Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af Jussi
Således kan stemningen ved en spiller ændre sig på 3 dage.

Det er noget af det, der er så fedt ved fodbold.
Morten Olsen: Vi skal huske på, at Danmark er en stor fodboldnation, men et lille land.
Skrevet af BlueAndWhite
Papa Havde en bold hvor han blev overløber fordi han lige skulle tage et træk og en til situation hvor han så uheldig ud.. men hans boldomgang var mere sikker i dag end tidligere set.
Skrevet af Jussi
Kloge hoveder herinde:

Hvordan ser kurven/karaktererne ud fra Winds debut til nu?

Fra debut til januar-august 2019 må den vel nærmest være eksploderet spilminutter/mål?

Personligt elsker jeg sådan en spiller, som ikke pr definition passer ind i et ellers stramt koncept, men pga sine kvaliteter gør, at træneren kommer til at justere sin taktik.Morten Olsen: Vi skal huske på, at Danmark er en stor fodboldnation, men et lille land.
Skrevet af Theanimal
Ja uden tvivl der stadig er lidt børnesygdomme ved papa, men sammenlignet med tidligere ser han væsentligt bedre ud. Timer sine tacklinger bedre, virker sikker mand til mand og i dueller, han halter stadig med farten og vender lidt langsomt men synes nu egentligt de sidste 2-3 kampe har været forholdsvis sikre fra hans side. Bredden synes jeg stadig er for smal på CB pladsen men begynder at være okay tryg ved Papa som 3.valg hvis han kan fortsætte det seneste samarbejde.

Hvis jeg skulle give nogle karakterer idag ville det være således(ved ikke om det skal være 0-10 skala eller 12-tals skalaen):
Kalle - 9
Stod fornuftigt idag og viste ingen svaghedstegn. Blev ikke udfordret det store, men viste stor præcision med fødderne og dominere luftrummet når det var nødvendigt.

Bartolec - 7
Spillede efter min mening en svag første halvleg, men kom bedre med i anden. Han mangler at vænne sig til FCK´s zone forsvar og havde et par dårlige tæmninger og første berøringer.

Papa - 8
Spiller sig bedre og bedre i de seneste Per kampe og det virker som om om kommunikation imellem Kalle, Nelsson og Papa fungere godt idag. Blev dog ikke udfordret det store

Nelsson - 9
Spillede en sikker kamp endnu en gang. Som med papa blev de ikke udfordret specielt. Men klarede alt hvad der skulle klares og holdte Lyngby fra reelle chancer

Oviedo - 7
Kunne måske ligge sig til et lille 7 tal men al Lyngbys opstil kom fra Fosgaard ved Oviedo og han fik ikke lukket ham godt nok ned. Der mangler noget relation men virker til at han nok skal komme efter det. Han giver alt hvad han har og kæmper for holdet og bidrager fornuftigt offensivt. Han havde nok fået en større rolle med N´doye i feltet, så indlæggene kunne komme til ham.

Pep Biel - 7
Har lidt svært ved at bedømme ham. Han ligger og trækker lidt i hver retning. Han forsvinder lidt ud af kampen i perioder men man kan se nogle klare kvaliteter og at han rigtigt gerne vil. At løbe 11 km i kampen viser også at han arbejder for tingene og synes egentligt at han presser godt i det defensive og tager sine returløb imodsætning til mange FCK fløje i historien.

Falk - 7
Han ville være omkring dumpe karakter i første halvleg hvor han var en skygge af sig selv. Han trækker sig gevaldigt op i 2. Halvleg hvor der kommer mere ro på med Zeca. En okay præstation ovenpå en kedelig skadespause.

Thomsen - 5
Han er dumpet i min bog. Han er vel definitivt blevet 4. Valg på CM og hvis dette er niveauet havner han også nemt bagved Mudrazija når han er retur. Den stod på fejlafleveringer og han lignede en som gemte sig for sine medspillere. Blev retfærdigt hevet ud i pausen.

Fischer - 8
Står reelt til en 4 men assistent trækker det op, men skal scorer på nogle af de kæmpe chancer han får. Spilmæssigt var det bedre end de seneste to kampe

Wind - 11
Han var her, der og alle vegne. Med i opspillet, scorer to mål, fortjente en assist til både Fischer og Pieros. Ikke meget negativt at sige om ham, han bliver bedre og bedre og viser idag at han kan klare sig uden N´doye.

Pieros - 6
Jeg lader ham bestå på sit hårde pres arbejde og at han fik banket bolden videre til Fischer som laver assistent til det første mål. Han brænder for meget og mister et par bolde. Han lever videre på at han kæmper så benhårdt efter at komme igang igen. Jeg vil give ham en ting som jeg synes der misforstås, jeg mener ikke at alle hans offsides idag var hans skyld, men resultatet af at han faktisk tænker ret hurtigt i
forhold til dybdeløbene. Han bliver bare straffet på sine dårligere relationer med sine medspillere, hvis de kunne kører bedre og hans selvtillid kom, er jeg ikke i tvivl om at målene nok skulle komme


Zeca - 9
Kom ind og gav ro på bolden. Havde dog et lorte boldtab som nemt kunne have kostet et mål.

