Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af Svoger
Så vi skal klare efteråret med en middelmådig back som ikke længere formår at komme til indlæg, og en højrefodet back som måske har et højt niveau, men så vidt vides ikke har evner i at slå indlæg med venstre?
"Det er dog ikke noget jeg ved noget om, det er ren spekulation."
Skrevet af lh27
.
København
Skrevet af Northishere
Schelden, jeg kan ikke finde et link til den udtalelse. Kan du måske skaffe et link?

Tror mere det handler om $$ end om, at Ståle ikke godt ved, at en højrebenet venstre-back er noget forbandet lort, i den spillestil han vælger at bruge.

Edit: Kan lige sige at hvis Ståle vælger Bengtsson / Varela kombinationen på venstreback og dermed også Bartolec / Roerslev på højreback kombinationen er det vel nok noget af det ringeste back-setup vi har haft siden Saarinen løb rundt dernede?
Skrevet af Schelden
Det seneste interview fra Copenhagen Sundays.

Han begrunder det med, at den er svær at forsvare økonomisk.

FCK står svækket mod den nye sæson. Det er trist.
København.
Skrevet af Københavnfraparken
Har godt hørt interviewet og det er intet mindre end en skandale at der ikke bliver hentet en mand til VB. Jeg er direkte i chok og som andre skriver er det en markant svækkelse.
Skrevet af Schelden
Altså, han udelukker det ikke, men det virker usandsynligt.

Jeg er lidt nervøs for den her sæson.
København.
Skrevet af Vardy-pardy
Der burde altid være plads i budgettet til en nødløsning, fx at leje en god ung back fra en af de store klubber (en grabare løsning, bare på VB). Tænk hvad vi kan love i form af spilletid og europæisk erfaring.
Skrevet af Slettet(051121201502)
Jeg kan heller ikke lige se, hvorfor der ikke skulle være plads i budgettet. Har vi virkelig fået så mange flere lønkroner ind kontra ud?

Bengtsson er IKKE god nok længere på et hold, der skal præstere i flere turneringer. Og nej, en højrebenet lappeløsning er heller ikke godt nok, medmindre Ståle skal til at spille som Pep?
Alt, jeg siger, er rigtigt.
Skrevet af Imperator
https://www.bold.dk/fodbold/nyheder/avis-broendby-har-lagt-et-bud-paa-norsk-back/

Skal vi ikke bare stjæle ham her? For 5 mio. er det sgu dumt ikke at gøre forsøget.
Skrevet af Old123
Jeg synes, at I fejlfortolker interviewet med Ståle. Han afviser jo på ingen måde at hente en ny venstreback, men påpeger, at det er sket for 3 dage siden, man er ikke desperate, men man har øjne og ører åbne. Han afslutter med at sige det skal være økonomisk ansvarligt. Synes Ståle efterhånden er ret nem at læse, og havde han en klar holdning om, at der ikke skulle hentes en ny ind, så havde han klart afvist det og nok også tilmed bragt Roerslevs navn i spil.

Med andre ord.. Jeg er helt overbevist om, at der kommer til at ske noget her. Hvornår er så det helt store spørgsmål.
Skrevet af repos
En højrebenet venstre back er i hvert fald en temmelig dårlig løsning. Så hellere Bengtsson i en hel sæson.
Ståle er formentlig klar over, at det ikke er en holdbar situation. Bryan Oviedo ville stadig være en fin løsning, så fremt Olsson og Aleesami ikke er tilgængelige.

Men helt generelt er det jo noget lort med Boile, for jeg tvivler på, at nogensinde kommer tilbage på et stabilt højt niveau.
Jeg er ved at være der, hvor han skal afskrives, og vi bør kigge på en mere permanent løsning. Måske ikke nu, men det bør være i Ståles overvejelser.

Og lad os da bare, sådan lidt Steinlein´sk, spørge på Durmisi i Lazio.
Even at my lowest, I have always managed to feel contempt for others.
Skrevet af Theanimal
Fuldstændig enig med Repos, aldersmæssigt har Bengtsson ikke lang tid tilbage på et niveau hvor han kan bidrage med noget. Derudover vil boile være 28 år når hans skade er overstået, og så skal han køres ind på holdet igen. Spørgsmålet er hvor attraktiv han vil være for udlandet med den skadeshistorik han har haft i sin karriere, når han samtidig vil være 28-29 før han kan få vist at han stadig kan noget.

Jeg er også stille og roligt ved at være af den overbevisning at man kan hente en som ham Birk Risa som kan dele spilletiden med Pierre i år og så kan vi sige farvel til Pierre næste sommer og lade boile dele spilletiden med en ung udviklingsspiller som kan overtage ved salg eller yderligere skader eller mangel på niveau
Skrevet af Matias
Inden 17/18 skulle i gang, tænkte jeg at det var ok med en 4-back-kæde som så således ud:
Ankersen - Johansson - Boilesen - Bengtsson.

