Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af Nandeyanen
https://youtu.be/LnJPlC8bAqQ

Jeg fandt et interview fra sidste år med Jens Stage hvor vi spillede uafgjort mod AGF. Her siger han blandt andet at score mod FCK er nok noget af det største han har prøvet i hans fodboldkarriere og nævner flere gange at FCK er Danmarks bedste hold.

Det er flotte ord om FCK taget i betragtning at vi scorede til 1-1 i det sidste minut. Han virker meget velformulerende og udstråler en god energi. Jeg er solgt på ideen om at hente ham ind.
Succes is temporary loyalty is forever
Skrevet af danped89
Jeg er stadig ´meh´ indtil andet er bevist. :(
Skrevet af Schelden
Jeg må nok også indrømme, at jeg er blevet mere vild med den transfer. Altså, han er den type, mange herinde har råbt på. Spørgsmålet er så, om han også har kvaliteten til at tage skridtet fra AGF til FCK.
København.
Skrevet af Lynild
Sandt nok, Stage starter forfra og kommer måske ikke med det store cv ift. de seneste års indkøb til midtbanen, men han kommer med en kæmpe motor, løber solen sort og går altid forrest og spiller sjovt nok samme position på nogle af de spillere der om nogen har været bærende elementer på det pågældende FCK, nemlig Poulsen, Kvist og senest Delaney - alle tre skulle også skære deres egen plads i startopstillingen.

Og om ikke andet er 15 mill. ikke så slemt at man ikke kan vinde noget af det ind, hvis Stage ikke formår at vinde en plads. Og ikke at han skal være en ny dit eller dat, men jeg ser nogle ligheder i den type spiller.
Skrevet af Lynild
Og man skal jo passe på med at hype spillere, og det er slet ikke for at sige, at Stage kan nå det niveau som de tre nævnt, men som type passer han rigtig godt ind lige nu og har vist takter i GF, især på den defensive midt, der peger i den helt rigtige retning udviklingsmæssigt. Og Ståle har evner til at udvikle den type spillere til et højere niveau.
Skrevet af Altid Ret
Jeg tror også stadig vi leder efter en ekstraordinær midtbanespiller. Nu har vi "basen" på plads og hvis der er en chance der byder sig til sidst i transfervinduet (fx Amartey, Schöne etc - i den kaliber, ikke navne) så tror jeg stadig vi slår til. Stage er nok mere købt til at dække Mudražija ind som er langtidsskadet. Vi manglede en central midt før det også...

Af det jeg har set af Stage så kunne det godt være en type for os. Der er lidt Delaney over ham.....
Jeg har altid ret - selv når jeg tager fejl.
Skrevet af Emkay
Jeg vover lige pelsen:
2020: Stage bliver fast inventar i start-eleveren
2021: Stage overtager anførerbindet fra Zeca
2023: Stage bliver solgt til et hold i suptoppen i en top 4 liga
Vil anbefale man hører interviewet fra han forlængede... Han får bare sagt alle de rigtige ting, super intelligent spiller.
Skrevet af Plankeværket
Koster han virkelig 15 millioner så er jeg godt tilfreds. Det er jo et spillere koster når vi henter dem, og han virker som en god tilføjelse.
Skrevet af Imperator
Hvis vi allesammen er enige, hvem skal vi så sige "hvad sagde jeg" til ?

Jeg er også meget begejstret.

Jeg tror ikke vi er efter flere centralemidtbanespillere, det bliver Stage, Zeca og Falk der får kampene dér i år. Og så får ham Mudrajzi nok et par kampe efter hans skade, før han bliver erklæret flop og solgt næste sommer til 1/3 af hvad vi selv gav.

Når Skov ryger køber Ståle os en ny kantspiller, tror ikke på at han vil have Falk derud igen.
Skrevet af Altid Ret
Tænk hvis vi er ved at sælge Falk...
Jeg har altid ret - selv når jeg tager fejl.
Skrevet af Matias
Rasmus Falks lod i FCK er, at han er bedst på kanten, men at klubben i Viktor Fischer og Robert Skov har ligaens hhv. bedste venstrekant og højrekant. Men han er en super spiller at have i truppen, det er der slet ingen tvivl om.
Skrevet af pyto
Jeg er stadig helt enig i at Stage er en fin spiller. Han har mentaliteten og motoren, som vi har skreget efter.
Udfordringen for mig ligger i at udmeldingen har været at vi gik efter en højere hylde end vi plejer, for at kunne komme i CL. Stage er ikke en højere hylde end vi plejer, bare fordi han er dyrere.

