Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af JuveFella
Ville Sabbi ikke havde været et fint alternativ til kanten? Han ville ikke være så dyr, har bevist sig i ligaen og ville ikke nødvendigvis være typen der forlanger, at spille fra start hver gang. Nu man jo også har Fischer der kan spille der. Jeg tror OB har gjort et godt køb der.

EDIT Er det bare mig eller er Sabbi statistisk ikke tilgængelig i bold.tabel ? Jeg var så af den opfattelse han havde lavet en del assist for Hobro, men der viser ham Babayan sig åbenbart langt mere effektiv.
Skrevet af repos
Sabbi skal til OB næste sæson.
Even at my lowest, I have always managed to feel contempt for others.
Skrevet af FCK 4EVER
@repos

"Jeg finder det godt nok urimeligt, at du mener SS-raus segmentet ikke argumentere med andet end "alt er bedre end Ståle"."

Det skal du have lov til repos - måske du kunne argumentere for det, du henviser altid til fugle på taget du mener eksistere, hvor er de indlæg du mener der gør det så urimeligt - smid dem dog!

Det er ikke mindre end 6 måneder siden at både du og Matias skulle hives igennem betydningen af at skifte en træner som også er manager - det var fandme ikke noget SS-Raus segmentet havde fremme selv, det er sgu da den anden side der har indskudt den del.

"Der er da flere brugere, der har gjort sig en del tanker om, hvorfor den nuværende krise forekommer, og hvordan den muligvis kan løses."

Indlægget handlet om et alternativ til manden i vil have udskiftet - muligt du har forstået eller læst det som andet? Eller bare åbner hele bag-kataloget af afledte debatter af egen drift?

"Vi har da netop forholdt os til problemerne omkring en ny træner, men i stedet for en konstruktiv debat, så ender SS-forsvaret altid med, at Ståles resultater taler for sig selv ergo skal han fortsætte."

Ynk fra dig repos - og det er der meget af efterhånden. Fik du lige sagt at det kun er din fløj i denne debat som er saglige og konstruktiv, det tror jeg nok. Din fremlægning af modpartens argumenter er jo latterlig, direkte! Jeg har sagt det før, ekkokammer, i sådan grad at du respondere som du gør når nogen tillader sig at have en anden tilgang. Christ!

"Debatten bliver jo umulig på den baggrund."

Prøv at kig lidt indad frem for altid at holde alle andre ansvarlige repos, bare en gang eller to... og du lagde ud med at kalde noget urimeligt!

"lige nu er vi målt på mesterskaber i Ståles anden periode på et uacceptabelt lavt antal. Er du da tilfreds med 3 ud af 7 mesterskaber?"

Sjovt, på næste side kan jeg læse fra Matias at det slet ikke handler om mesterskaber! Men OK det skal ikke ligge dig til last.

At vinde mesterskab hvert andet år er for MIG acceptabelt - ja, jeg vil gerne vinde hvert år, hvem vil ikke det, men når tingene ikke køre så er hvert andet år helt OK, specielt når vi kontinuerligt kvalificere os til Europa! OG ja, jeg har set Matias og hans 0,43 statistik - men man er godt nok useriøs hvis man vil laste Ståle for ikke at vinde den sæson han tog over for Ariel - 3 af 6 virker mindre FCM-statistik-agtigt. (men jer om det, korrekt er det jo teknisk set)

"For jeg ser ingen udvikling. Jeg ser ingen offensive ambitioner. Jeg ser ingen udvikling i Ståles måde at anskue de europæiske kampe på."

Så skulle du overveje et smut i Synoptik, eller overveje om du har den nødvendige indsigt til at se hvad du kigger efter - jeg undskyld mig repos, men én ting er ikke bryde som om udviklingen en anden er at side og påstår der ingen er.

I Ståles 2. periode har han, efter koncernledelsens ønske, formået at hæve de summer vi får for vores spillere og sælge dem tidligere, samtidig med at vi har vundet (i din smag muligvis 1 DM for lidt) og kvalificeret os til Europa - samme Europa hvor vi i hans 2. periode har opnået vores bedste resultater ifht. avancement og har muligheden om 3. uger for at gøre det til det absolut bedste - ingen udvikling, vor herre til hest! (hvor fodbold-forkælet er du egentligt)

Ligeledes er der en udvikling i vores spilkoncept og de typer af spillere vi henter - hvilket også har været set i de sidste kampe - det er langt mere kombinationsspil man forsøger at arbejde ind i spilkonceptet... nuvel, man er ikke lykkedes særligt godt endnu. Men det klinger bare hult når du siger der ikke er nogen udvikling - det vil klæde dig at anderkende hvad der sker, også selvom du muligvis ikke er tilfreds med resultatet ligesom de fleste ikke er pt. Men derfra og så til at påstå der ingen udvikling er, er alligevel for useriøst (husk din egen snak om konstruktiv?).

