Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af elendil
Nå, hvis man nu tager ned og ser FCK få ærgerlige klø i Beograd, hvordan bærer man sig så ad? Skal man være med i fanklub og alt muligt for at købe billet?

Bliver man set skævt på, hvis man bare gerne vil se kampen, i stedet for at råbe og skrige og hoppe op og ned som en anden Brøndbyfan?

Jeg har på fornemmelsen at et evt. neutralt afsnit i Beograd ikke er specielt neutralt.
fck-medløber.
Skrevet af Matias
"... du virkede bare meget kategorisk i det tidligere indlaeg baseret paa hvordan var som meget ung spiller der kom til udlandet"

- Jeg har udtalt mig om Lucas Andersen specifikt, ikke om unge spillere generelt (hvorfor sammenligningen med f.eks. Viktor Fischer er relevant). Og min vurdering af Lucas Andersen kan godt være kategorisk, men det betyder jo ikke, at jeg dermed ikke kan tage fejl. Selvfølgelig kan jeg det. Jeg tror bare ikke, jeg gør det, og det er jo derfor, jeg skriver som jeg gør.

"Der er jo nogle helt vildt overgearede og bastante indlaeg om Andersen som hurtigt vil gaa i glemmebogen ved den naeste flamewar"

- Det var da en spøjs dramatisering af de tilkendegivelser, der har været ift. Lucas Andersen. For det første kan de næppe siges at være overgearede, for det andet er det sjældent interessant at snakke med mennesker, der enten til evig tid vil hævde at have ret i en sag, eller ikke vil vove sig ud i vurderinger, om hvilke man ikke kan vide med sikkerhed, vil blive omsat til gældende virkelighed.

"... lige praecist her er det mere hvordan det der hedder directional motivated reasoning paavirker folks perspektiv - specielt fodboldfans"

- Den forklaring eliminerer da ikke sandsynligheden for, at dit motiv er et gotcha-moment. Tværtimod kan det da virke som om, du blot vil teoretisere den, for ikke at fremstå som til fals for ufine reaktioner. Men hey, lad os lade denne del ligge her.

"Det er underligt at koble vurderingen af en sportschef til salg af spillere han koebte ind?"

- Nej, det var ikke det, jeg skrev. Det er underligt at koble salgene (som ingen har kritiseret i større omfang) til den manglede profiltegning af spillere til den centrale akse, som har kostet os 3-4 transfervinduer og den ringeste sæson siden pre-Hodgson. Ståle Solbakken er ikke lige god til alt, og den sidste del har været et af de punkter, hvor han ikke har været dygtig nok.

"At spole den debate op igen paa baggrund af mit indlaeg om Lucas Andersens potentiele er vel en lidt mere underlig kobling"

- Det hænger naturligvis sammen med gotcha-moment-snakken, og vi kan som sagt godt lade den ligge, jeg vil i den sammenhæng blot minde dig om, at grunden til at jeg nævner det, er fordi du selv havde behov for at trække dén snak frem, da Vavro blev solgt.

"Hvad det er du haaber paa er ikke rigtig relevant for min indgangsvinkel som handler om hvordan og hvorfor vi kan eller ikke kan drage konklusioner om spillere, traenere osv."

- Men det er ret relevant som FCK-tilhænger i en FCK-tråd. Jeg holder med FCK og ønsker FCK det bedste, og da jeg har fulgt klubben i over 25 år, har jeg også holdninger til, hvad der virker. Hvad du mener og ikke mener man kan drage af konklusioner, er noget du må rende og tumle med.

"... men jeg synes det er traettende at gaa amok over oejebliksbilleder der hersker paa stort set alle fodboldmedier og derfor er empiri vedr. hvorfor visse forudsigelser gik som de gjorde interessant"