EDIT:

B.T. skrev torsdag, at FCK betaler omkring 15 millioner kroner for AGF-profilen, men det beløb kan ifølge Århus Stiftstidende blive markant højere.

Hvis FCK opnår succes i Superligaen og i Europa kan det samlede beløb stige til 25 millioner, skriver stiften.dk. Der er ifølge avisen indregnet et beløb på op til 10 millioner kroner, som AGF får udbetalt, hvis altså FCK får succes.

Det vil være et rekordsalg for AGF, der hentede Jens Stage på en fri transfer i Brabrand i januar 2016.
Kvist raus.
Skrevet af MadsLeb
@Altid Ret

Falk har lige forlænget sin kontrakt, så et salg af ham er slet ikke på tegnebordet.
-
Skrevet af Altid Ret
Jeg ved godt hvordan det ser ud - jeg havde forventet en spiller med mere international erfaring må jeg indrømme, med mindre vi stadig forventer at købe en mere til samme plads
Jeg har altid ret - selv når jeg tager fejl.
Skrevet af pyto
med mindre vi stadig forventer at købe en mere til samme plads


Det gør vi ikke. Undtagelsen skulle være hvis man endelig får sparket NT til Nordjylland, men det tror jeg ikke. - Man skal jo huske på at han spillede én god kamp mod Atletico for halvandet år siden.
Kvist raus.
Skrevet af MadsLeb
Tror heller ikke vi henter en midtbanespiller mere, hvis vi henter Stage. Som tidl nævnt har vi 5 spillere som kan dække de 2 pladser på den centrale midtbane hvis vi får Stage, hvilket er mere end rigeligt :-)

Personligt har jeg overhovedet heller ikke afskrevet Mudrazija. Han har været skadet siden han kom og er senere blevet opereret, og det er derfor enormt svært at vurdere hans niveau - ud fra de videoer jeg har set med ham har han et rigtigt fint drev med bolden frem ad banen, og så er han kun på alder med Jens Stage - 22 år gammel. Han blev i sin tid af Ståle nævnt som en "udviklingsspiller" som ikke var købt direkte til start-11, så jeg forventer helt klart at han er en spiller med noget uforløst potentiale, eftersom vi har givet 20 mio. for ham :-)
-
Skrevet af Theanimal
Truppen til træningskampen mod Fremad Amager

Dame N´Doye - Mohamed Daramy
Viktor Fischer (anf.) - Nicolaj Thomsen - Rasmus Falk - Mads Roerslev
Pierre Bengtsson - Andreas Bjelland - Sotirios Papagiannopoulos - Guillermo Varela
Frederik Ibsen

Bænken: Simon Rossil, Carlo Holse, Ahmed Daghim, Muamer Brajanac, Jacob Haahr, Ludvig Henriksen

Skov, Bartolec, Wind har stadig ferie, mener ikke at der flere som ikke er mødt ind?
Hvor er Boile, Vavro, Pieros, Ankersen, Zeca? Boile kunne godt være små skadet hvis man kender ham ret. Vavro, Pieros, Ankersen kunne meget vel sidde i dialog om transfer?
Skrevet af peanuts
Mon ikke Boilesen og Zeca har fået lidt ekstra fri, Pieros, Vavro og Ankersen giver god mening hvis de er i gang med at forhandle med andre klubber.

Joronen og Grytebust mangler også
“Before you diagnose yourself with depression or low self-esteem, first make sure that you are not, in fact, just surrounded by assholes.” ― William Gibson 12-8
Skrevet af Theanimal
Korrekt @peanuts, dem missede jeg.

Jesse kunne også meget vel være i forhandling, hvor Gryte sikkert har noget alene træning for at komme mere ind i tingene

Men husker ikke at have set en træningskamp uden så mange faste spillere, så tænker at det er meget sandsynligt at dem vi snakker om sidder i forhandlinger. Det kan sgu gå hen og blive en vild sommer...
Skrevet af armand
op til 25 mille for stagen. huha.

succes i europa som garanti for beløbet, hmmm. hvis det er at vi kommer med i chl er det self meget fint, så er det alt sammen småpenge.
https://worldsoccertalk.com/wp-content/uploads/2017/12/arsenal-spurs.jpg
annonce
0