Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af Kratos
Haha, ja det er der jo nok noget om. Men lige i det her tilfælde synes jeg der er noget om det. Plus, manden er kun 23 år så der er noget i ham endnu.

Hvis man ser på Allsvenskan så sluttede Helsingborg nr 2 sidste år med 26 indkasserede kasser over 30 kampe og i denne sæson har de indtil videre spillet 12 kampe og kun indkasseret 6 mål. Vidner alligevel lidt om at deres forsvar er rimelig godt.
FCK og United siden \'92.
Skrevet af Matias
"Vidner alligevel lidt om at deres forsvar er rimelig godt"

- Det eneste det vidner om, er, at deres forsvar er rimelig godt i forhold til opgaver, det stilles over for. Om det så kan overføres til danske forhold, er ikke til at sige. Vi ejer allerede en af deres imponerende centerforsvarere - som dog har alt andet end imponeret i FCK.
Skrevet af SCHAAP
Same^
Skrevet af repos
Nilsson er en af de bedste centrale forsvarer i hele Allsvenskan IMO.

Så bliver jeg jo nødt til at spørge ind til, hvor godt du kender ham? Hvad er hans kompetencer?

At liste nogle stats op fra Helsingborg kan jeg også gøre, men det gør mig stort klogere på mandens evner.

Jeg er ikke i tvivl om, at der sikert løber en del gode spillere rundt i Allsvenskan, men jeg er omvendt heller ikke et sekund i tvivl om, at ligaens kvalitet er ret begrænset. Allsvenskan roder rundt som nr. 28, lige over Bosnien, og det er ikke umiddelbart skide godt.

Jeg er en smule nervøs for, at Rolle har enten har overvurderet den liga, han kommer fra, eller undervurderet den klub, han skal arbejde for.

Even at my lowest, I have always managed to feel contempt for others.
Skrevet af Temüjin Borjigin
Ifølge Wiki måler Marcus Nilsson hele 194 cm og vejer 82 kilo. Så han har da bestemt forudsætningerne for at blive en sand hovedstøds specialist i begge ender. Til sammenligning målte Hangeland 195 cm.

Men at manden er høj er jo ikke nødvendigvis ensbetydende med at han kan heade til en bold, men det leder da tankerne tilbage til "Copenhagen Airforce".
Skrevet af Saint
Jeg er en smule nervøs for, at Rolle har enten har overvurderet den liga, han kommer fra, eller undervurderet den klub, han skal arbejde for.


Sidder med nøjagtig samme fornemmelse, kender absolut intet til Nilson og har lidt den her følelse af han er et emne udelukkende på baggrund af Rolles kendskab fra ligaen.

Omvendt synes jeg, det at Gerndt er foran Rosenberg og Berg på landsholdet visser en del kvalitet og jeg anser ham som en fin anskaffelse, os bedre end Ujah der minder alt for meget om N´doye, til det kan fungere internationalt.

Omvendt vil Ujah og damen være et ondt angreb at smide bolde efter når vi sidder på kampende i ligaen.
(...)
Skrevet af elendil
Hvis han er bedre end Rosenberg, så er jeg fan. Jeg har altid syntes særdeles godt om ham.
fck-medløber.
Skrevet af Grubak
Jeg tror også at Rolle måske ikke har styr på hvor stor vi som klub er. Jeg er bange for vi ender op med et allsvenskan All stars hold.

Jeg kan huske at Ståle udtalte sig om at de/den nordmand han hentede, skulle være rigtig god, da det ellers hurtigt kunne give ham modvind hvis en landsmand ikke leverede. Der må være en grund til Svergie ligger lavt på uefas liste. Deres klubber har ikke godt nok matriale til at levere. Ud over Oscar Wendt (Som godt nok tog sin tid...) Har vi vel ikke hentet spillere i Sverige som har været outstanding. Jeg er gladere for indkøbet af Bolanos fra norge end Santin fra Sverige. De svenske spillere holder bare ikke niveau.

