Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af Esrever
Som vel er noget af det eneste man dømmer indirekte frispark for i feltet så vidt jeg ved? Sært kommentator missede det... Endnu mere sært at der alligevel ikke blev dømt noget.
Skrevet af Imperator
Tror Ståle råbte at de ikke skulle bruge tid på det.
Det er også en lidt ligegyldig øvelse, det er vigtigere vi får øvet lidt i det åbne spil.
Skrevet af danped89
Thomsen skal virkelig finde sig en ny klub. xD
Skrevet af danped89
Er du sindsyg en aflevering af brajanac. :)
Skrevet af Imperator
Hvor jeg dog håber vi sælger Pieros..

edit. Eller forærer ham væk til nogen der er villige til at betale hans løn.
Skrevet af Nandeyanen
Thomsen er skadet igen. Måske er det derfor han har været så passiv i de fleste af vores kampe? Hver gang han laver en skuldertackling går hans skulder af led.
Succes is temporary loyalty is forever
Skrevet af elendil
Brugte Ståle ikke Guillermo Varela på venstre back i en kamp i foråret? En kamp hvor han var rædderlig. Kan Ståle tænke i de baner, nu man har to (tre) så stærke højrebacks i truppen? Altså at Guillermo Varela og Pierre Bengtsson deler venstrebacken.

Det ville være grumt, men omvendt er der allerede blevet brugt mange penge.
fck-medløber.
Skrevet af Old123
I så fald står vi i hvert fald stærkt svækket, hvis det er planen (at Varela skal vikariere på den plads). Jeg tror nu nok, at Ståle er klar over, at der skal handles til den venstreback.
Skrevet af Theanimal
Jeg tror også at vi som minimum lejer en venstreback. Det er ikke pengepungen som er tom. Det har jo hele tiden været nævnt at Ståle havde fuldt mandat til at afvise alle bud ligegyldigt størrelsen, hvilket er første gang nogensinde. Derudover har han naturligvis haft en pose penge at købe for alligevel. Som en anden også har skrevet så kan Vavro salget allerede dække alle køb i denne sæson, samt vi kan forvente 15-20 ind for Ankersen, og så må vi se hvad der ellers bliver solgt, som Skov og Jesse.

Nu er Skov Olsen eftersigende ved at sætte den endelig underskrift hos Bologna, så vi skal da ikke være bekymrede for at smide 45 mio efter ham.
Skrevet af Matias
"Det er mest af alt et udtryk for min egen vemodighed over at vi nu skal vente lidt længere på det 10/11- eller 16/17-hold og de europæiske minder man får fra sådanne hold"

- Jeg så ikke helt tegningerne til det - eller jo, hvis Ankersen ville blive erstattet fuldt ud, og der blev opjusteret på den centrale midtbane og i angrebet. Det er nu detaljer, og jeg tror egentlig godt vi kan ramme CL-gruppespil med denne trup, men helt på niveau (med 10/11 og 16/17 - eller sågar 06/07) bliver det under alle omstændigheder ikke. Jeg tror faktisk på, vi kan forvente en helt god sæson. Jens Stage tror jeg på, og Victor Nelsson skal jeg nok også komme til, når han lige er landet ordentligt i mine tanker om FCK. Jeg mener ikke hans profil er spot on - uden selvsagt at være Maxsø off profile - men det kan jo være han viser sig at være det eller blot vokse ind i den.

Uanset hvad håber jeg på, at de ikke render ind i en Würtz-mod-Benfica i en af de kommende, afgørende kva-kampe til CL. Det ødelagde simpelthen alle muligheder for at slå igennem i FCK.
Skrevet af Københavnfraparken
Er der nogen der har et bud på hvorfor Fischer og især Skov ikke var med i kampen mod Shakhtar?

Fischer bliver sikkert sparet. Men Skov burde have fået nogle minutter. Jeg håber ikke han bliver sparet pga. Klubskifte
Skrevet af Kipvits
Fischer blev sparet, så man ikke overbelaster hans ankel. Robert Skov ankom først til ØStrig fredag aften.
"plast bøjer sig ikke for passion. sådan er det bare!"
Skrevet af Nandeyanen
Ret sikker på at Skov ikke engang er i Østrig endnu. Den video FCK ladge op med Stage i går som hedder #Pre season 5.

Der ser man i starten at Stage og Wind ankommer sammen til hotellet da de begge har haft fri pga u21 EM og her ser man ikke Robert Skov hvilket jeg synes er underligt da FCK meldte ud at Wind og Skov vil tiltræde træningslejren den samme dato. Desuden kan jeg spotte næsten alle FCK spillerne i baggrunden undtagen Robert Skov.

