Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af Svoger
Bjellands løn er jo også pakket ind i, at han kom transferfri, og derfor, så vidt jeg har forstået det, har fået en fed signon.
Bjelland er utvivlsomt blandt de bedst lønnede (månedsløn) i ligaen, men Tipsbladet, eller hvem det nu er der laver den opgørelse ind imellem, hiver jo signons ind der, og regner så ikke transferudgifter i øvrigt med.

Og så er jeg i øvrigt ikke klar over, hvor Tipsbladet (eller hvem det er) får deres tal fra.
Transferpriser virker til mere eller mindre kvalificeret at blive hevet ud af røven og proppet på Transfermarkt. Løn er vel tilsvarende, bortset fra at jeg ikke er klar over, om det proppes på Transfermarkt.
"Det er dog ikke noget jeg ved noget om, det er ren spekulation."
Skrevet af Nandeyanen
Jeg vil ikke sige det er nogle af vores spilleres skyld. Det kan kun falde tilbage til vores scouting sektor og Ståle.

Vi går jo nærmest fra at have et bundsolidt forsvar med Johansson og Zanka som superligaens bedste makkerpar til Vavro og Lüftner som i princippet ikke var købt direkte til start 11´eren.

Derfra går det helt op af bakke og vi har endda en periode hvor Boile spiller CB og Thomsen som back.

Alle os fans klager over forsvaret men der bliver ikke gjort noget. Ståle beskytter stadig Lüftner og ser en fremtid i ham.

Men så i Maj 2018 får Lüftner en langtidsskade og Ståle køber Papa og Bjelland. Bjelland kender vi fra landsholdet og anset som et godt køb men Papa en forholdsvis ukendt spiller fra Östersunds, et hold der virkelig overpræsterede i en lille periode. Et køb vi fleste af os var skeptiske over.

Så starter vi sæsonen 18/19 hvor Bjelland formår at hive Vavro op i niveau. De to spillere som makkerpar var virkelig godt. De spiller alle kampene. Men her på forummet har vi stadig en følelse af at vores forsvar vil falde sammen hvis bare en af Bjelland eller Vavro bliver skadet, det sker så i December 2018 med Bjelland hvor at Papa sejler rundt hver gang han får chancen når Bjelland er skadet.

Derefter så begynder vi her på forummet at kræve en ny CB som 3 valg da vi godt kan se at Papa ikke virker. Men den eneste CB vi køber er en erstatning for Vavro i form af Nelsson.

Nu står vi så igen i en situation som vi gjorde med Lüftner og Vavro hvor vi kan ende med 2 nye CBs som makkerpar - her Papa og Nelsson da Bjelland måske kun får en birolle i denne sæson grundet hans skader.

Hvis Nelsson eller Papa bliver skadet eller får rødt kort hiver vi nok Stage ned ligesom vi gjorde med Boile.

I princippet har vi kun 2½ CB. Bjelland som den halve. Nelsson som er vores fremtid og Papa som er en klon af den kluntede Okore. Det synes jeg ikke er godt nok
Succes is temporary loyalty is forever
Skrevet af BlueAndWhite
Enig en CB der kan udfordre Nelsson og Bjelland om start 11 må være en prioritet
Skrevet af Theanimal
Jeg er fuldstændig enig med dig Nandeyanen.
Min eneste kommentar til det er blot at jeg kan se Luftner først blev skadet 5/9-18, og nåede at få en fuld EL kval kamp og en fuld SL kamp, og en reserve kamp.
https://www.fck.dk/nyhed/luftner-skadet

På den måde var det vel planen at vi havde Bjelland og Papa som to ny indkøb som måske var tiltænkt hvert side, da de havde hvert deres foretrukne fod. Og så kunne man have Luftner og Vavro som kunne dække ind for de to andre, samtidig havde man boile som kunne vikariere ved worst case.

