Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af Rogosjin
Elrio van Heerden var altså ret god - sådan afgørende for mesterskabet god og han viste også fanen på den europæiske scene -, det var også derfor han blev sendt videre til et større hold.

Han hed dog ikke Elrios van Heerden så han burde dog falde udenfor, men Pieros Sortiriou hedder jo heller ikke Pierios Sortiriosu, men jeg er ikke helt med på hvordan du applicere reglen så den gælder på de to.
Someday, someday, someday, someday, someday, someday Leeds United
Skrevet af BlueAndWhite
Det er også det jeg skriver :) det udelukker ikke engang elrio .. :/
Skrevet af Rogosjin
Jeg læste det udelukker ikke engang Elrio, som at det ikke udelukkede ham fra kategorien.

Men i alle tilfælde vil det samme gælde for Pieros Sotiriou. (Som jeg i øvrigt stadigvæk er glad for, men det er jeg så efterhånden en af de eneste her der er).
Someday, someday, someday, someday, someday, someday Leeds United
Skrevet af pyto
(Som jeg i øvrigt stadigvæk er glad for, men det er jeg så efterhånden en af de eneste her der er).


Jeg vil egentlig gerne høre hvad det er du mener han kan, som berettiger at du stadig er glad for ham. Det er ikke for at rakke ned, blot ren nysgerrighed.
Kvist raus.
Skrevet af Theanimal
Jeg er egentligt også glad for ham.

Hvis han lige tager hans utallige brændte chancer ud af ligningen og alle de frustrationer som det indebærer.
Så synes jeg faktisk at han arbejder benhårdt. Han løber meget, presser meget og tager nogle gode løb. Igår lagde jeg mærke til at Wind og Fischer mange gange sagde tak til Pieros for de løb, hvor han er god til enten at trække en mand væk fra de andre eller selv løbe i dybden.
Han bliver slagtet på sin manglende selvtillid og dermed slutprodukt og det dårlige samspil med sin medspillere, hvor ingen af dem er gode til at finde hinanden.

Det jeg er positiv over er at han kommer frem til ret mange chancer eller er tæt på det, og med det er der ikke langt til at få bolden det sidste stykke ind over stregen.

Kritikken går på om han reelt bare har brug for at starte på en frisk for at få selvtilliden tilbage.
Han startede jo faktisk ret godt for os da han kom til, endda på et enormt dårligt spillende hold
Skrevet af Danmarks bandit nr 1
Jeg har det på samme måde Rogo og Animal, synes virkelig der er basis og potentiale for en virkelig god SL angriber. Han gør mange ting rigtigt og arbejder altid stenhårdt for holdet. For mig virker det også som selvtillidsproblem fordi det er meget lige ved og næsten. Jeg tror virkelig bare han skal have hul på bylden.
Og når vi er ved spillere der får kritik så forstår jeg sagtens kritikken af både Pieros og Sotte, og det er frusterende, men jeg tror på det nok skal blive godt. Har stadig håb om at Sotte nok skal blive et godt 3. valg fordi jeg synes allerede man kan se fremskridt med den faste spilletid, så er spørgsmålet jo bare om han kan bygge videre på og stadig holde det niveau når spilletiden igen bliver mindre regelmæssig.
Ligesom andre i tråden synes jeg dog stadig vi mangler CB da Haahr ikke kan være et reelt 4. valg når han end ikke udtages gang på gang.
Lad os for FC´s skyld håbe vores Sotter får en gennembrudssæson, fordi jeg tror truppen er på plads, dog med en enkel kvalitransfer ved en eventuel CL-deltagelse.
FCK siden 2000 Arsenal siden 2005
Skrevet af Slettet(351732212706)
Et lille fun fact. Der var flere tilskuere i Parken i går til en superliga kamp, end der var i går til bif´s europæiske opgør med Braga.

De gør nogle ting rigtigt i forhold til at tiltrække flere tilskuere.
FCC
Skrevet af quazz
I forhold til at Pieros har kostet i omegnen af 20 mio, så synes jeg godt vi kan forvente mere. Han bliver immervæk outshinet af en 34-årig gratis N´Doye og et 20-årig talent fra ungdomsafdelingen.
Skrevet af Nandeyanen
Med hensyn til pladser og tilskuere

Så hjælper det når FCK spammer:

Under 20 pladser tilbage på S12.