- Jamen jeg er efterhånden med på, hvad du mener. Jeg ved ikke, om du selv vil kalde dig det, men regnearksmennesker skal have alle tal og værdier skrevet ind i systemet, for at kunne komme med den endelige sum - og da vurderinger, der ikke er blevet materialiseret er baseret på et usikkerhedsmoment, crasher det. Vi har herinde haft en ualmindelig god hånd ifm. vurderingen af spillere enten inden de er blevet signet, inden de har været i kamp eller ganske kort efter deres debut. Vurderingerne er som regel spundet om erfaringen som FCK-tilhænger, som ser langt de fleste af FCKs kampe. Jeg er klar over, at den slags skærer i øjnene på regnearksmennesker, men det ændrer ikke på, at vurderinger baseret på mangeårig erfaring, ganske ofte viser sig at holde stik, inden man kan nå at taste tallene ind i tabellerne.
Skrevet af jakobchamp
Hvor er det dog synd at denne tråd er blevet grobund for mudderkastning og "jeg ved bedre end dig.." retorik.
Engang var det hyggeligt at logge ind her.
Make this tråd great again
Skrevet af Københavnfraparken
Jeg tror man trækker den så længe som muligt med forstærkninger. Jeg tror Ståle gør som han har gjort så mange gange før. Handler når han ved hvilket gruppespil vi skal spille. Truppen er pt. Bred nok hvis man ikke skal spille gruppespil. Hvis vi kommer i gruppespil så bliver der med garanti forstærket. FCK henter stortset altid spillere sidst i transfervinduet, når man er blevet klogere på hvor mange kampe der skal spilles i sæsonen. Så vi må væbne os med tålmodige lidt endnu
Skrevet af Slettet(081901190811)
Mht. Røde Stjerne kampen. Jeg er heller ikke selv glad for at skulle møde dette hold, men skulle vi nu ikke lige. Er det ikke mere deres hjemmebane end selve holdet Røde Stjerne man er "bange" for? Det er selvfølgelig en klub i fremgang efter en del svære år, men det er altså ikke Atalanta og andre gode hold vi har slået. Lad os nu se om de overhovedet kan klare HJK. Jeg så dem mod Suduva og de var pivringe og burde nok have tabt den første kamp, og havde gjorde det hvis de mødte et bedre hold. Lad os nu se. Hvis det bliver Røde Stjerne, så er det første kamp der er nøglekampen. Vi skal derfra med et godt resultat, så er jeg sikker på vi klare dem hjemme. De er ringe på udebane.
Skrevet af BlueAndWhite
Nøj jeg er træt af Viasat. Er det alle der boycutter ? Kan man streame kampen et sted?
Skrevet af Thank You Based God
Jeg har fundet en discord hvor kampen står listet, men har ikke prøvet den før så skal ikke gøre mig klog på kval. Er den lovlig at dele her?
Real Madrid FCK
Skrevet af BlueAndWhite
Det burde det være, der er i hvertfald blevet linket før. Du kan jo heller ikke være ansvarlig for om folk klikker ind tænker jeg
Skrevet af D.B.R. ©
Y. N. W. A. #JFT97
Skrevet af Arsenal_love
Vil du ikke dele et link til discord gruppen/tråden?
fck & arsenal
Skrevet af Københavnfraparken
Jeg håber kampen bliver streamet på frontrow senere. Hvis andre har nogle streams er det bare med at ligge dem op. Har ikke tænkt mig at støtte viaplay i hvert fald.
Skrevet af Esrever
I kontekst kan jeg ikke se delingen af dette discord-link som anderledes en et direkte link til et ulovligt stream. Formålet er jo tydeligt.
Desuden er det også et svagt boycott hvis man ikke er villig til rent faktisk at undvære det der boycottes.
Skrevet af BlueAndWhite
Det er udbyderen og ikke kampen folk er utilfredse med.
Skrevet af Diogenes
Jeg har udtalt mig om Lucas Andersen specifikt, ikke om unge spillere generelt (hvorfor sammenligningen med f.eks. Viktor Fischer er relevant). Og min vurdering af Lucas Andersen kan godt være kategorisk, men det betyder jo ikke, at jeg dermed ikke kan tage fejl.


Jeg undrede mig bare over raesonnementet og om det var det eneste der laa til grund for at du (paa mig) loed saa skraasikker (oprindeligt).

Det var da en spøjs dramatisering af de tilkendegivelser, der har været ift. Lucas Andersen.


All-caps saetningener om at han ikke *gider* loebe tilbage? Det er et interessant spoergsmaal om Andersen vil kunne tilpasse sig Staales system - jeg var langt fra sikker paa at Skov kunne det eftersom han altid havde spillet en 433 wing - fordi han skal spille en anden rolle og loebe anderledes. Men at Lucas Andersen ikke er god nok til FCK fordi han ikke gider loebe? Come on.