Gerndt har først i år valgt at holde et fantastisk mål snit. Før det har han scoret 3 mål i 26 kampe for Gefla. Jeg kan ikke se hvordan det skulle kunne retfærdiggøre så høj en pris. Det fint nok hans kompetancer ligger i at spille på kanten, men det har vi flere rigtig kompetente spillere der allerede kan gøre glimrende. Han er 25 år gammel og jeg har problemer ved at se en stor udvikling i hans værdi efter hans skifte.

Jeg beder inderligt til at vi går efter Huseklepp. Jeg tror han er bedre. Mon ikke at han kan hentes billigere.

Skrevet af Grubak
Med hensyn til anføre må Sølvi vel også være i spil. Den rigtige alder og var han ikke også anføre i Sønderjyske ?
Skrevet af repos
Huseklepp tror jeg simpelthen ikke er aktuel. Forventer han ryger til en en af store ligaer, som eks. Ligue 1. Han har trods alt præsteret godt offensivt på landsholdet, og den slags bliver der lagt mere mærke til end en tavs slider som Grindheim.
Even at my lowest, I have always managed to feel contempt for others.
Skrevet af ChristianH.
De sidste klubber jeg har set været sat i forbindelse med Huseklepp har været F.C. Køln og Palermo.
Celtic Football Club "30 years ago today my mother and father met. I asked my dad how it came about, "Canny mind, but we humped Rangers 2-0." ~ random Celtic fan.
Skrevet af Matias
Med mindre Cesar Santin gerne vil væk, ser jeg ingen grund til at udskifte ham med en spiller som Alexander Gerndt. Men det er nu mest af alt baseret på at jeg godt kan lide Cesar Santin, ikke har set så meget til svenskeren og ikke er vildt stor tilhænger af udskiftning for udskiftningens skyld - og da slet ikke i en tid, hvor truppen allerede har været udsat for ret stor udskiftning.

Jeg så i øvrigt Cesar Santin på vej ud fra t.hansen på Islands Brygge i går. Det er altså stilet.
Skrevet af DMC
Jeg så i øvrigt Cesar Santin på vej ud fra t.hansen på Islands Brygge i går. Det er altså stilet.

Han var inde for at købe lakforsegler til sin flotte hårpragt. På prolskalaen passer Santin jo bedre ind ude på remuladekysten end i staden. Der er noget "speedos i Antalya" over manden, hvilket jo igen passer meget godt med t.hansen.

Personligt så jeg gerne Alexander Gerndt som ny mand på toppen. Jeg ser et langt større perspektiv i manden, end i Santin. Nuvel, Santin er træfsikker i suppen, men skal den offensive spil udvikles, ser jeg et langt større perspektiv i Gerndt. Han er yngre, hurtigere, langt mere kropsstærk, teknisk på omtrent samme niveau og så sparker han som Vingaard (hvilket aboslut er et plus blandt angribere).
Jeg forstår fint pointen med de mange udskiftninger i truppen, men jeg er af den overbevisning, at Santin er en mand der kan udskiftes uden at det koster, hverken sportsligt eller socialt i truppen.
Desuden mener jeg, at Boilesen SKAL gøres til permanent anfører! https://m.youtube.com/watch?feature=youtu.be&v=48zuf_y5MMM
Skrevet af 80Ronaldinho
Huseklepp tror jeg simpelthen ikke er aktuel. Forventer han ryger til en en af store ligaer, som eks. Ligue 1. Han har trods alt præsteret godt offensivt på landsholdet, og den slags bliver der lagt mere mærke til end en tavs slider som Grindheim.

