Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af danielramming
Tillykke med de 3 point.
Holder med OB.
Skrevet af JuveFella
danielramming@

Tak for kampen. Den var underholdende.
Skrevet af danped89
Ja, der var vel egentlig straffe til pieros? Ligeledes skulle pieros have spillet den tilbage til damen her til slut.

Nelsson og gryte så stærke ud. Sidstnævnte er genial på stregen jo. :)

Papa og Bengtsson må gerne finde sig en anden klub, og zeca skal smide de latterlige små boldtab af sig.

Wind var god, skov knap så god. Damen var bare damen. :-)
Skrevet af Matias
Så fik de ikke deres tredje mål, OB, og det kan vi takke Sten Grytebust for. Han er en udpræget shot stopper, og det havde vi brug for i dag, så tak for det.
Skrevet af Matias
God krammer også dér, Schelden, post-match-krammer mellem Fischer og N´Doye. Det var ren kærlighed.
Skrevet af Esrever
Som jeg sagde før kampen, så håbede jeg ikke i dag skulle blive en indikation på sæsonnen, men fint comeback og jeg kunne nemt have frygtet et værre resultat. Nelsson havde jeg forholdsvis høje forventninger til så han har ikke overrasket mig. Varela og PapaG skuffede mig. Samme gjorde Zeca i første halvleg.

OB spillede fint i dag så tillader mig at være glad over sejren i dag på trods af at vi selvfølgelig skal spille meget bedre meget snart hvis vi skal have en god sæson i Europa.
Skrevet af dickos
På baggrund af udskiftningerne i truppen, skader, opstartskampene og det faktum man er bagud 2-0.
Så er den her sejr godkendt!
Skrevet af Costacurta83
Fine offensive takter til tider. Vi havde overraskende nemt ved at skabe chancer. Zeca og Falk var spillet helt ned de første 40 min. Papa G og Varela også med mange fejl i første halvleg. De var bedre efter pausen men Papa så altså ikke for stærk ud.
Skal vi gætte på, om Bengtsson kommer til baglinjen mere end 5 gange i sæsonen? Godt nok mange vendinger. Når ret skal være ret, så havde han mange fine bolde ind i banen, som Fischer ikke altid behandlede som fortjent (men selvfølgelig flot ved 2-2 scoringen). Wind og Ndoye stærke. Fine indhop af alle 3 indskiftere i øvrigt.
Skrevet af Schelden
Sten Grytebust: 9

Han viste kvalitet på stregen, men har lidt i feltet og en lille aktie i andet mål.
_________________________________

Guillermo Varela: 5
Sotirios Papagiannopoulos: 5
Victor Nelsson: 9
Pierre Bengtsson: 7

Guillermo Varela havde en skidt kamp. Specielt defensivt bliver han i den grad udstillet. Den aktion, der fører til det andet mål til OB, koster ham pladsen til næste kamp. Laver han den én gang til, flår Ståle Solbakken ham ganske enkelt i stykker. Svensk-grækeren i midterforsvaret var rædderlig og viser konstant mangel på fodboldintelligens. Han må og skal væk - og han må ikke være tredjevalget på den plads. Victor Nelsson leverede en stærk debut. I mine øjne nok til et lille nital. Han er konsekvent i sine aktioner, og selvom vi sikkert forventer mere spil på jorden, så passer det mig fint, at han banker den væk, når der er den mindste tvivl. Pierre Bengtsson havde problemer defensivt, hvor han tit blev løbet over ende af back og kant fra OB. Offensivt havde han en god aflevering, men er derudover ikke meget med.
_________________________________

Robert Skov: 7
Rasmus Falk: 7
Carlos Zeca: 8
Viktor Fischer: 8

Carlos Zeca og Rasmus Falk havde problemer i første halvleg, hvor de hverken havde styr på restforsvaret eller havde positiv indflydelse offensivt. Mod et kontrahold som OB, skal de have bedre fat i modstanderne. Egentlig er det svært at give karakterer til midtbanen, fordi første halvleg var af helvede til fra Carlos Zeca, hvor han spiller sig pænt op i anden. Spiller til otte eller ni i anden halvleg, men fem eller seks i første halvleg. Et lille ottetal får han, fordi Dame N´Doye snyder ham for en assist. Det samme kan egentlig siges om Viktor Fischer, som dog har to afgørende aktioner, som førte til mål. Robert Skov var lidt med her og der, men ellers ikke noget at skrive hjem om. Rasmus Falk leverer 72/77 afleveringer og taber desuden bolden færrest af alle. Men, som anken også var i sidste sæson og generelt er med ham, så er der ikke nok, der fører til noget offensivt. En anonym indsats af Rasmus Falk.
_________________________________

