Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af BjarkeGelsted
Heldigt at Claudemir stadig er på banen, det var en hensynsløst tackling det der som kunne have brækket benet på EFB spilleren
Rigtige mænd er landmænd
Skrevet af Tourdenbuks
Nogen der også er væk fra deres fjernsyn som har fundet en stream til den her kamp?
Skrevet af Svoger
Der må ikke deles links til ulovlige streams herinde. Så bedste bud, er noget med du finder Canal 9s hjemmeside, og betaler hvad de nu vil have.


Ellers en nydelig aflevering fra Zanka frem til Bolanos. Det overrasker mig meget, nu jeg i artikelforum i den seneste uge har læst utallige gange, at hans teknik og boldomgang er elendig, og han ikke kan lægge en aflevering til en medspiller.
"Det er dog ikke noget jeg ved noget om, det er ren spekulation."
Skrevet af Groundskeeper Willie
"Selv blind høne kan finde korn".
Zlatan doesn\'t do auditions
Skrevet af Svoger
http://www.bold.dk/nyt/N…er-slog-FCK

Bengtsons karantæne, gælder den kun i reserveholdsturneringen, eller vil den også tælle i ligaen?


Edit: nåh, det får man svar på her...
http://www.bold.dk/nyt/B…e-udvisning
"Det er dog ikke noget jeg ved noget om, det er ren spekulation."
Skrevet af uden_benskinner
lindegaard kuppet ud... hvorfor..?
gik i seng efter første halvleg
Skrevet af repos
I mangel på egens klubs format, er det åbenbart tvingende nødvendigt for BIFferne at fokusere på os. Sådan har det selvfølgelig været de seneste år.

Mht. til situationen på ledelsesgangen, og de såkaldte usympatiske jyder, så finder jeg ikke situationen specielt foruroligende, snarere tværtimod.

Både Skjærbæk og Korsgaard er i PS&E for den gode forretnings skyld, og for FCKs vedkommende fordrer det således regelmæssig deltagelse i CL. Jyderne blander sig, modsat Don Ø., overhovedet ikke i det sportslige, og denne distance er fin for mig. Der er i forvejen kompetente folk i FCK, der varetager det sportslige, og som er ansat til at drive fodboldklubben.

Hvordan jyderne på længere sigt vil gebærde sig, kan man jo kun gisne om. Hvis FCK skulle vise urentabel, så er det selvfølgelig en mulighed at sælge den fra, og det scenarie finder jeg egentlig heller ikke så forfærdeligt. Dette i kraft af, at brandet efterhånden er så stærkt, at vi vil kunne tiltrække købere med kapitalen i orden.

Skrækscenariet for nogle er, at vi pludselig rammer en sportslig bølgedal, og dermed bliver uattraktive for investorer etc., men den risiko er der således for alle klubber. Selv om vi skulle ramme en bølgedal, så tror jeg stadig på, at vores potentiale er større end andre Suppeklubber, og derfor vil vi næppe blive så uattraktive, at vi vil være uinteressante.

På det rent sportslige plan, så er sæsonen jo stort set slut. Det er jo meget sigende, at de fleste inkl. jeg selv allerede har igang med at spekulere på næste sæson, altså trupsammensætningen og trænerspørgsmålet.

Næste sæson skal jo død og pine ende med endnu et mesterskab efterfulgt af direkte deltagelse i CL. Det i den vigtigste sæson i Suppens historie, fordi mesteren forgyldes.
Vores held er, at vores nærmeste konkurrenter ikke umiddelbart ligner nogle, der kan lukrere på de sportslige forandringer hos os.
OB kan ikke få spillet til at hænge sammen, og har selv uafklarede sportslige spørgsmål.
FCM virker mere solide, men har resultatmæssige udfald. De har dog kontinuitet på trænerbænken, truppen er under udvikling, og de kan måske lave en AaB-sæson næste år.
BIF skal igang med en udrensning af truppen, og vil satse på egne unge spillere. Det lugter ikke af mesterskab.

