Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af BlueAndWhite
Kan slet ikke se der er brug for sotte eller pieros, ud med begge sotterne
Skrevet af Slettet(051121201502)
Et lille sidespring: Er der en eller flere, der ved, om der ved køb af spillertrøje med tryk er mulighed for at få den byttet, hvis spilleren indenfor et givent tidsrum skifter nummer?

På forhånd tak.
Alt, jeg siger, er rigtigt.
Skrevet af lh27
Selvfølgelig er der ikke det.
København
Skrevet af Slettet(051121201502)
Ærgerligt, men sådan er det jo. Jeg håbede bare lige, da min lillebror lige har fået en Daramy-trøje.
Alt, jeg siger, er rigtigt.
Skrevet af spartan
Især ikke når det er sidste års trøje, der er købt. Det er klart
Skrevet af ajafck
Med tiden er det da også sjovere at have Daramys trøje fra hans debutsæson, når han om 10 år løber og tryller i en af de støste klubber i verdenen.
FC Købehavn fan Vild med data-basseret tilgang til Fodbold Transferslader addict
Skrevet af pyto
Enig. Jeg købte en Alvaro Santos trøje med nummer 18 til min lillebror dengang. Den er da langt federe end hvis det var med nummer 7.
Det var i øvrigt sidste år de kørte med FCK-line, inden Kappa tog over.
Kvist raus.
Skrevet af lh27
Lad og bruge lidt Vavro/Skov penge på Sisto, Gerne hurtigt.
København
Skrevet af Nemt
Jeg så nu også gerne Vavro millionerne ville gå på Zanka. Min største bekymring er at Vavro-salg kan koste CL.

Og ja kom også gerne med Corner!

3 Top angribere til +50 kampe kan sagtens gå an, specielt med winds potientale og ndoye flotte karriere der snart skal skrives sidste kapitel i.
Skrevet af beesknees
Vavro officielt solgt og en unavngiven erstatning er allerede fundet og afklaret ifølge Ståle. Mon ikke det er Victor Nelsson.
Skrevet af Theanimal
Jo jeg tror helt sikket at det er Nelsson. Ligesom andre nævnede det, var BT ude i deres podcasts og sige at de ikke måtte udtale sig endnu om en stor intern Superligahandel. Da den tidligere BT journalist Søren Sorgenfri skriver det på Twitter, skriver de øjeblikkeligt en meget informationsrig artikel om det hele

Men hold kæft hvor kommer jeg til savne Vavro. I bund og grund var det ikke så meget de fodboldmæssige kompetencer som jeg mener at VN kan dække tilfredstillende. MEN jeg synes at vi mangler nogle spillere med den attitude som Vavro havde da han bare banker bolden i kassen mod Sofia eller som blot 21´årig siger han vil sparke det afgørende straffespark imod et storhold. Derudover var han også en modstanderne kunne frygte og han var ikke bange for at tage slåskampe og gå hårdt til modstanderne, det var også en af de ting jeg elskede ved f.eks. Verbic og Santander. Det skal ikke altid være så politisk korrekt og jeg synes det klæder holdet med et sydamerikansk/østeuropæisk temperament, for mange af dem vil dø i kamp.

Skrevet af Schelden
Udover hans attitude, så kommer vi i den grad til at mangle hans hurtighed. Der er ikke mange, der kan løbe fra ham med bolden. Det gjorde ham i stand til at rydde op efter egne positioneringsfejl, men det gjorde det også muligt at rydde op, når Carlos Zeca legede Xaxi og smed bolde væk, hvor hele holdet var skubbet op. Dét, at man nu har en centerback med begrænset hurtighed, stiller større krav til resten af holdet.
København.
Skrevet af elendil
Tommelfinger op til overskriften.
fck-medløber.
Skrevet af TR1986
Hvis de har afløseren på plads, hvorfor offentliggør de ham så ikke?
Forza Napoli Sempre!
Skrevet af Vardy-pardy
Han skal vel lige til Østrig eller Ståle til parken og præsenterer ham. Det er trods alt et rekord indkøb. Kan meget vel få samme præsentation som Fischer og Bjelland fik. Kan også være fordi det er kampdag og de derfor vil fokuserer på det og udskyder handlen til i morgen.
Skrevet af Saint
Manglende lægetjek formentlig.
(...)
Skrevet af Old123
Victor Nelsson kommer både med attitude og hurtighed - Denis Vavro måske en my hurtigere. Og hvis der er en der ikke er bange for at flyve ind i dueller, så er det da Victor Nelsson. Det er måske også hans største svaghed, at han til tider flyver frem og bryder kæden, men hvis der er nogen, der kan pille det fra ham, så er det Ståle. Og Victor Nelsson er tilmed noget bedre med bolden end Denis Vavro qua hans gode skoling fra FCN. Så snart han får sig omstillet til at spille i et 4-mands forsvar, så tror jeg faktisk ikke, at vi kommer til at føle os svækket.

Jeg er langt mere urolig for situationen på venstreback - vores backs er bare så forbandet vigtige. Jeg håber snart, der kommer en løsning for Pierre Bengtsson kan selvsagt ikke løfte den opgave med forhåbentlig 50+ kampe i den kommende sæson.
Skrevet af MadsLeb
Så er handlen officiel. Ligesom Jens Stage, sender Victor Nelsson nogle pæne ord med på vejen omkring vores klubs status og størrelse:

- For mig at se svarer et FCK-skifte til at tage til en udenlandsk klub, siger Victor Nelsson i en pressemeddelelse og fortsætter:

- FCK er en klub med internationale ambitioner, som altid har et klart defineret mål om at vinde mesterskabet i Danmark. Det tiltaler mig enormt meget, at jeg bliver del af en klub, som vil ud og vise København og Danmark frem i Europa og måle sig med de bedste – og lykkedes med det år efter år.


Personligt kan jeg godt lide udviklingen vi er inde i - hvis de største danske talenter ser et skifte til vores klub som et udlandsskifte, så har vi gode muligheder for at vi i fremtiden kan have flere danskere i startopstillingen samt hente danske spillere med stort videresalgspotentiale. :-)
-
Skrevet af TR1986
Jeg ser et kæmpe potentiale i Victor Nelsson. Vigtigt at vi har en kvalificeret afløser på plads for Vavro inden sæsonen starter. Helt optimalt har vi brug for en venstreback samt endnu en central forsvarsspiller. Eventuelt også en kreativ spiller til midtbanen.
Forza Napoli Sempre!
Skrevet af Il_Preferito
Ja, man skulle næsten tro, at både Stage og Nelsson er skiftet til en klub, der har professionelle pr-folk på lønningslisten.
I do it like Forrest Gump. When they told him to run, he ran. When they tell me to win, I win.
annonce
0