Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af The Kid
Tvivler meget på om League One niveau kan matche top Superliga og euro-kval. Håber virkelig ikke det ender med en ny "Pierre". Ældre spiller bliver købt hjem på tidligere meritter til en højere løn og en lang kontrakt.

Sunderland fans´ene roser ham en del ovre på Twitter. Lad os nu se, hvilket niveau han kommer med. Jeg havde gerne set en yngre model, nu hvor vi både har Pierre og Boilesen på lange kontrakter i forvejen - begge i en højere alder. Suk.
Elsker latte og FCK Vinyl-entusiast Ledley Cup vinder http://www.youtube.com/watch?v=sCLioAlQbiY&feature=related
Skrevet af Theanimal
Så alarmerende er hans sidste sæsoner heller ikke efter min mening. Det var offentligt kendt at Oviedo ikke ønskede at spille League One og gerne ville skifte. Sunderland ville gerne have en del for ham i transferindtægt og omvendt ville han gerne have en høj løn, deres forhold blev derfor forringet og derfor spillede han mindre i sidste sæson, da alle vidste han ikke havde nogen fremtid i klubben.

Derudover synes jeg heller ikke hans antal missede kampe grundet skader er særligt alarmerende iforhold til andre spillere vi har og har haft i truppen.
https://www.transfermarkt.com/bryan-oviedo/verletzungen/spieler/124983
Skrevet af Sofneets
Jeg kan anbefale afsnit ´Sunderland ´Til I die´ på Netflix afsnit 8 - og 18:40 inde i afsnittet er der ca. halvandet minut med Oviedo, hvor han fortæller lidt om hvordan han tackler den hårde periode i Sunderland når nedrykningen til League 1 blev en realitet.
Han virker sympatisk, ærlig og ivrig efter at give 100 % :-)
Skrevet af Svoger
Jeg tror ikke det sker, men lad os køre tankeeksperimentet
Hvis nu Ståle mv. pludselig mener, at Lucas Andersen er den rette spiller, og man så vælger at betale et ekstravagant beløb for ham, vil der være et flot eksempel på, at man ikke forstår at handle rettidigt. Han har lige skrevet under på en 5-årig kontrakt. Uanset om man forventede at have Skov et år mere, er det vanvittigt, hvis man ikke forsøgte inden AaB skrev med ham - altså, hvis man mener, han er den helt rette.
Da DameN i sin tid blev hentet, var det vist et halvt år efter han havde skrevet med ny klub. Og han blev heraf noget dyrere, end hvis man havde samlet ham op tidligere.
Jeg mindes, der har været andre eksempler på tilsvarende, men kan dog ikke sætte navne på dem.

Når det er sagt, så tror jeg ikke Lucas Andersen sker. Af årsager der allerede er vendt i tråden.
"Det er dog ikke noget jeg ved noget om, det er ren spekulation."
Skrevet af Old123
Svoger.

Rygterne siger, at vi også meldte os på banen i vinters, hvor AaB købte ham fri. Men her valgte han altså AaB. Så kan man så spørge sig selv, hvor vi var i sommer, da AaB lejede ham, men det er jo altid let at være bagklog. Og Lucas Andersen havde næppe taget de samme steps, som han har gjort det sidste år i AaB, hos os. Men.. Jeg tror heller ikke på den. Han passer slet ikke ind hos os og slet ikke som 1:1 erstatning for Robert Skov.

En superligaspiller jeg tilgengæld tror ville være god for os, er Emmanuel Sabbi fra Hobro. Hårdtarbejdende med åbenlyse offensive kvaliteter. Men det er klart, at det ville være noget fesent at erstatte Robert Skov med ham, men derfor tror jeg isoleret set, at han ville være en god spiller for os. Kan dække begge kanter og virker til at være lige god med begge ben. Men som sagt, jeg håber på mere end Sabbi, meget mere.
Skrevet af Plankeværket
Svoger. Luftner er et andet eksempel.
Skrevet af Matias
Jeg har hele tiden opponeret mod Lucas Andersen ifm. at besætte vores højrekant. Han har ikke den rette profil. Men selv hvis FCKs sportslige ledelse skulle mene noget andet, havde man satset på Robert Skov både op til og i begyndelsen af sidste sæson (hvor AaB hentede deres gamle ven hjem), og hans evner og udvikling troede man så meget på, at det ikke havde givet mening at hente Lucas Andersen.

