Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af TR1986
ahr, vi har da haft en før....


Hvem er den hollænder vi har haft før?
Forza Napoli Sempre!
Skrevet af Khankar
Vi har altså ikke haft en hollænder før...
Skrevet af Matias
Jeg kan heller ikke umiddelbart huske, hvilken hollænder der skulle have været i FCK før Jos Hooiveld. Men det kan jo goddt være fordi, at hukommenlsen for en sjælden gangs skyld svigter mig. Vi har haft danske spillere der enten før, efter eller between-FCK mere eller mindre er blevet hollændere - som Benny Gall, Kenneth Perez og Ole Tobiasen - og vi har sågar haft en spiller med et hollandsk navn, nemlig Elrio van Heerden. Men en hollænder af nationalitet? Hmm...
Skrevet af Sir , moderator
Husker heller ingen. Der var dog engang tale om den store negerback der var i både EfB og OB.
Dette er en signatur.
Skrevet af Matias
Ja på et tidspunkt var der tale om ham (Fernando Derveld). Han står i øvrigt uden kontrakt for tiden!
Skrevet af Spikes
Man får lidt bekræftet det billed som vi har kunne se i CHL, om at Ståle og Kvist har skabt et fantastisk organisation. Tror dog os det har meget at gøre med CV har sat et stort fokus på at spillerne der bliver hentet er eget taktisk kloge.

http://onside.dk/nyheder…-fantastisk
07-12-2010 - 21.35 Dagen der fik hjerte fyldt med lykke - Både Spurs og Fck videre fra Chl i min livstid.
Skrevet af Matias
Helt sikkert. Og man begynder virkelig at frygte den elendighed, en splittelse af truppen og trænerholdet kan medføre. Endda op til lige netop den sæson, hvor et mesterskab giver direkte adgang til CL. Nå, men det kan jo heldigvis også gå sådan, at holdet kører titlen hjem, om end det formentlig ikke bliver i opvisningsstil a la efteråret 2010.

Hvem tager vi afsked med? Oscar Wendt helt sikkert, Posh formentlig også og - minimum - én midterforsvarer (der har man så allerede hentet en potentiel afløser). Jesper Grønkjær tror jeg heller ikke fortsætter - han slutter af med en kongesæson. Så er det spørgesmålet, om CV kan sige nej til de tilbud, der ellers måtte komme. William Kvist, Dame N´Doye, Zanka, Martin Vingaard og Johan Wiland tror jeg har tiltrukket meget opmærksomhed. Claudemir naturligvis også, men han ryger ingen steder endnu. Cesar Santin kunne også smutte, men det betyder formentlig mindre, da han primært har været stærk i den hjemlige liga. Det store spørgsmål er, om den ustabilitet et stort antal spillerafgange vil kunne svare sig økonomisk. Hvad får man for spillerne, kontra den økonomiske gevist de vil kunne hjemføre ved at gøre FCK til danmarksmestre i næste sæson?
Skrevet af Burro
De skal virkelig tænke sig om. Alternativt må de give spillerne noget mere i løn. Mesterskabet næste sæson er ekstremt vigtigt, idet det giver minimum 80-100 mio. kr. Det er altså en god slat penge for "bare" at blive dansk mester.
Kosovo je Srbija
Skrevet af DanishBhoy
Ang Jos, så skulle hans bedre halvdel være alle pengene værd, hvis hun kommer og ser et par FCK kampe

dem der har set hende skulle være vildt begejstret ;-)
Is it cold in his shadow?
Skrevet af Hebs
Håber ikke at Johnny T er udset som afløser til Posh :(
Han har bestemt niveauet til at være en bedre gardering end Danni var (og hvis han er tiltænkt denne rolle er det et fremragende køb), men hvis han kommer ind og Posh smutter, ja så ser det sgu ikke godt ud!
Skrevet af Matias
Det bliver nok svært at erstatte Posh 1:1. Det kunne jeg forestille mig i hvert fald. Jeg er enig i, at Johnny Thomsen ikke ser ligeså god ud, men han er måske det bedste alternativ og tilmed gratis. Ønskescenariet ville være, at Posh forlængede med et år eller to og at Thomsen blev tilknyttet til sommer. Det ville give danskere en god chance for at spille sig ind og vænne sig til rollen som højreback i FCK. På samme måde som Niclas/Wendt (selvfølgelig er Johnny Thomsen ikke en ung spiller, men alligevel). Men faktisk mener jeg ikke, at det er på den plads, at vi er mest sårbare. Jeg mener derimod at vi vil være ilde stedt hvis Kvist, N´Doye eller Antonsson smuttede (i nævnte rækkefølge). Da ville vi skulle ud og hente 1:1-forstærkninger, og det er hverken lige til eller billigt.

Alternativer (mine, that is) til Kvist:
Rasmus Lindgren (Ajax)
Anthony Annan (Rosenborg)
Leon Andreasen (Hannover)
- - - - -
Niki Zimling (NEC) - i nødstilfælde
Harmeet Singh (Vålerenga) - men måske nærmere som potentiel afløser for Claudemir

Alternativer til N´Doye:
Djiby Fall (Lok. Moskva)
Peter Utaka (OB)
Erik Huseklepp (Brann)

Alternativer til Antonsson:
Jos Hooiveld (FCK/Celtic)
Andreas Bjelland (FCN)
Tore Reginiussen (Schalke)

Alternativer til Posh:
Johnny Thomsen (Sønderjyske)
Mikael Lustig (Rosenborg)
Lars Jacobsen (West Ham)
Skrevet af Spikes
Synes det ser meget fornuftigt ud, forlænger Pospech risiker man ikke at skulle gå ud at lave et panik køb til sidst i sommer-vinduet.