Han kunne jo ikke engang komme på holdet hos Serie A´s absolutte bundprop Bari. Så ved ikke lige hvor attraktiv han er! Palermo nægter jeg at tro på, det har jeg heller ikke spottet i de italienske aviser. Køln skal jeg lade vær usagt, men der kunne være noget om det nu når det er Ståle der sidder dernede nu.
AC Milan Campioni D\'Italia 2011. Forza Rossoneri!
Skrevet af Matias
Jamen selvfølgelig skal vi da (altid) søge at udskifte til bedre alternativer, når dette er muligt. Og umiddelbart lyder Alexander Gerndt væsentligt bedre end Cesar Santin - han har har i følge seneste beskrivelse større potentiale (er yngre), er hurtigere, er fysisk stærkere, har et bedre spark og har samme tekniske niveau. Det vil da være en markant forstærkning, skulle den beskrivelse holde. Alligevel er jeg ikke overbevist. Cesar Santin scorer ikke under ti ligamål på en sæson, og vi går ind til en (sæson), hvor mesterskabet er mindst 100 mio. kr. værd. Der skal de mål bruges. Var der en garanti for, at den målrate kunne overføres direkte fra den svenske liga til den danske, ville jeg være med på idéen. However...
Skrevet af Grubak
Som jeg har nævnt tidligere, så er Gerndts målsnit ikke noget at råbe hurra for generelt. 5 landskampe som 25 årig må vel også vidne om en relativ sen udvikling.
Skrevet af Saint
Jeg må ærlig talt indrømme jeg ikke forstår man antager Santins målscoring som så imponerende, jo vel han er drift sikker, men de mål han laver er som regel de nemme som er skabt af andre.
Tror ikke det vil være svært for resten at holdende at ligge dem ind, Santins største styrke er han forstår vores spil og os evnen til at løbe rigtigt.

Der jeg finder Gerndt bedre, er det faktum han Internationalt er bedre til at gøre en forskel alene, samtidig med han er lige god med begge ben, hvilket med vores gode opspil vil gøre ham meget giftig i ligaen, da han ikke skal have meget plads for at klappe den ind.

Men de ting han har vist på landsholdet synes jeg visser han godt kan tage springet fra Allsvenskaen til Superligaen uden problemer, han har netop vist han Internationalt er i stand til at præstere på højer niveau.

Som jeg har nævnt tidligere, så er Gerndts målsnit ikke noget at råbe hurra for generelt. 5 landskampe som 25 årig må vel også vidne om en relativ sen udvikling.


En sen udvikling er da intet negative, uden at drive parraller niveaumæssig, fik Drogba heller ikke sit gennembrud tidligere og samtidig er det heller ikke et helt dårlig angreb han har foran sig.
(...)
Skrevet af Svoger
Jeg må ærlig talt indrømme jeg ikke forstår man antager Santins målscoring som så imponerende, jo vel han er drift sikker, men de mål han laver er som regel de nemme som er skabt af andre.Om Nordstrand, der dog ikke duer i Europa, kan du sige det samme. Og for et par sæsoner siden blev han altså klub-topscorer, som primært indskifter.
Det er ekstremt vigtigt, at du også har en spiller der forstår at placere sig, og banke de nemme mål ind. Dit opspil kan være nok så godt, men hvis ikke der står en til at prikke bolden det sidste stykke, er det jo ligegyldigt.

Og ligaen er altså vejen til Europa.


Hvis Gerndt kan vise sig det bedre, er han naturligvis mere end velkommen, vi har bare andre positioner, hvor jeg hellere ser kvalificerede indkøb.
"Det er dog ikke noget jeg ved noget om, det er ren spekulation."
Skrevet af Saint
Jeg er fuldstændig enig i vi er mere sårbar på foreksempel højre backen, men kan man købe Gerndt for 20 mio og sælge Santin for de 15 mio som man snakker om er investering langt fra gigantisk. Samtidig føler jeg lidt vi med N´doye og en Nordstrand på Bænken når skal kunne prikke boldende ind.

(...)
Skrevet af Grubak
Saint:
Gerndt har jo ikke lige så mange kampe på det niveau. Jeg mener bare at hans alder og antal landskampe tror jeg at han har et meget begrænset potentiale prismæssigt og derfor ikke er en god investering med henblik på muligt vidersalg. Jeg kan ikke se hvorfor Gerndt er et så stort Need for holdet.

Og hvordan er Gerndt bedre end Santin internationalt? Fordi han har scoret i mod et afrikansk hold og Moldova? - Det må være en joke.

Drogba er ikke et gangbart eksempel. Han var landsholdspiller i 2002. Har genrelt haft et rigtig godt målsnit.
annonce
0