Hvis Lucas Andersen skulle passe ind i FCKs koncept, vil det være på venstrekanten, men der har vi Viktor Fischer, som har et helt andet udtryk, som er langt mere foreneligt med FCK. På den centrale midtbane tror jeg, han vil komme til kort, både fordi vi kun besætter den med to mand, og fordi rollen i højere grad er bundet op på at dominere området fysisk, hvilket jeg ikke tror vil falde godt ud for ham. Rasmus Falk har til sammenligning også sine begrænsninger derinde, om end han er relativt fysisk stærk og løber mange meter og i øvrigt virker til at trække i arbejdstøjet når noget går ham og holdet imod, mens Lucas Andersen har vist prøver på at gemme sig i sådanne situationer, da han spillede i en klub hvor man forventer titler hver sæson.
Skrevet af Svoger
Og det er selvfølgelig også, hvilken pakke vi har kunnet tilbyde på det tidspunkt. Lønningsmæssigt bør vi kunne betale en del mere end AaB, men udsigten til spilletid kan selvfølgelig have været begrænset, når han i vores system skulle stå bag Fischer.

Han ville givetvis kunne have pyntet mere end Thomsen. Det er der desværre nok flere der havde kunnet. Nu er der vel formodning for, at Falk kan komme ud og hjælpe på venstrekanten, i de kampe vi forhåbentlig kommer i, hvor Fischer skal spille angriber bag DameN, og hvor det så giver mening at Zeca og Stage skal kunne lukke mere ned centralt, end hvad Falk kan bidrage til.
Det er dog stadig en smal trup på bl.a. de positioner, som så ikke efterlader plads til skader og karantæner...
"Det er dog ikke noget jeg ved noget om, det er ren spekulation."
Skrevet af Plankeværket
Når den nye kant kommer til.

Vi har 2 målmænd
Vi har 2 højrebacks.
Vi har 2 venstrebacks.
Vi har 3 centerforsvarere plus Boile og Haarh
Vi har 3 centrale midtbaner plus Thomsen
Vi har 2 venstre kanter
Vi har 1 højrekant - og ham vi henter.
Vi har 4 angribere med Daramy.

Om et øjeblik stiller vi således op:

Sten
Varela - Nelsson - Bjelland - Oviedo
Ny - Falk - Zeca - Fischer
Wind - Damen

Kalle
Papa
Karlo
Stage
Holse
Pieros
Daramy/Thomsen/Pierre

Ankersen, Roerslev, Daghim og Haarh, Boilesen og Robert er udeladt.

Er det ikke meget godt - også i bredden?
Skrevet af Slettet(351732212706)
Jeg tror ikke på, at vi får en 1:1 for Skov, vi har lige set hvad sådan en er værd :-). Vi kan få en som spillemæssigt kan udvikle sig til en 1:1 erstatning eller tæt på, men ikke scoringsmæssigt, og nok også langt fra, hvilket er naturligt nok med Skovs rekord i betragtning.
FCC
Skrevet af Matias
PapaG rækker ikke, han er for dårlig. Og det er en sårbar plads, både ift. konceptet og Bjelland. Den centrale midtbane er heller ikke stærk nok, hvilket handler om, at vi ikke helt er stærkt nok besat i toppen af fødekæden. Men jo, mod superligekonkurrenter er det fint, såfremt alle mand er klar.
Skrevet af Plankeværket
Vi får nok ikke en 1-1 for Skov nej, men vi henter en der er markant bedre end Holse, det er jeg slet ikke i tvivl om.

Matias, jeg er egentlig enig i, at Papa ikke er god nok som tredjevalg, men jeg tror Ståle er af en anden holdning.
Ift til midtbanen, så er Zeca ikke blandt de bedste midtbanegeneraler og anførere vi har haft. Det sætter sit præg at han 1) ikke har helt højt nok topniveau og 2) er for svingende - men sådan er det. Det er ikke en udfordring der realistisk løses de næste 2-3 vinduer.
Og om ikke andet er vi numerisk dækket fint ind, på de fleste pladser.
Jeg tror nu også holdet er stærkt nok til at gøre sig internationalt, omend CL nok bliver svært.
Skrevet af Mr. H
Vi har 4 CM´er plus Thomsen (Falk, Zeca, Stage og Mudrizja). Derfor henter vi heller ikke flere til disse pladser. Jeg er enig i, at vores største svaghed ikke længere består af vores venstreback men vores centrale forsvar. Omvendt har jeg meget svært ved at se, at vi skulle hente en forstærkning hertil, da vedkommende vil skulle affinde sig som 3. valg.
Hafnia
Skrevet af Theanimal
Tak for overblik Planke.
Jo jeg synes egentligt også at med en ny HM at det begynder at se fint ud. Bredden er bestemt også blevet bedre.
Min største anke er at vi starter lidt forfra med at bygge det stærke hold med alle de udskiftninger. Det bliver fantastisk for fremtiden men det bliver nok ikke er hold som topper i år som var planen.

Derudover savner jeg lidt kvalitet på bredden af fløjene, ihvertfald sammenlignet med 10/11 og 16/17 CL sæsonerne, hvor vi havde Grønkjær, Vingaard, Bolanos og en enormt stærkt besat CM med Claudemir, Kvist, Delaney, TK og Hjalte.
Og i 16/17 hvor vi havde Verbic, Falk, Toutouh, og Kusk som alle var dedikerede til fløjene.