"Jo, vi ender i gruppespillet,"

Jaaa, mindre detalje der underbygger hele vores strategi og økonomiske fundament - men hey!

"men kampene deri er jo ørkenvandringer af rang."

De sidste 2 sæsoners gruppespil har ikke været noget der fik blodtrykket op, nej!

Vores europæiske meritter bygges på solid defensiv, som gav os den fine rekord sidste år da vi overtog AC Milans rekord med 25 kampe med max. 1 mål i mod os. Det er sådan vi kommer videre repos - så kan det godt være at du ønsker dig champagne fodbold i Europa fra FCK´s side, det sker sjældent, faktisk mest kun når vi rammer en god 3-års cirkel som vi ikke har helt har gjort under Ståles 2. ophold. Måske delvist fordi vi valgte at sælge ud til høj pris, frem for 2006-11 modellen der gav os det flotteste spil men så vores profiler smutte for peanuts eller gratis. Det ansvar skal delvist placeres hos koncern-ledelsen hos PS&E - endnu en af de detaljer der sjældent, hvis nogensinde, virker til at blive vendt af Raus-segmentet når vi taler Ståle 2.0.

Alle så os da nok spille som Barcelona under Pep hvis det var muligt - det er det bare ikke for FCK medmindre vi spiller med høj risiko og er villige til at tabe, ikke kun kampe med trit i det europæiske ræs og derved det økonomiske fundament som vi forsøger at bygge ovenpå - igen, endnu en side af debatten som virker til at blive negligeret ofte hos Raus-segmentet. Hvad vi står til at tabe ved at jagte jeres fugle på taget... for sjældent kigger "i" på den negative del, hvilket i øvrigt ligger fint i tråd med "alt-andet-end-Ståle" tilgangen, som de-facto er tilgangen for de fleste, hvilket svaret på lottos spg jo vinder om... i har ingen anelse om hvad det skal være, bare det ikke er SS - for han har spillet fallit må man forstå.

"Jeg frygter en ny Roland Nilsson, og med Ståles position in mente, så erkender jeg også at et skifte nok ikke er realistisk."

Hvorfor så være så fremme i skoene konstant om det emne hvis du ikke finder det realistisk (og her tænkes ikke på kamp frustrationer, men generelt) - og hvad har ændret din holdning, for sådan lød piben ikke tidligere fra dig?

Hvad du er citeret for ovenfor er jo essensen af hvad den modsatte fløj har sagt hele tiden, kombineret med det forestående opbrud i de europæiske turneringer. Der er jo for helvede ingen der holde på Ståle fordi man kun har tiltro til Ståle - men fordi vi står i en prekær situation hvor en fejl-satsning kan betyde enden på FCK som vi har kendt det de sidste 12-13 år.
NEJ til slutspil i SuperLigaen - det er en joke!!! Topplaceringerne skal ALTID afgøres via normal struktur.
Skrevet af FCK 4EVER
@ Hjaelmen

"@FCK 4EVER: Det er simpelthen svært at tage meget af det indlæg du lige har lavet seriøst."

Den dag du evner at underbygge din holdning forstå jeg måske hvorfor.

Og så skal man høre på "seriøst" fra en FCK´ere der nu skal have skåret ud i pap at 4-4-2 i FCK er en ledelsesbeslutning truffet over den sportslige sektor, og truffet før Ståle kom til (2001) og ikke noget man lige ændre med et snuptag da hele vores klubs koncept fra SoE til start-11´eren bygge på netop dét koncept... det er ligesom den røde tråd i FCK.

Hele din RB smøre er en gentagelse af en debat jeg har haft 16 gange før, orker jeg ikke med en der i fuld alvor forslå at vi lige brugte corona-pausen på at skifte spilkoncept. Det er omsonst!

"Igen, DU er tilfreds med 3/7 mesterskaber, med det absolut største budget i Ligaen, så længe vi er med i Europa."

Igen, hvis du vil klandre Ståle for ikke at vinde det år han tog over for Ariel Jacobs then be my guest - for mig udstiller det kun det useriøse i din tilgang.
3 ud af 6 (eller 7 om du vil) er acceptebelt så længe vi kvalificere os til Europa, JA, som jeg også skrev til dig sidste gang.

"Som andre også har skrevet flere gange: Det var nøjagtig det samme der blev skrevet i Brøndby fora for meget længe siden efterhånden..."

Enhver FCK´er der benytter sig af overstående - som du lige har gjort - opnår kun én af to ting.

1.) Enten gør du det klart for alle andre at du ikke er gammel nok til at huske den tid hvor BIF faldt fra tinderne.

2.) Du udstiller at du ikke aner hvad du taler om, men fremsætter dit argument i 100% ren uvidenhed. BIF blev ikke overhalet fordi de satsede på Europa - FCK´s europæiske status og meritter tåler INGEN sammenligning med BIF og deres ditto.