Desuden er hn væsentlig undervurderet, han er langt hurtigere end Pospech og lige så god defensiv, det store problem er hans still p.t ikke er så offensiv. Men jeg tror du os skal se det som at det sådan at CV regner med at de penge man bruger på Thomsens løn, spare man på det næste i transfer, da ens forhandling styrke styrkes en del af man ikke absolut er nød til at købe.

Genrelt set virker det som om Cv har set skriften på væggen om det langt fra er købers markedet og et meget inaktiv vindue.Men synes endelig denne artikel er væsentlig mere spænde, da den lidt gør op med det synspunkt der er på den danske liga. Endelig mener jeg kvaliteten er bedre i Holland, men når man tænker over det er det organisatoriske langt bedre her hjemme.

http://onside.dk/nyheder…-mesterskab
07-12-2010 - 21.35 Dagen der fik hjerte fyldt med lykke - Både Spurs og Fck videre fra Chl i min livstid.
Skrevet af Svoger
Vi kører altså med nogle mærkelige navne til tråden for tiden.
"Johan Højfeldt", er det en ny dansk version af den der Ducksauce/"Barbra Streisand" sang-ting?
"Det er dog ikke noget jeg ved noget om, det er ren spekulation."
Skrevet af Moller
Genrelt set virker det som om Cv har set skriften på væggen om det langt fra er købers markedet og et meget inaktiv vindue.

Den økonomiske nedtur gør jo netop, at det er købernes marked. Mange klubber er desperate efter transferindtægter, og det gør markedet lettere for de, der er kapitalstærke.


@Matias

Det ligner en plausibel liste, men er Erik Huseklepp ikke en kantspiller? Og Leon Andreasen er vel nærmest ved at blive erklæret invalid.
https://www.youtube.com/watch?v=Q5dWqGXqOkk
Skrevet af Spikes
Den økonomiske nedtur gør jo netop, at det er købernes marked. Mange klubber er desperate efter transferindtægter, og det gør markedet lettere for de, der er kapitalstærke.


Det så langt fra hele sandheden, det var købers marked til at starte med, men få klubber kan p.t købe ind, hvilket har frøset marked til, derfor er klubberne ikke længer så desperate for at sælge jo mindre de er ved at gå neden om og hjem, da de frygter de ikke er i stand til at hente de nødvendige forstærkninger.


Men hvor vil jeg være en lykkelig fan hvis vi hentet Harmeet Singh til FCK ser et stor ly i ham, den næsten Gamst Pedersen.
07-12-2010 - 21.35 Dagen der fik hjerte fyldt med lykke - Både Spurs og Fck videre fra Chl i min livstid.
Skrevet af Matias
"... er Erik Huseklepp ikke en kantspiller?"

- Det ved jeg ikke, om han også er. Men jeg ved at han kan spille helt fremme eller - som N´Doye også kan - som bindeled mellem midtbane og angreb.

"Og Leon Andreasen er vel nærmest ved at blive erklæret invalid"

- Ja ja, det ved jeg. Men så længe han ikke er det, er han en mulighed, da han har nogle af de ting, vi har brug for.

Jeg er i øvrigt - mht. Spikes indlæg - helt enig med Remco.
Skrevet af Moller
@Spikes

Langt de fleste fodboldforretninger er presset voldsomt i disse år, hvorfor de selvfølgeligt er desperate efter ekstra indtægter.

Det er jo egentligt ret simpelt i forhold til udbud og efterspørgsel. Mange vil (er tvunget til at) sælge, mens få klubber har økonomien til at købe. Det vil unægteligt få priserne til at falde eftersom efterspørgslen er lav.


@Matias

Du kender sikkert Huseklepp bedre end jeg. Mit indtryk var bare ikke, at han var en tankforward som N´Doye.
https://www.youtube.com/watch?v=Q5dWqGXqOkk
Skrevet af Spikes
Langt de fleste fodboldforretninger er presset voldsomt i disse år, hvorfor de selvfølgeligt er desperate efter ekstra indtægter.

Det er jo egentligt ret simpelt i forhold til udbud og efterspørgsel. Mange vil (er tvunget til at) sælge, mens få klubber har økonomien til at købe. Det vil unægteligt få priserne til at falde eftersom efterspørgslen er lav.Du overser bare at det for netop de klubber, vil være lig med deres død at rykke ned og uden de økonomiske sikkerheder for de kan hente er erstatning, er flowet taget ud af markedet.

Den vigtige faktore du glemmer er at sportlig nedtur er lig med endnu større økonomiske nedture, derfor er det hovedsaglig kun klubber der er i nedryknings fare, som bare vil sælge.
07-12-2010 - 21.35 Dagen der fik hjerte fyldt med lykke - Både Spurs og Fck videre fra Chl i min livstid.
Skrevet af Il_Preferito
Så blev det også officielt. Tonser-Thomsen på fri transfer til sommer.
I do it like Forrest Gump. When they told him to run, he ran. When they tell me to win, I win.
Skrevet af Spikes
Ikke hurtig nok...
07-12-2010 - 21.35 Dagen der fik hjerte fyldt med lykke - Både Spurs og Fck videre fra Chl i min livstid.
annonce
0