Even at my lowest, I have always managed to feel contempt for others.
Skrevet af Matias
Det er slet ikke den slags spekulationer, jeg er interesseret i. Jeg vil høre mere om udsigterne til FCKs undergang. Gerne fremsagt i en skinger tone, og med en hulens masse personangreb (herunder brug af lidet flatterende øgenavne og udokumenterede påstande) - naturligvis spundet af og om et konspirationsteoretisk, hysterisk sind. Mindre kan ikke gøre det for mig. Og kan det ikke blive i denne tråd, bruger jeg satanras´me en af de andre klubtråde til det.
Skrevet af repos
Jeg prøver igen:

Skjærbæk og Korsgaard er onde "mennesker". Begge er fremavlet dybt nede i Mønsted Kalkgruber. Som en pendant til Mordors orker, så lever de af råt kød, her symboliseret ved ussel mammon. De nærer sig udelukkende ved kold mønt, og genetisk forædlede til et evigt behov for udplyndring, afvikling og pengeafpresning. De piner deres omgivelser og mæsker sig i deres ulykke. Deres sjæleløse legemer hviler aldrig, deres kolde gennemborende blikke kan få selv de mest varmblodede klubhjerter til at fryse til is omgående.

De er fremavlet med det ene formål at ødelægge FCK og helst så hurtigt som muligt. Deres køb af PS&E dækker kun over dette ene formål. Der er ikke engang tale om at riste FCK over en sagte ild. Nej, FCK skal fortæres i et altomspændende flammehav med Don Ø. bastet og bundet midt i de frådende flammer.

Even at my lowest, I have always managed to feel contempt for others.
Skrevet af Bløde babser
Så tager jyderne til genmæle: http://www.sporten.dk/su…-er-pigesur

Lyder meget velovervejet. Naturligvis kan man altid fremstille sig selv fornuftigt når intervieweren blot er mikrofonholder.
Selvom det virker oplagt at der er behov for at være meget mådeholdene, kunne jeg nu godt lide lidt større armbevægelser.

Den logiske konklusion om at der vil blive satset stort sportsligt fremadrettet med CL penge så tæt på bliver også gentaget af Anders Hørsholt:http://www.bold.dk/nyt/F…ore-indkoeb

- Vi kommer ikke til at spare på de ting, der giver indtjeninger. Vi skal investerer i det, der kan give en større indtægt. Det er logik, siger Hørsholt til TV2 Sporten.

- Det kan ikke udelukkes, at vi skal hente større profiler til end tidlige­re, for at kunne gøre det endnu bedre i Champions League.


Nå, så er forventingsniveauet ligesom lagt.
Remember, when you are dead, you do not know you are dead. It is only painful for others. The same applies when you are stupid.
Skrevet af Svoger
Hvad med ham der Alexander Farnerud? Tror I ikke vi kan hente ham. Han er jo et mega talent, der blot ikke er blevet forløst. Mon ikke vi kan lokke ham til, ved at kaste en masse penge efter ham, og et tilbud om at få kickstartet sin karriere?Edit: Hov, jeg ser lige på facebogen:
F.C. København
indgår millionsponsorat med Travel2Football med virkning fra 1. juli 2011. På denne baggrund glæder klubben sig til at tilbyde fans fantastiske rejsetilbud og oplevelser, når vi igen skal ud i Europa. Forza FC!


Pis også, med både ChL-millioner, og nu et millionsponsorat, vil FCK jo blot blive endnu mere overlegne og kvæle alt potentiel modstand. Jeg forudser død og ødelæggelse for dansk fodbold, hvis ikke jyderne skynder sig at sprænge FCK i luften.
"Det er dog ikke noget jeg ved noget om, det er ren spekulation."
Skrevet af Sven Sved
Farnerud-hype altså bare SÅ 2008-agtigt...