Det er uvidenhed for fuld udblæsning at forsøge at forgøgle nogen at BIF er endt der hvor de er fordi de ikke formåede at træffe de ændringer som diskuteres ang. FCK nu dengang BIF var store - det var helt andre parametre der gjorde sig gældende! Og kun nogen der ikke aner hvad de taler om har kunne brygge en fortælling som den du forsøger dig med sammen - det har jeg svært ved at se nogen med bare et minimum af indsigt forsøge sig med. Det er opfundet til lejligheden... og hvis du mener anderledes så kan du jo redegøre for det, held og lykke med det!
NEJ til slutspil i SuperLigaen - det er en joke!!! Topplaceringerne skal ALTID afgøres via normal struktur.
Skrevet af FCK 4EVER
@ Matias

"- Og endnu, endnu mere interessant, hvordan SS-soldater tolker på svar og præmis, og derfra sidder og finder på, for at gøre opponenterne så urimelige som muligt, i stedet for at tage en ærlig snak."

Det der med at være inde i dit hoved vendte vi også sidst Matias - det må være ekkokammer effekten der gør at du altid forlanger at andre skal se ting fra dit perspektiv - sådan fungere det ikke, beklager!

"- Hvem har opstillet dén præmis, sådan ud over dig selv?"

I hvert fald ikke ham der turnere rundt i tråden med sin 0,43 propaganda vel Matias - helt seriøst mand!

Samtlige folk i dit segment, inkl. dig, har henvist til at vi ikke vinder DM´s nok - men nu er det pludselig ikke en faktor... men nej, man skifter da træner for at vinde mindre... suk!

"Hvem har talt om mesterskaber hvert år?"

Hvem har op til flere gange i de sidste dage skrevet at vi SKAL vinde DM næste år Matias - men ikke hvis vi skifter træner eller hvad.

"Hvem har krævet en direkte overtagelse af Ståles rolle?"

Ingen! Hvorfor det jo netop kræver endnu mere opbrud i org. at skifte ham ud - ikke bare vil vi blive efterladt med Ståles trup og hans investeringer, vi ville skulle finde ikke én men to nye centrale folk som skal have et samarbejde som køre som smurt for at vi kan fortsætte udviklingen glidende uden de potentielt - for FCK - dræbende 1-2 sæsoner vi kan risikere at tabe på gulvet hvis de 2 ikke kan sammen, eller bare én af dem fejler i sin rolle.

"Er det en mere drastisk ændring at splitte managerrollen i to, end at samle sportsdirektør og træner i én?"

Ja, gu fanden er det da dét - det burde du da kunne ræsonnere dig frem til uden hjælp!

Og så lige den absolut bedste del til sidst - Matias, du vælger at svare på og citere følgende: "Det bedste svar Raus segmentet har på de åbne spg. er at stille spg. tilbage"

Som du følger op med et indlæg med over 10 spørgsmål i - way to prove me wrong on that one! ;o)

God aften!
NEJ til slutspil i SuperLigaen - det er en joke!!! Topplaceringerne skal ALTID afgøres via normal struktur.
Skrevet af Nandeyanen
Fra FCKs egen hjemmeside
I maj 2014 blev Johan Lange udnævnt som teknisk direktør i F.C. København ved en reorganisering af ledelsen, hvor den hidtidige funktion som sportsdirektør blev delt mellem en teknisk direktør med ansvar for den fodboldfaglige del, og en Club Secretary til de administrative opgaver.


Så basically er Johan Lange sportsdirektør uden administrative opgaver.

I 2012 var Johan Lange Ståles assistent træner. 2 år efter er Johan Lange Ståles "chef".

Vi taler om Ståle v.2 med 7 sæsoner og 3 mesterskaber og jeg ser hovedårsagen til dette at Ståle har ansat sin "slave" til at være sin "chef" kun på papiret. Nøjagtigt omtrænt samme tid Ståle kom tilbage til klubben.

Det vil sige at Ståle v.2 har mere magt end Ståle v.1 og så længe Ståle ikke kan indse sine egne mangler, så skal Ståle væk fra klubben. Nogen her siger er problemet kan løses ved at hente en god sportsdirektør der kan udfordrer Ståle. Spørgsmålet er om Ståle overhovedet har lyst til at være i klubben hvis der kommer en og udfordrer ham og det tror jeg ikke han har lyst til. Derfor er det min personlige mening at vi skal søge noget nyt. Nu har Ståle haft 7 sæsoner med den største magt man kan forestille sig at have og det er ikke gået godt.
Succes is temporary loyalty is forever
Skrevet af Matias
"Det der med at være inde i dit hoved vendte vi også sidst"

- Din respons har intet med det jeg skrev at gøre. Det er dig der sidder og finder på, og jeg har spurgt konkret til, hvor du finder hjemmel for dine påstande.

"I hvert fald ikke ham der turnere rundt i tråden med sin 0,43 propaganda vel Matias - helt seriøst mand!"