, for det andet er det sjældent interessant at snakke med mennesker, der enten til evig tid vil hævde at have ret i en sag, eller ikke vil vove sig ud i vurderinger, om hvilke man ikke kan vide med sikkerhed, vil blive omsat til gældende virkelighed.


Nemlig. Det ville vaere fint hvis der var lidt mere Bayesian updating fra nogle folk, og det var netop min pointe.

Den forklaring eliminerer da ikke sandsynligheden for, at dit motiv er et gotcha-moment. Tværtimod kan det da virke som om, du blot vil teoretisere den, for ikke at fremstå som til fals for ufine reaktioner. Men hey, lad os lade denne del ligge her.


Jamen altsaa, du kan enten tro paa hvad jeg skriver eller lade vaere. Det staar dig frit for. Det er da helt rigtigt mit motiv er at more mig over andre folks stupiditet, bare paa en lidt anden maade.

Det er underligt at koble salgene (som ingen har kritiseret i større omfang) til den manglede profiltegning af spillere til den centrale akse, som har kostet os 3-4 transfervinduer og den ringeste sæson siden pre-Hodgson.


Pointen er ikke at folk har kritiseret salgene som saadan, men at de enormt flotte salg netop ogsaa skal med i ligningen naar man vurderer indkoebene. Man kan jo ikke juble overet flot salg hvis spilleren ikke ogsaa bliver koebt oprindeligt. Denis Vavro var saa vidt jeg husker paa din liste over fejlkoeb til den centrale akse som Solbakken fik hug for fordi han ikke var god den foerste saeson - og selvfoelgelig skal han have hug for ikke at have holdet klar nok til 17/18 saesonen - men saa skal han vel ogsaa have kredit for at have fundet en spiller som blev en saa stort profil netop paa den position. Hvis koebene af Bjelland, Vavro, NDoye osv. ikke rykker noget ved din vurdering af Solbakkens evne til at hente spillere ind paa de positioner, saa fair nok, men jeg kan ikke se noget argument for hvorfor det ikke skal i den samlede vurdering.

Men det er ret relevant som FCK-tilhænger i en FCK-tråd. Jeg holder med FCK og ønsker FCK det bedste, og da jeg har fulgt klubben i over 25 år, har jeg også holdninger til, hvad der virker. Hvad du mener og ikke mener man kan drage af konklusioner, er noget du må rende og tumle med.


Jeg tror ikke du forstaar hvad jeg skrev. Det er fint at du er tilhaenger og haaber paa FCKs succes. Glimrende. Det har bare ikke noget at goere med hvad jeg skrev.

Jeg ved ikke, om du selv vil kalde dig det, men regnearksmennesker skal have alle tal og værdier skrevet ind i systemet, for at kunne komme med den endelige sum - og da vurderinger, der ikke er blevet materialiseret er baseret på et usikkerhedsmoment, crasher det.


Jeg synes det er vigtigt at goere sig klart hvad man ved og ikke ved, og naar jeg udtaler mig om noget hvor der hersker usikkerhedsmomenter proever jeg at goere det klart og lade vaere med at lyde som jeg bare ved det hele og at det ikke staar til diskussion. For de usikkerhedsmomenter er faktisk det mest interessante at debattere - hvorfor folk synes noget kunne vaere endt anderledes, hvorfor nogle muligheder er bedre end andre osv. Det helt faktuelle boer ikke vaere til diskussion (selvom det desvaerre er det lidt for ofte).
Skrevet af René Diff
Kiggede på tråden i håbet om nye rygter om tilgange til venstrebacken. Blev mødt af den mest ligegyldige pseudo-diskussion om Lucas Andersen. Få det nu lige gjort færdig, drenge.
Skrevet af Thank You Based God
Den er linket inde på den subreddit der hedder soccercom. Tror også kampen bliver postet derinde 30 min inden kampstart.
Real Madrid FCK
Skrevet af Slettet(081901190811)
Kampen bliver vist på BT Sport 2. Så handler det bare om for folk at få adgang til den kanal. Det kan man få på mange måder....
Skrevet af Slettet(011013190210)
Også på en legitim måde?
Skrevet af TR1986
Emne til venstrebacken. Miiko Albornoz. 28 år, 13 landskampe for Chile, har spillet næsten 100 kampe for tyske Hannover, som han har kontrakt med indtil sommeren 2020. Har tidligere spillet med succes i Malmø. Han koster givetvis ikke det hvide ud af øjnene.
Forza Napoli Sempre!
annonce
0