Stage - 8
Stage begynder også at komme bedre og bedre med, og synes egentligt ikke at det var en svækkelse at Falk kom ud idag. Stage havde ovenikøbet et godt hovedstød på hjørne, som gav lidt deja vu til Delaney´s hovedstyrke.

Daramy - kunne ikke bedømmes, men er altid sjov at se når modstanderne er trætte og vi er foran. Forhåbentligt får han et par startede i pokal og nemme SL kampe i løbet af efteråret.

EDIT: oversat til 13-skalaen
Skrevet af Theanimal
@Jussi, Wind stats
19/20 so far
71 minutter pr. Mål/ assist - 5 mål og 1 assist på 5 kampe

18/19
123 min pr. Mål/assist - 6 af hvert på 21 kampe.

Tilsammenligning havde Robert Skov 73. Min pr. Mål/assist i sidste sæson - 29 mål og 9 assists.

Så hvis Wind kan holde den statistik har vi næste sommers kæmpe salg ;-)
Skrevet af Jussi
Smukt, mange tak!
Morten Olsen: Vi skal huske på, at Danmark er en stor fodboldnation, men et lille land.
Skrevet af Nandeyanen
Hvem tror I Thomsen kommer til ende som?

Som Kusk? En spiller der stadig står i skyggen hos et par profiler på et middelmådigt Superliga hold der ikke skaber nogen nævnværdige medie overskrifter?

Som Toutouh? En spiller som falder helt igennem hvor man nærmest vil tro er på depressive piller efter at have taget karierens værste beslutning.
Succes is temporary loyalty is forever
Skrevet af Københavnfraparken
Folk glemmer vidst hvor meget kamptræning betyder. Papa nåede jo aldrig nogensinde op på fuld styrke i kamptræning sidste sæson, fordi han fik sporadisk med kampe. Denne sæson har allerede været med flere kampe, sammenhængende og som man kan se er han i meget bedre kamptræning end hele sidste sæson. Så man skal ikke undervurdere hvor meget det betyder af spille kampe. Også glemmer folk også at han faktisk klarede det udemærket i starten af sidste sæson indtil vi hentede Bjelland som tog hans plads.
Skrevet af Slettet(592019202205)
Toutouh blev presset mere end han kunne holde til i FCK, og sådan noget kan tage lang tid at rejse sig fra. Hvis man ikke får bearbejdet det ordentligt, vil det nok være svært at undgå at det gør det sværere for ham at motivere sig til at spille fodbold fremover. Jeg tror ikke AGF var det forkerte valg, jeg tror bare han har svært ved at finde sig selv.

Kusk mindede vel lidt om Nordstrand, forstået på den måde, at han bare ikke havde hvad der skulle til, for, for alvor, at kunne sætte sig på en af de to startpladser, fordi vi altid bør have nogen der er bedre. Med 8 mål i 50 kampe for AaB, har det ikke været katastrofalt, men jeg forventer alligevel at han tager et skridt op i denne sæson, hvor hierakiet i AaB ændrer sig lidt.

Jeg synes Thomsen har mere at byde på end de to andre, og hvis man kun kigger på hans gode aktioner, er flere af dem på et rigtigt højt niveau også mod gode spillere. Problemet er at han endnu har til gode at spille 5 gode kampe i streg, og han har haft lang tid til at levere det. Jeg synes bare at han virker stærk i relationerne. Derfor har jeg også en lille tro på at han kan vende det, og blive en rigtig fin spiller for FCK. Hvis han ikke lykkedes med at forløse det potentiale jeg ser i ham, eller der bare ikke er så meget potentiale som min hjerne bilder mig ind, så er det nok ikke usandsynligt at han skal erstatte Lucas Andersen i AaB på et tidspunkt.
Skrevet af Nandeyanen
Thomsen har 19 mål og 30 assists for AAB. Han har haft nogle vanvittige gode sæsoner.

I 14/15 og hvor i 15/16 sæsonen lavede han 10 mål og 11 assists hvilket gjorde han røg til Ligue 1.

Det varede kun et halvt år før han tog hen til os skadet i 16/17 sæsonen.


Nicklas Helenius røg også til Aston Villa fra AAB.

Men når man tænker over hvad der er sket med AABs spillere efter deres mesterskabs sæson...

Så har deres spillere overpræsteret i en sæson hvor de andre superliga hold har underpræsteret. Det er altså lidt Leicester agtigt.

Jeg nægter at tro på at Thomsen kan få en sæson igen hvor han scorer 10 mål og laver 11 assists. Der er intet i hans spil hos FCK der viser han er exceptionel offensiv.
Succes is temporary loyalty is forever
Skrevet af Matias
"Folk glemmer vidst hvor meget kamptræning betyder. Papa nåede jo aldrig nogensinde op på fuld styrke i kamptræning sidste sæson, fordi han fik sporadisk med kampe"

- PapaG fik 6 ud af vores 8 første kampe i sidste sæson. Til sammenligning har han fået 6 ud af vores 8 første kampe i denne sæson.