- Hvad har det med kravet om mesterskab hver sæson at gøre? Vi kan da sagtens tage en ærlig snak om, hvor vores respektive titelsmertetærskel går, men at fremstille facts som et krav til mesterskaber hvert år, er uærligt. Du sidder og finder på.

"Samtlige folk i dit segment, inkl. dig, har henvist til at vi ikke vinder DM´s nok - men nu er det pludselig ikke en faktor..."

- Igen en uærlig vinkling af det, jeg skrev. Selvfølgelig er mesterskaber da en faktor, hvem har påstået andet? At vi vinder ikke nok, er ikke det samme som, at vi skal vinde hvert år. Jeg mener ikke, at 3 ud af 7 mesterskaber er nok for FCK, og af det kan man naturligvis ikke konkludere - som du gør - at kravet er at vinde hvert år. Tag nu den ærlige snak om det, og forhold dig til det, der faktisk skrives, i stedet for at finde på.

"Hvorfor det jo netop kræver endnu mere opbrud i org. at skifte ham ud - ikke bare vil vi blive efterladt med Ståles trup og hans investeringer, vi ville skulle finde ikke én men to nye centrale folk som skal have et samarbejde som køre som smurt for at vi kan fortsætte udviklingen glidende"

- Et alternativ kunne jo være, at Ståle Solbakken bliver en del af den løsning, i stedet for at skrive ham helt ud. Det mener jeg andre har argumenteret for, og jeg har i hvert fald, eftersom det er min grundholdning til det.

"Ja, gu fanden er det da dét - det burde du da kunne ræsonnere dig frem til uden hjælp!"

- Dæmp lige temperamentet, 4Ever, ingen grund til at blive tosset, blot fordi vi ikke er enige. Jeg mener som sagt ikke, at Ståle Solbakken skal skrives ud, og derfor mener jeg heller ikke, at en opsplitning er en større operation end en sammenlægning.

"Som du følger op med et indlæg med over 10 spørgsmål i - way to prove me wrong on that one!"

- Hvad er der galt med at stille spørgsmål til indlæg, hvor der mangles forklarende svar? Føler du, at der ikke må stilles spørgsmål til dine indlæg? Og hvad er det, jeg skal modbevise? Jeg ser det ikke som et negativ for snakken, at der stilles spørgsmål til hinandens holdninger. Så må man jo besvare dem efter bedste evne, hvis man ellers er interesseret i snakken.

Når man påstår noget om andre, som ikke holder vand, er det rimeligt at blive spurgt ind til det. Når man fremstiller kritikken af et spørgsmål som indholdsløs, uden at tage højde for, at spørgsmålet er så snævert indstillet, at det er tæt på umuligt at besvare, er det rimeligt at spørge ind til, hvorfor man glemmer den del af det. Endelig er det rimeligt at spørge ind til, hvilke forventninger der er til FCK uden Ståle Solbakken, når ønsket om en anden rolle til ham eller hans afgang, affejes med en snak om, at alternativerne er værre.
Skrevet af GammelBitterMand
@FCK4Ever: Hvem træffer ledelsesbeslutninger over den sportslige sektor i FCK? Det gør Ståle Solbakken. Han rapporterer direkte til bestyrelsen.

Nogle gange begræder jeg at man lærer 10-finger-systemet i folkeskolen.
Batman Close. London W12.
Skrevet af Hjaelmen
@FCK 4EVER:
Lækkert nok at du affejer hele mit indlæg, fordi jeg skriver at man INTET har ændret i coronapausen.
Er det virkelig SÅ langt ude at trænere også kan omstille sig? Faktisk have en idé til hvordan holdet skulle gribe det an, at spille på forskellige måder. Og så have 2 1/2 måned til at implementere det helt eller delvist. Jeg krævede ikke 4-3-3, men skrev faktisk at man bare kunne spille efter at man ikke havde N´Doye ved bagerste stang, eller backs der kunne slå et indlæg.

Han overtog holdet efter 5 kampe i sæsonen. 5!
Hvorfor må den så ikke tælle med? Ååårh, det havde jeg glemt. Der gælder helt specielle regler, når man tæller Ståles meritter sammen.

Og så blev min dokumentation af de 6 forskellige trænere Salzburg har haft, åbenbart for svært eller hvad?
Hvis Salzburg kan gøre DET, skulle vi nok også kunne skifte træner uden alt falder til jorden. Ellers er der meget andet i setuppet der også er galt.

Og åbenbart var det jeg skrev om BIF også for svært for dig at læse. Jeg skriver INTET sted at BIF blev overhalet fordi de satsede på Europa. Intet sted.
Jeg skrev at der var utroligt mange i og omkring BIF der hang deres hat, og dermed deres forhåbninger om at det bare var en enlig svale at være væk fra toppen af dansk fodbold, på BIFs europæiske meritter. Det er samme tendens du er abonnent på.
Vi er i europæiske gruppespil, alt er fint.
Pludselig er vi ikke med... Det kommer igen næste år.
Aaah, vi glippede 1 år til... Og 15 år efter står man her.
For hvad sker der hvis man mister indtægterne fra Europa er par år i træk. Så er det vel ikke usandsynligt at man geare ned? Så har vi pludselig ikke et enormt budget overtag på resten af ligaen.
QPR - Og ignorerer (u)tilfreds, så godt jeg kan.
Skrevet af repos
@ FCK4EVER

Det skal du have lov til repos - måske du kunne argumentere for det, du henviser altid til fugle på taget du mener eksistere, hvor er de indlæg du mener der gør det så urimeligt - smid dem dog!