Dame N´Doye: 10
Jonas Wind: 9

Dame N´Doye var her, der og alle steder. Han var alt andet end doven i dag. Han fortsætter sit niveau fra sidste sæson og må være den angriber i ligaen, alle centerbacks frygter mest. Han er så stærk og placerer sig så absurd godt. Vi er heldige at have ham i FCK. Jonas Wind havde også en rigtig god kamp, hvor han scorer et lille nital, fordi han tydeligt har lagt på i sit spil mod mål. En my mere kvalitet, så ser vi +10 mål fra ham i Superligaen alene i år. Ham og Dame N´Doye finder hinanden rigtig godt. Fortsætter han det niveau, han viste i dag, så har vi en stærk duo i de to.
_________________________________

Jens Stage: UB
Carlo Holse: UB
Pieros Sotiriou: UB

Alle tre når egentlig at levere noget på banen. Jens Stage med to gode aktioner, hvor han sætter sig igennem. Kalder desuden på bolden i samtlige minutter, han er på banen. Jeg er en sucker for sådanne typer. Carlo Holse nåede at levere en assist og går derfra med en succeshistorie. Cyprioten nåede at løbe sig til dét, der burde have været et straffe. Han når alligevel også at levere en Pieros Sotiriou, hvor han, på en halv friløber, banker den ud af stadion. Han får en svær sæson i FCK, tror jeg. Jeg er ikke tryg ved, at han er første reserve, hvis der kommer skader eller fald i niveauet hos vores angreb.
_________________________________

Ståle Solbakken: 8

Han slap væk med det i dag, men manglende indkøb i bagkæden var tæt på at koste.
_________________________________

Snit: 7,7.
_________________________________

Dagens detalje: Hele det andet mål. Et skoleeksempel på et angreb, man har hevet direkte ud af en manual, og som vi generelt savner lidt i FCK. Stærk aflevering af Pierre Bengtsson, flot detalje at hoppe over bolden fra Viktor Fischer og så er resten historie. Sådanne mål kan man kun smile af. Jeg håber, vi ser mere af det, fordi det er sådanne aktioner, der splitter et modstanderhold, uanset kvalitet, fuldstændig ad.

Dagens vredesudbrud: Der er en del at vælge i mellem fra vores højre side af bagkæden. Personligt råbte jeg højest, da jeg så hvordan vores højreback kom på den forkerte side af sin modspiller - og give OB en retvendt kontra, som førte til hjørnespark og mål. Der skal han selvfølgelig bare holde ham i ryggen og presse ham ud af banen. Det var så absurd ringe.

Dagens krammer: Victor Nelsson skal have både en krammer og en stor klapsalve. Skifter fra det ene kaos i Farum til det andet i FCK. Træder ind i en dysfunktionel bagkæde, hvor han skal holde sig 100% fokuseret på sit eget spil for ikke at brænde sammen af raseri over niveauet hos resten af bagkæden. Jeg føler med dig, Viktor, og det kan ikke være rigtigt, at en knægt med det talent og den alder, endnu ikke har spillet i en bagkæde, hvor der ikke var konstant ildebrænd.

OBS: Ændrede Guillermo Varela fra seks til fem. Sekstallet var ganske enkelt en fejl.
København.
Skrevet af Sir , moderator
BTs karakterer:


Sten Michael Grytebust 6
Guillermo Varela 3
Sotirios Papagiannopoulos 2
Victor Nelsson 4
Pierre Bengtsson 4
Robert Skov (ud 69.) 5
Rasmus Falk 4
Carlos Zeca 5
Viktor Fischer (ud 69.) 6
Dame N´Doye 9
Jonas Wind (ud 82.) 6
Snit: 4,91
Jens Stage (ind 69.) 5
Carlo Holse (ind 69.) 5
Pieros Sotiriou (ind 82.) UB


1 - Bare stop karrieren nu
2 - Du betaler fansenes billetter
3 - Du skulle ikke have været på banen
4 - Det var for ringe
5 - Under middel
6 - Godkendt kamp
7 - Rigtig god præstation
8 - Du var stjernen
9 - Du er klar til kæmpesalget
10 - Den kamp husker vi stadig om 10 år

Stage og Holse under middel? Synes da de gjorde et ok indhop?
Dette er en signatur.
Skrevet af Imperator
Tak for karakterer, schelden. Sgu dejligt man kan følge lidt med selvom man sidder på et lorte internet på Mallorca.