I år står man med en Haahr istedet for Luftner og boile skadet, så den vikar er ude. Så vi står da væsentligt dårligere på CB positionen end ved udgangen af sidste sommers transfer vindue, hvor vi modsat sidste år har mulighed for CL
Skrevet af Hytte
Lad os nu ikke male fanden på væggen. Man har selvfølgelig lov til at have sine bange anelser, men holdet har altså fået en fin start på Superligaen og med et udebanemål i Beograd står vi godt rustet inden returkampen. Jeg er med på, at forsvaret har set bedre dage, men vi har også været uheldige med skader. Min største bekymring er egentlig Grytebust. Han har set lidt svingende ud, og dette bliver hans første store kamp i FC-trøjen.

Vores offensiv ser til gengæld god ud. Især Wind og N´Doye er startet stærkt.
Fischer er jo købt ind til disse kampe, som han nok også selv synes er sjovest at spille, og mon ikke han gerne vil revanchere gårsdagens sløje indsats.

Jeg tror og håber på en uafgjort eller et smalt 1-2 nederlag på tirsdag, og at vi så lukker den i Parken, hvor vi jo har for vane at spille godt.
Skrevet af pyto
Jeg gider simpelthen ikke høre på den latterlige undskyldning med at “vi har været uheldige med skader” - Det er i så fald tredje sæson i træk i kører med den.
Alle på dette forum havde kaldt den for 2 år siden at vores forsvar var for tyndt, hvorefter Johansson blev skadet.
Samme situation sidste år, hvor det så var tredjemanden, Lüftner der blev skadet.

Man må forhelvede kunne se at det bare er et for tyndt forsvar og så købe en mand mere.
Kvist raus.
Skrevet af elendil
Der er meget mystisk over vores transferstrategi. Selv hvis Sotirios Papagiannoupoulos ikke var en gigantisk idiot, ville forsvaret stadig være alt for tyndt.

Men vi har da hentet verdens dyreste segundaspiller om ikke andet.

fck-medløber.
Skrevet af E. Jack Ulayte
Men vi har da hentet verdens dyreste segundaspiller om ikke andet.


Apropos ham, nu var jeg også en del af det arbejdende folk. Han fik da en karakter, men har egentlig ikke set nogen sige så meget om ham.
Er der potentiale eller hvordan ser det ud? (I de få minutter han har fået)
Venlig hilsen E. Jack Ulayte
Skrevet af elendil
Han var svær at bedømme på sit korte indhop. Han satte ikke kampen i brand, men som Ståle udtalte, smed han heller ikke mange bolde væk.

Han havde et enkelt højrebensskud, der ikke var langt forbi. Jeg synes dog ikke det var noget specielt, og hans tilløb til sparket så ikke specielt elegant ud. Det kan selvfølgelig være lige meget, men det fik mig ikke til at tænke på en teknik i særklasse.

Jeg synes han var en lidt mere offensiv Nicolaj Thomsen, men han har jo heller ingen relationer til resten af holdet. Det defensive lagde jeg ikke rigtigt mærke til.
fck-medløber.
Skrevet af Nandeyanen
Det er svært at bedømme Pep Biel. Han kom ind på et tidspunkt hvor vi ændrede vores taktik til at skyde lange bolde op til Damen. Vi tog tempo ud af kampen og satsede intet offensivt. Vi behøvede heller ikke at spille offensivt da vi var foran. Også i sammenhæng med at vores defensiv fungerede fint og SønderjyskE heller ikke kom til nogle chancer.

Det positive jeg ladge mærke til var at han tilbød sig virkelig meget. Han spillede højrekant og løb på et tidspunkt hen til venstre kanten for at modtage bolden. Det var også den situation han havde sit fine skud med højrebenet selvom han er venstrebenet. Løbet gjorde at vi endte kort i overtal og skabte en chance.

Det med at tilbyde sig for bolden er jeg vild med. Stage tilbød sig også hele kampen og kan godt ende med at blive en af mine favoritter hvis han forsætter de lovende takter. Det med at tilbyde sig for bolden er noget jeg savner med Thomsen. Nogle gange får jeg fornemmelsen af at han står bevidst bag en spiller så man ikke kan spille ham.
Succes is temporary loyalty is forever
Skrevet af Theanimal
Nej det var svært at bedømme ham på den sidste ca. halve time han fik. Mange virkede trætte og som om
Man det sidste stykke tid kun tænkte på næste kamp.