Øvre B er åbnet til Røde Stjerne kampen for at forlænge S12. Allerede 2000 pladser solgt.

Det er en hel ny medie strategi de har lagt. De reklamerer langt mere nu. Hvis det ikke var fordi jeg var i Tyskland havde jeg sgu prøvet Øvre B.
Succes is temporary loyalty is forever
Skrevet af BlueAndWhite
Det er fint folk kan se potentiale i Pieros.. Men.. 2 sæsoner er spillet burde man ikke forvente spil mønstre og intern forståelse var på plads for 20 mio?
Det gør det heller ikke bedre Pieros blev købt efter han scorede imod os for Apoel.. "vi har scoutet ham længe" og alt det der..
Eneste spiller vi har haft held med på den konto er Damen? Hvis vi snakker udenlandske spillere.. Ja og så selvfølgelig Marin i fremtiden ;)
Skrevet af Nandeyanen
Marko Marin kostede omkring det samme som Thomsen gjorde. Hvis vi laver en byttehandel og ligger €300k oveni tjener de på det.
Succes is temporary loyalty is forever
Skrevet af Schelden
Dovenlarsen, aka Schelden, havde sgu desværre en dum sag med et familiemedlem i går, hvor jeg lige måtte tage aktion - og desværre vælge mit FCK fra. Sorry! Omvendt super at du, Theanimal, lige træder til og smider dit syn på kampen. Hvis du alligevel ikke har skide meget at lave i dag og eller i morgen, gider du så ikke transformere den til den gamle 13-skala? Så kan jeg smide den i Excel, så vi i løbet af sæsonen kan se, hvordan vi(jeg) har vurderet den enkelte spiller. Vores ven fra Uruguay har siden sæsonstart gået fra 5,0-8-0. Steget fra kamp til kamp. Og det stemmer jo godt overens med den generelle vurdering; han bliver et stærkt aktiv.
København.
Skrevet af Theanimal
@schelden, det er jeg ked af at høre. Håber alt løste sig. Jeg skal nok lige få taget mig tid til at konvertere vurderingerne imorgen.

Jeg synes generelt at mange af spillere har stået stærk individuelt her i sæson starten.
- Papa er steget markant i niveau i forhold til tidligere
- Nelsson er trådt ind på rekord tid og gjort at man reelt ikke har manglet Vavro.
- Varela ser også skarp ud og man begynder at se hvorfor han har været hentet til sine tidligere klubber.
- Stage har set skarp ud i de sidste 3 kampe og endda kronet det med et mål og et par chancer som også var tæt på.
- Holse har også overrasket mig og ser bedre og bedre ud og virker til at kunne udfordre de fleste SL hold. Specielt samspillet med Varela har været skarpt.

Lige nu er vores største problem i mine øjne reelt bare at grundet udskrifterne fra tre salg(forhåbentligt snart 4) Jesse, Skov, Vavro og Ankersen, skader til Bjelland, Boile og Falk, har vi manglet 7 ud af 11 fra den stærkeste opstilling i sidste sæson.
Det har gjort lidt ondt på relationerne og det gør at vi spiller en tand langsommere end vores ellers enormt tekniske hold kan gøre. Det er vel det mest teknisk begavede (ideelle start 11´er) FCK hold nogensinde?

Hvis relationerne falder på plads i løbet af en måneds tid, ser jeg en ny stor tid for FCK med et endnu bedre spillende hold end i sidste sæson.
Jeg er dog stærkt irriteret over at FCM også har kunne holde rent bord i denne sæson indtil videre.
Skrevet af Slettet(072126190212)
Det gør det heller ikke bedre Pieros blev købt efter han scorede imod os for Apoel.. "vi har scoutet ham længe" og alt det der..
Eneste spiller vi har haft held med på den konto er Damen? Hvis vi snakker udenlandske spillere.. Ja og så selvfølgelig Marin i fremtiden ;)


Vavro endte og med at blive en ret god case. Og Robert Skov! (Selvom han nok ikke tæller med her.)