Håber snart Ståle dropper hans Pieros-projekt, jeg kan efterhånden blive irriteret bare over at høre han blev skiftet ind.
Skrevet af elendil
Som altid fornemt, Scheiden.

Jeg er ikke sikker på samtlige fadæser var Sotirios Papagiannoupoulos´ eller Pierre Bengtssons skyld, men sådan føltes det. Der var rigtigt nok åbent hus mellem Guillermo Varela og Sotirios Papagiannoupoulos i højre side, men der var eddermame også åbent omkring Pierre Bengtsson. Grusomt at være vidne til.
fck-medløber.
Skrevet af Mr. H
Schelden og Imperator i giver heller ikke manden (Pieros) en ærlig chance. Han får 9 minutter hvor han egentligt gør det udemærket og bliver snydt for er t straffe. Fordi han skyder ved siden af mål på en semi chance skal ikke allerede definere hans sæson :-)
Hafnia
Skrevet af Theanimal
Helt enig Mr H, jeg synes også at den korte tid han fik var ganske udemærket samlet set
Skrevet af Slettet(592019202205)
Der var mange gange hvor Sotte så skidt ud, hvor det i virkeligheden var en medspiller der ikke var hvor han skulle være. Ved det første mål har han Bashkim foran sig og der kommer en i løb bagfra. Er vi ikke alle enige om at ham i løb må være en andens ansvar eller at Victor så tydeligt skulle markere at han havde Bashkim? Eller at det i det mindste er en meget svær beslutning der skal tages ekstremt hurtigt, han ender med at gå lidt tættere på Bashkim, og det efterlader så en halv meter til den anden OB spiller, men var han gået på ham, og bolden var røget ind til Baskhim ville folk også påstå at det var hans skyld. Og eftersom vi ikke kan diskutere hver enkelt situation, bliver de bare lagret som "endnu en fejl fra Sotte", selvom det egentlig ikke var ham og så sidder man hurtigt med følelsen af at han lavede flere fejl end han måske reelt gjorde.

Jeg sidder i hvert fald ikke med den samme følelse som alle andre, i forhold til at Sotirious var katastrofalt ringe i dag, jeg følte mere det var Varelas lidt lade indstilling til det defensive arbejde og holdets manglende afsteming der var de største problemer i dag, og jeg er rigeligt tryg ved at have ham som 3. valg. Jeg vil hellere have ham end fx Okore.

Det er egentlig ikke for at lægge op til en stor diskussion, for jeg ved godt at de fleste mener noget andet, og det er jo fair nok. Jeg er sådan set også enig i at der findes bedre CB, men jeg tror bare ikke nogen af dem vi vil kunne hente kan gøre det bedre, og slet ikke når man medregner indkøringsfase. Når vi når jul, tror jeg folk er blødt op i forhold til ham og hvis han kun har spillet sig mere af, så må jeg jo æde mine ord til den tid. Men jeg tror det er det rigtige at beholde ham om et år, han bliver også langt nemmere at skifte ud om et år, når Victor forhåbentligt sidder godt på den plads.
Skrevet af Theanimal
Tofod, det er jeg tildels også enig i. Uden tvivl at papa har en skidt kamp og tager nogle dårlige beslutninger af og til. MEN synes også at man er mere hård end godt er. Jeg er ser det som at OB er instrueret til nærmest konsekvent at ligge ekstra pres på papa og forsøge at spille den igennem omkring ham, det gør også at han er under angreb nærmest hele kampen uden pause. Hans fejl og mangler bliver også det mere synlige nær det konstant er omkring ham der bliver forsøgt at skabes chancer.