Boilesen havde set god ud derinde, og han virkede mere og mere som en moden spiller med godt overblik, der kunne spille i centerforsvaret. Dertil Bengtsson, som har en klarere back-profil (end Boilesen), og som havde været os en god og stabil back tidligere. Jeg var fortrøstningsfuld. Og nu rammer den mig igen, den falske sikkerhed.
Batolec - Nelsson - Bjelland - Bengtsson

Det er sgu da en god kæde, ikke? Navnemæssigt består den i hvert fald, men det kommer den jo ikke til i praksis. Uagtet at Bartolec og Nelsson kender hinanden fra FCN, skal de også til at kende hinanden i FCK. Den øvelse er ikke garanteret en umiddelbar succes som JC og Gravgaard. Derudover er der tale om en udskiftning på 3 ud af 4 pladser. I ankerkæden, der hvor der helst ikke må laves nogen fejl overhovedet i vigtige kampe. Og midt i den tid, hvor alt er nyt for bagkæden, har vi et hårdt program i superligaen samt altafgørende kampe i Europa. Det er altså skidt. Så er der Bengtsson, som på trods af den udtalte back-profil, har vist gentagende prøver på et niveau, som er for lavt til FCK. Det går ikke. Endelig er der de forudsætninger for kæden, at der formentligskal spille en ny målmand og ny central midtbanemand ind, som på hver sin side er dem, der dække af for kæden.
Skrevet af Schelden
Jeg håber, du får ret, Old123.

Der er en uge til sæsonstart og den europæiske kampagne er også op over.

Og jeg står stadig tilbage med følelsen af, at FCK er svækket til denne sæson.
København.
Skrevet af Old123
Helt enig, Schelden. Vi er som truppen ser ud lige nu klart svækket.

Vores forsvarssetup er jo totalt uholdbart - både centralt og på venstreback. Altså Bjelland kommer jo med garanti kun til at spille halvdelen af kampene. Tilbage står vi så nu kun med Sotte og Nelsson - altså det er jo på grænsen til det uforsvarlige??

Lyttede i øvrigt til Medianos superligaoptakt tidligere i dag, hvor de alle har os som klare favoritter til at tage guldet. Den har jeg virkelig svært ved at købe ind på. Tror det bliver mere lige i år end sidste sæson. Meget tyder på, at FCM kan holde truppen nogenlunde intakt bortset fra Paul Onuachu, som de allerede har fået erstattet.
Skrevet af Schelden
Der er for mange ubekendte i FCK til, at de skulle kunne være klare favoritter.

Udover bagkæden, så er jeg stadig i tvivl om, hvordan FCK vil spille offensivt. Mange kampe i sidste sæson var ren ørkenvandring i det offensive koncept, hvor man, som i skolegården, gav smørhår bolden for at drible hele modstanderholdet. Det var som udgangspunkt Rasmus Falk.

Jeg antager ikke, at Robert Skov banker en masse friskpark ind igen, hvorfor der skal findes nogle mål i åbent spil. Evner man i FCK det? Det er jeg i tvivl om. Og hvad med Dame N´Doye? Går han i stykker mod OB, ved jeg ikke, hvad Ståle Solbakken har tænkt sig.

FCK står stadig med en bred trup på papiret, men reel tynd trup i kvalitet. Ender man i den her sæson med at skulle smide sine æg i kurven hos Nicolaj Thomsen, Pieros Sotiriou, Sotirios Papagiannopoulos, Jonas Wind, Pierre Bengtsson, Carlo Holse og eller Mohammed Daramy, så kan det godt gå hen og blive en ret så sløj sæson. Ikke at man nødvendigvis skal gå ren dommedag på den, men Ståle Solbakken mangler stadig at gøre dét, man i sidste sæson tabte en del på; nemlig styrke midteraksen og dermed den direkte bredde og bænk.
København.
Skrevet af Old123
Præcis. Og det er som om, at det er gået totalt i glemmebogen, at vi faktisk spillede ræddeligt op til mesterskabsspillet og vel egentlig også den første hjemmekamp mod Esbjerg og udekampen i Odense, hvor vi var pivheldige. Det var jo reelt fordi FCM gik fuldstændig kolde, og at vi havde et par gyldne uger på det bedst tænkelige tidspunkt (mod BIF, FCM og FCN).

Jeg kan nu læse, at Bjelland ikke regner med at spille mandag og at Sotte har fået lov til at rejse hjem til sin søsters bryllup, hvorfor han heller ikke er med. Det er jo super med tanke på, at vi skal have spillet et nyt forsvar sammen.
Skrevet af Schelden
Ja, det kan jo ikke give andet end dårlig mave.
København.
Skrevet af Northishere
Men altså, det hele handler jo om at vi gik blindt ind i aftalen med Bengtsson og lavede en brøler da vi signede ham som reserve for Boilesen. Han kan vel oprigtigt ikke bidrage med noget længere i FCK-regi. Andet end lidt humør i omklædningsrummet. En reserve skal kunne gå ind og bidrage med lidt og til tider skabe/ændre kampene. Bengtsson er jo reelt en hæmsko for os.

Det er jo vanvittigt sigende, at vi hellere vil spille med en højrebenet venstreback, end Bengtsson i vores koncept, hvor backs´ne skal komme til indlæg.

Selvfølgelig er der et økonomisk aspekt i dette. Men jeg ville ønske jeg kendte en eller anden tal-ekspert der kunne lave noget statistik på chancer skabt i kampe med hhv. Boile og Bengtsson. Jeg tror der er skræmmende stor forskel.
Skrevet af Schelden
Hvis man har set bare et par af kampene i FCK, siden Ludwig Augustinsson smuttede, så er det ret så nemt at spotte, at FCK har taget et voldsomt fald i niveau i den side offensivt. Hverken Nicolai Boilesen eller Pierre Bengtsson er FCK-backs. Nicolai Boilesen falder som type, hvor Pierre Bengtsson blot er dårlig. Du behøver ikke være Pierre Bengtsson v1. på kvaliteten i indlægsfoden for at blive en succes i FCK - så længe du har fyret oktan 100 på maskineriet og bidrager med konstant bredde offensivt. Peter Ankersen er en drømmeback for en indvendig kantspiller. Og Karlo Bartolec virker som en sammenlignelig type.
København.
annonce
0