Vi kører naturligvis med 13-skala herinde, og ikke den popsmarte 7-trins-skala. Vi er jo gamle og gnavne herinde!


Var det ikke i 2005, man gik over til 7-trins-skalaen? Det er vel snart ikke længere popsmart, nu den forhenværende uddannelses- og forskningsminister snakkede om at lave den om. Oh well...
FCK by heart. AGF by relocation.
Skrevet af Slettet(072126190212)
I podcasten Transfervinduet nævnte de, at vi skulle være interesseret i Frederik Winther. Det giver vel meget god mening. Det er en position, vi er en smule sårbare på. Og hvis selveste Ajax og PSV er interesserede, er det da bare med at rykke.

Nu håber jeg ikke, jeg bliver beskyldt for at blive lidt for FM. Jeg stoppede med at spille managerspil i 2009, da mit CM0102 ikke længere fungerede.

Men det kunne da være interessant at købe Winther. Og så lade ham blive i Lyngby for resten af sæsonen, medmindre vi skulle kvalificere os til Champions League og har brug for en ekstra forsvarsspiller. Skulle det blive tilfældet, kan de så få lov til at låne Jacob Haahr i stedet.
FCK by heart. AGF by relocation.
Skrevet af Svoger
Givetvis Delaney. Jeg husker den fra gymnasiet. Det var først da jeg et par år efter gymnasiet startede på universitetet, at jeg skulle vænne mig til, at 7 var sådan en mærkelig bredt dækkende karakter. Husker jeg rigtigt, var argumentet for at indføre skalaen, at man ville tættere på international skala. Som man så ikke gik helt over til alligevel.

Nåh. Apropos Robert Skov. Han var et forholdsvis åbenlyst godt køb. Forstået på den måde, at det selvfølgelig kunne være endt med, at han mentalt ikke kunne omstille sig til FCK, men talentet var der.
Jeg vil vove den påstand, som ikke er særligt kontroversiel, at Victor Nelsson er et endnu mere åbenlyst godt køb.
Når vi om nogle år igen diskuterer evner udi scouting, er det to spillere, som ikke bør fremhæves som eksempel på god scouting. Fordi deres talent var så åbenlyst, at alle kunne se det. Til gengæld kan man så tale om, at der gøres et stærkt arbejde med at vise dem, hvad man mener at kunne tilbyde. Så må vi leve med, at Robert Skov sælges forholdsvist sent i transfervinduet, i forhold til vores sæsonstart og europæiske kampe. Fordi det var aftalen, at det kunne ske.
"Det er dog ikke noget jeg ved noget om, det er ren spekulation."
Skrevet af Nemt
Med til skov historien hører det også at ham og Gammelby allerede i Silkeborg tiden blev kaldt for "ligaens bedste højre side" af flere kommentatorer
Skrevet af Jussi
Sådan noget kan jo være lidt penibelt, men talte en Silkeborg-mand - måske Sotd? - ikke Skov ganske meget op i tråden her noget tid inden salget til FCK , men blev affejet?

Eller husker jeg helt forkert? Søgefunktionen hjælper mig ikke, så måske jeg husker galt.
Morten Olsen: Vi skal huske på, at Danmark er en stor fodboldnation, men et lille land.
Skrevet af Nandeyanen
Eksperterne kan man ikke altid regne med. Vavro blev slagtet i starten, der var decideret en ren heksejagt på Lüftner og Vavro. Jeg har aldrig set et par blive kritiseret efter hver kamp så meget som dem af medierne. Specielt Tøffe havde en heksejagt på dem.

FCM og BIF slipper for de kritiserende interviews som Ståle fik. Om spørgsmålet til Niels Frederiksen om hvad han synes om forsvaret siger han at det er ikke forsvarets skyld. Han siger at man taber og vinder samlet som et hold. Derefter er der ikke mere om det.

Succes is temporary loyalty is forever
Skrevet af elendil
Der var sgu ikke mere ballade omkring Michael Lüftner og Denis Vavro end de fortjente. Det var eddermame rædselsfuldt.
fck-medløber.
annonce
0