Det er ret sandsynligt at det er Wolves der køber Robert Skov som har gjort ham til en priotetstransfer. De har også pengene til at give et bud vi ikke kan nej til, så det er nok op Robert Skov ham selv nu. Men jeg kan godt forestille mig at Robert Skov tager en sæson mere i FCK. Tror der er en større chance for at det sker end han siger ja til Wolves
Succes is temporary loyalty is forever
Skrevet af hollie
Jeg håber virkelig i gjorde alt, for at hente Skov Olsen. Selv til 50m, havde i tjent det dobbelte om et par år. Lidt en skamplet i lader ham gå, hvis muligheden var der. Jovist spiller Skov også højre midt, men ligaens to bedste spillere kan vel sagtens afvendes til hele frontlinjen? J
Jeg tror det bliver en handel i havde værktøjerne til at realisere - over den seneste måned - men i retrospekt fortryder, i ikke gjorde. Potentielt kan i tabe et vanvittigt beløb, skulle han slå igennem. Kan ikke mindes, at et større talent har været så tæt på jer, realistisk set.
Jeg kan dog tage fejl, at han absolut ville til en parantes-klub i udlandet, og så kan man ikke bebrejde jer noget.
Skrevet af Københavnfraparken
Kipvits tak for svar. Skov ankom først fredag.
https://www.fck.dk/nyhed/truppen-til-traeningslejren-i-oestrig
Skrevet af Winning Teams
@Esrever og andre, der skriver om en mulig corner handel: Er det ren ønsketænkning, eller har der været konkrete rygter fra medier eller andre kilder?
Skrevet af Svoger
Bold.dk viderebragte forleden et meget løst rygte om, at vi skulle have forhørt os om Cornelius. Som jeg læste det, blev det meget diplomatisk skrevet, at bold.dk ikke anede noget som helst om kildens troværdighed. Jeg har intet set i den retning siden, så mon ikke det var en mindre troværdig kilde...

Omkring Andreas Skov Olsen, så tvivler jeg på, vi reelt var specielt tæt på ham. I forvejen har vi nok skruet lidt op for musklerne for at købe de spillere vi gerne ville have, navnlig Nelsson men også vores skadede udviklingsspiller til midten, men der er stadig langt op til knap 40 millioner for en enkelt spiller. Et beløb som meget vel kunne spise 40-50 procent af hvad vi vil kunne få for Skov. Foruden et salg af Skov skulle være kommet i tide. Jeg kan ikke forestille mig, man havde turde binde så mange penge i to så gode højrekanter. Også med tanke på, at den af dem som ikke bliver primær starter, i en periode må forventes at dykke noget i værdi og interesse.
Og Andreas Skov Olsen skulle også have villet det.
"Det er dog ikke noget jeg ved noget om, det er ren spekulation."
Skrevet af Theanimal
Helt enig Svoger, tror ikke FCK vil købe så ung en spiller for så mange penge, ligegyldigt hvad han måske kan sælges til om nogle år. Han passer jo heller ikke direkte ind på nogle af vores pladser rent taktisk, så der vil være omskoling som kunne være endnu en risiko for at han ikke fik succes. Så tror aldrig vi ser FCK gå over 30mio for nogle spillere som ikke er "a match made in heaven"

Rygterne er som svoger siger forholdsvis løse. Historien er at Hellas Verona er interesserede i Corner. Det rygte udviklede sig efterfølgende til at de ikke var de eneste interesserede men at i forbindelse med Skov snakke med Atalanta havde vi forhørt os om Corner. Dette er bragt af support avisen for Hellas Verona. Rygtet blev så forstærket da en twitter bruger havde set Corner i Kastrup lufthavn nogenlunde samtidig med rygterne. Så det hele er stadig meget løst og ukonkret, men det er nok de flestes drømmetransfer også. Samtidig er det nok også fordi mange har set den manglende succes i udlandet fra ham og derfor tænker at det ikke er totalt umuligt
Skrevet af Esrever
Er på mange måder enig, Matias. Blot en lille nedjustering fra min side. Dette hold tegnede til at kunne i det mindste komme i Champions League, hvor det så muligvis kunne lave nogle gode resultater á la smadre Brugge/Celtic eller med nød og næppe at få point mod Juventus afhængigt af lodtrækning. Nu kan det godt blive sådan noget med at vi måske kommer i CL og at det et ikke bliver en hel køn omgang hvis vi gør. Ikke fordi vi har et hold dårligere end 13/14, men fordi jeg forventer specielt defensiven skal spilles sammen over efteråret og fordi vi har været meget afhængige af Skov. Når de nye så er spillet ind kan det blive rigtig godt, men selvom jeg forventer superliga-indkøbene bliver spillet hurtigt ind, så forventer jeg ikke det kan blive i tide til en god CL-kampagne.
Skrevet af Schelden
Ståle Solbakken udtaler, at Guillermo Varela og Pierre Bengtsson fint dækker VB.

Han bliver klogere, tror jeg. Desværre. Og det kommer til at koste.
København.
annonce
0