Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af Il_Preferito
Den problematik som du så tydeligt misser, Saint, er at der jo er steder på holdet, hvor forstærkninger er mere presserende, hvorfor et indkøb af en 20-årig nordmand er helt håbløst, når han med større eller mindre statsgaranti kun kan gøre sig gældende til en plads på bænken.
I do it like Forrest Gump. When they told him to run, he ran. When they tell me to win, I win.
Skrevet af Saint
Hvis ikke gisninger, så kvalificeret gæt.

Du bliver ved med at afvise hvad jeg skriver uden at give nogle seriøse modargumenter Repos og er det endelig Lindgren du kalder en "etableret landsholds spiller med landskampe" ? Han har spillet 2 kampe og den sidste for 2 år siden.

Og så han stadig 20 år og hvornår har International erfaring været et garanti stempel?


Il_Preferito@

Det er jeg os fulgt ud med på, men var mere et svar på Matias agenda om at hente Lindgren påtrods af Kvist blev, dertil er Singh nok ikke så dyr, at deres løn forskel, ikke opvejer transfersummen. Så skulle man kigge på midtbanen, påtrods af kvist bliver, vil jeg fortrække Singh.

At han med statsgaranti skulle sidde på bænken er jeg stadig ikke enig i, kan man lige få struktureret ham til opspillet, kan han sagtens presse resten af midtbanen. Men her lyder det ikke til at vi bliver enig :)
(...)
Skrevet af repos
Du bliver ved med at afvise hvad jeg skriver uden at give nogle seriøse modargumenter

Du bruger jo ikke argumenter, men gisninger og det er blot dumt.

er det endelig Lindgren

Læs dog, hvad jeg skriver. Spiller Lindgren for FCK?

etableret landsholds spiller med landskampe

Hvis du skal citere, så gør det dog ordentligt. Hvor gammel er du?

hvornår har International erfaring været et garanti stempel?

Altid. Det er da et solidt pejlemærke.


Dit vrøvl til Preferito er også håbløst.
Even at my lowest, I have always managed to feel contempt for others.
Skrevet af Grubak
"Og så han stadig 20 år og hvornår har International erfaring været et garanti stempel?"

Den sidste meget unge nordmand vi hentede havde det hårdt. Jeg ved ikke om du kan huske Magne Hosseth som måtte retunere hurtigt igen?
Skrevet af Saint
Du bliver ved med at afvise hvad jeg skriver uden at give nogle seriøse modargumenter

Du bruger jo ikke argumenter, men gisninger og det er blot dumt.


Derimod klare du det jo selv super eller hvad ?

Dit vrøvl til Preferito er også håbløst.


Nu famler du jo ud i luften, eller os har du fra start af slet ikke fanget hvad vi skriver om, tesen er slet ikke at Singh skal erstatte Kvist, eller om vi skal købe en angriber.

Det jeg har sagt er jeg fortrække Singh frem for Lindgren hvilket vel ud fra synspunkter er et individuelt vurderings spørgsmål.

Grubak@ der er selvfølgelig altid snak en chance for at en ung spiller ikke slår til, men fck har rykket sig meget siden da og så kan man jo os påstå Hoseth aldrig have hvad der skulle til for at spille for fck og senere har vist det i resten af hans karreer, hvor han mentalt altid går ned når han ikke er i Molde.
(...)
Skrevet af Bosse1983
Singh er en spændende spiller, men når/hvis han skifter tror jeg ikke det bliver til FCK. Han har en god fysik, er udholdende og meget placeringsdygtig. Han er meget pasningssikker og har et godt blik for spillet. Sidste år toppede han tabellen hvad angår assists og jeg mener det blev til en håndfuld mål.
Var jeg FCK´er ville jeg ikke være ked af at se ham i klubben. Når det er sagt vil jeg påstå at der er mere oplagte folk på markedet, især hvis man står og skal tømre en ny midterakse sammen. Der har desuden allerede været bud efter ham fra de fleste større ligaer, så jeg tror, med al respekt, ikke at FCK matcher ambitionerne længere. I har været ude efter ham tidligere hvor han var positiv, men da hed træneren også Solbakken.
"I have mood poisoning. Must be something I hate." kortlink.dk/knd4 10 af mine de bedste, mod Toffees' 15 i Top 6
Skrevet af Sir , moderator
Michael Jakobsen kunne være i søgelyset.
Dette er en signatur.
Skrevet af Matias
Godt du skrev kunne, og ikke skulle.
Skrevet af Sir , moderator
Hørte bare lige hans navn, men det lød ikke som om at der var nogen der vidste noget som helst. Hvad er han venstre back eller center?
Dette er en signatur.
Skrevet af Københavnerdreng
Han er begge dele, men tror nu jeg ville foretrække ham i centerforsvaret, hvis han stod på mit holdkort.