Derudover synes jeg at hele midtbanen også har et stort ansvar for den skidte defensiv i første halvleg, hvor Skov og Fischer synligt ikke var oppe i gear og manglede noget energi til at bistå deres respektive backs i det defensive arbejde. Det var trods alt OBs wingbacks som skabte en masse og dem skulle skov og Fischer havde ligget tættere på. Derudover var Zeca skyld i mange boldtab og falk var også lidt en skygge af sig selv i den første halve time, hvilket selvfølgelig heller ikke gør det nemmere for forsvarsspillerne.

OBs 5 mands midtbane var gode til at skabe kaos og overtal imellem midtbane og forsvaret hvor der ikke blev taget meget ansvar fra nogen og man lod hinanden være lidt i stikken og konsekvente og skylden havner hos forsvaret..

Gryte var fantastisk på stregen men jeg bibeholder min frygt ved dødbolde i og omkring feltet hvor jeg synes han så lidt usikker ud og mistimede et par bolde, men klart godkendt kamp som holdt et par mål ude
Skrevet af armand
Du har været medlem i en uge og lavet over 170 indlæg. Det er 7 om dagen
.

Deeeer er noget med matematikken
https://worldsoccertalk.com/wp-content/uploads/2017/12/arsenal-spurs.jpg
Skrevet af Imperator
Mr H og TheAnimal

Det er lidt spøjst at i begiver jer ud i et forsvar af Pieros´ 9 minutter, når jeg slet ikke forholder mig til dem.
Pieros har været i Fck længe efterhånden, og han har fået et ton af chancer. Hvad han har vist, igen og igen, er ikke glemt bare fordi det er en ny sæson.
Han er eftet min mening ikke god nok, han virker psykiskt ustabil og så er jeg ikke vild med den type angriber han er.
Det der pis med at han skulle være meget bedre end vores andre angribere til at presse og derfor skulle være bedre i europa køber jeg heller ikke. Han har ikke køligheden til at score på den ene chance man kan være heldig at få mod et bedre hold i europa, og han indgår ikke godt nok i spillet generelt. Han har intet at bidrage med som vi ikke kan forvente på et højere niveau.
Og hvorfor skifter man ham ind når man er foran og der er 10 minutter tilbage? Hvorfor giver man ham et nyt og bedre trøjenummer? Det er en fortsættelse af projekt lad-os-få-gang-i-Pieros og jeg er fucking træt af det. Så kunne man jo lige så godt have smidt Daramy ind eller lavet en mere defensiv indskiftning.

Væk med ham, og lad os få en ny angriber eller venstrekant istedet.
Skrevet af Theanimal
Jeg nævner ikke dig Imperator. Jeg gav bare min mening om hvordan Pieros var svær at give kritik for så kort tid men at han da kom ind og gav den gas og fik fremprovokeret hvad der skulle have været et straffe. Det er da fint på den korte tid.

Jeg synes han gjorde det glimrende på et ellers historisk dårligt FCK hold da han kom til. Det han viste der, synes jeg vi mangler. Ja generelt er han uden selvtillid, kampform og brænder meget, men den episode omkring det som skulle give straffe, hvor han overhaler en OBer, det ser jeg ikke Wind og N´doye gøre.

Når det så er sagt vil jeg gerne have en ny angriber, og det er gerne på bekostning af Pieros da der er mindre fremtid i ham. Men den erstatning jeg ville have skulle være ved siden af N´doye, ikke blot en bredde spiller mere, der vil jeg ligeså gerne beholde Pieros som kan give noget variation til vores spil
Skrevet af Steve Highway-61
Tja, hvad skal man sige om dette cirkus.

Første mål er resultatet af ingen styrmand i forsvaret.

Mand på forreste og bageste stolpe ved hjørnespark er åbenbart passé.

Ståle har ingen plan B for det der er sket, at der kommer en italiener med blomster og parfume og køber vores fyrtårn og så Bjellands skade. Så står man nemlig uden styrmand i forsvaret, Ståle - overraskende, ikke?

I angrebet kører han blindt videre med sit mirakuløst vellykkede kludetæppe-projekt fra sidste år med unge Wind, den gamle dame og ineffektive Pieros.

Igen bliver det midtbanen der skal redde os - bagude som oppe foran.

Han forstår virkelig at teste fansnes nerver.
All we are saying is give peace a chance that means you too
annonce
0