Han satte bestemt ikke ild til noget men synes han var god til både at komme med i feltet og bidrage defensivt ved at presse og løbe en del. Men med kun et træningspas i klubben og en stor sprogbarriere kan man vel heller ikke forvente det helt store på hans dag 2 i klubben.

Jeg var egentligt også ret tilfreds med det skud han sendte afsted, da det var med hans dårlige ben. Hvis han kan skyde sådan med sin højre fod, åbner der sig mange muligheder op får os. Det var nemlig et at de store problemer jeg synes Skov havde, nemlig at han var så låst af sin venstre fod.
Skrevet af Slettet(592019202205)
Alle på dette forum havde kaldt den for 2 år siden at vores forsvar var for tyndt, hvorefter Johansson blev skadet.


Og hvorefter vi vinder Superligaen rimelig overlegent, så det viste sig at forsvaret i hvert fald ikke var for tyndt til at spille Superliga. Hvis du mener at folk kaldte den inden vi købte Vavro og Lüftner, så ja, der var alle nok enige om at forsvaret var tyndt.
Skrevet af pyto
Lûftner blev hentet som “rettidig omhu” i starten af vinduet.
Vavro blev først hentet da Johansson var ude. Det var for tynd gennem hele det vindue.
Kvist raus.
Skrevet af lh27
Please kom med vinderen af Maribor-Rosenborg idag!!

København
Skrevet af MadsLeb
Det ville ikke være dårligt. Meeen, uagtet hvem vi trækker, skal vi ikke glæde os for tidligt. Vi skal selv levere en stor præstation mod Røde Stjerne for overhovedet at nå næste runde.
-
Skrevet af nurgle
Jeg syntes ikke det giver mening at Haahr er vores 4 valg, men åbenbart ikke god nok til truppen imorgen.
Så har vi jo ikke 4 spillere til den plads medmindre det er de tidlige kampe i pokalen.
Skrevet af MadsLeb
Jeg har stadig et spinkelt håb om at vi henter en CB i dette vindue, på trods af Ståles udtalelser.

Dog tror jeg, at en handel afhænger af, at vi kvalificerer os til et gruppespil, hvorfor en evt. handel først vil ske, når deltagelse i enten CL eller EL er sikret. Det er i hvert fald en model vi har benyttet os af før.
-
Skrevet af TR1986
Først så skal Røde Stjerne besejres. Jeg vil ikke have noget imod at møde vinderen af opgøret imellem APOEL-Qarabag, selvom vi tidligere har haft problemer med dem.
Forza Napoli Sempre!
Skrevet af TR1986
Med hensyn til en ny central forsvarsspiller, så vil det være oplagt at hente en spiller der både kan spille i forsvaret samt på midtbanen. Mudrazija ved vi ikke præcist hvornår er tilbage igen, samt hvor hurtigt han kommer i form og hvilken rolle han kommer til at spille på holdet. Det vil være optimalt også med en ekstra gardering på den plads. En drømmespiller vil være Daniel Amartey, men jeg erkender at det ikke virker realistisk. Han har jo fået ganske pænt med spilletid i Leicester efter han har været klar igen. Men en alsidig forsvars/midtbanespiller vil være at foretrække. Jeg forstår ikke hvorfor Ståle insisterer på vi ikke behøves at hente en forsvarsspiller. Han vil nok ikke virke desperat, men stadigvæk så virker det lidt for fjollet kategorisk at sige at vi er færdige med indkøb som det ser ud nu. Han har dog åbnet en kattelem og sagt at hvis der kommer noget interessant, så er han klar til at handle.
Forza Napoli Sempre!
Skrevet af repos
Vi har allerede en sådan en spiller i Jens Stage, og jeg foretrækker så afgjort en rendyrket forsvarsspiller. Det må være muligt at hente en eller anden ind på en fri transfer.
Når Haahr ikke er vurderet god nok til truppen i morgen, så er der ingen idé i at regne ham som et alternativ. Det behøver jo ikke være en spiller, der sætter noget i brand, da han må påregne en reserverolle.

Jeg havde været fint tilfreds med Kasper Pedersen fra AaB, der er pålidelig, solid, men nok ikke ville have været tilfreds med en rolle som reserve.
Even at my lowest, I have always managed to feel contempt for others.
annonce
0