Men i mine øjne er han ikke god nok. Og så tror jeg ikke vi henter flere midterforsvare, før der er meldt ud omkring Larssons fremtid.
\"Mind you, I\'ve been here during the bad times too - one year we came second.\"
Skrevet af repos
Derimod klare du det jo selv super eller hvad ?

I forhold til dig, så ja. Du magter ikke engang at få øje på problemstillingen, selvom den er penslet ud for dig flere gange.

Det jeg har sagt er jeg fortrække Singh frem for Lindgren hvilket vel ud fra synspunkter er et individuelt vurderings spørgsmål.

Nej, det har du ikke hele tiden sagt. Din indledende præmis var, at Singh 99% sikkert ville være femte valg, blandt de midtbanespillere vi allerede har. At, du så efterfølgende ændrer din præmis, for at det passer ind i dit vrøvl, aftvinger heller ikke den store begejstring for din debatstil.
Even at my lowest, I have always managed to feel contempt for others.
Skrevet af Slettet(350105202712)
Har lige et spørgsmål til jer FCK fans:

0:50 i denne youtube video:
http://www.youtube.com/w…ure=related

Der synger i et eller andet, jeg har altid syntes det har lydt som "KYLLINGER!" eller "ØLLER!" når jeg har hørt det og tænkt WTF? Men jeg regner ikke med det, hvad er det i synger? Nu vil jeg fandme have det afklaret.
Skrevet af Groundskeeper Willie
København.
Zlatan doesn\'t do auditions
Skrevet af Slettet(350105202712)
Okay, det kan jeg sgu da høre nu.
Skrevet af repos
Så ser du til, at Kvist smutter alligevel.

Grindheim som afløser er vel okay. Han er ikke en spektakulær type, men 43 landskampe for Norge i en alder af 27 år vidner da om en form for stabilitet.
Even at my lowest, I have always managed to feel contempt for others.
Skrevet af Lakris
Håber virkelig ikke at der er hold i rygterne om Grindheim! Har set ham i adskillige landskampe, gennem årene, og her har han bestemt ikke fremstået som noget lys når det gælder teknisk-moderne-pasningsorienteret-fodbold. Til gengæld løber han solen sort i HVER kamp. Men er det nok?.....for FCK? Mit svar er et stort rungende: NEJ!

Han er givetvis blvet lidt bedre ven med bolden i Holland, men ikke desto mindre så er han ganske enkelt FOR begrænset i sine offensive evner (i moderne fodbold skal defensive spillere jo også mestre det offensive - ikke mindst når man som FCK har ambitioner om at gøre sig gældende i Champions League).

Håber i stedet at CV henter Daniel Jensen; en mand med erfaring, teknik, og fantastiske evner offensivt - og også ganske habil defensivt.

Og ellers er Rasmus Lindgren også at foretrække....
DK kvalede til VM og EM på trods af Hareide og ikke på grund af
Skrevet af repos
Håber i stedet at CV henter Daniel Jensen

Så hellere Grindheim. Daniel Jensen er jo konstant skadet, og ligner ikke en spiller med fremtid i. Jeg har ikke set nok til Lindgren til at holde ham op imod Grindheim. Matias, der har stort kendskab til hollandsk fodbold, kan sikkert lave en fin analyse på de to.