"Også glemmer folk også at han faktisk klarede det udemærket i starten af sidste sæson indtil vi hentede Bjelland som tog hans plads"

- Hvis man mener han spillede godt i begyndelsen af sidste sæson, er man i min optik renset for ambitioner på FCKs vegne.

PapaG har spillet bedre end frygtet i denne periode, og det er herligt, for det har holdet brug for. I går viste han igen prøver på manglende overblik i to situationer, den ene med bolden på fødderne. Han spillede ellers fint. I min verden har vi stadig brug for en opgradering i det centrale forsvar, om end jeg er glad for hans noget bedre præstationer i denne tid.
Skrevet af Svoger
Vi kører naturligvis med 13-skala herinde, og ikke den popsmarte 7-trins-skala. Vi er jo gamle og gnavne herinde!

Din gode intention er dog bemærket, og du får en halv guldstjerne i din kontaktbog i dag.
Hvem end der plejer at skulle levere de ´rigtige´ karakterer, får du et surt æble i din.
"Det er dog ikke noget jeg ved noget om, det er ren spekulation."
Skrevet af Old123
PapaG skal bare arbejde videre med, at han skal gøre det nemme. Lidt ligesom Denis Vavro. Jeg kan fint leve med, at han sender bolden ud i fødderne på vores højreback 9 ud af 10 gange, hvis det er på bekostning af håbløse pasninger op igennem banen.

Desuden skal man heller ikke glemme, at det har gavnet ham gevaldigt at spille i højreside af forsvaret. Det vil alle dage være nemmere som højrebenet at spille til højre som midtstopper. Vi så også igår, hvordan det gik, da han skulle cleare en bold med venstre - fuldstændig upresset ender han med at give hjørnespark.

Og jf. Ståle så får vi ikke får en ny midtstopper ind, så vi må klare os med det, der er. Desuden synes jeg også snart det må være på tide at skippe Nicolaj Thomsen videre. Han optager lige nu en plads til en sikkert udemærket løn, men han er jo ikke FCK-spiller. Men det bliver næppe i dette vindue med alt den udskiftning, der har været.
Skrevet af elendil
Det er Scheiden, den dovenlars. Hvis jeg husker ret lovede han endda at lave statistik over karaktererne.
fck-medløber.
Skrevet af BlueAndWhite
Pieros må vel stå først på affyringsrampen :) positive ved papa er i går da han blev overløbet, pressede han bare på kroppen på Lyngby spilleren .. i gamle dage havde han pløjet ham med det samme som sidste mand uden at tænke.. lagde andre ellers mærke til Nelsson når han dækker af i feltet fra spidse vinkler holder hænderne/armene bag ryggen?
Skrevet af elendil
Det med armene gjorde Bryan Oviedo også. Siden David Luiz begyndte at se dum ud på den måde, har det irriteret mig en lille smule. Det er fint, at man ikke kan lave straffespark for hands, men det er jo en komplet idiotisk måde at løbe rundt på. Ens bevægelse og vendinger bliver håbløse. Han kan selvfølgelig bare tage armene frem igen, hvis han skal bevæge sig, men så har han allerede mistet lidt. Og hvis han har tænkt sig at gøre det, så kan han vel lige så godt stå stille med armene ned langs siden.

Angående Pieros Sotiriou så blev han fejlagtigt vinket offside nogle gange. Jeg tror mere det var på grund af Lyngbys manglende evner end på grund af Pieros Sotirious eminente overblik. Den der med at han måske faktisk tænker for hurtigt, forstår jeg i hvert fald ikke. Tværtimod startede han lige et halvt sekund for sent på sine løb til mange af de afleveringer han fik.
Men han er også rusten. Hvis jeg måtte skifte een spiller, står Sotirios Papagionnopoulos i hvert fald foran i køen, to anstændige kampe i træk eller ej.
fck-medløber.
Skrevet af BlueAndWhite
Vi kunne også droppe den med lange efternavne.. falk wind Fischer ndoye Stage osv ved man sku hvad er
Skrevet af pyto
Vi kunne også droppe den med lange efternavne.. falk wind Fischer ndoye Stage osv ved man sku hvad er

Kodro. Hehe.
Kvist raus.
Skrevet af Rogosjin
Heldigvis er vi sluppet for en del spillere med lange navne de sidste par år.

Cornelius, Santander, Augustinsson og Joronen f.eks.

Og ja, lad os hente Kodro og Matic tilbage.

Det er samtme navne der er til at tage og føle på, og Matic har endog endog dobbelt bonus med Uros som fornavn.
Someday, someday, someday, someday, someday, someday Leeds United
Skrevet af BlueAndWhite
Ok ny tese alt med rios i navnet, det udelukker ikke engang elrio van heerden
annonce
0