Det er dig, der bringer påstanden på banen, så rimeligvis bør du argumentere for samme påstand. Jeg har aldrig skrevet, at alt andet er bedre end Ståle. Der er temmelig langt fra den påstand, og så til at stille spørgsmålet, om Ståle virkelig er den eneste, der kan lede FCK.

Det er ikke mindre end 6 måneder siden at både du og Matias skulle hives igennem betydningen af at skifte en træner som også er manager - det var fandme ikke noget SS-Raus segmentet havde fremme selv, det er sgu da den anden side der har indskudt den del.

Hives igennem? Jeg er da fuldt klar over, hvilken omvæltning det vil være, og jeg anser det ikke som realistisk, at Ståle smider den ene af kasketterne. Jeg er dog villig til at lade andre komme til. For mig er det en stor svaghed, at vi har smidt alle æggene i én kurv.

Indlægget handlet om et alternativ til manden i vil have udskiftet - muligt du har forstået eller læst det som andet? Eller bare åbner hele bag-kataloget af afledte debatter af egen drift?

Jeg er klar over, hvad indlægget handler om. Jeg har desværre ikke en forkromet liste med alternativer. Jeg gav et eksempel med Salzburg, der gennem de seneste år, har været ret gode til at scoute nye trænere. Så er jeg med på, at RB-koncernens konstruktion og penge hjælper. Men de har for pokker hentet relativt uprøvede trænere i mindre klubber. Det bør vi også kunne, hvis man som klub havde modet og udsynet.

Ynk fra dig repos - og det er der meget af efterhånden. Fik du lige sagt at det kun er din fløj i denne debat som er saglige og konstruktiv, det tror jeg nok. Din fremlægning af modpartens argumenter er jo latterlig, direkte! Jeg har sagt det før, ekkokammer, i sådan grad at du respondere som du gør når nogen tillader sig at have en anden tilgang. Christ!


Du kan opfatte det som ynk, men ja, jeg er utilfreds med tingenes tilstand i FCK.
Du kom men en lang tirade, hvis primære omdrejningspunkt var, at nogle brugere mente, at alle andre var bedre end Ståle. Det er jo ikke korrekt, og det reagerede jeg på. At andre har en anden holdning til Ståle, er fint med mig, og jeg kan også sagtens følge argumentationen. Jeg er blot ikke enig.

Prøv at kig lidt indad frem for altid at holde alle andre ansvarlige repos, bare en gang eller to... og du lagde ud med at kalde noget urimeligt!

Det er også urimeligt, at komme en påstand, der ikke er belæg for! Du havde ikke behøvet at stramme skruen.

Sjovt, på næste side kan jeg læse fra Matias at det slet ikke handler om mesterskaber! Men OK det skal ikke ligge dig til last.

Jeg lægger heller dig til last for andre brugeres udsagn, så det virker helt fair.

At vinde mesterskab hvert andet år er for MIG acceptabelt - ja, jeg vil gerne vinde hvert år, hvem vil ikke det, men når tingene ikke køre så er hvert andet år helt OK, specielt når vi kontinuerligt kvalificere os til Europa!

Her stiller jeg højere krav. En mesterskabsrate på 50% er for lidt for mig. Så er jeg muligvis forkælet og forlanger for meget, men når jeg ser vores budget, vores muligheder sammenlignet med konkurrenterne, så bør vi vinde oftere.
Jeg anerkender fuldt ud, at du har en anden mening, hvilket er et væsentlig afsæt for, om Ståle er den rette eller ej.

Så skulle du overveje et smut i Synoptik, eller overveje om du har den nødvendige indsigt til at se hvad du kigger efter - jeg undskyld mig repos, men én ting er ikke bryde som om udviklingen en anden er at side og påstår der ingen er.

Tak for det velmenende råd, men er kunde hos Thiele. Hvis Synoptik kan gøre mit syn på FCKs udvikling mere positivt, så vil da jeg overveje at skifte.
Jeg ser ingen udvikling, men et indtil videre mislykket forsøg på det.

Ligeledes er der en udvikling i vores spilkoncept og de typer af spillere vi henter - hvilket også har været set i de sidste kampe - det er langt mere kombinationsspil man forsøger at arbejde ind i spilkonceptet... nuvel, man er ikke lykkedes særligt godt endnu. Men det klinger bare hult når du siger der ikke er nogen udvikling - det vil klæde dig at anderkende hvad der sker, også selvom du muligvis ikke er tilfreds med resultatet ligesom de fleste ikke er pt. Men derfra og så til at påstå der ingen udvikling er, er alligevel for useriøst (husk din egen snak om konstruktiv?).