Umiddelbart slår Grindheim mig, som en meget fysisk betonet spiller, og som type minder han vel om Linderoth.
Even at my lowest, I have always managed to feel contempt for others.
Skrevet af Matias
Det synes jeg er meget godt ramt. Hvis vi tager to standarder, Tobias Linderoth og Christian Poulsen (som efter min mening er de bedste defensive midtbanespillere, vi har haft), og vurderer tre aktuelle emner (William Kvist, Christian Grindheim og Rasmus Lindgren) ud fra dem, kunne det se således ud: Tobias Linderoth var en fighter, en ekstremt tydelig lederskikkelse, en hard-hitter som gerne snuppede et gult kort, når tingene skulle sættes på plads. Det sagt var han også en intelligent fodboldspiller, der læste spillet godt og faktisk var habil til både af afslutte og aflevere. Christian Poulsen er ganske vist også en fighter, men betydeligt mere rolig og ikke nær så tydelig i sit spil som svenskeren. Hans største force er vel hans taktiske evner, spilforståelse og placeringsevne. Ligeledes er også han ganske ok i pasningsspillet. Så kan man jo gøre sine tanker om, hvilken type der tiltaler en mest. Christian Grindheim er mere langt mere Tobias Linderoth end han er Christian Poulsen. Det forholder sig lige omvendt for Rasmus Lindgren. William Kvist er et fint mix af begge to. Jeg mener ikke at nogen af de tre, rammer helt det niveau, vi ved at Christian Poulsen og Tobias Linderoth har præsteret på. Men det behøver ikke at betyde det helt store - det handler om, hvordan de passer ind i truppen.

Vedr. truppen har jeg før givet udtryk for, at jeg tror det bliver svært at erstatte William Kvist - og at han meget vel kan være mere værd for os, hvis han smutter gratis næste år, end hvis han skydes af for en pose penge nu. Men skulle han blive solgt, og Christian Poulsen ikke kan hentes, ser jeg hellere en type som Christian Grindheim end Rasmus Lindgren i FCK. Ikke fordi jeg mener han er en bedre fodboldspiller, men fordi jeg - som jeg også tidligere har skrevet - tror, at der kan blive brug for hårdt, hårdt arbejde, når en ny træner med nye idéer og et nyt forsvar skal spilles ind. Så når idéerne og forsvaret i forskellige kampe, også i superligaen, viser sig ikke at være på plads, må man arbejde resultaterne hjem. Til den opgave passer Christian Grindheim fint. Bedre end de fleste (realistiske) alternativer.

Ang. prisen på nordmanden, som skulle ligge på under en mio. euro, så er det i samme leje som Claudemir. I så fald kan det ikke gøres mere tydeligt: Der er guld at hente i den hollandske liga. De har i overflod af rigtig gode spillere, som de kasserer eller hælder ud for næsten ingen penge. Og de tør næsten ikke røre ved spillere, som har haft en down-periode. Det er meget mystisk - men det bør danske klubber, herunder FCK, selvfølgelig bare udnytte. Christian Grindheim har et år tilbage af sin kontrakt, spiller fast for hans klub og et skandinavisk landshold - nogenlunde samme situation som William Kvist - men nordmanden koster en fjerdedel. Hvis Claudemir og Christian Grindheim er hvad man kan få for 6-7-8 mio. kroner i Holland, kan jeg ikke se nogen grund til at handle på andre markeder, de næste par år. Rasmus Lindgren, Leonardo, Dwight Tiendalli, Rydell Poepon, Geert Arend Roorda osv. er alle på minimum et (Leonardo flere, kunne han bare holde sig skadesfri) niveau over en spiller som Tim Janssen og kan alle hentes i det prisleje (fra gratis til en mio. euro). Go get ´em.
Skrevet af repos
I øvrigt lavede jeg noget research på Kara Mbodj. Han ser altså ikke tosset ud, men hvis Arsenal har været inde over, så er han nok uden for rækkevidde.

Men det kunne sgu være spændende at se ham i FCK-trøjen. Han skulle jo være et monster.
Even at my lowest, I have always managed to feel contempt for others.
Skrevet af Matias
Jeg er sikker på, at han er en spiller man overvejer. Youtube-klip er jo et ganske utaknemmeligt format at vurdere en spiller på, men hele fodbold-Norge er tilsyneladende meget imponeret over ham, og han ser da, som du skriver, også ret god ud.
annonce
0