*her skal indsættes link til tyggegummityggende teenagetøs, der ruller med øjnene*
"Jeg tror, de fleste danske fodboldspillere ville elske at spille i Brøndby. De har det fedeste stadion og de bedste fans"
Skrevet af Slettet(112218201709)
Jeg tror desværre, at PS&E skal være glade for de to jyder har magten. Hvis det var fortsat med KonkursKongen, så havde det nok set anderledes ud. Store armbevægelser og luftkasteller.

De to jyder sikrer nok desværre PS&E´s eksistens. At fans af fck ikke kan se det og har våde drømme om Flemse virker en anelse komisk.
Brøndby IF-Frankfurt: 5-0 Karlsruhe-Brøndby IF: 0-5 Brøndby IF-fck: 5-0 agf-Brøndby IF: 0-7
Skrevet af mhj
Jeg synes da at der har være røster fremme der roser jyderne blandt FCK-fans de seneste dage, efter at der er blevet kaste lys over nogle sager.

Og mht. Don Ø synes jeg det er noget mere blandet. Det er dog nok ikke her i tråden vi skal finde hans hyldestkor.


Det kan så være irriterende for os andre at I ikke hylder Flemse, og laver en helvedes ballade mod jyderne. Det er for kedeligt og fornuftigt lige nu. Det varer ikke længe før man hverken gider snakke Brøndby ELLER FCK længere....
Skrevet af Rogosjin
@Matias.

Jyderne er onde mennesker, de dræbte Jesus, og nu vil de gøre deres onde gerning om igen ved at dræbe FCK.

@overskrift.
Burde der egentlig ikke stå den ægte BIF-tråd
Someday, someday, someday, someday, someday, someday Leeds United
Skrevet af mhj
For sent Rogo. Dén havde jeg taget...
Skrevet af Matias
"Det er dog nok ikke her i tråden vi skal finde hans hyldestkor"

- Hold nu kæft med det der. Der sidder faktisk et par af dine Brøndbyallierede og har fortrængt det udtryk skiftende FCK-tråde og deres skribenter har haft, og i stedet erstattet det med en opdigtet virkelighed, der passer dem bedre. Det kræver faktisk bådehjernevask sat i system og en fandens masse hårdt arbejde, at erstatte den faktiske virkelighed med en opdigtet (apropos luftkasteller), så du kan sateme ikke være bekendt, ikke at hoppe med på vognen. Det kan sgu ikke siges at være et foreningsvenligt træk, og du vil derfor blive både husket og straffet for det fremover. Beware!

Bare rolig. Jeg giver selv en hånd med, i bestræbelserne på at tale de mest ophidsede fra Egnen til ro: f*cking jydesv#n - hader - hader - hader!!11

Don Ø <3
Skrevet af Sir , moderator
"Jeg synes da at der har være røster fremme der roser jyderne blandt FCK-fans de seneste dage, efter at der er blevet kaste lys over nogle sager.

Og mht. Don Ø synes jeg det er noget mere blandet. Det er dog nok ikke her i tråden vi skal finde hans hyldestkor."

Hold nu op mhj!!!! Det betyder sgu da ikke noget hvad folk rent faktisk siger eller skriver! Det eneste der betyder noget er det der passer ind i Danos´ verdensbillede.

Jeg elsker i øvrigt Danos opgivenhed, den er fandeme priceless!


Edit, nå matias kom mig i forkøbet. Sådan går det når telefonen ringer, mens man skriver visdomsord herinde.
Dette er en signatur.
Skrevet af Slettet(112218201709)
Lol? Er der nogen, som har hyldet og forsvaret og holdt fast i Flemse, så er det da dig.

Men har du da helt opgivet dit store forbillede? Arh, come on.
Jeg er i det mindste ærlig. Du er jo nærmest revisionist.
Brøndby IF-Frankfurt: 5-0 Karlsruhe-Brøndby IF: 0-5 Brøndby IF-fck: 5-0 agf-Brøndby IF: 0-7
Skrevet af Sir , moderator
Matias?
Dette er en signatur.
annonce
0