Det kan være, vi ser forskelligt på begrebet udvikling. For mig skal udvikling helst være af positiv karakter, og ikke, som i vores tilfælde, hvor vi er vores nærmeste konkurrenter underlegne på antal chancer og er 16 points fra 1. pladsen.
Jeg har ikke lavet andet end anerkende, at Ståle forsøger sig med et nyt koncept. Og du har ret i, at det, mildest talt, ikke har været en succes. Jeg forholder mig temmelig kritisk, for om Ståle har kompetencerne til at udvikle holdet i den retning. Jeg ser ikke tegn på det. Tværtimod oplever jeg et FCK-hold, som hverken defensivt eller offensivt er inde i en positiv udvikling.
Det kan du så mene ikke er en konstruktiv vinkel, men jeg mener virkelig ikke, der sker en positiv udvikling i FCK lige nu.
Udviklingen går i den forkerte retning, og desværre med hastige skridt.
I Europa er den spillemæssige udvikling heller ikke slået igennem, men kampen i Celtic var flot. Jeg håbede egentlig på, det var et vendepunkt.


Jaaa, mindre detalje der underbygger hele vores strategi og økonomiske fundament - men hey!

Jeg har flere gange rost Ståle for han europæiske bedrifter, og gør det gerne igen. Det skal han naturligvis have stor ros for. Jeg mener dog stadig, at vores kampe i Europa generelt er blodfattige, og med et særdeles lavt antal skabte chancer.

Men ja, det er skide flot af Ståle, at han formår at lukke modstanderne ned, og vi har den pågældende rekord. Det er jeg helt enig med dig i.

Alle så os da nok spille som Barcelona under Pep hvis det var muligt - det er det bare ikke for FCK medmindre vi spiller med høj risiko og er villige til at tabe, ikke kun kampe med trit i det europæiske ræs og derved det økonomiske fundament som vi forsøger at bygge ovenpå - igen, endnu en side af debatten som virker til at blive negligeret ofte hos Raus-segmentet.

Jo, men hvem, andre end dig, har hevet Peps Barcelona op som sammenlignings grundlag. Jeg mener, der findes eksempler på klubber på vores niveau, der spiller mere dynamisk, med større offensive visioner end Ståles FCK.
Det kunne være Salzburg, Basel eller Slavia Prag.

Jeg muligvis blåøjet, hvis jeg tror den slags kan lade sig gøre i FCK. Men det bør vi muligt at være bedre offensivt i kampe mod eksempelvis Malmø og Slavia Prag for at tage eksempler fra de seneste års gruppespil.

Det ansvar skal delvist placeres hos koncern-ledelsen hos PS&E - endnu en af de detaljer der sjældent, hvis nogensinde, virker til at blive vendt af Raus-segmentet når vi taler Ståle 2.0.


Jeg anerkender også, at præmisserne bliver sværere, hvis spillerne sælges hurtigere end tidligere, hvilket stiller endnu større krav til Ståle. Men han havde jo selv lavet aftalen med Robert Skov, ligesom han havde rigtig god til til at finde Delaneys afløser.
Det er mig bekendt også, Ståle der har satset på spillere med en bekymrende skadeshistorik.
Men ja, betingelserne er vanskelige, men desto mere bekymrende er det, at Ståle tilsyneladende har så svært ved at implementere sit offensive koncept.

Hvorfor så være så fremme i skoene konstant om det emne hvis du ikke finder det realistisk (og her tænkes ikke på kamp frustrationer, men generelt) - og hvad har ændret din holdning, for sådan lød piben ikke tidligere fra dig?

Fremme i skoene? Altså jeg ønsker en forandring i FCKs sportslige setup. Jeg ved ikke, om det er at være fremme i skoene. Det er vel ikke mere fremme i skoene end andre holdninger til emnet.
Jeg har ikke ændret holdning omkring det realistiske i hverken Ståles afgang eller risikoen for, at ledelsen ikke er i stand til at finde en kompetent afløser. Det er selvsamme ledelse, der har givet Ståle magten, så det anser jeg ikke som realistisk. Desværre, for jeg ville ønske, det var anderledes.

Der er jo for helvede ingen der holde på Ståle fordi man kun har tiltro til Ståle - men fordi vi står i en prekær situation hvor en fejl-satsning kan betyde enden på FCK som vi har kendt det de sidste 12-13 år.

Og så er vi tilbage ved sagens kerne. Hvis man ikke vil satse, så skal man holde på Ståle. Men lige nu, ser det ud til, at vi står i en situation, hvor FCM er kommet op på siden af os og hvor faren for, de overhaler os, er reel.
Så måske er det på tide at satse inden, vi bliver overhalet. Et mesterskab med dertilhørende CL til FCM næste år vil måske tippe læsset. Sammenholdt med deres konstruktion med Brentford.

