Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af Dano
http://www.bold.dk/nyt/G…m-fremtiden

Han lyder jo heller ikke ligefrem som en der er på nippet til at skrive under, eller?


\"Politics is supposed to be the second oldest profession. I have come to realize that it bears a very close resemblance to the first.\" SKAT ER TYVERI, og du ved det!
Skrevet af Burro
Uanset skal der hentes en central forsvarsspiller, for Hooiveld ligner ikke løsningen derinde. Johnny T. skal desuden suppleres, og her har Ninkov været nævnt. Jeg aner intet om Ninkovs kvaliteter, men han er vist anfører for Røde Stjerne, og inde omkring Serbiens landshold, så helt skidt er det formentligt ikke. Det minder en hel del om Posh´ data, da vi hentede ham.


Nu ser jeg ikke så mange af jeres kampe, men umiddelbart vil jeg vurdere Posh og Ninkov til at være på samme niveau pt. (men Ninkov er yngre, 26 år). Ninkov har modsat mange andre yugoer udviklet sig sent, og spillede fx. i Cukaricki frem til 2008, og nu er han vores anfører. Han har heller aldrig spillet på ungdomslandshold. Derfor kan man argumentere for, at han sagtens kan udvikle sig en hel del yderligere. Det er altid svært at vurdere spillerne i den serbiske liga, da der er flere hold på ganske lavt niveau. Ninkov er måske ikke helt så farlig offensivt, til gengæld er han fysisk stærk.
Kosovo je Srbija
Skrevet af Saint
Kender ikke så meget til Ninkov, udover 2 tilfældig kampe i år, da jeg spillede på dem. Men var det udtryk for hans endelig niveau, er han en super forstærkning !

Niveau mæssig er han måske en lille smule bedre end Pospech, men som type er han meget bedre i forhold til vores spille stil, han er en smule bedre defensive grundet han latterlig gode fysik, som passer godt ind i vores internationale koncept.
Mit indtryk offensivt af ham er os han er bedre i op spillet med bolden, men hvor der dybe løb uden bold, mangler en del i forhold til Pospech.

Desuden ligner de indlæg en giftig kombo med Dame N´doye inden i boksen (tvivler nemlig på han røger, der skal i hvert fald over 50 mio på bordet, da han ikke selv virker på vej væk for en hver pris.)
(...)
Skrevet af elendil
Jeg kunne godt lide Horsens indtil i går. Et hold der spiller craizy daisy-musik på deres stadion midt under en superligakamp skal bare rykke ned i provinsdivisionen og det kan kun gå for langsomt.
fck-medløber.
Skrevet af Svoger
Jeg tror ikke på Zanka sælges - ingen klub vil smide tilpas meget, for en spiller med et år tilbage af kontrakten, til at vi skyder ham afsted nu. Det skulle da lige være, hvis ChL-gruppespil glipper, men i så tilfælde vil Zanka jo være spærret europæisk alligevel, hvorfor interessen nok er dalet.

Jeg tror heller ikke på DameN ryger, til gengæld er jeg, som en anden her i tråden, at Santin sendes videre.
"Det er dog ikke noget jeg ved noget om, det er ren spekulation."
Skrevet af Temüjin Borjigin
Det skulle da lige være, hvis ChL-gruppespil glipper, men i så tilfælde vil Zanka jo være spærret europæisk alligevel, hvorfor interessen nok er dalet.


Det er ikke korrekt. Det er kun hovedturneringen der spærrer en spiller for en anden klub. Jos Hooiveld kunne f.eks. godt have spillet kampene mod Chelsea, selvom han spillede CHL kval for Celtic.

http://kortlink.dk/9393
Skrevet af Burro
Er det ikke først efter vinterens transfervindue, man må tilføje op til to spillere, der har spillet med i turneringen tidligere?
Kosovo je Srbija
Skrevet af Burro
Er det ikke først efter vinterens transfervindue, man må tilføje op til to spillere, der har spillet med i turneringen tidligere?
Kosovo je Srbija
Skrevet af Temüjin Borjigin
Er det ikke først efter vinterens transfervindue, man må tilføje op til to spillere, der har spillet med i turneringen tidligere?
Fra UEFA:

18.07 As a rule, a player may not play in a UEFA club competition (i.e. UEFA
Champions League and UEFA Europa League, but not UEFA Super Cup) for
more than one club in the course of the same season. Exceptionally,
however, a player who has been fielded in the first, second or third qualifying
round of the UEFA Champions League or UEFA Europa League is entitled to
play in the UEFA Champions League or UEFA Europa League for another
club as from the group stage, provided that his former club did not qualify for
the group phase of either the UEFA Champions League or the UEFA Europa
League.
Skrevet af Svoger
Med det beløb FCK nok forlanger for Zanka, kval til ChL-gruppespil eller ej, tvivler jeg på den gængse "UEFA-cup" klub vil smide de penge. Han har kun 1 år tilbage af kontrakten.

Der findes dog sikkert nogle mærkelige rige østeuropæisk (inkl. russiske) klubber, men tvivler på det er "derhen" Zanka vil. Ville i hvert fald være trist for hans talent, hvis han blot forsvinder i glemslen "derovre".
"Det er dog ikke noget jeg ved noget om, det er ren spekulation."
Skrevet af Svoger
Fra facebogen:

F.C. København
er glade for at kunne meddele, at klubben forlænger kontrakten med topscorer Dame N´Doye frem til 30. juni 2014!


Ingen ide om hvornår kontrakten udløb før, men nu kan lidt af "FCK sælger alle profiler nu!!!!" artikel-hysteriet vel lægge sig.
"Det er dog ikke noget jeg ved noget om, det er ren spekulation."
Skrevet af Grubak
Han stiver vel til 8-10 mio pr år i løn og en frikøbsklausul på 10 mio€.
Men virkelig et godt tegn at forlænge med en spiller der ligger over suppe niveau!
Skrevet af Bjau
Klasse CV!
Jeg synes også, at FCK skal tage den på deres kappe: Vi har ingen dagsorden om at skulle derind (I #ParkenSmadreIkSigSelv red.) og lave ballade. Jeg siger bare, at det er en naturlig konsekvens af FCKs egen ageren. - A. Benjamin, talsmanden for Alpha...
Skrevet af jomic...
Fandme vigtigt. Kom nu bold.dk, det er allerede old news!
Skrevet af nurgle
Så mangler der bare Kvist, Grønk og Zanka
Skrevet af quaz
Hvor er det vigtigt, godt at kunne holde på stammen og lukke munden på kritikerne som mener at FCK mister hele holdet til sommer!
København
Skrevet af jomic...
Hvor er det vigtigt, godt at kunne holde på stammen og lukke munden på kritikerne som mener at FCK mister hele holdet til sommer!


Præcis! Han har sikkert en fornuftig hyre nu, i hvert fald er 22 kasser og en forbedret skarphed nok ikke et tosset udgangspunkt for en forhandling.

Men det var en af dem man kunne frygte smuttede her til sommer.

Zanka, Kvist, Grønkjær må også gerne lige skrive under!
Skrevet af ChristianH.
Hvis interesse for nogen, så er ´Movie of the day´ på Celtics hjemmeside, højdepunkter fra Celtic vs. B1903 i Europa Cuppen i 1971.

http://viewer.celticfc.net/movieoftheday

B1903 stillede med følgende hold;
Jensen, E Nielsen, Andresen, Petersen, Schoberg, Westergaard, T Nielsen, Mathieson, Aabling, Forssing, Johansen.
Celtic Football Club "30 years ago today my mother and father met. I asked my dad how it came about, "Canny mind, but we humped Rangers 2-0." ~ random Celtic fan.
Skrevet af Grubak
Godt spark.
Skrevet af Il_Preferito
Av av av, han er giftig! Ligemeget hvad vi betaler ham lige nu, så er det ikke en krone for meget.
I do it like Forrest Gump. When they told him to run, he ran. When they tell me to win, I win.
annonce
0