakker om priser på 50-75 mio. kr. for Stage om et par år - kan I ikke selv se det skøre i det ? Hvem hyber her og hvad er jeres bagtanker ?

Hvordan vil du så betegne GF spillestil ?
Skrevet af Slettet(072126190212)
Kan se at I i AGF tråden snakker om priser på 50-75 mio. kr. for Stage om et par år - kan I ikke selv se det skøre i det ? Hvem hyber her og hvad er jeres bagtanker ?


Det er lidt useriøst. Én debattør nævner disse tal, mens undertegnede siger det er alt for højt. Det får du til "I ... snakker om"?

Men BoroDane er dog helt korrekt med følgende

Om Stage er 20 mio. værd for FCK på nuværende tidspunkt kan diskuteres, men det kan ikke diskuteres at han er det værd for AGF, og derfor er prisen også på det niveau.


Og nu skal vi heller ikke forpurre FCK-tråden længere. Diskussionen er ved at bevæge sig væk fra FCK og over på noget andet.
FCK by heart. AGF by relocation.
Skrevet af AU
Jeg syntes, at Stage kunne være en brugbar spiller som kan dække mange pladser.
Han har en fed attitude, og masser af fight og dynamik i sit spil. Når det er sagt, så er 20 mil. dog i overkanten efter min mening. Håber vi kan få ham lidt billigere, da jeg tror vi køber ham.
Skrevet af Schelden
Jeg har ikke noget problem med at styrke bredden for de 20 millioner. Det er helt OK. Mit problem er, at jeg tror, at man i givet fald indstiller jagten på den centrale midtbanespiller, som der ellers blev lovet. Jens Stage styrker ikke FCK i toppen. Han er et projekt, som ikke hjælper FCK på den korte bane.
København.
Skrevet af BlueAndWhite
Jeg har et kæmpe problem med at betale 20 mil for en breddspiller.. hvorfor skal man ud i sådan noget lort i stedet for at styrke start 11?
Skrevet af pyto
Jeg må indrømme at jeg heller ikke synes at 20M for en breddespiller er smart. For den slags penge kan man få markant bedre spillere.
Ja, han er fed at have som type, men prisen er helt hen i vejret.
Kvist raus.
Skrevet af Theanimal
Helt enig Schelden, mener dog stadig at 20 er i overkanten for stage. Hvis vi er i 10-15 mio klassen ville jeg være mere tryg ved at påbegynde et sådan projekt.

Det som Ståle har udtalt som fordel ved ikke danske spillere(udover prisen) er at de får udlandserfaring ved at tage skiftet fra den hjemlige liga til DK, de lære at flytte, integration, håndtere nyt pres og forventninger og en masse andre ting, som giver en forhøjet værdi når andre klubber ser på dem.

Det er ulempen ved at hente en som stage til 20 mio, nemlig at han er dyr fra start og han bliver ikke prøvet den kæmpe omvæltning som f.eks Vavro. Det er nok også derfor man rent økonomisk ikke har brændt nallerne så meget på Pavlovic, Kodro og Gregus som man kunne have forventet udfra deres niveauer
Skrevet af MadsLeb
Fun fact jeg har regnet ud via. priserne på transfermarkt:

Hvis vi får 78 mio. for Vavro, så har vi fået lige så mange penge for ham som vi har brugt på at købe:

Kodro
Pieros
Lüftner
Pavlovic
Bengtsson
Matic

eller

Fischer
Skov
Vavro
Ankersen
Robin Olsen
Verbic


Ud fra den første liste, så har Ståle altså kunne finansiere langt de fleste af sine fejlkøb alene via denne ene handel (salgspriser for fejlkøbene er IKKE medregnet. Hvis jeg havde medregnet disse var der plads til en del spillere mere). Ståles købmandsskab har været meget diskuteret i denne tråd, men når man formår at lave så store salg som Ståle har gjort, så skal der plads til svipsere inden man kaster om sig med kritik - hertil skal man selvfølgelig huske alle de store salg som Ståle har lavet igennem tiden.


Kigger man med de mere positive briller har man faktisk kunne købe 6 af de største spillere vi har hentet til klubben i nyere tid for samme beløb som vi potentielt sælger Vavro for. :-)
-
Skrevet af MadsLeb
fejl
-
Skrevet af Chrisard
Rygtet om Skov til Wolves virker altså en anelse useriøst når man læser artiklen:

<i><blockquote>"Nuno´s side, though, are more than willing to spend that on a striker who has proved himself in the Europa League last term."</blockquote></i>

Angriber der viste sig frem i EL - øhh nej..
'I had told Mario before the game not to get booked, as with two cards he’d get suspended. He just has to show off his physique… I told him off after the goal, but it was too late.'
annonce
0