Jeg er oprigtig bekymret for, at Ståle er i færd med at afvikle mere end udvikle. Jeg var til gengæld glad for interviewet, hvor han gerne så en dynamisk midtbanespiller i klubben, og hans bekymring over de nuværende teknisk anlagte spillere. Det kunne tyder på, han er klar over, at han ikke magter udviklingen.

I øvrigt synes jeg, det er en god og nødvendig debat, og jeg håber, du læser det i den rette ånd.
Even at my lowest, I have always managed to feel contempt for others.
Skrevet af Nandeyanen
@Repos
Jeg var til gengæld glad for interviewet, hvor han gerne så en dynamisk midtbanespiller i klubben, og hans bekymring over de nuværende teknisk anlagte spillere. Det kunne tyder på, han er klar over, at han ikke magter udviklingen.


hahahaha måske er Ståle på bold.dk

"Vi er klar over, hvad vi mangler. Det er fysik. Vi mangler spillere, som kan være en force i modstanderens felt. Vi har mange gode boldspillere. Vi har et godt grundspil og spiller os godt frem til modstanderens 20 (20 meter fra mål, red.). Og der skal der ske noget. Der skal være skud udefra."

Han nævner at han vil have skud udefra dagen efter jeg skrev herinde at FCK var nr. 12 ud af 14 hold i Superligaen med skud udefra.
Succes is temporary loyalty is forever
Skrevet af stokholmeren
Er det ikke noget med at slynge nogle flere tørre facts ud om vores mangler, så han kan få rettet op på det værste inden søndag? ;-) kunne godt trænge til et stærkt langskudsmål!!
Skrevet af Slettet(412118201009)
Bare lige en gammel anekdote fra dengang det så betydeligt værre ud end nu.

Da FCK havde kniven på struben i 1996/1997, valgte man at hive fat i den dengang 37 årige Michael Manniche, der ikke havde spillet topfodbold i et par år.

I Diget, ude på AB, var det en spøgefuld gut der stod for at faxe (!) AB´s spillernavne og numre til FCK, til brug i kampprogrammet.
Den muntre herre tilføjede lystigt Knud Lundberg på listen med navne, og gav ham nummer 16, eller hvad det var.
Den lidt for unge redaktør i FCK, fangede ikke den lille spidsfindighed, og således fandt det aldrende koryfæ vej til holdopstillingen for AB i det officielle kampprogram.

(Til dem der ikke aner hvem Lundberg var: Dansk mester og landsholdsspiller i tre idrætsgrene, fodbold, håndbold og basketball, og alderen et sted i 70´erne da episoden udspillede sig)
FREM for alt
Skrevet af Theanimal
Altså jeg er nået et punkt hvor jeg gerne tager chancen og risikoen for en dårlig periode med en ny træner fremfor at fortsætte den periode vi er i med Ståle som ikke virker til at ændre sig...
Skrevet af lottomunken
Mikkel

Der er mange der vinder mesterskaber på første og anden sæson.. Det ændre ikke på min tese..
FC København. Siden 1993.. Man U siden 1986 Landsholdet, DBU og MO boykottet siden 2007 Ståle skulle aldrig have været fyret 2020 Rooney skyder lige godt med begge ben, nok bedst med højre... Citat John Faxe Jensen...
Skrevet af lottomunken
Repos

Jeg undlader på intet tidspunkt at Ståle har haft det største budget.. Jeg tager bare hensyn til den beton fodbold FCK møder hver uge, hvor svært det er hvis alle mand ikke er på 110 %... og at tingene ville have set anderledes ud i år, såfremt alle mand var klar..


FC København. Siden 1993.. Man U siden 1986 Landsholdet, DBU og MO boykottet siden 2007 Ståle skulle aldrig have været fyret 2020 Rooney skyder lige godt med begge ben, nok bedst med højre... Citat John Faxe Jensen...
Skrevet af Nandeyanen
og at tingene ville have set anderledes ud i år, såfremt alle mand var klar..


Er du sikker på det ville have set anderledes ud??

Som en repræsentant af SS Raus segmentet er mit modargument at med den transfer strategi Ståle kører med at hente skadede spillere hjem er en periode hvor ALLE er klar meget minimal.

Desuden så prøv at se på en spiller som Bjelland, han vinder sgu ikke kampe for os selvom han er klar

Bjelland har spillet 18 Superliga kampe ud af 33 for os i år. Bjelland har kun vundet 8 ud af de 18 kampe han har spillet.

Svenskgrækeren har spillet 24 Superliga kampe ud af 33 for os i år. Han har vundet 15 ud de 24 kampe.
Svenskgrækeren har en bedre defensiv rate end Bjelland.

