Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af Sygt-nok
haha ja det ville være fedt, hvis vi kom en gang til i cl grupe spil.
Jeg tænker bare at det er de to hold som er bedst i Scandinavien så derfor vil det være "kampen om scandinavien"
Success is temporary, Loyalty is forever!
Skrevet af Svoger
Nej - det er en (edit: resultatmæssigt) ligegyldig træningskamp.
"Det er dog ikke noget jeg ved noget om, det er ren spekulation."
Skrevet af Chuck
Man må beundre Sygt-nok´s vedholdenhed i forsøget på at gøre udfaldet af den kamp bare en smule interessant.
BIF - Gør krise til en højere kunstart! Også der er vi Danmarks bedste... Ved læsning af BIF-nyheder kan følgende med fordel afspilles: http://www.youtube.com/watch?v=MK6TXMsvgQg Lockhart indtil 3. august 2011
Skrevet af Cabra
Det er alligevel sygt nok at den åbenlyse pointe glipper hver gang.

Det eneste som rigtig tæller, er at man ingen skader får.
Skrevet af Bløde babser
http://tipsbladet.dk/nyh…en-kom-igen

Vildt en retning hans kariere tog sig.
Remember, when you are dead, you do not know you are dead. It is only painful for others. The same applies when you are stupid.
Skrevet af Matias
Ja det må man sige. Jeg synes aldrig han blev den helt store oplevelse. Han var om nogen billedet på Backes stabile, noget langsomme og alt andet end eksplosive koncept, der nok kastede tre danmarksmesterskaber af sig, men aldrig havde en kinamands chance for at få et internationalt gennembrud. Endda i en tid hvor økonomien var med os. Jeg er klar over at hans skadeshistorik spiller ind i fortællingen om Thomas Røll og FCK, men heller ikke den forklarer hvorfor den centrale midtbanespiller aldrig formåede at tilspille sig en fast plads på den centrale midtbane, hvorfor de spidskompetencer han blev tillagt, aldrig kom i spil på den plads - venstrekanten - han primært besatte hos os. Jeg ønsker ham naturligvis det bedste, for han virker som et utrolig sympatisk menneske, men jeg er glad for at FCK i dag søger helt andre spillertyper.
Skrevet af Sir , moderator
Ja det er vildt nok med Røll. Han gik satme død i det. Det er dog en fed klub Kjellerup. En af mine venner spiller der. De har fået samlet nogle ret kompetente spillere må man sige.
Dette er en signatur.
Skrevet af Matias
"Han gik satme død i det"

- Gad vide om et var Hans Backe, der dræbte ham?
Skrevet af Sir , moderator
Det er ikke utænkeligt. Backe var sgu ret stram i det. Som du også nævner var han dog også hårdt ramt af skader. Med tanke på hvor stort hans talent så ud til at være, så er det altså en lidt skuffende karriere. I hvert fald i forhold til hvad jeg håbede for ham. Jeg håber han selv er nogenlunde tilfreds.
Dette er en signatur.
Skrevet af Grubak
Han havde betændelse i akillescenerne. Jeg tror ikke man kan give Hans Backe skylden for Rølls skader. Så vidt jeg husker så gik der et rygte om en lidt voldsom sign off fee i hans kontrakt, der var medvirkende til han blev så lang tid i FCK. Jeg husker ham som en meget sympatisk spiller, lidt en Hjalte type.
Skrevet af Matias
Ikke for hans skader, men for hans manglende opblomstring. Den kom jo aldrig rigtig.
Skrevet af Bløde babser
Der er så heller ingen trænere efter Backe der rigtigt har fået talentet til at blomstre.
Om det siger noget om at Backe for alvor fik smadret ham eller om at talentet måske havde sine begrænsninger skal jeg ikke kloge mig på.
Remember, when you are dead, you do not know you are dead. It is only painful for others. The same applies when you are stupid.
Skrevet af Groundskeeper Willie
Det er noget af en røvfuld i giver Rosenborg.

Imponerende tilskuertal til en venskabskamp.
Zlatan doesn\'t do auditions
Skrevet af Ill
Hvor mange er derinde? Og hvordan er spillet sådan generelt?

Det er trods alt vinterferie for folkeskolerne og gymnasierne, så det er nok derfor. Prisen skulle være 50 kr. Guld- og sæsonkortholdere kommer gratis ind.
\"I\'m the motherfucking fucking one who calls the shots\"
Skrevet af TBJ27
Der var 3700 og Vi Vandt 5-0 rimelig sikkert med Kvist havde en mindre god kamp men Bolanos var MoM efter min mening og god kamp af stort set hele holdet.

Det ser rigtig godt ud pt, bliver nogle fede kampe mod Chelsea.
Manchester United Fc København
Skrevet af Temüjin Borjigin
Det ser rigtig godt ud pt, bliver nogle fede kampe mod Chelsea.


Det tillader jeg mig så at stille spørgsmålstegn ved. Vi mødte en modstander der har hele 5 uger til sæsonstart, så de var naturligt nok ikke helt i hverken form eller kampform. Vores defensiv blev sjældent sat på prøve, så vi ved ikke i hvilken tilstand den er i. Vores centrale midtbane med Kvist og Claudemir syntes jeg ikke fik sat sig nok igennem ved vores presspil, og Kvist havde en del fejlafleveringer som vil blive straffet når modstanderen hedder Chelsea.

Offensivt så det dog fint ud, men kampene mod Chelsea bliver spillet under helt andre præmisser, hvor vi ikke kan forvente at have bolden ret meget.
Skrevet af Grubak
@tbj27
Smukt du kommer med den konklusion efter en træningskamp, hvor det ene hold ikke havde noget at kæmpe for ud over deres "stolthed/ære".
At møde Chelsea i fuldt gear blir sku nok noget andet end Rosenborg På vinterferie.

Jeg kan ikke se pointen i at møde RBK lige pr. At få et russisk eller ukrainsk hold ville klart være at foretrække.
Skrevet af fck-styrer
Jeg tror på at vi kan klare os mod Chelsea. Jeg er fast overbevist om at vi i Parken kan hente en 1-0 og så uafgjort på Stamford.

Jeg ser altså muligheder med vores hold, mod Chelseas hold. Ja vi har ikke optimal kampfor osv. men giganterne har det altså med at undervurdere os, selvom de siger det modsatte i medierne er det noget andet på banen.

Jeg er fortrøstningsfuld!
\"Giving up my heels was tougher than giving up cocaine\" - Donnatella Versace
Skrevet af Svoger
Trods Rosenborgs manglende form, fik de altså tilspillet sig nogle ganske fine chancer, ved indlæg vores forsvar ikke kom frem til. At deres angribere så var håbløst uskarpe, var vores held.
Vi skal nok ikke regne med at overleve samme gavmildhed mod Chelsea.
"Det er dog ikke noget jeg ved noget om, det er ren spekulation."
Skrevet af repos
Anton åbner op for ny kontrakt. Det må og skal gøres. Han er styrmanden i forsvaret, og både Wendt, Posh og Zanka kan være på vej væk. Vi kan ikke tåle at skulle spille en helt ny firebackkæde sammen, ovenikøbet med en ny træner.

Even at my lowest, I have always managed to feel contempt for others.
annonce
0