Ligene er det lidt på bekostning af fløjene hvis Fischer skal i angrebet og så svækkes vi af Thomsen og hvis falk skal på fløjen er det på bekostning af svækkelse på CM. Det er selvfølgelig et luksusproblem, men synes vi er låste af stærkeste start 11´er og alt flytten rundt på alternative positioner og indskiftninger af bænkede spillere vil stort set svækkes os taktiks eller individualistisk.
Skrevet af Plankeværket
Det er rigtig nok, at vi i de aller stærkeste sæsoner har 3 på næsten samme niveau til 2 pladser på vigtige positioner.
Men billedet skal modereres lidt. Både 10/11 og 16/17 holdet havde for få gode angribere, hvor kanterne blev brugt for langt fremme når det var nødvendigt. Var Damen gået i stykker i 10/11 var vi reelt uden erstatning i truppen - og vi så feks hjemme mod Porte hvad det gjorde da Santander og Cornelius ikke var klar.

En ny god højrekant, gives os 4 virkeligt gode offensive spillere og Pieros, Holse, Thomsen og Daramy som backups. Skal særligt Daramy have spilletid (og det skal han), så er der ikke plads til at hente en til udefra.

Man kunne selvfølgelig skifte Thomsen til Tibbling eller sådan noget og så få lidt mere kvalitet at rotere med, men det tror jeg bliver både dyrt og besværligt.
Skrevet af Theanimal
Ja det har du fuldstændig ret i Planke, det havde jeg ikke helt in mente. Men som du selv skriver synes jeg vi mangler lidt kvalitet i bredde som kan udfordre i fødekæden. Den naturlige konkurrence er der ikke rigtigt og der er vel ikke rigtigt nogen som kan blive slået af holdet af en reserve hvis ikke man performer. Man så hvad det gjorde ved Jung i Brøndby som selv udtalte at han mistede motivation da han var sikret sin plads. Samt det modsatte eksempel på hvor godt vores målmænd historisk har haft af næsten være stort det lige gode.

Derudover er jeg bekymret for forfatningen af truppen og bredden. Bjelland har været ramt af et par småskader det sidste halveår, N´doye har også siddet et par kampe over, Wind og Pieros har også en uheldig skadeshistorik, hvilket betyder at vores angreb er en 34 årig og to spillere med en dårlig skadeshistorik, samt en 17 årig, det er lidt tyndt.
På midtbanen er Thomsen og Fischer også to glasmænd som både udsætter vores VM og CM hvis vi skal fjerne bredde og udlåne falk til andre pladser.
Vores to Back positioner er vel de bedst besatte sammen med MM når vi ser på bredde og kvalitet hos reserverne( hvis vi også har boile med i ligningen)
Skrevet af Emkay
Er der nogen som har siddet ved siden af vores nye højrekant i et fly her idag? ;)
Skrevet af Matias
Nu får vi se med Jens Stage, men han kan meget vel være tænkt som Zeca-afløser, så det er til den anden plads, jeg taler om. Det er selvfølgelig en god pointe, at vi allerede har Falk, Mudrazija og Thomsen - men - Thomsen er ikke god nok og bør være på vej ud, Mudra er skadet og ingen ved hvor lang tid såvel hans fysik som indkørsel i konceptet tager, endelig er der Falk, som pt. er vores bedste alternativ til pladsen, men han rækker ikke. Det ved Ståle Solbakken også, og viste det bl.a. i sidste sæson, hvor han blev vejet for let til vores internationale opgaver, og kun startede på den centrale midtbane i 2 ud af 6 gruppekampe - endda i de to formodet letteste kampe, hjemme mod Slavia Prag og Bordeaux (som vi begge endte med at tabe 0-1, uden at have kunne sat os på midtbanen).
Skrevet af Plankeværket
Ind og tjek Lucas Andersen tråden. Måske er Bale set på Østerbro?
Skrevet af Old123
Netop pga. det du skriver Matias, vedr. Falk og manglende defensive/fysiske evner i de europæiske kampe, så er jeg ret sikker på, at vores midtbane i de europæiske kampe (og særligt udekampene) kommer til at bestå af Stage og Zeca centralt og så Falk/ny og Fischer på kanterne. Det må simpelthen være meningen med Stage købet. Og så kan man håbe, at han ret hurtigt vænner sig til et højere tempo og en hurtigere boldomgang for det har godt nok set skidt ud ind til videre.

Jeg drømmer stadig om, at Papa bliver skudt af, og at vi sidst i vinduet kan hente Zanka hjem, men det er sgu nok mest af alt bare naivt at tro på det...
annonce
0