Den eneste grund til at Ståle spiller Bjelland hver gang han er klar er fordi han er for arrogant til at putte ham på bænken da det vil være det samme som at smide 1 millioner kroner ud af vinduet om måneden.
Succes is temporary loyalty is forever
Skrevet af lottomunken
Hjaelmen

Ståle blev i andet forsøg ansat i Skandinaviens største klub.. Han har 31 point Chl og et utal af EL point. Alex Ferguson, Pep, Conte, Anchelloti osv osv og deres kæmpe budgetter kunne ikke får fuldt hus imod Ståles mandskab... Han var ubesejret i de første 8 hjemme kampe i Chl, hvor der måtte de kommende Chl finalister og vist nok også mestre fra Madrid til at bryde den.. Plus alle de andre ting jeg nævnte, hvor ingen andre danske trænere har været i nærheden af..

Men budget.. Hmm. Lad os sige vi lever i den perfekte verden hvor Bif, FCM og FCK buldre derud af i topform.. Hvad dulen skulle budget så betyde.. Hvis FCK forventes at vinde mesterskaber/lande de +80 point og deltage i Europa, hvad kan man så forvente af de andre to at skulle hive af point..? .. De møder kun FCK hinanden 4 gange om året, så de har 28 kampe med samme budget forudsætninger som FCK, bare uden Europa.. At FCK har landet i top 2 så mange år, har sgu da noget at sige om kvalitet af de andre trænere i ligaen og hvad de formår at f cke op, uden andet pres end 36 kampe om året..

Det er ikke vilde forudsætninger, du misforstod dem bare..

FCK skal have en træner der ved hvad skal ske oppe på modstanderens banehalvdel, det nytter ikke de virker forvirret så snart de krydser den midter linie eller nærmer sig feltet..

Og siden danske trænere klare sig notorisk dårlig i ligaen når der har stået europæisk på ligaen.. Så lad den første superliga træner der klare 2-5 europæiske eventyr i træk været kandidat til Ståles afløser..

Og ja, jeg ved som United fan udmærket godt hvad det vil sige at gå fra den mest alsidige mest geniale trænere i verden på det tidspunkt, til en træner der havde skabt resultater i ligaen med Everton, til to træner der ikke kunne andet end Beton og virke forvirret og uden plan på modstanderens banehalvdel. Hvor vil du hen der..
FC København. Siden 1993.. Man U siden 1986 Landsholdet, DBU og MO boykottet siden 2007 Ståle skulle aldrig have været fyret 2020 Rooney skyder lige godt med begge ben, nok bedst med højre... Citat John Faxe Jensen...
Skrevet af GammelBitterMand
Uniteds problem er jo også vores problem.

Lige nu er Ståle "manager for FC. Københavns sportslige aktiviteter". En eller anden dag forsvinder han, og hvad har vi så? Johan Lange i et jakkesæt. Tak for kaffe.

Der mangler mere sportslig ledelse i FCK, så Ståle har mere tid til at være træner og følge med i fodboldens udvikling. Alternativt skal han uddelegere ansvar for det fodboldmæssige, så han har tid til at udøve ledelse.
Batman Close. London W12.
Skrevet af lottomunken
Mathias

Jeg ved altså ikke hvor i vil hen med det budget, de andre hold har 32 fck løse kampe om året, og de fleste kan dårlig nok ramme de +40 point..

Når FCM får deres gennembrud, så kan vi måske få en rigtig liga, så lad os da håbe de sker
. Men det kræver også de køber voldsomt ind, finder en erfaren træner, for så meget bedre havde FCK altså heller ikke behøvet at være i år, for at kunne følge med.. . Men de bliver da på ingen måde en trussel med alle mand klar i FCK næste år, specielt ikke hvis de lander et gruppespil..

Men forskellen fra Ajax og Arsenal er jo at deres konkurrenter får kastet gruppespil i nakken eller får letter lodtrækning i her i Danmark..

Jeg klynger mig til Alex Ferguson i starten af nullerne begyndte at eksperimentere hvor han i 3-4 års virkede som en færdig mandz trods massere af succes op til da.. Da Chelsea kom ind billedet med deres kæmpe budget med deres to mesterskaber i træk havde jeg samme holdning som "Ståle raus" holdet.. Men der tog jeg jo roligt meget galt der, og fik en lektion i tålmodighed, får hans sidste 7 år hvor for vilde..

Og Ståle har dårlig nok ramt puberteten som træner, han har ikke haft en Wenger der med nogenlunde fast stamme, hver ny sæson kom op med nye ideer, opfandt nye stjener og alt det der.. Han er stadig sin egen værste fjende, det ændre FCMs letteste mester siden 13´ da intet på.. Der er stadig et mesterskab rundt om hjørnet, og med den fortid de andre klubber har, specielt de medalje vindende, kan snildt komme via det samme spil de har spillet i år..
FC København. Siden 1993.. Man U siden 1986 Landsholdet, DBU og MO boykottet siden 2007 Ståle skulle aldrig have været fyret 2020 Rooney skyder lige godt med begge ben, nok bedst med højre... Citat John Faxe Jensen...
annonce
0